Condoom.nl

Alle reviews

Condoom.nl

86% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Condooms

  De condoom is geknapt en nu heb ik 10 mislukkelingen ik wil graag dat ze dood gaan. Adopteren is mogelijk voor 100 euro per stuk.

  Ik wil graag al je kinderen en jouw ;).
  Bel me......

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wetstuff

  Makkelijk bestellen...volgende dag al in huis. Netjes discreet verpakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle verzending en discreet

  Snelle verzending en goed en discreet verpakt.

  Ik vind het prettiger om dergelijke producten online te kopen dan in de winkel.
  Ook al ben ik al jaren 'actief', het went nooit om een pakje condooms af te rekenen...

  Deze webshop heeft genoeg keuze en bovendien ook aanbiedingen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paar keer besteld

  Paar keer besteld hier en telkens snelle levering en goed verpakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis glijmiddel

  Prettige winkel
  Ik koop liever geen condooms in een echte winkel dat vind ik naar om te doen
  Ze zijn niet heel erg goedkoop maar dat komt: alleen maar goede merken.
  En je krijgt een gratis glijmiddel erbij

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snel en discreet en online

  schaam me altijd een beetje als ik weer naar de etos moet voor condooms dan liever online

  hier versturen ze snel en discreet, meer heb ik niet nodig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handige site

  Leuke aanbiedingen, altijd fijner met de post dan zelf in de winkel moeten kopen.

Anderen bekeken ook

Hotplay.nl
5 reviews

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Hotplay.nl is een online webshop met erotische artikelen. Het is een webshop waar veel mens...

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Willie.nl
11 reviews

Lees nu! Ervaringen over Willie.nl, een online sexshop. Er zijn natuurlijk meerdere online sexshops waar je online kunt gaan shoppen. Het is e...

Toys for joy
4 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Toysforjoy.nl is een online sexshop. Het is mogelijk om tal van verschillende producten te ontdekken en te vind...

Condoom.nl

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft je het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel omdat je denkt dat u voor schut zal gaan staan?  Dan is de website www.condoom.nl een ideale website voor de consumenten! 

Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de website www.condoom.nl waar je condooms in vele soorten, kleuren en maten kunt vinden , erotische speelgoed kunt bestellen of onder andere middelen. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de condooms en of de condooms van topkwaliteit zijn. Want je wilt natuurlijk geen baby! Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via www.condoom.nl condooms of glijmiddelen willen bestellen voor in de toekomst. Wij horen graag uw mening over condoom.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over condoom.nl
Wat is condoom.nl nou en wat bieden zij eigenlijk aan? Condoom.nl is een webshop waar je vele en verschillende soorten condooms kunt bestellen voor als je niet durft om bij een winkel te gaan bestellen. Ze bieden een super snelle en anonieme service aan. Ze hebben het grootste assortiment van Nederland, althans condoom.nl

Kent u de webshop condoom.nl en kent u de geschiedenis van condoom.nl wat wij nog niet weten? Graag willen wij er meer over weten en vast ook de review lezers. Plaats een reactie!

Diensten condoom.nl
Zoals je het al in de naam kunt lezen weet je dus dat je via condoom.nl condooms kunt bestellen. Tevens bieden zij meer dan alleen condooms aan. Zo bieden zij producten aan als condooms, glij- en massagemiddelen, erotisch speelgoed, stimulerende middelen, zaaddodende pasta’s, vibrators, dildo’s en erotische pakketten in één!

Via de webshop kunt u makkelijk en snel condooms online bestellen waar je jouw condooms online, gratis en anoniem per post wordt bezorgd. Als je op werkdagen voor 21:30 uur hebt besteld dan krijg je het morgen in huis!

Heb je ooit een bepaalde product besteld via de webshop condoom.nl? Hoelang duurde het voordat je pakketje aankwam bij jouw in huis en klopt het dat het product die je hebt besteld anoniem aankomt? Zo ja, laat een review achter !

Klachten
Heb je een klacht die je wilt indienen aan condoom.nl of heb je juist een vraag die je wilt stellen? Dan is het mogelijk om een vraag te stellen via de klantenservice van condoom.nl. Condoom.nl heeft een contactformulier waar je jouw vraag kunt stellen of een klacht kunt indienen. Het is tevens mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de webshop.

Heb je ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend aan condoom.nl? Hoe werd je daarop beantwoord en hoe verliep het? Graag willen wij er meer over weten dus laat een review achter!

Bij NederlandReview leest u alle ervaringen van gebruikers die kochten bij condoom.nl. Leveren ze op tijd en zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen bij NederlandReview!

}