Cowboysbag

7.3

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Cowboysbag

Cowboysbag is een modelabel met een collectie lederen tassen, portemonnees en andere lederen accessoires. In Nederland zijn verscheidene winkels waar je de producten van Cowboysbag kunt kopen. Online kun je de producten via de webshop van Cowboysbag bestellen. Het merk is in 1980 ontstaan. In de beginperiode was het een modelabel voor riemen. Er wordt altijd ingezet op echt leer, kwaliteit en functionaliteit. 


De producten die je bij Cowboysbag kunt kopen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit leer heeft volgens het bedrijf een uniek en onderscheidend karakter. Door het gebruik van het speciale materiaal krijgt je product een eigen persoonlijkheid, voorzien van een natuurlijke look. Daarnaast wordt er aangegeven dat het product er steeds mooier uit gaat zien. 


Verzendinformatie 


Op het moment dat de betaling is ontvangen, zal het verzendproces beginnen. Bestellingen die voor 17:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verstuurd. Pakketten die voor een Nederlands adres bestemd zijn zullen de volgende dag worden geleverd. Als je een bestelling naar België wilt laten verzenden zal dit ongeveer 2 tot 3 dagen in beslag nemen. Voor de verzendkosten verwijzen we je naar de website van dit bedrijf. 


Retourinformatie 


Artikelen kunnen binnen een termijn van 14 dagen geretourneerd worden. Op het moment dat items niet binnen 14 dagen teruggestuurd worden kan een retour niet geaccepteerd worden. Daarnaast wordt een retour alleen in behandeling genomen als deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moet een retour in originele verpakking teruggestuurd worden. Een item mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Bij de retourzending moet een ingevulde retour bon bijgevoegd worden. 


Op het retourformulier dien je aan te geven welke product je terug gaat zenden. Je kunt een retour bij een PostNL servicepunt afgeven. Via deze locatie laat je het verzenden naar het antwoordnummer van Cowboysbag in Middenmeer. Als je dit antwoordnummer gebruikt zal er € 3,95 in mindering worden gebracht van het totale aankoopbedrag dat teruggestort zal worden. Je kunt je zending eveneens rechtstreeks naar het bedrijf terugsturen. Je kunt dan zelf een koeriersbedrijf uitzoeken. De verzendkosten komen voor rekening van de klant. 


Garantie en klachten 


Op ieder product dat je hier kunt kopen is de wettelijke garantie van toepassing. Het kan onverhoopt gebeuren dat je een artikel met schade of andere gebreken hebt ontvangen. In dit soort situaties stelt het bedrijf op zoek te gaan naar een goede oplossing. 


Als je een item retour wilt sturen moet je allereerst contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je bij voorkeur doen door een e-mail te sturen naar service@cowboysbag.com. Zorg dat je in het schrijven een ordernummer vermeld. Je doet er ook verstandig aan om een foto van het mankement mee te sturen. Dit is nodig om aanspraak te maken op de garantie. Het bedrijf geeft aan haar uiterste best te doen om je klacht op te lossen.  


Betalen en contact opnemen 


Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen. Op het moment van schrijven kun je onder andere betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact, SOFORT Banking en Giropay. Op het moment van schrijven kun je niet via kortingscodes betalen. Deze codes worden op dit moment niet aangeboden via het bedrijf. Mocht je ergens online kortingscodes tegenkomen, dan zijn deze niet geldig. Er worden wel geregeld kortingsacties georganiseerd. Voor deze acties kun je het beste de pagina van Cowboysbag in de gaten houden. Als je vragen voor Cowboysbag hebt kun je altijd telefonisch contact opnemen. Een andere manier om deze onderneming te bereiken is een bericht sturen via social media.


Ervaringen


Heb jij weleens een bestelling bij Cowboysbag gedaan? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het op prijs als jij je ervaring deelt op deze pagina van NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Riem

Oplichters! Heb een riem geretourneerd maar ze beweren dat ze het niet ontvangen hebben! Geen riem en geld weg dus! BESTEL HIER NOOIT!

L

Lydia

20-03-2023

0

Riem

Inmiddels is het oktober en ik heb nog steeds niets gehoord of geld teruggekregen.

Y

Yvonne Bak

11-10-2021

0

Riem

Snelle levering, maar verkeerde riem geleverd. Nu twee maanden en drie mails verder geen enkele reactie van de klantenservice. Ook geen geld terug, terwijl het product allang geretourneerd is.

Y

Yvonne Bak

17-08-2021

0