NederlandReview

  Ervaringen Datona

  Wanneer je graag als hobbyist aan een auto klust, of zelf een garage of werkplaats hebt, dan heb je natuurlijk goed gereedschap en aanverwante artikelen nodig. Vrijwel alles wat je zoekt op dit gebied kun je vinden in het assortiment van Datona. Wat de ervaring van anderen is met deze webshop, wat zij vinden van de prijs/kwaliteit, service en compleetheid van het assortiment lees je hier bij NederlandReview. Waar iedereen zijn/haar mening mag laten horen over webshops, producten, ondernemers etc.

  Over Datona

  Datona is een webshop met alles op het gebied van garage en werkplaats qua inrichting en gereedschap. Zij bieden hierin het grootste online assortiment en leveren snel en gratis. Een goed advies geven vinden zij erg belangrijk, daarom helpen ze je graag om precies die artikelen die je nodig hebt op basis van jouw situatie te vinden. Daarom kun je ze van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur telefonisch bereiken op (0516) 42 33 38, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook kun je contact met ze leggen via WhatsApp: 06 2015 5024, een live chat, via Facebook of e-mail: klantenservice@datona.nl. Dat deze manier van werken wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat zij in 2014 en 2016 de Thuiswinkel Awards hebben gewonnen met www.datona.nl. In 2015 wonnen zij een award met de webwinkel Oprijplatenshop.nl. Zij hebben diverse merken in het assortiment, voor zowel de hobbyist als de professional. De belangrijkste merken die zijn leveren zijn: Datona, Beta, Hazet, Mannesman, Smoos en Airpress.


  André van Duin - De Garage

  Diensten

  Bij Datona vind je heel veel artikelen onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Gereedschap
  • Auto(motive)
  • Motor
  • Werkplaatsinrichting
  • Werkplaats uitrusting
  • Nieuw
  • SALE %

  Voor de meeste producten die ze verkopen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar (bij sommige producten tot 6 jaar). Je hebt dan 2 jaar volledige garantie op fabricagefouten. Je kunt bij hen betalen via iDeal, Bancontact/Mister Cash (België), vooraf betalen via een overschrijving, Paypal, Achteraf betalen met Afterpay, Creditcard, onder rembours en op rekening (zakelijk). Wanneer je voor 19.00 uur besteld, wordt dit de volgende werkdag geleverd. Zij hebben ook een fysieke winkel in Haulerwijk die geopend is op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt of het ergens niet mee eens bent dan willen zij graag dat je contact met hen opneemt om samen te kijken hoe de klacht opgelost kan worden. Controleer in ieder geval je bestelling onmiddellijk na ontvangst. Heb je een klacht naar aanleiding van een product, de levering, het bestelproces of iets anders? Laat het weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@datona.nl. Je mag deze ook schriftelijk doorgeven. Bij schade vragen zij je om je contactgegevens, het bestelnummer en foto's van de schade mee te sturen. Zij sturen je een ontvangstbevestiging en je krijgt binnen drie werkdagen een reactie van hen. Is de klacht niet naar wens opgelost? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of je kunt contact opnemen met het Europese online geschillenplatform (ODR).

  Vind je bij Datona echt alles voor de werkplaats en garage? Hoe snel is de levering en zijn er goede koopjes en aanbiedingen? Lees reviews van klanten

  Datona
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8,8
  80% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,8

  Service

  8,8

  Prijs

  9,2

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Motorbrug

  In januari een motorbrug gekocht en op de afgesproken datum werd de brug geleverd
  In goede transport verpakking
  Na een klein probleem stonden ze gelijk klaar ook na 18:00 en werd er naar een oplossing gezocht en aangeboden.
  Een top bedrijf met top service
  Ik heb nog wat spullen nodig en die worden daar gekocht !!
  S. Visser

  Door: Sietze Visser26-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede kwaliteit

  Koop hier vaker en is altijd goed. Snelle levering met behulpzame chauffeurs. De producten die ik kocht werken goed en ben ik blij mee. Ik heb een straalketel, een spoelbak, een motorlift, grote werkplaatsinrichting en een laswagen. Alles kwam altijd snel en goed aan. Wat ik moest monteren ging vlot, ook dankzij de handige instructies (bij de apparaten duidelijke instructies met handleiding en tips).

  Ik had 1 x een vraag en die werd snel én goed beantwoord. Verder wijst alles vanzelf. Ik begrijp waarom de vele prijzen die door dit bedrijf gewonnen worden. Ik blijf klant!

  Door: Jacques horlaar27-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vriendelijke klantenservice

  Mijn 5 bestelde mancave items zijn gewrldig.
  Gratis en snelle verzending.
  Vriendelijke mensen aan de telefoon en chat die je snel helpen.

  Jammer dat de winkel eindje rijden is voor mij, maar zekers moeite waard. Ook avonden geopend met lekker snapje, dus maakt alles goed.

  Door: Harley26-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Levering Datona gereedschapskar

  Levering gereedschap duurde uiteindelijk meer dan 5 maand na plaatsen van bestelling. Gereedschapskar werd ook geleverd op verschillende data, zodat retour ook moeilijker werd.

  Door: Elias vdv19-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Mooi materiaal voor in de werkplaats

  De spullen in mijn werkplaats waren nodig aan vervanging toe. Jaar in jaar uit eigenlijk uitgesteld, omdat ik een beetje aanhikte tegen het financiële plaatje van de vervanging. Her en der eens wat geïnformeerd bij collega ondernemers en ik hoorde een aantal keren de naam van Datona voorbij komen. Bij mij deed dit geen belletje rinkelen. Een kijkje op de website heeft er vrijwel direct voor gezorgd dat het materiaal in mijn werkplaats al vervangen is. Het materiaal is van goede kwaliteit en het prijskaartje is ook nog eens aantrekkelijk. Ik zou het dan ook iedereen aanbevelen. Service en levering zijn ook goed.

  Door: Frans van Duinkerken26-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Datona

  Uw beoordeling