Copperline BENELUX

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Copperline BENELUX

Copperline BENELUX stelt mond- en neusbescherming te verkopen die niet alleen de mensen in een pandemie beschermt, maar ook de drager zelf. Het bedrijf stelt een groot aantal certificaten voor het product te hebben ontvangen. Hierdoor durven ze te stellen dat de mondkappen milieuvriendelijk en veilig zijn. De onderneming bestaat uit een mix van ervaren ondernemers, 'business angels', marketing- en retailexperts en jonge startende ondernemers die net afgestudeerd zijn. Zij hebben een onconventionele aanpak gemeen. Hierdoor ontstaan er nieuwe ideeën en wordt de markt op een nieuwe manier bespeeld. Ze hebben een verkoop licentie voor Duitsland en Europa verkregen via contacten in Azië. 

Achtergrond 

Op de website is te lezen dat Korea een leider is op het gebied van ontwikkeling van technologieën. In dit land worden de producten geproduceerd. Zij hebben de pandemie tot dusver doorstaan zonder lockdown. Jaren terug al had het bedrijf partners die beschermingsmiddelen bood tegen een verwachte nieuwe SARS golf in Azië. Tijdens de ontwikkeling is het tijdsvoordeel enorm. Al meer dan twee jaar worden continu analyses gemaakt en worden certificaten afgegeven die de effectiviteit van de maskers bewijzen. Tenminste, dat is wat er wordt aangeven op de website van Copperline BENELUX. 

Het masker

Deze onderneming stelt klanten een masker te bieden die van hoge kwaliteit is. De maskers zijn ook nog eens onschadelijk voor je gezondheid. Het effect van dit masker werd in staatslaboratoria getest. Dit gebeurde onder strenge beveiligingsmaatregelen. Een onderzoekstudie van de Jeonbuk National University bevestigde de werking van de maskers. Het product is volgens Copperline BENELUX goed wasbaar. Dit draagt dan ook bij aan een beter milieu.

Bestelinformatie 

Producten zijn via de webshop te bestellen. Het bestelproces bestaat uit een aantal stappen. Selecteer allereerst het artikel dat je wilt bestellen. Vervolgens zie je een omschrijving die bij het betreffende product hoort. Je ziet ook de prijs die je ervoor moet betalen. Je selecteert vervolgens de kleur en maat voordat je verder gaat naar de volgende stap. Die volgende stap betekent dat je het artikel in je online winkelmand klikt. Daarna kun je een betaalmethode kiezen. Op het moment van schrijven kan er op meerdere manieren betaald worden. 

Verzendkosten 

Vanaf het derde bestelde product zijn leveringen gratis mits zij naar de volgende landen worden verstuurd: Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk. Mocht je minder dan 3 producten bestellen zijn de verzendkosten die je moet betalen € 3,90. Voor informatie over bestellingen buiten deze landen verwijzen we je naar de website van Copperline BENELUX. 

Goede doelen 

Het bedrijf hecht waarden aan het participeren bij goede doelen. Zo zijn ze er trots op dat ze een steentje bij dragen aan de RTL donatiemarathon. Een andere bijdrage wordt geleverd aan de stichting 'wij helpen kinderen'. Zij organiseren al 25 jaar een belangrijk evenement om kinderen te helpen. Er is op dit moment ruim 180 miljoen euro opgehaald voor kinderen over de hele wereld. Dit jaar heeft de huidige pandemie de hoogste prioriteit.

Ervaringen 

Heb je weleens een mond- en neusbescherming masker via Copperline BENELUX gekocht? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Wat vind je van de werking van het masker? Zijn de mondkapjes goed te dragen? Wat vind je van de kosten die je voor dit product moet betalen? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Deel via NederlandReview jouw ervaringen bij deze organisatie.  
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook