NederlandReview

    Ervaringen Constyle

    Bent u benieuwd of de kleding van Constyle tijdens het dragen wel goed bevalt? En of u bij hen niet teveel betaald voor de kinderkleding bijvoorbeeld? Lees hier dan de reviews van mensen die daar al eens besteld hebben. Wij van NederlandReview zijn onafhankelijk en willen graag zoveel mogelijk reviews over zoveel mogelijk bedrijven, webshops en ondernemingen verzamelen. Dit doen wij om een platform voor consumenten te vormen waar zij te weten kunnen komen welke bedrijven goed, en welke slecht scoren op allerlei gebied.

    Over Constyle

    Constyle is een webshop die kleding en mode-accessoires voor heren, dames en kinderen verkoopt. De klanten kunnen bij hen comfortabele, trendy kleding vinden tegen een aantrekkelijke prijs en met een prima service. Bovendien spaart u met uw bestelling CS points voor korting. Met 100 punten krijgt u bijvoorbeeld € 10,- korting. De bestellingen bij Constyle worden binnen twee werkdagen bezorgd. Wanneer u voor meer dan € 75,- besteld, is de bezorging gratis.


    Comic con Style

    Diensten

    In de webshop is alles in overzichtelijke categorieen ingedeeld: dames, heren, kinderen, accessoires en merken. Voor dames voert Constyle bijvoorbeeld jeans, jeggings en korte broeken van het vintage denim label Cup of Joe (COJ). Dit merk heeft veel verschillende modellen met een goede pasvorm en prijs, en is een groot succes. Voor heren voeren zij van dit merk ook jeans, vanwege dezelfde reden. Ze zien er mooi uit, zitten goed, en zijn goed geprijsd. Maar ook de (COJ) chino broeken, jogg jeans jogging broeken en korte broeken voor heren zijn van dezelfde fijne kwaliteit. Voor kinderen voert Constyle twee merken: Kiddo en Born to be Famous. Met veel leuke prints, comfortabele stoffen en scherp geprijsd. In de categorie accessoires vindt u onder andere iPhone, iPad en Macboek hoezen van MUJJO in de kleuren grijs, zwart en bruin.

    Klachten

    Wanneer u vragen, klachten, opmerkingen of tips heeft, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. (Opvallend is wel dat er een telefoontje getekend staat op de website, maar dat er nergens een telefoonnummer te vinden is) Stuur een e-mail naar support@constyle.nl. U kunt ook een formulier op de website invullen. Verder kunt u natuurlijk ook gewoon een brief naar Constyle sturen:

    Constyle klantenservice
    Spoorhaven 33-35
    2651 AV Berkel en Rodenrijs

    Laat uw review achter

    Wij van NederlandReview verzamelen hier échte reviews van échte mensen over heel veel webshops, bedrijven en ondernemingen. Heeft u dus al eens kleding gekocht bij Constyle? Laat dan hier uw review achter, daarmee helpt u anderen.

    Hoe beoordelen klanten van Constyle deze webshop voor mode? Is het veilig om hier te bestellen? Lees ervaringen en reviews van hun klanten!

    Constyle
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    5.6
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Favoriete online kledingwinkel

    Het kopen van kleding is voor mij definitief verleden tijd sinds ik Constyle ken. Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst op deze website terecht en ik was meteen verkocht. Kan nog steeds uren rondstruinen op de site, want het aanbod is bijzonder groot. Ze hebben echt leuke kleding. Het aanbod is nogal wisselend van dat wat er in de standaard winkels wordt aangeboden en dat maakt het juist leuk. Ook word ik vrolijk van de prijzen. Deze zijn namelijk helemaal niet hoog. In de uitverkoop willen ze bij Constyle nog weleens stunten, waardoor je heel weinig hoeft te betalen voor de kledingstukken.

    Door: Joost Wegereef06-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zeer tevreden!!

    Na alle slechte berichten, kreeg ik een wat onplezierig gevoel om zelf te gaan bestellen
    bij Constyle.
    Maar dat gevoel is helemaal weg.
    Ik heb op 8-1-2019 twee broeken besteld, en ik heb deze vanavond 9-1-2019 ontvangen.
    Enige waar Constyle nog aan zou kunnen/moeten werken is hun telefonische bereikbaarheid en het beantwoorden van hun mail!! Dat is toch wel van groot belang.

    Maar verder ben ik, zeer tevreden.
    En zal zeker opnieuw bestellen,
    Sandra

    Door: Sandra09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kiddo kinderkleding

    Een paar dagen voor Black Friday besteld en keurig op tijd geleverd. In de doos zat een tegoedbon ter waarde van de Black Friday korting. Ik heb gebeld met de klantenservice zelfs mijn geld retour gekregen. Topbedrijf! Wat hier verder staat klopt naar mijn ervaring niet.

    Door: Julian30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spijkerbroek

    Broek was te klein en moest retour. Ik kreeg wel gewoon snel een retourformulier en kreeg ook een nieuwe broek in een andere maat. Prima gedaan.

    Door: Danny29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    spijkerbroeken

    Een aantal broeken besteld wilde er graag 2 ruilen voor een andere maat. In eerste instantie kreeg ik een vage reactie waaruit ik opmaakte dat ik de broeken kon ruilen. Vervolgens heb ik gemaild welke broeken ik wilde ruilen en vervolgens nooit meer iets van ze gehoord. Meerdere malen contact geprobeerd te zoeken maar geen reactie. Zeer slechte service nu zit ik met 2 niet passende broeken...

    Door: Chantal13-01-2020
    Patrick van Constyle28-01-2020

    Beste Chantal, wat vervelend. Heb je inmiddels contact kunnen krijgen? Stuur mij even een bericht via de e-mail dan reageer ik hierop.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    3 coj heren spijkerbroeken

    Woensdag besteld en vrijdag geleverd. Mooie broeken, géén problemen. Ik ga vaker bestellen.

    Door: Ton Albers20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Broeken

    Prima broeken, goede prijzen en snel ontvangen. Niks gemerkt van de slechte ervaringen hier. Maar de reviews zijn ook al even terug.

    Door: Patrick27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Spijkerbroeken van COJ Denim

    Heerlijke broeken en goede service. 1 broek had een haaltje, kreeg direct een nieuwe en mocht de oude houden :-)

    Door: Marloes29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jeans

    Jeans besteld en betaald. Ik zou een bevestiging krijgen met track en trace. Niks ontvangen. Na 4 dagen mijn broek, maar nooit een mail ontvangen. Broek is te klein en moet mailen of bellen voor een retourformulier. Geen enkele reactie. Nu lees ik deze reviews pas. Wat een slecht bedrijf. Niet bestellen

    Door: E04-11-2019
    Constyle29-11-2019

    Beste E. Wat vervelend dat je onze service zo hebt ervaren. Wij herkennen ons niet in dit beeld. Kan je je ordernummer aan ons doorsturen? Dan kunnen wij dit oplossen. Stuur de mail svp naar support@constyle.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Spijkerbroek

    Broek besteld, was te klein dus wou het meteen retourneren. Na 1 week wachten kreeg ik eindelijk een mail met de retour label. Op 8/10 hebben ze de broek ontvangen en tot op heden heb ik nog steeds het aankoopbedrag niet terug gekregen. Ook wordt er niet meer gereageerd op mailtjes. Oplichters!

    Door: Romy31-10-2019
    Constyle29-11-2019

    Beste Romy, eerste vraag: heb je het aankoopbedrag inmiddels retour ontvangen? Wij storten bijna altijd binnen 10 werkdagen na ontvangst van een retour de betaling terug. Er kan altijd iets misgaan, maar dit is niet hoe wij wensen te werken. Stuur svp een e-mail met je verhaal naar support@constyle.nl, dan kunnen we dit voor je oplossen.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Spijkerbroeken

    Na een simpel en soepele bestelling op de website zijn de bestelde artikelen snel geleverd. Alleen 1 broek was te klein dus via de mail een retour label aangevraagd. Had ik maar eerst recensies bekeken, want ook bij mij geen enkele reactie op mijn mails of telefoontjes. Zo slecht! Mensen nooit bestellen bij Constyle!

    Door: Desiree22-10-2019
    Desiree29-10-2019

    En nog steeds geen reactie op mails en telefoon nemen ze niet op. Broek op eigen kosten terug gestuurd maar wederom geen reactie. Bestel hier nooit!

    Constyle29-11-2019

    Beste Desiree, wat een vervelend verhaal. Is het inmiddels opgelost? Wij willen graag goede service leveren en zijn normaal gesproken goed bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur. Er wordt altijd gereageerd op e-mails. Kan je ons je verhaal opsturen via support@constyle.nl? Dan kunnen we dit oplossen.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Spijkerbroek

    Ik wil een bestelde spijkerbroek retourneren, maar Constyle reageert niet op e-mails en per telefoon krijg je ze a helemaal niet te pakken. Denk dat ik naar mijn centen fluiten......, waardeloos!

    Door: Martin05-10-2019
    Constyle29-11-2019

    Beste Martin, eerste vraag: heb je je geld inmiddels terugontvangen? Wij betalen normaal gesproken binnen 10 werkdagen na ontvangst van een retour terug. Heb je nog geen geld retour? Neem dan contact met ons op via support@constyle.nl, dan kunnen wij dit oplossen.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer slechte service

    Op 31/12 een broek besteld die helaas te klein was
    Mailen voor retour formulier 0 reactie, gebeld en het formulier werd mij toe gestuurd
    Ze hebben op 7/2 mijn broek ontvangen maar geen bevestiging naar mij gestuurd!
    Weer mail gestuurd wanneer ik mijn geld terugkrijg weer 0 reactie dus maar weer gebeld word gewoon niet meer opgenomen!!
    Nooit meer! waardeloos bedrijf!!!

    Door: Dan14-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Onbetrouwbaar

    Ik bestel noooooit meer wat bij deze webshop... ontzettend slechte service. Ik wou 1 van mijn 2 broeken terugsturen. Maar word compleet genegeerd. 1 mail terug gehad en vervolgens niks meer. Terwijl ik meerdere malen heb gemaild dat ik een retourformulier wou. Mensen koop nooit op deze webshop. Je bent je geld kwijt.

    Door: Lisanne15-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service zodra er iets mis is met de kleding.

    Eerder altijd goed gegaan met bestellen bij Constyle. Nu heb ik echter een kledingstuk gekocht dat na het wassen compleet verbleekt is. De rest van de kleding kwam perfect uit de was, dus het ligt aan het kledingstuk. Inmiddels al meerdere keren contact gezocht, maar ik wordt volkomen genegeerd. Er wordt zogezegd op terug gekomen en daarna hoor je nooit meer wat ondanks verschillende pogingen weer contact te krijgen. Gelukkig is het merk overal te koop, dus voor mij geen Constyle meer. Ik raad het af om daar te kopen. Tenzij je het niet erg vind om geld weg te gooien als je ontevreden bent.

    Echt het is dat ik een ster moet geven bij service. Maar liever gaf ik er 0

    Door: Linda03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Slechte service zodra er iets mis is met de kleding.

    Eerder altijd goed gegaan met bestellen bij Constyle. Nu heb ik echter een kledingstuk gekocht dat na het wassen compleet verbleekt is. De rest van de kleding kwam perfect uit de was, dus het ligt aan het kledingstuk. Inmiddels al meerdere keren contact gezocht, maar ik wordt volkomen genegeerd. Er wordt zogezegd op terug gekomen en daarna hoor je nooit meer wat ondanks verschillende pogingen weer contact te krijgen. Gelukkig is het merk overal te koop, dus voor mij geen Constyle meer. Ik raad het af om daar te kopen. Tenzij je het niet erg vind om geld weg te gooien als je ontevreden bent.

    Door: Linda03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    geen geld terug

    Kledingstukken besteld waarvan een aantal terug moesten. Tot aan het terugsturen was het proces goed. We krijgen alleen ons geld niet retour. Meerdere mails en telefoontjes aan gespendeerd. Erg jammer dat het zo moet. De kleding is prima de service dramatisch.

    Door: Gerdi09-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service

    Nooit mijn geld terug. Tijdens de dienst bereikte niemand een antwoord op mijn talloze e-mails.

    Door: Nicole S.13-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Constyle

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Constyle een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Constyle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Constyle actief?

    Constyle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Constyle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.