NederlandReview

    Ervaringen ComfortTrends

    Wilt u weten of u met een gerust hart producten kunt bestellen bij ComfortTrends? Lees dan eerst alle beoordelingen van klanten over ComfortTrends door. Wanneer u online producten wilt kopen dan is het goed om eerst reviews door te lezen. De reviews van anderen kunnen u een beter inzicht geven over het bedrijf waar u uw bestelling wilt plaatsen. U kunt ook anderen helpen door zelf een beoordeling te schrijven over ComfortTrends. Bij uw beoordeling kunt u aangeven wat uw ervaringen op het gebied van service, levering, de prijs en de bestelprocedure zijn.

    Over ComfortTrends

    Bij ComfortTrends kunt u terecht voor huishoudelijke artikelen en gezondheidsartikelen. Het ruime assortiment heeft alles om artikelen te vinden die u kunt gebruiken tijdens het dagelijks leven. ComfortTrends is lid van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie. Het voordeel hiervan is dat u als consument zeker weet dat u te maken heeft met een webshop die zich aan bepaalde richtlijnen dient te houden. Daarbij kunt u denken aan een gedegen klachtenafhandeling, het retourbeleid en garanties. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij ComfortTrends? Laat dan uw beoordeling achter.


    Sommigen mensen voelen zich hier heel comfortabel bij (anderen niet)

    Diensten

    Of u nu op zoek bent naar een cadeau of naar een huishoudelijk apparaat, bij ComfortTrends heeft u altijd een ruime keuze uit het assortiment. Niet alleen huishoudelijke- en gezondheidsproducten worden aangeboden, maar ook voor leuke dames- en herenkleding kunt u bij dit postorder terecht. Bij elke gemaakte bestelling, maakt u kans op extra prijzen. U ontvangt bij elke bestelling een nummer waarmee u deelneemt aan een prijzenloterij. Het prijswinnende nummer wordt door een notaris getrokken. Niet alleen heeft u plezier van uw bestelling, maar ook misschien van een leuke prijs. Mocht u onlangs bij ComfortTrends een aankoop hebben gedaan dan zijn anderen blij met uw beoordeling.

    Klachten

    Wanneer u een klacht heeft dient u deze altijd snel kenbaar te maken. Bij ComfortTrends willen ze graag binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling uw klacht ontvangen. De ondernemer heeft vervolgens vier weken de tijd om uw klacht op te lossen. Mocht u er zelf niet uitkomen met ComfortTrends dan kunt u uw klacht indienen bij de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie. U kunt daar uw klachtenformulier indienen en een geschillencommissie behandelt vervolgens uw klacht. Belangrijk is wel dat u uw klacht eerst zelf probeert op te lossen met het bedrijf, alvorens u naar de geschillencommissie stapt.

    Retourneren en garantie

    Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of wanneer u een cadeau dubbel heeft gekocht, mag u het artikel binnen negentig dagen retour zenden. U kunt een herroepingsformulier invullen en daarna heeft u nog eens veertien dagen de tijd om het artikel te retourneren. Als consument heeft u het recht dat u een bruikbaar product ontvangt. Mocht het zijn dat u een artikel ontvangen heeft wat niet goed werkt dan dient u gelijk contact op te nemen met de klantenservice. U heeft altijd een wettelijke garantie en op sommige producten geldt een fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie zal veelal van toepassing zijn op elektronische- of huishoudelijke artikelen. De duur van de garantie varieert per product.

    Heeft u ervaring met de diensten van ComfortTrends?

    Schrijf dan uw beoordeling. Door uw beoordeling achter te laten, helpt u anderen meer informatie te verkrijgen over een bedrijf. Voordat u zelf een bestelling plaatst bij ComfortTrends kunt u zelf ook de ervaringen van anderen lezen. Zo wordt de kans op een miskoop erg klein.

    Lees hier de klantbeoordelingen van ComfortTrends. Zijn er klachten? En wat wordt ermee gedaan? Hoe kom je van ongewenste post af? Waar vind je kortingscodes?

    ComfortTrends
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    5
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Voor iedereen wel wat te vinden

    Bij ComfortTrends kun je bijna alles kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bieden het wel aan. Voor mensen die op zoek zijn naar tuingereedschap is er wat te vinden, maar er zijn ook keukenaccessoires en zelfs kleding. Ik zelf kom geregeld op de website, maar dat doe ik met name om de aanbiedingen in de gaten te houden. Heb tot op heden nog niets besteld. De prijzen zien er wel redelijk aantrekkelijk uit moet ik toegeven. De website is heel erg overzichtelijk en dat maakt het behoorlijk makkelijk om bepaalde producten te zoeken en ook te vinden. Ik zal hier binnenkort vast en zeker wel een keer een bestelling plaatsen.

    Door: Margot Daelens03-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Snel geleverd

    Ik vind dat het ook wel eens vermeld mag worden wanneer het gewoon goed gaat. Ik heb mijn bestelling om 21.54 uur besteld en had hem de dag erop al in huis. Chapeau!

    Door: André Kuijper06-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Grote misleiding

    Ze zeggen toe dat je geld hebt gewonnen maar ze betalen niets. Je zit wel vast aan bestellingen en factureren je helemaal arm

    Een grote misleidende oplichtersbende is het!!! Ga niet met ze in zee!!

    Door: Jan27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Geen aankoop

    Oplichting en misleiding met valse loterijen en toezeggingen van zogenaamd gewonnen geldbedragen als je een retour cheque terug stuurt. Het gevolg? je zit vast aan nep bestellingen en ze gaan incasseren van je rekening voor die nep bestellingen. De directeur van dat bedrijf Pascal van Poecke is in 2006 reeds veroordeeld tot een boete van 120.000 euro voor misleiding. Google maar op zijn naam en je zult een artikel van de Volkskrant vinden. Toen onder een andere bedrijfsnaam. Nu is deze zelfde Pascal directeir van Comfort Trends en Wepaq BV en gaat gewoon verder met zijn misleiding.

    Door: Anoniem27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee infrarood zeepdispensers

    Twee infrarood zeepdispensers besteld Wenko website. Bevestiging en betaling gaat via Comforttrends. Beide bleken defect te zijn. Naar Comforttrends gebeld voor een retourprocedure. Op onbeleefde toon werd gezegd, dat zij van niets weten over de bestelling, omdat het via Wenko is gegaan. Comforttrends zou Wenko vragen mij terug te bellen. Nooit gebeurd. Weer met Comforttrends gebeld, weer onbeleefd te woord gestaan en hetzelfde verhaal. Ik krijg geen telefoonnummer of emailadres om zelf contact op te nemen. Ik zou weer moeten wachten op een telefoontje van Wenko. Nog steeds niets van gehoord (nu 1 maand verder). Waardeloos!

    Door: Fred02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Serveerplank

    Via Bol een serveerplank besteld. Bol was dan ook de enige positieve ervaring aan dit verhaal. plank werd geleverd met 1 laagje bubbeltjespapier. voor de rest geen verpakkingsmateriaal gebruikt. Is de plank ook nog stuk. En ik mag zelf zorgen dat de plank retour wordt gestuurd, maar ik krijg wel een retourlabel.

    Door: Faas20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Campingtafel

    De bezorging van de aankoop ging niet volledig soepel maar werd keurig herstelt en daar ben ik zeer tevreden over maar SCHEI UIT met die RECLAME!!!!! Minimaal drie keer per week win ik van alles als ik maar de bon terug stuur. Nooit bestel ik hier iets meer. Al paar keer gevraagd in kader van de AVG mijn gegevens niet te gebruiken voor reclame doeleinden maar ze doen er niets mee.

    Door: Claudia05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Echt mega waardeloos bedrijf, beter elders bestellen.

    Werkelijk alles wat fout kan gaan gaat hier ook fout.
    Bestelling betaald maar niet geleverd.
    Ook alle vragen hierover standaard antwoord, u wordt hierover teruggebeld en dat duurt 3-5 werkdagen
    Nu 2 en halve week verder en nog steeds geen reactie, ook op email wordt niet gereageerd.
    Jammer dat 2 sterren het minimum te geven aantal sterren is
    0 sterren is nog teveel voor dit zooitje ongeregeld

    Door: Reinders05-07-2018
    A.reinders09-07-2018

    Uiteindelijk toch netjes opgelost ???? Na eerder mijn ongerief op nederlandreview te hebben geplaatst ineens een email van de klantenservice met excuus en uitleg over wat er verkeerd is gegaan. Ik heb vandaag nu dan eindelijk toch mijn bestelling alsnog ontvangen en heb voor het ongemak ook nog eens een waardebon ontvangen, waarvoor ik jullie dan ook wil bedanken. Met vriendelijke groet, A. Reinders

    T. Kleijn Molekamp25-09-2018

    Vandaag een setje reclamefolders ontvangen, waarin ik in aanmerking kan komen voor een prijzengeld. Geloof niet in sprookjes. Graag mijn gegevens uit uw bestand verwijderen. klantnr. HR14277. Trouwens ik ben helemaal GEEN klant.Ken jullie helemaal niet.

    Ik ben ook een goede klant bij comforttrends met als klantnummer 2015647 en heb een vraag,,ik heb rond 17:00 uur mijn bestelling thuis geleverd gekregen en merk dat mijn 6 vruchtensapglazen van 4,99€ er niet bij zijn, ze zijn wel op de rekening bijgeteld20-11-2018

    Ik ben ook een goede klant bij Comforttrends met als klantennr 2015647 en heb een vraag, rond 17 uur is mijn bestelling thuis geleverd geweest en ik merk dat mijn 6 vruchtenglazen van 4,99€ evenals de luchtverfrisser set van 8,99€ er niet ij zijn welke wel op de rekening zijn bijgeteld, nu is mijn vraag ,komt dat later of zie ik dat helemaal niet zelfs al word dat meebetaald? Want anders trek ik die prijzen er zelf af hoor

    Ik ben Rita Cresis met als klantennr 2015647 20-11-2018

    Er ontbreken 2 artiekelen waarvan de prijs wel meegerekend zit in de rekening, komt dat later of is het een vergetelheid? Of trek ik die prijs zelf af van het te etalen bedrag???

    26-11-2018

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    reclame

    ik krijg elke week dat rot reclame waarmee je iets moer kopen om een prijs te kunnen winnen. dit is een ware plaag geworden. hiermee moeten ze direct stoppen. ik doe namelijk niet aan reclame rotzooi.

    Door: j warrink10-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Ouderen verleiden en bijna dwingen tot koop van veel en onnodige producten

    Mijn schoonvader van een en tachtig is door comforttrends wijs gemaakt dat als hij maar blijft bestellen hij een prijs wint van 22000 euro hij is hier van zo overtuigt dat hij dat wint, dat hij maar blijft bestellen tot zo 6 a 8 keer per maand en iedere keer maar veel verzendkosten betalen voor spullen die hij niet altijd echt nodig heeft.
    Het is schandalig dat dit soort praktijken zo maar kan ten kosten van zwakkere ouderen.
    Ik wil deze firma dan ook vragen te stoppen met deze praktijken.

    Door: peter van Wingerden27-10-2017
    Rini Van Erp21-05-2019

    Hier precies hetzelfde probleem. Mijn vader heeft kasten vol troep en blijft maar bestellen om de prijs te winnen. Schandalig

    Theo Pieters02-05-2020

    Dezelfde problematiek bij mijn vader van 91 die inmiddels voor meer dan 3500 euro zooi besteld de afgelopen jaren. Hij denkt ook dat hij wat wint, het zijn oplichters, maar mijn vader is eigenwijs, luistert niet en gaat maar door. Ik denk erover het banknummer te blokkeren zodat er een incasso ingesteld gaat worden. Alleen zo komen we er vanaf op termijn.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Klacht

    Beste,
    Als jullie de bestellingen aan mijn vader, die 81 jaar is, niet stopzetten, zullen we de nodige stappen ondernemen.
    Jullie bedrijf ligt oude mensen op die goedgelovig zijn.
    Wil je alles van Steurs Emiel en Magdalena Michiels stopzetten.
    Dankjewel


    Door: Steurs01-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    factuur

    Ik heb voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Over de uitlevering niets dan goed Wel grote problemen met de
    factuur. Ik hou niet van onzinnige factuur opdrijving met bankkosten voor open rekening en milieubijdrage
    Een ieder weet dat een bankrekening moet open staan om te kunnen betalen en milieubijdrage op milieuvriendelijke goederen lijkt mij ook overdreven. kortom éénmalig hier gekocht maar nooit meer.
    met vriendelijke groet
    P.L.

    Door: P. Laros18-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    factuur

    Ik heb voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Over de uitlevering niets dan goed Wel grote problemen met de
    factuur. Ik hou niet van onzinnige factuur opdrijving met bankkosten voor open rekening en milieubijdrage
    Een ieder weet dat een bankrekening moet open staan om te kunnen betalen en milieubijdrage op milieuvriendelijke goederen lijkt mij ook overdreven. kortom éénmalig hier gekocht maar nooit meer.
    met vriendelijke groet
    P.L.

    Door: P. Laros18-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    factuur

    Ik heb voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Over de uitlevering niets dan goed Wel grote problemen met de
    factuur. Ik hou niet van onzinnige factuur opdrijving met bankkosten voor open rekening en milieubijdrage
    Een ieder weet dat een bankrekening moet open staan om te kunnen betalen en milieubijdrage op milieuvriendelijke goederen lijkt mij ook overdreven. kortom éénmalig hier gekocht maar nooit meer.
    met vriendelijke groet
    P.L.

    Door: P. Laros18-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over ComfortTrends

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is ComfortTrends een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over ComfortTrends. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ComfortTrends actief?

    ComfortTrends is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ComfortTrends gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.