NederlandReview

  Ervaringen Coolshop

  Ben jij ook zo’n fan van consolegames en andere spellen? Of je nou Playstation, Nintendo of Xbox verkiest of juist liever een bordspel doet, je kan vast wel wat nieuwe uitdaging gebruiken. Maar waar kun je al die spellen vinden? Een van de vele winkels die ze verkoopt is Coolshop. Maar wat kun je van de kwaliteit van hun speelgoed verwachten? Zullen hun collectie DVD’s wel de nieuwste releases bevatten? Zullen hun knuffels en sportartikelen wel lang mee gaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Coolshop het muziekinstrument bij je thuis bezorgd heeft? En zal hun klantenservice je ten minste proberen te helpen als je CD of andere muziekdrager het niet doet? Lees reviews geschreven door echte klanten om meer over Coolshop te weten te komen. Hun ervaringen, meningen en onbevooroordeelde beoordelingen kunnen je helpen in te zien of Coolshop een winkel is waar je wel of juist niet moet shoppen.

  Over Coolshop

  Coolshop is een winkel die speelgoed, spellen en andere artikelen aanbiedt. Je vindt in hunwinkel bijvoorbeeld een hele lading speelgoed zoals fantasiespeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed, poppen & poppenhuizen, educatief speelgoed, ambachten & kunsten, puzzels, motorische spellen, figuren, buitenspeelgoed, voertuigen met afstandsbediening, knuffeldieren, babyspeelgoed, peuterspeelgoed en nog veel meer. Voor de oudere kinderen en kind in de volwassene zijn er videogames en consoles van de meest bekende merken zoals Nintendo, Playstation en Xbox. Natuurlijk verkoopt Coolshop ook de spellen die hierbij horen. In hun afdeling elektronica vindt je smartphones, voertuigelektronica, GPS navigatie, beveiliging, televisies, bewaking, audio elektronica en nog veel meer. Hun beauty categorie bevat allemaal makeup, huidverzorgingsproducten en andere producten die je helpen er goed uit te zien. Hun huis & keuken categorie bevat meubels, reiniging, dekbedden, artwork, seizoensdecor, inrichting enzovoort. Ook heeft Coolshop wat films en series op Dvd zodat je ze kan kijken wanneer en hoe vaak je wilt. Hetzelfde geldt voor hun muziek. Voor je tuin hebben ze tuingereedschap, potten en andere tuinbenodigdheden. Actief bezig zijn is fijn en belangrijk. Daarom heeft Coolshop sportkleding en andere sportartikelen. Natuurlijk zijn er ook muziekinstrumenten voor kinderen en volwasssenen die dan wel niet zo sportief maar wel heel muzikaal zijn. Verder is er ook nog een afdeling voor klusgereedschap en eentje voor computers en toebehoren.


  Een klant reviewt een product van Coolshop. Ben jij het met hem eens?

  Diensten van Coolshop

  Alle producten van Coolshop zijn online te bestellen. Hun bezorgservice levert die dan netjes bij je thuis af. Er is ook een Coolshop klantenservice voor het geval je een vraag hebt of zich ergens een probleem voordoet.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Coolshop

  Heb je al eens een film, spel of DVD bij Coolshop gekocht? Wat je aankoop ook was, wij horen graag meer over deze winkel. Hoe handig zijn hun zagen en ander klusgereedschap? Kunnen hun spellen, films en games je genoeg entertainment bieden? Is de kwaliteit van hun sportartikelen genoeg om er een stevige wedstrijd mee te spelen? Duurde het lang voor je kleding werd bezorgd? En was de klantenservice van Coolshop wel vriendelijk en behulpzaam? Laat een review achter en vertel iedereen wat jouw mening over Coolshop echt is.

  Coolshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  2,6

  Prijs

  8

  Leveren

  2,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet bestellen!

  Mijn ervaringen zijn ZEER slecht, bedrijf reageert niet op klachten mails, na verschillende pogingen heb ik na een maand eindelijk mijn geld retour en..
  Het product niet ontvangen

  Door: Sanne 24-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Niet bestellen!!

  Een spel besteld .,niet geleverd!!Klantenservice niet bereikbaar.Als je de voorwaarden leest kom je er achter dat ze zeer eenzijdig zijn opgesteld en dat je bijna geenrechten hebt als consument.Ik zeg;nooit bestellen bij Coolshop!! Oplichters!!

  Door: Henny14-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Lego besteld en terug gestuurd

  Ik heb 2 dozen van lego (180€ p.s.) besteld. Deze kwamen beschadigd aan en zijn retour gestuurd.
  Nu al 5 weken geen antwoord meer gehoord.

  Door: Frank10-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Waardeloos !

  De 13de hebben ze mijn bestelling verstuurd zeggen ze, maar nog niets binnen. Op mail krijg je geen reactie, ja een automatisch antwoord. Voor mij was dit de 1ste keer dat ik bij Coolshop oest gekocht heb, tevens de laatste keer!

  Door: Joselien19-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Schrijf zelf een review over Coolshop

  Uw beoordeling