NederlandReview

  Ervaringen Coolsound

  Deel jij dezelfde mening over Coolsound.nl als anderen? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming, als Coolsound.

  Over Coolsound.nl

  Coolsound.nl is een bedrijf met een grote voorraad aan producten. Het aanbod is zeer ruim en iedereen kan hier eigenlijk wel van genieten. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken bij dit bedrijf. Er zijn meer dan 15.000 producten opgenomen in het assortiment. De pakketten worden altijd verzonden met een track en trace code om het pakket te volgen. Ook is het mogelijk om het product op e halen. Het is dan mogelijk om contant of met de pin te betalen. Ze zijn van 9 uur tot 17 uur open. Alle producten op de site zijn voorzien van een uitgebreide productinformatie. Online kun je via iDeal betalen en de bestellingen worden daarna snel verzonden door hun.

  CS-EQ-7-4AM,,Cool sound

  Het is een veilige website.

  Het bedrijf heeft als missie om een breed assortiment van consumenten elektronica aan te bieden, van bruingoed tot aan witgoed. De combinatie van een goede dienstverlening en een klantgerichte website zorgen voor een optimale fit. Tevreden klanten en een goede service staan namelijk voorop.

  De producten van Coolsound.nl

  Er zijn volop verschillende producten welke je in hun webshop kunt kopen. Denk hierbij aan, onder andere:
  - Beeld en Geluid
  - Carmedia
  - Computer
  - Fitness en kracht
  - Foto en Video
  - Gereedschap
  - Huishoudelijk
  - Speelgoed
  - Telefonie
  - Tuin
  - Verzorging
  - Witgoed

  Klachten, tips en complimenten over Coolsound.nl

  Heb jij ervaring met Coolsound.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Ook over Coolsound.nl ? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! Je helpt er een ander zeer zeker mee.

  Deel jij dezelfde mening over Coolsound.nl als anderen? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Lees hier alles over Coolsound.

  Coolsound
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coolsound

  Uw beoordeling

  alleen voor de aanbiedingen

  ze hebben echt hele mooie producten maar voor mij is het helaas wat duur allemaal. maar gelukkig hebben ze ook veel aanbiedingen in de koopjeskelder! daar heb ik al twee keer iets besteld nu hiih. ze leveren snel en keurig verpakt.

  Door: me11-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  WAterkoker

  Waterkoker aangeschaft. Gratis verzending. Levering adequaat.

  Door: Jolle20-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Worst seller ever!!!

  I bought from them, via amazon a samsung hi-fi system, order 407-8562646-3792320. I had to return the product because of malfunction. After 14 days of their item's receipt, the seller did not issue to me the refund due, inventing childish excuses to postpone his responsibilities. One tip, don't trust them!

  Door: Giuseppe05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Retour/garantie politiek stinkt!!


  Winkel levert snel en nauwkeurig, maar bij het gebruiken van hun retour/garantie (RMA)schort er veel. Wacht reeds 12 dagen op terugbetaling van een artikel dat door deze firma ontvangen werd op 18/08/2016!!!! Geen antwoord meer op alle mails die ik ondertussen reeds gestuurd heb.

  Door: Roger Marjaux30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Coolsound een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Coolsound. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coolsound actief?

  Coolsound is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coolsound gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.