NederlandReview

  Ervaringen Comfortkoop

  Soms heb je gewoon zin om iets leuks voor jezelf te kopen. Niet omdat je het echt nodig bent misschien maar omdat je het gewoon wilt hebben. Zoals een pizza oven, een smoothiemaker, een mp3 speler etc. Dit soort dingen en veel meer (ook nuttige) dingen kun je vinden in de shop van Comfortkoop. Hoe de klantenservice en de kwaliteit van de producten is die zij aanbieden kun je hier terugvinden bij de reviews van klanten die je voorgingen.

  Over Comfortkoop

  Comfortkoop is een online winkel voor gadgets, beveiligingscamera’s, hometrainers, huishoudelijke producten etc. Als je een cadeau zoekt voor een familielid, een vriend/in of jezelf is hier vast iets te vinden voor je. Ze verkopen producten van degelijke en bekende merken als Samsung, Caremaxx, Trebs, etc. Bij Comfortkoop vind je allerlei producten voor in- en om het huis. Daarbij staat service bij hen hoog in het vaandel. Zo wordt er bijvoorbeeld tot 3 jaar garantie op de producten geleverd. Het assortiment wordt steeds uitgebreid waardoor er altijd wel iets van je gading te vinden is.

  Loungezetel Veneto 1-zit | Overstock Garden

  Diensten

  De volgende producten en meer kun je vinden in deze online winkel:

  • Koken/Wonen: Met o.a. ijsmakers, sapmakers, bakery, funcooking etc.
  • Beauty/Welness: Met producten voor gezondheid, ontharing en verzorging.
  • Doe het zelf: Met producten voor de auto, beveiliging, klussen, led verlichting etc.
  • Fitnessapparatuur: Met loopbanden en hometrainers.
  • Electronica: Met o.a. luidsprekers, camera’s, clock radio’s, mp3’s, mp4’s etc.
  • Schoonmaak: Met o.a. stoomreinigers voor de ramen, vloeren, etc.

  De levering van de producten wordt gedaan door DPD pakketdiensten. Voor bestellingen tot 30 kg. betaal je in Nederland € 4,95. Daarboven zijn de verzendkosten € 12,95. De levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, vooruitbetaling via de bank of met je creditcard.

  Klachten

  Op de website staat bij de producten precies wat de garantietermijn van het artikel is. Wanneer je een product ontvangt dat beschadigd of defect is, dan moet je dit binnen 7 dagen vermelden. Doe je dit later, dan hoeven zij deze klacht niet in behandeling te nemen, dit is te lezen in de voorwaarden. Verder zeggen ze dat je bij vragen of problemen contact kunt opnemen met de klantenservice, een adres of telefoonnummer is echter op de site niet te vinden. Wellicht wel als je eerst een account aanmaakt, maar dit heb ik (schrijver van dit stukje) niet gedaan. Ik vind dit dus wel onduidelijk.

  Wat is jouw mening?

  Heb jij al eens of vaker dan 1 keer een bestelling gedaan bij Comfortkoop? Heb je daarbij ook contact gehad met de klantenservice, en hoe heb je deze gevonden? Laat dit weten door hier je mening achter te laten bij NederlandReview!

  Wat vinden klanten van Comfortkoop? Lees hun reviews en ervaringen en weet waar je koopt! Hoe is de service en levertijd?

  Comfortkoop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  2.6
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Comfortkoop

  Uw beoordeling

  Comfortkoop slecht

  8 dagen geleden iets besteld. Tot op heden niet in huis. En t verbaast me enorm dat er geen contactgegevens zijn. Gewoon 0. Dus daar koop ik NOOIT meer wat!

  Door: Liesbeth01-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  geen communicatiemogelijkheid aanwezig

  Op de gehele Comfortkoop.nl is géén telefoonnr te vinden om ze te telefonisch te benaderen.
  eens en nooit weer.
  (internet)winkel zonder telefoonnr = (internet)winkel zonder spullen

  Door: Frans17-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dure producten waar je niets aan hebt

  Ik struin op het internet heel wat sites af in de hoop zo leuke koopjes te vinden. Comfortkoop komt echter niet op mijn 'koopjes' lijstje. Wat zijn de producten hier verschrikkelijk duur. Daarnaast vraag ik met bij sommige producten echt af wat je er als consument mee moet. Een amusewand bijvoorbeeld, wat moet je daar in hemelsnaam mee beginnen in huis? Ik kan verder niet echt wat zeggen over het bestellen, maar dit lijkt redelijk eenvoudig te gaan. Ook de service en de levering weet ik niet, want ik heb niks besteld hier.

  Door: Harm W. 21-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Comfortkoop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Comfortkoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Comfortkoop actief?

  Comfortkoop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Comfortkoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.