NederlandReview

    Ervaringen Coolshop

    Ben jij ook zo’n fan van consolegames en andere spellen? Of je nou Playstation, Nintendo of Xbox verkiest of juist liever een bordspel doet, je kan vast wel wat nieuwe uitdaging gebruiken. Maar waar kun je al die spellen vinden? Een van de vele winkels die ze verkoopt is Coolshop. Maar wat kun je van de kwaliteit van hun speelgoed verwachten? Zullen hun collectie DVD’s wel de nieuwste releases bevatten? Zullen hun knuffels en sportartikelen wel lang mee gaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Coolshop het muziekinstrument bij je thuis bezorgd heeft? En zal hun klantenservice je ten minste proberen te helpen als je CD of andere muziekdrager het niet doet? Lees reviews geschreven door echte klanten om meer over Coolshop te weten te komen. Hun ervaringen, meningen en onbevooroordeelde beoordelingen kunnen je helpen in te zien of Coolshop een winkel is waar je wel of juist niet moet shoppen.

    Over Coolshop

    Coolshop is een winkel die speelgoed, spellen en andere artikelen aanbiedt. Je vindt in hunwinkel bijvoorbeeld een hele lading speelgoed zoals fantasiespeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed, poppen & poppenhuizen, educatief speelgoed, ambachten & kunsten, puzzels, motorische spellen, figuren, buitenspeelgoed, voertuigen met afstandsbediening, knuffeldieren, babyspeelgoed, peuterspeelgoed en nog veel meer. Voor de oudere kinderen en kind in de volwassene zijn er videogames en consoles van de meest bekende merken zoals Nintendo, Playstation en Xbox. Natuurlijk verkoopt Coolshop ook de spellen die hierbij horen. In hun afdeling elektronica vindt je smartphones, voertuigelektronica, GPS navigatie, beveiliging, televisies, bewaking, audio elektronica en nog veel meer. Hun beauty categorie bevat allemaal makeup, huidverzorgingsproducten en andere producten die je helpen er goed uit te zien. Hun huis & keuken categorie bevat meubels, reiniging, dekbedden, artwork, seizoensdecor, inrichting enzovoort. Ook heeft Coolshop wat films en series op Dvd zodat je ze kan kijken wanneer en hoe vaak je wilt. Hetzelfde geldt voor hun muziek. Voor je tuin hebben ze tuingereedschap, potten en andere tuinbenodigdheden. Actief bezig zijn is fijn en belangrijk. Daarom heeft Coolshop sportkleding en andere sportartikelen. Natuurlijk zijn er ook muziekinstrumenten voor kinderen en volwasssenen die dan wel niet zo sportief maar wel heel muzikaal zijn. Verder is er ook nog een afdeling voor klusgereedschap en eentje voor computers en toebehoren.


    Een klant reviewt een product van Coolshop. Ben jij het met hem eens?

    Diensten van Coolshop

    Alle producten van Coolshop zijn online te bestellen. Hun bezorgservice levert die dan netjes bij je thuis af. Er is ook een Coolshop klantenservice voor het geval je een vraag hebt of zich ergens een probleem voordoet.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Coolshop

    Heb je al eens een film, spel of DVD bij Coolshop gekocht? Wat je aankoop ook was, wij horen graag meer over deze winkel. Hoe handig zijn hun zagen en ander klusgereedschap? Kunnen hun spellen, films en games je genoeg entertainment bieden? Is de kwaliteit van hun sportartikelen genoeg om er een stevige wedstrijd mee te spelen? Duurde het lang voor je kleding werd bezorgd? En was de klantenservice van Coolshop wel vriendelijk en behulpzaam? Laat een review achter en vertel iedereen wat jouw mening over Coolshop echt is.

    Coolshop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    4.6
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Coolshop

    Uw beoordeling

    Molecule parfum 100 ml

    Product binnen 3 dagen geleverd.
    Super service, product was goed verpakt en beste prijs op internet.
    Ik kan iedereen Coolshop aanbevelen.

    Door: Jolanda 12-01-2020
    Simone06-08-2020

    Helaas een defect apparaat ontvangen van de Coolshop. Terugzenden kan alleen naar een adres in Denemarken. Helaas zijn de kosten hiervoor voor eigen rekening en zijn de kosten dusdanig hoog dat ik nooit weer via Coolshop een aankoop zou aanraden.

    Nanny Scheele01-12-2020

    Ik heb 25 november 2 games besteld en betaald . Maar nog steeds niets ontvangen . Geprobeerd te bellen maar is een nr in denemarken . Ik wilde chatten na een heleboel pogingen kon ik in het engels chatten ned was niet beschikbaar . Moest wachten de bezorgers krijgen 15 dagen de tijd . . Hoop op goede afloop .

    Feikje08-12-2020

    Ik heb 29 november 2 spellen besteld en ook betaald. Nog niets ontvangen. Wel bericht gehad en als status gezien dat de bestelling voltooid was. Dat is dan exclusief de levering, want nog niets gezien. Niet tevreden. Hoop dat het alsnog voor de kerst wordt bezorgd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Matador DVD-box

    Snel geleverd uit Denemarken zonder verzendkosten. Ik was sceptisch, maar omdat ik achteraf kon betalen liep ik geen risico. Ik ben er blij mee!

    Door: Terry Selder20-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    MIchael kors blossem sky parfum

    Binnen een week had ik het pakketje binnen. Ben zeer tevreden. Prijs is uniek en het is geen nepparfum. Blij dat ik deze site heb ontdekt.

    Door: Christina Heitbrink13-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Orb headset

    Eerst was ik sceptisch vanwege de vele negatieve reacties. Maar ik heb niks te klagen. Aankoop op tijd binnen gehad en gorde kwaliteit

    Door: Chief31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    speakers + Muis.

    Super, vlug geleverd en goed verpakt.

    Door: Alex11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Isle of paradise - sun drops

    Super slechte communicatie en veels te lange levertijd. Nooit meer daar bestellen

    Door: L11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    murad cleanser

    Spot goedkope producten! Bij andere huidtherapeuten kosten deze 3 keer zo veel!!
    JA ik zou hier zeker weer kopeN!

    Door: Corinda van de Vreede20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zarkus Parfume

    Goede prijs, levering duurde alleen ruim een week. Verder alles prima

    Door: Spiers 12-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Boya Microfoon

    De spullen worden vanuit Denenmarken verzonden, in ieder geval de microfoon en dat wist ik niet. Vandaar de iets langere levertijd. Dat is dan nog niet zo'n probleem, echter de microfoon werkt niet juist en nu dien ik deze zelf naar Denenmarken te retrourneren, terwijl op de factuur het adres Zwolle staat. Dit is dus verre van transparant. Ook is telefonisch contact niet mogelijk, wel via een chat en mij werd gevraagd om dit in het Engels te doen. Kortom dit is voor mij verre van klantgericht en ik ben helemaal niet tevreden.

    Met vriendelijke groet,

    Leon

    Door: Leon06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Somsonite cabin 55 cm prodigy

    Vorige week vroeg ik in de online chat voordat ik de cabine luggage bestelde op de vraag of het uitbreidbaar is en het antwoord was : I suppose so. Dus ik bestelde de bagage omdat ik dacht dat deze uitbreidbaar was. Zeer snelle service, binnen 1 week ontvang de cabin luggage gisteren maar tot mijn teleurstelling was de cabine luggage niet uitbreidbaar. Retour €20 eigenkosten 😩

    Door: Lee Lee Oei01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Nooit ontvangen

    Ik heb op 5 september wat besteld. Twee keer een berichtje achter gelaten via mail en via chat. Geen reactie. En heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen. Nu 14 september.

    Door: Marinde14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Geen

    Nooit wat gekocht en die tering honden blijven je wel lastig vallen, chat wat geen chat is maar gewoon email krijg je nooit antwoord op ze hebben geen telefoonnummer op de gewonen mail wordt niet gereageerd. Kan niks anders zeggen als dat het 1 grote kanker zooi is daar.

    Door: Dikke pik02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Polaroid Camera

    Oplichters. Pretenderen een Nederlandse webshop te zijn. Dit zijn ze echter niet. Als men een product wil retourneren (omdat men te laat heeft geleverd, de beloofde termijn halen ze namelijk niet). Moet men dit op eigen kosten naar Denemarken sturen. Bij contact klantenservice verwijzen ze naar kleine lettertjes ergens diep op hun website. Vermijden deze shop.

    Door: Sven Cruson28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Monster Hunter Rise

    Product vooruitbesteld. Niet op datum van release geleverd, ook de dag daarna niet. Lever datum staat nu op 4 dagen later. Enorm irritant

    Door: Nicholas27-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    PS4 spel

    Wat een slechte keus om hier te bestellen, wacht al een week om een cadeau voor een verjaardag die al is geweest, wachtwoord resetten werkt niet laat staan support team kunnen benaderen.

    Ik kan fluiten naar mijn spel, nooit meer bestellen hier.

    Door: Ben19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Philips HUE

    1 ster is al te veel. Latere bezorging geen probleem. Slechte service ontstaat als je iets wilt terug sturen. Je wordt zelf op pad gestuurd om een postbedrijf in te schakelen. Tevergeefs gemaild en gechat met hoofdkantoor in Denemarken. Geen hulp.
    Ik koop hier nooit meer.

    Door: FAH Rasenberg14-01-2021
    Iza16-02-2021

    Krijg je wel het product?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Logitech Wireless mouse send from Denmark

    Besteld Wireless mouse
    11 dec overgedragen aan vervoerder op 6 jan nog niets ontvangen
    Diverse chats geen info
    Diverse mails naar Customer support geen antwoord
    Geen product geld kwijt??
    Nooit meer: spijt.

    Door: M bronkhorst06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Headset Lucid Sound

    Na 12 dagen opeens mail dat deze niet op voorraad was, daarvoor gemeld dat deze zou worden verzonden

    Door: Rogier van der Wal16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Coolshop een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over Coolshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Coolshop actief?

    Coolshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coolshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.