NederlandReview

  Ervaringen Dakraamgordijnen

  Een dakraam kun je natuurlijk niet verduisteren met gewone gordijnen. Die hebben een speciaal soort gordijnen nodig zodat je zeker weet dat de gordijnen goed aansluiten op je raam. Dus waar kan je die gordijnen vinden? Eén winkel die zich richt op gordijnen voor een dakraam is Dakraamgordijnen. Maar wat zal de kwaliteit van deze gordijnen zijn? Zullen ze echt een gordijn voor ieder soort dakraam hebben? Wat voor prints en materialen zullen er beschikbaar zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Dakraamgordijnen de gordijnen op maat heeft gemaakt an naar je opstuurt? En hoe zal de klantenservice van Dakraamgordijnen reageren als je hulp nodig hebt? Hier kun je alleen achterkomen via echte klanten van Dakraamgordijnen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij echt over Dakraamgordijnen denken. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je helpen een goed beeld van Dakraamgordijnen te krijgen voor je er zelf een bestelling plaatst.

  Over Dakraamgordijnen

  Dakraamgordijnen is een winkel die gordijnen voor dakramen verkoopt. Ze noemen zich op hun website zelfs de beste plek om je te voorzien van rolgordijnen voor je dakraam. Je kunt er zowel terecht voor lichtdoorlatende gordijnen als voor verduisteringsgordijnen. Dus of je nou wakker wilt worden in een redelijk lichte kamer of juist goed slaapt in een kamer die helemaal verduisterd is, Dakraamgordijnen kan je voorzien van een goed rolgordijn. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende soorten dakramen. Voorbeelden uit hun assortiment zijn rolgordijnen voor Velux, Dakstra, Rooflite, Fakro of Okpot ramen. Ook zijn ze de exclusieve importeur van Bloc en Ouro producten. Natuurlijk is niet ieder raam hetzelfde. De lengte, breedte en gewoon de hele maat kan anders zijn. Daarom biedt Dakraamgordijnen ook darkraamgordijnen op maat aan. Zo weet je zeker dat het verduisteringsgordijn niet toch een streep zonlicht doorlaat. Voor Velux hebben ze zelfs rolgordijnen die op afstand geopend en gesloten kunnen worden via zonne-energie. De zijgeleiders zorgen voor een complete duisternis die niets aan licht doorlaat. Als je in de zomer graag je raam open hebt, dan wil je natuurlijk niet het risico lopen dat er allemaal insecten binnenkomen. Spinnen, vliegen en muggen wil je liever uit je kamer weren. Dakraamgordijnen heeft insectenhorren die deze beestjes buiten kunnen houden zodat jij rustig kunt slapen.


  De montage van een verduisterend gordijn.

  Diensten van Dakraamgordijnen

  Je kunt de rolgordijnen van Dakraamgordijnen gewoon online bestellen. Je kunt de maten aangeven zodat de rolgordijnen of insectenhorren de juiste maat zullen hebben. Daarna zal de bezorgservice van Dakraamgordijnen de gordijnen bij je thuis bezorgen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dakraamgordijnen

  Mocht jij al gordijnen van Dakraamgordijnen voor je dakraam hebben, dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze verkoper van dakraamgordijnen. Hoe duister maken die verduisteringsgordijnen je zolderkamer nou echt? Waren de lichtdoorlatende gordijnen makkelijk te installeren? Heb je door hun insectenhorren geen last meer van beestjes of kwam je ze toch nog tegen? Duurde het lang voor de bezorgservice van Dakraamgordijnen aankwam met je nieuwe rolgordijn? En wat voor een klantenservice verleent Dakraamgordijnen aan hun klanten? Laat een Dakraamgordijnen review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met deze winkel.

  Dakraamgordijnen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dakraamgordijnen

  Uw beoordeling

  dakraamgordijn

  levert product met de verkeerde maten, duidelijk verschillen de maten met onze opgegeven maten (duidelijk op factuur). na maand onderhandelen erkennen ze hun fout niet !
  triestig !

  Door: snauwaert04-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Dakraamgordijnen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Dakraamgordijnen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dakraamgordijnen actief?

  Dakraamgordijnen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dakraamgordijnen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.