NederlandReview

    Ervaringen ComfortTrends

    Wilt u weten of u met een gerust hart producten kunt bestellen bij ComfortTrends? Lees dan eerst alle beoordelingen van klanten over ComfortTrends door. Wanneer u online producten wilt kopen dan is het goed om eerst reviews door te lezen. De reviews van anderen kunnen u een beter inzicht geven over het bedrijf waar u uw bestelling wilt plaatsen. U kunt ook anderen helpen door zelf een beoordeling te schrijven over ComfortTrends. Bij uw beoordeling kunt u aangeven wat uw ervaringen op het gebied van service, levering, de prijs en de bestelprocedure zijn. 

    Over ComfortTrends
    Bij ComfortTrends kunt u terecht voor huishoudelijke artikelen en gezondheidsartikelen. Het ruime assortiment heeft alles om artikelen te vinden die u kunt gebruiken tijdens het dagelijks leven. ComfortTrends is lid van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie. Het voordeel hiervan is dat u als consument zeker weet dat u te maken heeft met een webshop die zich aan bepaalde richtlijnen dient te houden. Daarbij kunt u denken aan een gedegen klachtenafhandeling, het retourbeleid en garanties. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij ComfortTrends? Laat dan uw beoordeling achter.


    Sommigen mensen voelen zich hier heel comfortabel bij (anderen niet)

    Diensten
    Of u nu op zoek bent naar een cadeau of naar een huishoudelijk apparaat, bij ComfortTrends heeft u altijd een ruime keuze uit het assortiment. Niet alleen huishoudelijke- en gezondheidsproducten worden aangeboden, maar ook voor leuke dames- en herenkleding kunt u bij dit postorder terecht. Bij elke gemaakte bestelling, maakt u kans op extra prijzen. U ontvangt bij elke bestelling een nummer waarmee u deelneemt aan een prijzenloterij. Het prijswinnende nummer wordt door een notaris getrokken. Niet alleen heeft u plezier van uw bestelling, maar ook misschien van een leuke prijs. Mocht u onlangs bij ComfortTrends een aankoop hebben gedaan dan zijn anderen blij met uw beoordeling. 

    Klachten
    Wanneer u een klacht heeft dient u deze altijd snel kenbaar te maken. Bij ComfortTrends willen ze graag binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling uw klacht ontvangen. De ondernemer heeft vervolgens vier weken de tijd om uw klacht op te lossen. Mocht u er zelf niet uitkomen met ComfortTrends dan kunt u uw klacht indienen bij de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie. U kunt daar uw klachtenformulier indienen en een geschillencommissie behandelt vervolgens uw klacht. Belangrijk is wel dat u uw klacht eerst zelf probeert op te lossen met het bedrijf, alvorens u naar de geschillencommissie stapt.  

    Retourneren en garantie
    Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of wanneer u een cadeau dubbel heeft gekocht, mag u het artikel binnen negentig dagen retour zenden. U kunt een herroepingsformulier invullen en daarna heeft u nog eens veertien dagen de tijd om het artikel te retourneren. Als consument heeft u het recht dat u een bruikbaar product ontvangt. Mocht het zijn dat u een artikel ontvangen heeft wat niet goed werkt dan dient u gelijk contact op te nemen met de klantenservice. U heeft altijd een wettelijke garantie en op sommige producten geldt een fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie zal veelal van toepassing zijn op elektronische- of huishoudelijke artikelen. De duur van de garantie varieert per product.

    Heeft u ervaring met de diensten van ComfortTrends?
    Schrijf dan uw beoordeling. Door uw beoordeling achter te laten, helpt u anderen meer informatie te verkrijgen over een bedrijf. Voordat u zelf een bestelling plaatst bij ComfortTrends kunt u zelf ook de ervaringen van anderen lezen. Zo wordt de kans op een miskoop erg klein.

    Lees hier de klantbeoordelingen van ComfortTrends. Zijn er klachten? En wat wordt ermee gedaan? Hoe kom je van ongewenste post af? Waar vind je kortingscodes?

    ComfortTrends
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    5,8
    27% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    5

    Prijs

    6

    Leveren

    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Snel geleverd

    André Kuijper06-11-2018

    Ik vind dat het ook wel eens vermeld mag worden wanneer het gewoon goed gaat. Ik heb mijn bestelling om 21.54 uur besteld en had hem de dag erop al in huis. Chapeau!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Echt mega waardeloos bedrijf, beter elders bestellen.

    Reinders05-07-2018

    Werkelijk alles wat fout kan gaan gaat hier ook fout.
    Bestelling betaald maar niet geleverd.
    Ook alle vragen hierover standaard antwoord, u wordt hierover teruggebeld en dat duurt 3-5 werkdagen
    Nu 2 en halve week verder en nog steeds geen reactie, ook op email wordt niet gereageerd.
    Jammer dat 2 sterren het minimum te geven aantal sterren is
    0 sterren is nog teveel voor dit zooitje ongeregeld

    A.reinders09-07-2018

    Uiteindelijk toch netjes opgelost ???? Na eerder mijn ongerief op nederlandreview te hebben geplaatst ineens een email van de klantenservice met excuus en uitleg over wat er verkeerd is gegaan. Ik heb vandaag nu dan eindelijk toch mijn bestelling alsnog ontvangen en heb voor het ongemak ook nog eens een waardebon ontvangen, waarvoor ik jullie dan ook wil bedanken. Met vriendelijke groet, A. Reinders

    T. Kleijn Molekamp25-09-2018

    Vandaag een setje reclamefolders ontvangen, waarin ik in aanmerking kan komen voor een prijzengeld. Geloof niet in sprookjes. Graag mijn gegevens uit uw bestand verwijderen. klantnr. HR14277. Trouwens ik ben helemaal GEEN klant.Ken jullie helemaal niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    reclame

    j warrink10-11-2017

    ik krijg elke week dat rot reclame waarmee je iets moer kopen om een prijs te kunnen winnen. dit is een ware plaag geworden. hiermee moeten ze direct stoppen. ik doe namelijk niet aan reclame rotzooi.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Ouderen verleiden en bijna dwingen tot koop van veel en onnodige producten

    peter van Wingerden27-10-2017

    Mijn schoonvader van een en tachtig is door comforttrends wijs gemaakt dat als hij maar blijft bestellen hij een prijs wint van 22000 euro hij is hier van zo overtuigt dat hij dat wint, dat hij maar blijft bestellen tot zo 6 a 8 keer per maand en iedere keer maar veel verzendkosten betalen voor spullen die hij niet altijd echt nodig heeft.
    Het is schandalig dat dit soort praktijken zo maar kan ten kosten van zwakkere ouderen.
    Ik wil deze firma dan ook vragen te stoppen met deze praktijken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klacht

    Steurs01-08-2017

    Beste,
    Als jullie de bestellingen aan mijn vader, die 81 jaar is, niet stopzetten, zullen we de nodige stappen ondernemen.
    Jullie bedrijf ligt oude mensen op die goedgelovig zijn.
    Wil je alles van Steurs Emiel en Magdalena Michiels stopzetten.
    Dankjewel


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    factuur

    P. Laros18-07-2017

    Ik heb voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Over de uitlevering niets dan goed Wel grote problemen met de
    factuur. Ik hou niet van onzinnige factuur opdrijving met bankkosten voor open rekening en milieubijdrage
    Een ieder weet dat een bankrekening moet open staan om te kunnen betalen en milieubijdrage op milieuvriendelijke goederen lijkt mij ook overdreven. kortom éénmalig hier gekocht maar nooit meer.
    met vriendelijke groet
    P.L.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    factuur

    P. Laros18-07-2017

    Ik heb voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Over de uitlevering niets dan goed Wel grote problemen met de
    factuur. Ik hou niet van onzinnige factuur opdrijving met bankkosten voor open rekening en milieubijdrage
    Een ieder weet dat een bankrekening moet open staan om te kunnen betalen en milieubijdrage op milieuvriendelijke goederen lijkt mij ook overdreven. kortom éénmalig hier gekocht maar nooit meer.
    met vriendelijke groet
    P.L.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    factuur

    P. Laros18-07-2017

    Ik heb voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Over de uitlevering niets dan goed Wel grote problemen met de
    factuur. Ik hou niet van onzinnige factuur opdrijving met bankkosten voor open rekening en milieubijdrage
    Een ieder weet dat een bankrekening moet open staan om te kunnen betalen en milieubijdrage op milieuvriendelijke goederen lijkt mij ook overdreven. kortom éénmalig hier gekocht maar nooit meer.
    met vriendelijke groet
    P.L.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Van alles een beetje, maar niets voor mij

    Corry Welvaart13-04-2017

    Ik heb eergisteren de website van ComfortTrends bekeken. Heb er ruim de tijd voor genomen, maar kan niet zeggen dat ik laaiend enthousiast ben. Ik vind dat ze zeker een groot aanbod hebben, maar het is misschien wel te groot. In mijn ogen had het ook wel de helft minder gekund. Het aanbod is zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen met zoeken. Daarnaast zijn er talloze categorieën. De ene keer staat een product weer in die categorie en de volgende keer staat een vergelijkbaar product ergens anders. Je wordt van hot naar her gestuurd. Ik zou hier dan ook niet zo snel mijn spullen kopen. De prijs kan veel mensen mogelijk toch doen besluiten hier een aankoop te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Voor iedereen wel wat te vinden

    Margot Daelens03-02-2017

    Bij ComfortTrends kun je bijna alles kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bieden het wel aan. Voor mensen die op zoek zijn naar tuingereedschap is er wat te vinden, maar er zijn ook keukenaccessoires en zelfs kleding. Ik zelf kom geregeld op de website, maar dat doe ik met name om de aanbiedingen in de gaten te houden. Heb tot op heden nog niets besteld. De prijzen zien er wel redelijk aantrekkelijk uit moet ik toegeven. De website is heel erg overzichtelijk en dat maakt het behoorlijk makkelijk om bepaalde producten te zoeken en ook te vinden. Ik zal hier binnenkort vast en zeker wel een keer een bestelling plaatsen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Behoorlijk lange levertijd bij Comforttrends

    W.J. Kuiper28-11-2016

    De website van ComfortTrends trok onlangs mijn aandacht en ik heb er een aantal producten besteld. Ze verkopen hier allerlei huishoudelijke- en gezondheidsartikelen voor van alles en nog wat. De prijzen waren dusdanig aantrekkelijk dat ik een bestelling heb geplaatst. Tot op dat moment ging alles redelijk vlekkeloos, maar dat veranderde na mijn bestelling. Ik zou de producten binnen enkele dagen thuis kunnen verwachten, maar dat duurde iets langer. Heb een aantal keren contact opgenomen en uiteindelijk toch mijn bestelling ontvangen. Wat dan wel weer positief is, is dat ik nog uitgebreide excuses kreeg van een medewerker. Dat verzachte het enigszins.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Schrijf zelf een review over ComfortTrends

    Uw beoordeling