DayDealers

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

DayDealers

Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website. 


Over Daydealers.nl

Deze site is een site vol met dagaanbiedingen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het is ongekend om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. We weten zeker, dat ook jij een leuke aanbieding kunt vinden bij hun. Er is een zeer ruim assortiment van producten waar je voor kunt kiezen. Juwelen, rugbanden, zonnebrillen, opladers en tal van andere producten tref je aan op de site van dit bedrijf. 


Diensten van Daydealers.nl

Het bedrijf is een dagdeal site. Je treft er iedere dag een nieuwe aanbieding aan. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om een mooie tijd te hebben bij dit bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om een goede deal binnen te slepen. 
Klachten, tips en complimenten over Daydealers.nl

Wanneer je naar het deel klantenservice gaat tref je geen contactgegevens aan. Wel zijn er de algemene voorwaarden waarin onderin naar een email adres verwezen wordt. Het is goed om dus via de mail je klacht in te dienen. Het geeft ons trouwens geen extreem sterk gevoel over de klachtafwikkeling. Mocht je een klacht hebben gehad, dan zien we graag de feedback op onze site terug. 


Heb jij ervaring met Daydealers.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op NederlandReview? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 


Lees hier de reviews van echte klanten van DayDealers. Vind jij hier de beste dealtjes en aanbiedingen? Zijn er gratis verzendkosten en retourneren? Is het veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

failliet?

Eh...de website is offline. zijn ze failliet??

O

Onno

05-02-2017

40