Coros

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Coros

Ben je op zoek naar een technologiebedrijf voor topsport? Een technologiebedrijf welke atleten helpt het beste uit zichzelf te halen? Wellicht is Coros een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op NederlandReview welke klantervaringen er bij Coros bekend zijn.


Wat is Coros?


Coros is een technologiebedrijf voor topsport dat atleten helpt te trainen om op hun best te zijn. Je kunt de producten bij het bedrijf zelf of bijvoorbeeld via Bol.com bestellen. Voor Coros draait alles om buiten, bergen en een gepassioneerde actieve levensstijl. Ze combineren hoogwaardige hardware met innovatieve technologie om duursporters de uitrusting te bieden waarop ze vertrouwen in de meest extreme omgevingen ter wereld. Geavanceerde technologie met een efficiënte en intuïtieve gebruikerservaring vormt de kern wanneer je een Coros product gebruikt. Dan weet je dat je een tool krijgt die door de atleet is ontworpen, getest en geperfectioneerd voor de atleet.


Coros gebruikers hebben wereldrecords gevestigd en zijn naar het hoogste punt op aarde geweest en hebben hun producten tot het uiterste gedreven. Bij Coros houdt creatie en innovatie nooit op. De klanten, de atleten, maken Coros. Je kunt deel uitmaken van de community van Coros door ze te volgen op Facebook en Instagram. Bij Coros kun je onder andere helmen kopen en multisport watches. Dit zijn sporthorloges ontworpen voor fietsers, lopers, zwemmers en triatleten.


Garantie


Coros biedt alleen voor bestellingen een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je jouw aankoop binnen 30 dagen na de leveringsdatum retourneren voor een volledige terugbetaling van de aankoopprijs. Producten moeten in hun originele fysieke staat worden geretourneerd met alle accessoires en verpakking. COROS dekt geen verzendkosten voor producten die worden geretourneerd voor terugbetaling. Neem contact op met de klantenservice voor retourprocedures en goedkeuringen. Bestellingen buiten de retourperiode worden niet geaccepteerd of goedgekeurd. Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat een goedgekeurde terugbetaling op jouw bankrekening staat. Originele verzendkosten en douane worden niet gerestitueerd.


Reparatie


Mocht het scherm van je horloge beschadigd raken tijdens het gebruik, dan biedt Coros service om jouw horloge te repareren of te vervangen voor 100 dollar per stuk, inclusief belastingen en verzendkosten. Neem contact met het bedrijf op via support@coros.com voor meer gedetailleerde informatie. Coros garandeert dat het product geleverd aan de oorspronkelijke koper van coros.com of een door Coros geautoriseerde wederverkoper, vrij zal zijn van materiaal- en fabricagefouten die de prestaties van het product bij normaal gebruik nadelig beïnvloeden. Dit in overeenstemming met enkele voorwaarden die je op de website kunt lezen. Deze beperkte garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke koper, is niet overdraagbaar en is niet van toepassing op gebruikte producten of producten die niet zijn gekocht bij Coros of een geautoriseerde wederverkoper.


Contact opnemen


Het bedrijf heeft vele vestigingen verspreid over de hele wereld. Mocht je contact willen opnemen kun je dit per e-mail of telefonisch doen. Voor alle contactgegevens verwijzen we je naar de website van Coros.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Coros? Heb je iets van Coros gekocht via Bol.com? Ben je tevreden over de producten/diensten van Coros? Hoe verliep de afhandeling (via Bol.com)? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Coros? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)