NederlandReview

  Ervaringen Dahon-Vouwfietsen.nl

  Een fiets is in vele gevallen een handig en fijn vervoersmiddel, maar de grootte van de fiets maakt het niet altijd even makkelijk om mee te slepen. Daarom kan ik sommige gevallen een vouwfiets erg handig zijn. Die zet je makkelijk achter in de auto of naast je in de trein. Maar waar kun je nou de beste vouwfietsen vinden? Één fietsenwinkel die in vouwfietsen is gespecialiseerd is Dahon-Vouwfietsen.nl. Maar hoe handig zijn deze vouwfietsen nou echt? Wat is de kwaliteit van de vouwfietsen? Zullen ze net zo lang meegaan als een gewone fiets? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Dahon-Vouwfietsen.nl de fiets bij je thuis heeft afgeleverd? En zal je überhaupt wel iets aan hun klantenservice hebben? De enige mensen die hier iets over kunnen zeggen zijn de mensen die al een vouwfiets van Dahon-Vouwfietsen.nl hebben. Lees hun meningen, reviews, ervaringen en beoordelingen om te zien of een Dahon-Vouwfietsen.nl vouwfiets ook iets voor jou kan zijn.

  Over Dahon-Vouwfietsen.nl
  Dahon-Vouwfietsen.nl is een winkel die fietsen verkoopt. In tegenstelling tot andere fietsenwinkels richt deze winkel zich enkelt op vouwfietsen. Er zijn vouwfietsen van verschillende groottes uiteenlopend van 16 inch tot 20, 24 of zelfs 26 inch. Je kunt hem dus zo klein en handzaam krijgen als je wilt. Daarom kun je ze ook makkelijk overal mee naartoe nemen. In de auto nemen ze niet veel plaats in en je hoeft er geen speciale fietsendrager voor aan te schaffen. Dahon-Vouwfietsen.nl verkoopt zelfs speciale opbergtassen die je fiets beschermen tegen beschadigingen en tegelijk een handige manier vormen om de fiets te dragen. Mocht een onderdeel van je vouwfiets kapot gaan, dan kun je bij Dahon-Vouwfietsen.nl voor losse onderdelen om het kapotte onderdeel te vervangen. Zo zijn er bagagedragers, zadeltassen, verlichting, spatborden en spareparts. Ook zijn er ringsloten en kettingsloten waarmee je je fiets veilig op slot kunt zetten. Ze hebben ook andere winkels zoals Fiets-Stoeltje.nl en OPEnTopZwanger.nl.


  Dahon geeft wat instructies bij hun vouwfietsen.

  Diensten van Dahon-Vouwfietsen.nl
  De fietsen van Dahon-Vouwfietsen.nl zijn makkelijk via hun website te bestellen. Hun bezorgservice zal er dan voor zorgen dat de vouwfiets veilig bij je thuis aankomt. Als je bestelling boven de €100 uitkomt is deze bezorgservice helemaal gratis. Mocht zich een probleem voordoen, dan kun je de klantenservice van Dahon-Vouwfietsen.nl benaderen. Je kunt een belletje plegen, maar het is ook mogelijk ze een email te sturen. Ze kunnen zelfs bereikt worden via Whatsapp. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Deventer.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dahon-Vouwfietsen.nl
  Rijdt jij al op een vouwfiets van Dahon-Vouwfietsen.nl? Dan horen wij graag wat jij over deze vouwfietsenwinkel te zeggen hebt. Hoe handig is het opvouwen van deze fietsen nou echt? Zijn ze echt zo makkelijk in en uit elkaar te vouwen? Hoe comfortabel zijn de fietsen? Kun je je gemakkelijk bewegen tussen het andere verkeer? Duurde het lang voor de bezorgservice van Dahon-Vouwfietsen.nl de fiets had afgeleverd? En hoe klantvriendelijk is Dahon-Vouwfietsen.nl’s klantenservice? Schrijf een review over Dahon-Vouwfietsen.nl en vertel wat jij van deze fietsenverkoper vindt. Zo weten potentiële kopers wat ze van deze webshop kunnen verwachten.

  Hoe makkelijk en handig zijn de vouwfietsen van Dahon-Vouwfietsen.nl nou echt? Lees reviews over hun 16, 20, 24 en 26 inch vouwfietsen en onderdelen.

  Dahon-Vouwfietsen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3,2
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2,6

  Service

  2,6

  Prijs

  4

  Leveren

  3,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slecht niet doen

  Alex Volmer28-02-2019

  Emails worden niet beantwoord
  Belanrijke reserve onderdelen zijn niet beschikbaar

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Hier zal ik niets meer kopen

  Marcel29-09-2018

  Bestelling gedaan en betaald. Product wordt niet geleverd en op e-mail wordt niet gereageerd.
  Na telefonische contact vanaf mijn zijde is er beloofd een reactie geven betreffende gang van zaken rond mijn bestelling.
  Niet dus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ontevreden

  kees morels29-09-2018

  pakket is nooit aangekomen, ook niet na meermaals contact proberen op te nemen. vandaar ontevreden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  Dahon-vouwfietsen.nl

  Schrijf zelf een review over Dahon-Vouwfietsen.nl

  Uw beoordeling