Cookinglife.nl

3.2
3.8

Bestellen

2.1

Service

4.3

Prijs

2.4

Levering

16.2%

Zou hier weer kopen

Cookinglife.nl

Wil je keukengerei, servies, bierglazen of bestek kopen? Ben je zoekende naar een online kookwinkel? Dan is Cookinglife.nl misschien wel net waar je naar op zoek bent. Bekijk hier welke ervaringen er over dit bedrijf bekend.

Wat is Cookinglife.nl?

Cookinglife.nl is een kookwinkel waar je keukengerei, servies, bierglazen, bestek en diverse toebehoren kunt kopen. Deze kookshop heeft een winkel in de Zwanestraat in Groningen en in de Houtstraat in Nijmegen. Daarnaast kun je de artikelen online in de webshop kopen. Volgens Cookinglife hechten mensen tegenwoordig veel waarde aan de presentatie van gerechten. Artikelen die in deze tijd populair zijn, zijn bijvoorbeeld een spiraalsnijder en avocadosnijder. Tafelschikking draagt bij aan een gezellige sfeer. Dat is de reden dat je bij deze onderneming allerlei verschillende serviezen kunt kopen. Het vinden van bijpassende sets kost volgens Cookinglife weinig moeite.

Bestellen

Er kan volgens Cookinglife veilig besteld worden. De webwinkel is beveiligd door een SSL-verbinding. Alle door jou ingevulde gegevens worden via een versleutelde verbinding verzonden. Voor betalingen wordt samengewerkt met betaalpartijen Billink en Mollie. Deze betaalbedrijven werken samen met duizenden klanten die een webshop hebben. De kosten voor bestellingen in de webshop kunnen op diverse manieren voldaan worden. Betalingen kunnen verricht worden via iDEAL, creditcard, Paypal en anderen. iDEAL-betalingen brengen volgens het bedrijf de meeste voordelen met zich mee.

Verzendmogelijkheden

Bij een minimale bestelwaarde van € 49,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit bedrag moet er € 4,99 aan kosten voor verzending betaald worden. Het is eveneens mogelijk om bestellingen kosteloos op te halen in de winkel in Groningen. Transportbedrijf PostNL draagt zorg voor pakketten die afgeleverd moeten worden. Orders die voor 23:00 uur worden geplaatst, zullen de volgende dag worden afgeleverd. Het is dan wel van belang dat alles op voorraad is.

Retourneren

Het kan gebeuren dat je bestelling niet naar wens is. Dan heb je de mogelijkheid tot retourneren. De retourtermijn is door dit bedrijf vastgesteld op 30 dagen. Je kunt een retour online aangeven via een speciale pagina op de website. Een medewerker zal vervolgens contact opnemen om de vervolgprocedure te bespreken. Zijn jullie het eens over de retourzending? Dan is het zaak deze online aan te melden. Dit kun je doen door een online retourformulier in te vullen. Zorg dat het ordernummer wordt vermeld op de bijbehorende pakbon. Verzendkosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant. Ten slotte moeten de artikelen die worden teruggestuurd worden verpakt in de originele verpakking. Het is van belang dat producten geen schade bevatten bij aankomst. Mocht dit wel zo zijn kom je niet in aanmerking voor een terugbetaling. De gehele procedure is te lezen op de speciale retourpagina.

Klachten

Deze organisatie geeft aan het vervelend te vinden als klanten een klacht hebben. Het vriendelijke verzoek is om dit door te geven via de geldende klachtenprocedure. De medewerkers zullen alles in het werk stellen om klachten zo goed mogelijk op te lossen. Stuur in een dergelijke situatie een e-mail naar info@cookinglife.nl. In het schrijven moet duidelijk aangegeven worden wat het onderwerp is. Het is eveneens van belang om een goede foto mee te sturen. Zowel de koper als verkoper moeten zich houden aan de procedure om klachten af te handelen.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Cookinglife? Heb je weleens een aankoop via Cookinglife.nl gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Leuk als je deze wilt delen via een review op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (37)

Anderen bekeken ook