NederlandReview

  Ervaringen DayDealers

  Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website.

  Over Daydealers.nl

  Deze site is een site vol met dagaanbiedingen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het is ongekend om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. We weten zeker, dat ook jij een leuke aanbieding kunt vinden bij hun. Er is een zeer ruim assortiment van producten waar je voor kunt kiezen. Juwelen, rugbanden, zonnebrillen, opladers en tal van andere producten tref je aan op de site van dit bedrijf.

  Geen zin in helse rijen, maar wel in goede dealtjes? Online koopjes jagen kan de oplossing zijn!

  Diensten van Daydealers.nl

  Het bedrijf is een dagdeal site. Je treft er iedere dag een nieuwe aanbieding aan. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om een mooie tijd te hebben bij dit bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om een goede deal binnen te slepen.


  Klachten, tips en complimenten over Daydealers.nl

  Wanneer je naar het deel klantenservice gaat tref je geen contactgegevens aan. Wel zijn er de algemene voorwaarden waarin onderin naar een email adres verwezen wordt. Het is goed om dus via de mail je klacht in te dienen. Het geeft ons trouwens geen extreem sterk gevoel over de klachtafwikkeling. Mocht je een klacht hebben gehad, dan zien we graag de feedback op onze site terug.

  Heb jij ervaring met Daydealers.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op NederlandReview? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Lees hier de reviews van echte klanten van DayDealers. Vind jij hier de beste dealtjes en aanbiedingen? Zijn er gratis verzendkosten en retourneren? Is het veilig?

  DayDealers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DayDealers

  Uw beoordeling

  failliet?

  Eh...de website is offline. zijn ze failliet??

  Door: Onno05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is DayDealers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over DayDealers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DayDealers actief?

  DayDealers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DayDealers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.