NederlandReview

    Ervaringen Coolshop

    Ben jij ook zo’n fan van consolegames en andere spellen? Of je nou Playstation, Nintendo of Xbox verkiest of juist liever een bordspel doet, je kan vast wel wat nieuwe uitdaging gebruiken. Maar waar kun je al die spellen vinden? Een van de vele winkels die ze verkoopt is Coolshop. Maar wat kun je van de kwaliteit van hun speelgoed verwachten? Zullen hun collectie DVD’s wel de nieuwste releases bevatten? Zullen hun knuffels en sportartikelen wel lang mee gaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Coolshop het muziekinstrument bij je thuis bezorgd heeft? En zal hun klantenservice je ten minste proberen te helpen als je CD of andere muziekdrager het niet doet? Lees reviews geschreven door echte klanten om meer over Coolshop te weten te komen. Hun ervaringen, meningen en onbevooroordeelde beoordelingen kunnen je helpen in te zien of Coolshop een winkel is waar je wel of juist niet moet shoppen.

    Over Coolshop

    Coolshop is een winkel die speelgoed, spellen en andere artikelen aanbiedt. Je vindt in hunwinkel bijvoorbeeld een hele lading speelgoed zoals fantasiespeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed, poppen & poppenhuizen, educatief speelgoed, ambachten & kunsten, puzzels, motorische spellen, figuren, buitenspeelgoed, voertuigen met afstandsbediening, knuffeldieren, babyspeelgoed, peuterspeelgoed en nog veel meer. Voor de oudere kinderen en kind in de volwassene zijn er videogames en consoles van de meest bekende merken zoals Nintendo, Playstation en Xbox. Natuurlijk verkoopt Coolshop ook de spellen die hierbij horen. In hun afdeling elektronica vindt je smartphones, voertuigelektronica, GPS navigatie, beveiliging, televisies, bewaking, audio elektronica en nog veel meer. Hun beauty categorie bevat allemaal makeup, huidverzorgingsproducten en andere producten die je helpen er goed uit te zien. Hun huis & keuken categorie bevat meubels, reiniging, dekbedden, artwork, seizoensdecor, inrichting enzovoort. Ook heeft Coolshop wat films en series op Dvd zodat je ze kan kijken wanneer en hoe vaak je wilt. Hetzelfde geldt voor hun muziek. Voor je tuin hebben ze tuingereedschap, potten en andere tuinbenodigdheden. Actief bezig zijn is fijn en belangrijk. Daarom heeft Coolshop sportkleding en andere sportartikelen. Natuurlijk zijn er ook muziekinstrumenten voor kinderen en volwasssenen die dan wel niet zo sportief maar wel heel muzikaal zijn. Verder is er ook nog een afdeling voor klusgereedschap en eentje voor computers en toebehoren.


    Een klant reviewt een product van Coolshop. Ben jij het met hem eens?

    Diensten van Coolshop

    Alle producten van Coolshop zijn online te bestellen. Hun bezorgservice levert die dan netjes bij je thuis af. Er is ook een Coolshop klantenservice voor het geval je een vraag hebt of zich ergens een probleem voordoet.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Coolshop

    Heb je al eens een film, spel of DVD bij Coolshop gekocht? Wat je aankoop ook was, wij horen graag meer over deze winkel. Hoe handig zijn hun zagen en ander klusgereedschap? Kunnen hun spellen, films en games je genoeg entertainment bieden? Is de kwaliteit van hun sportartikelen genoeg om er een stevige wedstrijd mee te spelen? Duurde het lang voor je kleding werd bezorgd? En was de klantenservice van Coolshop wel vriendelijk en behulpzaam? Laat een review achter en vertel iedereen wat jouw mening over Coolshop echt is.

    Coolshop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    5.2
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Orb headset

    Eerst was ik sceptisch vanwege de vele negatieve reacties. Maar ik heb niks te klagen. Aankoop op tijd binnen gehad en gorde kwaliteit

    Door: Chief 31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Molecule parfum 100 ml

    Product binnen 3 dagen geleverd.
    Super service, product was goed verpakt en beste prijs op internet.
    Ik kan iedereen Coolshop aanbevelen.

    Door: Jolanda 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    MIchael kors blossem sky parfum

    Binnen een week had ik het pakketje binnen. Ben zeer tevreden. Prijs is uniek en het is geen nepparfum. Blij dat ik deze site heb ontdekt.

    Door: Christina Heitbrink 13-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    murad cleanser

    Spot goedkope producten! Bij andere huidtherapeuten kosten deze 3 keer zo veel!!
    JA ik zou hier zeker weer kopeN!

    Door: Corinda van de Vreede 20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Orb headset

    Eerst was ik sceptisch vanwege de vele negatieve reacties. Maar ik heb niks te klagen. Aankoop op tijd binnen gehad en gorde kwaliteit

    Door: Chief 31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tondeuse

    Ik wacht nu al 4 weken op mijn bestelling terwijl er stond 2 tot 4 werkdagen levertijd. Contact op genomen via de chat, kreeg geen Normaal antwoord op mijn vraag waar mijn betaalde product blijft en werd geblokkerd omdat ik geen genoegen nam met het het antwoord (woord) SOON. Contact via mail maar krijg geen antwoord. Mijn geduld raakt niet op maar is op, geef me mijn f........ geld terug OPLICHTERS. Geen goed woord over voor deze site.

    Door: Robielly Van kempen 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koptelefoon

    Nooit meer!!! Product besteld, betaling was uiteraard zeer snel afgeboekt maar product nooit ontvangen.

    Levertijd 2-4 dagen maar na vijf dagen nog steeds niks ontvangen. Geen track & trace en bestelling/ verzending was volgens Coolshop al afgehandeld.

    Via de chat contact opgenomen maar die konden mij alleen doorverwijzen naar het Nederlandse emailadres van Coolshop. Na vier dagen het antwoord dat ik nog maar wat langer moest wachten.

    Uiteraard niks ontvangen, weer contact opgenomen en wederom pas na enkele dagen het antwoord dat ze een onderzoek gaan instellen.

    Pakketje blijkt zoek geraakt en of ik deze opnieuw wil laten opsturen of geld retour.
    Ondanks alle slechte online recensies ze toch het voordeel vd twijfel gegeven en opnieuw laten verzenden.

    Paar dagen later een email dat het product niet op voorraad is en ik nog even wat langer wil wachten.

    Na bijna drie weken is het geduld wel op en heb ik mijn geld terug gevraagd. Ik twijfel er geen moment aan dat ook dit weer weken zal duren. Als ik mijn geld überhaupt terug ga krijgen.

    PS

    Hetzelfde product inmiddels op Amazon.nl besteld voor vijf euro duurder maar netjes binnen drie dagen in huis.

    COOLSHOP SLECHTSE ERVARING OOIT!!!

    Door: Adrie 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Barbie

    Waardeloos, pakketje niet ontvangen. Van het kastje naar de muur gestuurd

    Door: Melissa Groeneveld 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Speelgoed

    Bestelling komt uit Denemarken niet Nederland. Annuleren zoals op de site staat is niet mogelijk zelfs binnen 1 uur van bestellen. “Klantenservice” helpt niet. Is al verstuurd was het antwoord terwijl op het account staat van niet en dit pas uren later erop staat. Zeer onbetrouwbaar nooit meer!!!

    Door: Birdee 13-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    PS4 controller en oplader

    Vlotte levering, maar...
    Bij retourzenden komen kosten van pakket naar DENEMARKEN voor je eigen rekening.

    Dit staat in de kleine letters op de website, net als dat je alle items binnen de order mee terug moet sturen.
    Ook mag de verpakking niet eens geopend zijn geweest.

    Kortom sterk afwijkend van de service die doorgaans via webshops geboden wordt. LET DUS OP! Alleen bestellen als je 100% zeker bent dat je NIET terug wil sturen.

    Door: dennis 18-12-2019
    Lenie 24-02-2020

    Dat klopt dus niet, dat je alle items binnen de order moet terug sturen, dat staat er ook niet. Je moet alles terug sturen wat tot 1 dezelfde bundel behoort, dat is heel wat anders. Dat is dus een artikel wat uit meerdere onderdelen bestaat.

    Maarthe 06-03-2020

    Helaas ben ik er ook achter dat je deze website niet kunt vertrouwen. Iets besteld wat niet binnen is gekomen. En als je een beroep vraagt aan medewerkers geen reactie! Wordt niet gereageerd op mails en via de chat zijn ze niet bereikbaar. Dus 1x en nooit meer. Ik ga via social media verder!

    Coolshop 23-04-2020

    Hoi Lenie, dankjewel voor je reactie. Wat je zegt klopt inderdaad. Het gaat inderdaad om een artikel dat uit meerdere onderdelen bestaat. We hebben ons retourbeleid vermeld op onze website. Je kan meer informatie vinden in onder andere de FAQ's :) Met vriendelijke groet, Team Coolshop

    Alexandra Von den hoff 06-05-2020

    Beste Coolshop ik heb een bestelling geplaatst en heb hier niet eens een bevestiging van gekregen wacht morgen al.een week ik weet niet eens waar.mijn product is vind dit niet kunnen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Xbox one headset

    Waardeloze winkel. Sturen een ander type headset met de sticker van de juiste en bij vragen waar de juiste blijft, wordt na zeer lang wachten geantwoord dat de afdeling inkoop op zoek gaat naar een ander kabeltje. Terugsturen wordt afgeraden aangezien ik moet opdraaien voor de verzendkosten naar Denemarken. Beetje vreemd aangezien ik een ander product heb ontvangen dan besteld.

    Door: Klant 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Dashcam

    Hoi
    İk wil een dashcam bestellen maar,
    İk kan alleen bia rabobank ideal bestellen.
    İk heb geen rabobank en nu?

    Door: Cetin 29-11-2019
    Coolshop 23-04-2020

    Hoi Cetin, Hartelijk dank voor je vraag. Het is niet noodzakelijk om een Rabobank account te hebben als je via iDeal wilt betalen. Als je op de knop klikt, kan je jouw gewenste bank kiezen. Mocht je er niet uitkomen, laat het ons dan even weten via info@coolshop.nl. Met vriendelijke groet, Team Coolshop

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Smallstuff poppenbed en smallstuff beddengoed

    Bestelling komt niet aan. Coolshop reageert nergens op en krijg geen contact met het bedrijf.
    Het zijn oplichters

    Door: Jennifer 31-10-2019
    Kiki 24-01-2020

    Is dit nog goedgekomen? Ik wil ook het wagentje bestellen..

    Maartje 06-03-2020

    Niet bestellen het zijn oplichters

    Coolshop 23-04-2020

    Hoi Jennifer, Wat vervelend dat je een vervelende ervaring met Coolshop hebt gehad. Graag staan we onze klanten te woord per mail (info@coolshop.nl) of via onze live chat voor vragen, maar ook voor als er iets misgegaan is met je bestelling en/of pakketje. We doen we ons best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Coolshop

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Parfum escentric molecules

    Na meer dan een week niet geleverd, order staat op uitgeleverd, afgerond.
    Geen contact te krijgen en geen telefoonnummer te vinden. Geen antwoord op de mails die ik heb verzonden.ik denk dat het oplichters zijn!!!

    Door: Wacky Jans 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Niet bestellen!

    Mijn ervaringen zijn ZEER slecht, bedrijf reageert niet op klachten mails, na verschillende pogingen heb ik na een maand eindelijk mijn geld retour en..
    Het product niet ontvangen

    Door: Sanne 24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Niet bestellen!!

    Een spel besteld .,niet geleverd!!Klantenservice niet bereikbaar.Als je de voorwaarden leest kom je er achter dat ze zeer eenzijdig zijn opgesteld en dat je bijna geenrechten hebt als consument.Ik zeg;nooit bestellen bij Coolshop!! Oplichters!!

    Door: Henny 14-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Coolshop

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Coolshop een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Coolshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Coolshop actief?

    Coolshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coolshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.