CoolCat
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

U bent nu bij:

Totaal

9

Bestellen

9,4

Service

8,6

Prijs

9,6

Leveren

8,8
17 rating91 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

01-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Petra Dijkstra

CoolCat - leuke mode

ik koop best wel vaak bij de Coolcat omdat ze altijd veel mode hebben die ik precies leuk vind!

wel jammer dat de maat altijd een beetje te klein valt voor mij en een maat groter weer te groot.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Yvonne Spaakman

CoolCat - Coolcat leuke winkel

Had vorige week weer eens iets besteld bij Coolcat in de uitverkoop. Ik vind het een leuke winkel. Voor mij valt de maat altijd wel goed en dat is niet met alle merken zo! Ze hebben leuke kleren en het is altijd heel modern!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marissa

CoolCat - leuke kleren voor schoolfeesten

Leuke kleren en heel goedkoop. Voor schoolfeesten mag ik altijd iets nieuws kopen en dan ga ik altijd naar coolcat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tessa

CoolCat - Klaar voor de Kerstdagen!

Kleding voor de Kerstdagen besteld en is gisteren al geleverd!
Helemaal complete outfit geshopt met alles erop en eraan en ik was nog geen 60 euro kwijt.
Gelukkig past alles zoals op internet stond dus hoef ik ook niet te retourneren.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-04-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ruby van Boxtel

CoolCat - Leuke webshop en winkel

Vroeger kwam ik best wel vaak bij de coolcat, maar naar mate ik ouder werd niet meer. Nu was ik laatst op de webshop aan het rondkijken en kwam best veel leuke dingen tegen. Ik heb lekker in de sale kleding besteld, dus voor 40 euro had ik 2 shirtjes, 2 dikke vesten en een broek. Het zit goed en de kwaliteit is ook prima. Het enige nadeel van de webshop vind ik dat de uitleg van de maten soms niet heel duidelijk staat aangegeven. Gelukkig kan je heel makkelijk kleding terugsturen of ruilen bij de winkel als het je niet past.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annemijn

CoolCat - SUPERLEUK dat Cool Cat misschien wel de V&D gaat overnemen!!!

SUPERLEUK dat Cool Cat misschien wel de V&D gaat overnemen!!!
Ik hoop dat V&D dan net zo cool gaat worden hihi.
Dus ik hoop dat het doorgaat!! Want ik vind Cool Cat dus heel leuk altijd, lekker snel bij met mode en ze hebben altijd wel wat leuks! En dan hoop ik dat dat dan ook met de V&D weer zo is, dat zou echt heel goed zijn. En fijn ook voor al die medewerker s van de V&D......

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Meike

CoolCat - mode goed pasvorm minder

Bij de CoolCat zijn ze altijd best wel up to date vind ik, als het om mode en fashion gaat.
Ze hebben altijd de nieuwste kleding en dat vind ik heel belangrijk!!

Maar wel minder is soms de pasvorm, vooral bij truitjes en shirtjes en dat soort. Dan staat het toch minder en dat is wel jammer.

Maar ze zijn wel best wel goedkoop vaak en dat is natuurlijk heel goed.
En vaak leuke aanbiedingen, dat je een paar topjes voor minder geld meekrijgt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Melissa Konink

CoolCat - Fantastische etalage

Ik wil nog even zeggen dat ik de etalage van de CoolCat afgelopen december en met Kerst dus echt Fantastisch vond!
Met al die katjes, en die muziek en dat je dan moet tellen.

Zo leuk!!

Vaker doen, CoolCat!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Saaartje

CoolCat - Twee topjes voor 13 euro!

Normaal ga ik gewoon naar de winkel, maar daar zeiden ze dat je ook online kunt kopen. En daar hebben ze dus extra aanbiedingen. Heb net twee topjes voor maar 13 euro besteld, zag er op mijn iphone heel chique uit dus ik ben benieuwd!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lindy

CoolCat - nieuwe winterjas happy!

Hier hebben ze echt heelee mooie winterjassen. Mocht er maar maximaal 75 aan uitgeven en dacht dat dat best moeilijk zou zijn en dat ik dan een lelijke moest! Maar toen bij de Cool cat kon ik er precies iets mee kopen. En heel mooi met zo'n bontkraagje en strak enzo! Happy!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Suzie

CoolCat - VET joh, de Coolcat, voor elk schoolfeest

Jaaa de Coolcat, daar kocht ik vroeger echt al mijn feestkleren voor alle schoolfeesten en avondjes uit met mijn schoolvriendjes. Maar nu kom ik er nooit meer, de kleren passen of staan me gewoon niet meer. Jammer!!! Maar goed ik ben er denk ik gewoon te oud voor nu..... :(

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over CoolCat

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij CoolCat?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen CoolCat

Coole mensen kopen hun kleding natuurlijk bij de CoolCat. Of dat is in ieder geval wat het bedrijf je wil doen laten geloven: ‘CoolCat is stoer, sexy en fun!’ Maar hoe cool vinden we CoolCat eigenlijk? Vind je hier de laatste mode? En hoe is de kwaliteit? Kun je er een beetje fatsoenlijk mee voor de dag komen of vallen de gaten er al veel te snel in? Hoe zijn de prijzen, zijn die schappelijk, veel te hoog of eigenlijk juist heel laag? Zijn er goede aanbiedingen en geregeld een flinke uitverkoop? En is de service goed, het personeel aardig en de winkel goed aangekleed? Hoe denkt Nederland over CoolCat? Kom er hier achter op NederlandReview en neem deel aan de discussie over deze Hollandse kledingwinkel!

Over CoolCat
Dames op zoek naar sexy èn stijlvolle kleding, party outfits of de laatste mode, mannen die uit zijn op een nieuwe, stoere look met verschillende kleuren en prints, jongens en meisjes die willen imponeren op het schoolplein: CoolCat heeft een duidelijke doelgroep: jongeren van twaalf tot achttien jaar, kinderen van zes tot twaalf jaar. In hun winkels en online presenteren ze hun kinderkleding, T-shirts, winterjassen, truien, vesten, jeans, broeken, overhemden, blouses, jurken, rokken, blazers, leggings en shorts. Geïnspireerd op celebs en de catwalk, en grotendeels van eigen ontwerp, dus alleen te vinden bij CoolCat. Of je nu op zoek bent naar wat basics, de laatste mode of een gave outfit voor dat (school)feest: je kunt terecht bij een van de winkels van CoolCat, online of in de winkelstraat. Het bedrijf gaat al decennia mee en begon ooit met één winkel in Amsterdam. Inmiddels zijn dat 130 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.


New Denim Essentials - commercial van CoolCat

Diensten van CoolCat
Online kun je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief, waarmee je als eerste op de hoogte bent van nieuwe items, fashion trends, speciale aanbiedingen en andere kortingsacties. Maar natuurlijk kun je ook online terecht om te shoppen. Levering gebeurt binnen twee dagen, je kunt indien nodig gratis ruilen en retourneren in de winkel. En wie weigert te betalen voor verzending met DHL, kan het gratis komen ophalen in de winkel. Betalen kan met VISA, PayPal en creditcard (VISA, MasterCard).

Klachten over CoolCat
Wil je contact met CoolCat, dan kun je terecht in één van de winkels van het bedrijf of digitaal te werk gaan. Op de website CoolCat.nl vind je een FAQ, kun je een contactformulier invullen of een emailbericht zenden. Houd je meer van een gezellig gesprekje via de telefoon? Dan zijn er verschillende telefoonnummers beschikbaar, afhankelijk van je vraag. Ook kun je CoolCat volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Wat vind jij van de CoolCat? Koop je hier je stoerste outfits of vind je er niks (meer) aan? Laat het weten via NederlandReview! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!