NederlandReview

  Ervaringen DaWanda

  Bent u opzoek naar een leuke of een bijzonder product wat niemand anders heeft? Of wil je een origineel cadeau voor de verjaardag van die ene speciale persoon? Dan kunt u unieke, handgemaakte producten van ontwerpers en makers vinden op de website van nl.dawanda.com! Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al een product hebben gekocht bij nl.dawanda.com hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de cadeautjes en of de cadeautjes natuurlijk van kwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij cadeautjes willen aanschaffen via de website dawanda.com. We horen graag uw mening over dawanda.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Dawanda.com

  Wat is Dawanda.com en wat doen ze? Dawanda.com is dus een online sinds het jaar 2006 en is dus een designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt is. In het kort heet dat dus DIY, Do it Yourself. Meer dan 300.000 winkels bieden bij Dawanda hun producten aan die met liefde gemaakt worden en volledig aan de consumenten zijn/haar wensen kunnen worden aangepast, althans Dawanda.com. Dawanda is dus de online-marktplaats waar mensen met hartstocht voor unieke, creatieve en handgemaakte producten elkaar ontmoeten.

  Kent u meer informatie over dawanda.com wat wij nog niet kennen en wilt informatie bij vertellen? Plaats een review!

  DaWanda Nähschule: Täschchen mit Reißverschluss

  Diensten Dawanda.com

  Wat kan je nou eigenlijk vinden bij Dawanda.com? Als u opzoek bent naar een origineel cadeau voor een verjaardag van een speciale persoon of een product dat niemand anders heeft dan bent u op de juiste adres. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort trouwen dan kunt u via Dawanda rondkijken en kunt u creatieve inspiratie opbouwen voor de perfecte bruiloft geheel in uw eigen stijl. Van trouwjurk tot de trouwring, bruidegom pakken of tafeldecoraties! Op Dawanda.com vindt u accessoires, zowel tijdloze als nu. Hippe sieraden, woonaccessoires, illustraties en prints. Voor de verkopers is de website Dawanda een makkelijke marketing tool om heel snel een online shop op te zetten met een internationaal bereik. Zo worden verkopers van Dawanda vaak gepubliceerd in media als de Telegraaf of Linda, als we Dawanda moeten geloven.

  Klachten

  Heeft u een vraag over een bepaalde product of wilt u een klacht indienen omdat uw product niet goed is afgeleverd, in slechte conditie is of iets anders? Dan kunt u uw vraag stellen of uw klacht indienen via de klantenservice van dawanda.com of u kunt contact opnemen met de desbetreffende persoon. Dawanda.com heeft een klantenservice waar u een contactformulier kunt invullen om uw vraag te stellen of een klacht in te dienen.

  Ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld? Hoe ging de klantenservice met u om en werd u goed geholpen? Graag willen wij er meer over weten! Laat een review achter!

  Echt uniek en bijzonder design? Of toch niet? Laat het u vertellen door klanten die u voorgingen bij Dawanda. Zo weet u direct hoe goed deze webshop daadwerkelijk is!

  DaWanda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DaWanda

  Uw beoordeling

  Leuke webshop!

  Hele leuke winkel, net even wat anders dan andere winkels. Heb zelf al een aantal keer iets besteld in deze webshop en telkens is de levering gewoon snel en goed.
  leuke sieraden ook!

  Door: Mathilde24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Leuke producten, maar wel redelijk prijzig

  Als je originele cadeaus zoekt, kan ik Dawanda zeker aanbevelen. Je vindt hier allerlei dingen die je elders op het internet of in de winkel niet of nauwelijks tegenkomt. Nu heb ik een vriendin die van allerlei bijzondere accessoires houdt, waardoor ik hier een perfect cadeau voor haar heb gevonden. Bestellen is simpel en de levering is ook goed. Je hebt het product binnen een paar dagen in huis. Over de service kan ik niet veel zeggen, want hier heb ik geen gebruik van gemaakt aangezien alles verliep zoals het hoort. De prijs is wel wat hoog.

  Door: Giulia Hop30-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Originele tassen

  Leuker dan bijvoorbeeld Zalando of H&M, ze hebben hier veel meer originele dingetjes. Hele mooie tassen ook!!

  Door: Siska Jansen18-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is DaWanda een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over DaWanda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DaWanda actief?

  DaWanda is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DaWanda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.