Cramersvanasten.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cramersvanasten.nl

Wil je kleding kopen in Weert of via een online webshop? Dan zou je een kijkje kunnen nemen in de winkel of webshop van Cramers van Asten. Bekijk eerst eens welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Cramers van Asten?


Cramers van Asten is een kledingwinkel in Weert. Klanten kunnen de producten eveneens online via de webshop bestellen. Er worden kleding en accessoires verkocht voor dames, heren en kinderen. De winkel wordt al jaren gerund door Jos en Monique Cramers. Zij stellen dit met passie en liefde te doen. De locatie in Weert wordt omschreven als een eigentijdse modewinkel. Er zijn in de straat nog veel meer shops waar je een bezoekje aan kunt brengen. In de modezaak van de familie Cramers worden kledingstukken en toebehoren van uiteenlopende modemerken verkocht. In het assortiment sieren items van labels die internationaal bekend zijn maar ook van merken die minder bekend zijn. Ze stellen hun klanten graag aan een nieuwe look te helpen.


Bestellen


Er kan met of zonder account besteld worden. Als je je liever niet registreert kun je afrekenen als gast. Registratie zorgt volgens het bedrijf voor een aantal voordelen. Zo is het mogelijk om alle bestellingen die gedaan zijn te bekijken. De aangemaakte tickets kunnen bekeken worden. Er wordt toegang verschaft tot het verlanglijstje. Je kan je accountgegevens zelf beheren. Adressen en betaalinformatie blijft bewaard zodat je de volgende keer sneller kunt winkelen. Nadat er een order is geplaatst kan deze online gevolgd worden. Je zal hierover een e-mail ontvangen. Vervolgens volg je de bestelling via een speciale Track & Trace pagina.


Retourinformatie


Het kan weleens gebeuren dat jouw aankoop niet is wat je ervan had verwacht. Bij Cramers van Asten heb je de mogelijkheid een bestelling binnen 14 dagen terug te sturen. Dit valt onder het herroepingsrecht. Binnen deze termijn hoeft er geen opgaaf van reden doorgegeven te worden. In deze fase mag het item bekeken en beoordeeld worden. Passen is eveneens toegestaan. Er wordt wel verzocht om dit allemaal op een redelijke wijze te doen. Na het aanmelden van een retour heb je nog 14 dagen om een product terug te sturen. Het bedrijf zal het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan je overmaken. Als je van het recht om iets te herroepen gebruik wilt maken moet je een link aanklikken op de website.


Ruilen


Online bestelde artikelen kunnen alleen geruild worden voor een andere kleur of maat. Dit kan geregeld worden in de winkel in Weert. Mocht je hier geen gelegenheid voor hebben is het advies om het product terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Ruilen is volgens het bedrijf erg gemakkelijk. Het terugsturen van items gaat via een speciale link. Deze kun je aanklikken via de website. De kosten voor het aanmelden van een retour label zijn vastgesteld op € 6,-. Jouw retourzending is dan op de juiste manier verzekerd. Je hoeft hier dus geen aparte verzekering voor af te sluiten. PostNL is het transportbedrijf welke de zending voor haar rekening zal nemen. Stuur een retour altijd terug in de originele staat en het liefste in de echte verpakking.


Klantervaringen


Heb jij weleens een aankoop gedaan bij Cramers van Asten? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de aankopen die je hebt gedaan? Wat vind je van de prijzen en hoe heb je de service eigenlijk ervaren? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)