NederlandReview

  Ervaringen CrazySuits

  Wanneer carnaval weer in aantocht is, of je gaat naar een festival of feest met een thema, dan wil je natuurlijk wel gepast gekleed gaan. Ook voor Halloween en rond Kerst wordt er qua outfits steeds meer uitgepakt. Al je kleding, bijbehorende accessoires en schmink etc. kun je vinden bij CrazySuits. Op deze site lees je wat de shopervaring van anderen is die hier al eens kleding en dergelijke besteld hebben.

  Over CrazySuits

  CrazySuits is een webshop van F.U.N.23. Dit is een winkel voor detailhandel die zich gespecialiseerd heeft in Feestartikelen, Mascotte pakken, Feestkleding en Groot buitenspeelgoed. Kwaliteit en veiligheid staat bij hen bovenaan. In 2008 is F.U.N.23 begonnen met een winkel in Hengelo, waarna zij in 2010 een webwinkel met feestartikelen zijn begonnen. Ze leveren en adviseren aan scholen, peuterspeelzalen, carnavalsverenigingen, bedrijven etc. Onderaan de pagina vind je ook nog een Web Blog. Wanneer je een KvK nummer hebt, of bewijs van een vereniging, krijg je bij hen korting. Naast bijzondere kostuums op www.crazysuits.nl heeft F.U.N.23 nog een aantal websites namelijk:


  Gnarls Barkley - Crazy

  Diensten

  Bij CrazySuits dekt de naam de lading behoorlijk. Je vindt er kostuums voor heren in de meest felle kleuren en in de meest bijzondere prints. Daarnaast kun je er allerlei verkleedkleding kopen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook aan vrouwen met een grotere maat is gedacht. Zo vind je er kleding met het thema Steampunk, maar ook zogenaamde Second Skin pakken. Hiermee kun jij volledig getransformeerd en 100% anoniem in het feest opgaan. Ook kun je er alle benodigde accessoires bijbestellen zoals schmink, pruiken, hoeden, baarden, maskers etc. Zo maak je je outfit in één webshop helemaal compleet. Je kunt je bestelling op vele veilige manieren betalen namelijk via Paypal, iDeal, Mastercard, Visa, Mistercash, Giropay, Direct E-banking of door een overschrijving. Binnen 1 tot 5 werkdagen heb je het dan in huis. De verzendkosten zijn € 6,95.

  Klachten

  Wanneer je niet tevreden bent dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen naar F.U.N.23. Het artikel moet onbeschadigd, niet beschreven, compleet en ongebruikt in de originele fabrieksverpakking retour gestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor de rekening van de koper. Vragen of suggesties? Bel (085) 2016453 op werkdagen van 9.00 tot 19.00 uur of stuur een e-mail naar info@fun23.nl.

  Wordt het pas echt feest als je eerst bij CrazySuits voor je outfit bent geweest? Dat en meer lees je hier op NederlandReview!

  CrazySuits
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CrazySuits

  Uw beoordeling

  Bijzondere pakken

  Bij CrazySuits verkopen ze hele bijzondere pakken. Het zijn geen pakken die je in het dagelijks leven aan zou trekken, maar eerder voor feesten zoals carnaval. Ze hebben onder andere enkele pakken met patronen erop, wat natuurlijk hartstikke leuk is voor een gek feest. Zelf heb ik hier Anatoom man kostuum gekocht. Een soort morphsuit waar het spierweefsel allemaal op is afgedrukt. Erg grappig en heb er leuke opmerkingen over gehad. De prijs was wat aan de hoge kant, maar het pak is van goede kwaliteit. Enige nadeel is dat je vrij lastig kunt drinken (eten lukt helemaal niet) wanneer je het pak ook over je hoofd aan hebt.

  Door: Joep van Deutekom28-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is CrazySuits een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over CrazySuits. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CrazySuits actief?

  CrazySuits is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CrazySuits gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.