NederlandReview

  Ervaringen Cotton Ball Lights

  Welkom op de pagina waar ervaringen en meningen terug te lezen zijn in reviews. Uiteraard ben je ook vrij om zelf een beoordeling te schrijven. Hoe meer recensies, hoe beter, want zo kunnen de consumenten na jou zich een goed beeld vormen met wat voor een bedrijf ze in zee gaan!

  Sfeerverlichting

  Een ruimte kan net dat beetje extra krijgen door het ophangen van een leuke sfeerverlichting. Denk bijvoorbeeld aan die sprookjesachtige sfeer in de kinderkamer door dat ene lichtsnoer, die dromerige of romantische vibe in de slaapkamer sinds dat schemerlampje of die knusse ervaring van een zomeravond in de achtertuin die je tegenwoordig in de woonkamer weet te bereiken. Want laten we eerlijk zijn, sfeervol is niet alleen voor de feestdagen. Het is juist zo belangrijk om je heerlijk thuis te voelen in je eigen huis. De verlichting speelt daar gewoon een belangrijke rol bij. Niet iedereen is namelijk gediend van een ruimte die even sfeervol is als een operatiekamer doordat er ‘goed licht’ is. Je wilt ook tot rust komen, tot jezelf, ontspannen, dromen en opladen. Praktisch is handig voor wanneer je het nodig hebt.

  Sommige mensen hebben blijkbaar een fobie voor katoenen balletjes

  Bolletjes

  Hoewel het leek te zijn begonnen als kerstverlichting, hebben de katoenen draadbolletjes hun weg weten te vinden naar de huizen buiten de kerstperiode om. Ze zijn ondertussen ook in allerlei kleuren en afmetingen te verkrijgen. Het is een eenvoudige manier om een gezellige en kleurrijke draai te geven aan een interieur. Of wat dacht je van de serre of partytent bij een tuinfeest? Let dan overigens wel even op of ze wel tegen de regen kunnen of zorg dat ze echt buiten de weersinvloeden hangen! Zeker als je besluit ze er te laten hangen vanwege de fijne herinneringen.  Cotton Ball Lights

  Deze internationale webshop heeft zich gespecialiseerd in lichtslingers en lampen van Fair Trade katoenen bolletjes of zelfs bollen. Net wat je kiest uiteraard. En terwijl jij een interieur een leuke style boost geeft, voorzie je tegelijkertijd ook de werknemers van het Fair Trade gecertificeerde FTCM in het Thaise Chiang Mai van een vast inkomen en toekomstperspectief. Op hun website kun je daar alle informatie over lezen. Naast een kant-en-klare CBL collectie is er ook een mogelijkheid tot Mix&Match, waarbij je zelf het lichtsnoer of de hanglamp samenstelt. Ook overkopen ze losse onderdelen, zoals lichtsnoeren (zonder bolletjes), pendels en bevestigingringen. En ben je even Toos of Koos Inspiratieloos? Dan kun je kijken bij de favorieten of bij de sfeerfoto’s voor inspiratie. Je kunt hier ook terecht voor cadeaubonnen.

  Laat jouw licht schijnen

  Voor mensen die geen ervaring hebben met een bepaalde webshop of hun producten, kan het soms lastig zijn een inschatting te maken van waar ze aan beginnen. Daarom is het zo fijn als mensen die wel aankopen hebben gedaan bij een webwinkel, daar een recensie of review over schrijven waarin ze hun mening en beoordeling geven. Wat vond iemand van bijvoorbeeld de kwaliteit, de oplossingsgerichtheid van de klantenservice of het retourneren? Waren er problemen of ging het probleemloos? En die klantvriendelijkheid als er contact is geweest? Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van keuzes. Wel zo prettig en nog goed voor je karma ook!

  Cotton Ball Lights
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cotton Ball Lights

  Uw beoordeling

  Super service!

  Super goede service omdat het snoertje met lampjes snel doorgebrand was heb ik contact met cotton ball lights opgenomen en kreeg ik een hele nieuwe set opgestuurd de volgende dag!

  Door: San20-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Cotton Ball Lights een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Cotton Ball Lights. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cotton Ball Lights actief?

  Cotton Ball Lights is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cotton Ball Lights gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.