ComeGetFashion

7.3

Bestellen

7.1

Service

7.1

Prijs

7.3

Levering

76.2%

Zou hier weer kopen

ComeGetFashion

Als jonge zelfverzekerde vrouw wil je er natuurlijk altijd leuk uitzien en let je op de mode van het moment. En om fashionable voor de dag te komen hoef je allang niet meer alleen fysieke winkels te bezoeken, ook online zijn er de nodige webshops te vinden die de laatste mode verkopen. Eén daarvan is ComeGetFashion. Zij bieden complete outfits aan, dus naast kleding kun je bij hen ook de bijpassende accessoires, schoenen en tassen kopen. Zo ben jij helemaal klaar om goed voor de dag te komen. Wat anderen van deze webshop vinden kun je hier lezen op NederlandReview waar wij de meningen van consumenten verzamelen.


Over ComeGetFashion

 
ComeGetFashion is er voor vrouwen die iedere dag fashionable voor de dag willen komen in een outfit die daarbij past. Om dit te kunnen bewerkstelligen houden zij al jarenlang dagelijks de laatste trends in de gaten bij onder andere invloedrijke stijliconen en populaire fashion bloggers. Uit deze informatie stellen zij een assortiment samen in een van de grootste webshops op fashiongebied in Nederland. Zij willen graag dat de klanten 100% tevreden zijn, daarom kun je 24 uur per dag contact met ze opnemen voor al je fashionvragen en dergelijke via info@comegetfashion.com.


 


Diensten 

Op de website van ComeGetFashion vind je de fashionartikelen die je zoekt onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Nieuw!
  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
  • Accessoires
  • Sale

WishList

 
Wanneer je een account hebt bij ComeGetFashion dan kun je de items die je leuk vindt opslaan in een Wishlist. Klik op het artikel en daarna op het witte hartje bij het item. Het witte hartje zal zwart kleuren en dan staat hij op je WishList. Zo kun je deze later gemakkelijk terugvinden. Daarvoor scroll je naar boven, klik je op het witte hartje in de zwarte balk, en je bent in je WishList, waarna je je favoriete items meteen kunt toevoegen aan je ‘shopping bag’. Je kunt je WishList bijvoorbeeld ook met vriendinnen delen door op de knop ‘deel WishList’ te klikken.


Betaling en verzending

 
Je kunt je bestelling betalen via iDeal, AfterPay, Paypal, Mastercard, Visa, American Express, Maestro, MisterCash, Overboeking en met een Fashioncheck. Vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten, daaronder betaal je € 4,95 voor verzending. Wanneer je voor 22.30 uur besteld op werkdagen, dan krijg je de volgende dag je bestelling thuisbezorgd.


Klachten

 
Bij ComeGetFashion heb je een extra lange bedenkingstermijn van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen kun je altijd je bestelling terugsturen zonder opgaaf van reden. Je krijgt dan je aankoopbedrag en verzendkosten terug. Ook garanderen zij dat de fashion items van een goede kwaliteit zijn, daarom kun je als er binnen 6 maanden iets mis gaat met een artikel aanspraak maken op je recht van reparatie of vervanging van het product. Voor klachten kun je mailen naar ComeGetFashion. Zij zullen op werkdagen binnen 24 uur met een passende oplossing reageren. Stuur voor de volledigheid zoveel mogelijk informatie mee zoals een screenshot of foto.


Wat is jouw ervaring?

 
Ben jij een trouwe fan van ComeGetFashion of was het voor jou eens maar nooit weer? Vertel ons hier over jouw ervaringen met deze webshop. Zo helpen we elkaar om een beeld te krijgen van welke bedrijven wel of niet goed zijn.


Wat zijn de ervaringen met ComeGetFashion? Is de kleding gemaakt van mooie stoffen en van goede kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaald of niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Cargo broek

Slechtste webshop waar ik ooit een aankoop heb op gedaan.

O

Oroni

25-10-2022

0

Teddy jas, sweater, momjeans & chunky boots

Heerlijk zachte winterjas! Van de kleding in 1 keer de goede maat, dus goed beschreven op de site! Schoenen zitten heerlijk! Goede kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering! #happycustomer

Y

Yvon

26-11-2020

0

Kleding en accessoires

Hele mooie outfit gescoord. En heel fijn huispak. Heel snel bezorgd.

S

Susan van Geijn

25-11-2020

0

Schoenen

Helemaal blij met mijn nieuwe schoenen! De snelle levering is top. Ga hier zeker vaker bestellen.

M

Marlous

18-11-2020

0

Jas

Super mooie én warme jas gekocht. Volgende dag in huis, netjes verpakt.

K

Kelly Brunninkhuis

18-11-2020

0

Teddy jas

Heerlijk warme jas van goeie kwaliteit! Super snel geleverd en aardige klantenservice!

R

Rianne

18-11-2020

0

Jas

Super snelle levering en de jas was helemaal zoals verwacht! Hier bestel ik zeker weer!

M

Mirte

14-11-2020

0

Boots

Ik koop wel vaker schoenen bij CGF omdat ze echt super zitten! En de webshop biedt altijd schoenen die op dat moment helemaal in zijn. Dat vind ik persoonlijk echt fijn want dan weet ik dat ze trendy en fashionable zijn!

H

Hendriëtte

11-11-2020

1

Wikkel vest en spencer

De kwaliteit van de kleding is erg goed. Het pakketje was de volgende dag al in huis, helemaal top!

S

silke

11-11-2020

0

Laarsjes

Item was snel geleverd alleen niet zoals gewenst. Kwaliteit viel ook erg tegen vervolgens wil ik hem terug sturen moet je ook nog is 6 euro betalen aan retourkosten. Niet blij!

M

Myrte

29-04-2020

0

Tas

Vijf voor half elf ‘s avonds bestelling geplaatst. Volgende dag voor de lunch kwam mijn tas binnen. Superblij mee, mooie tas en supersnelle levering, ik hou dr van.

E

Ellen

26-01-2020

0

Diversen

Service super goed. Alle produkten netjes verpakt. Zeer snel geleverd. Vragen.per email zeer snel beantwoord. Dus aan te raden!!!

C

Chantal

17-09-2019

0

Broek.

Hi, ik had hier een super leuke broek besteld. Hij was €25. Ik moest nog €5 verzendkosten betalen. De broek was alleen te klein en moest terug. Toen ik ging verpakken las ik in de kleine lettertjes op het retourformulier dat ik €6 aan verzendkosten ervoor moest betalen, die werden na afloop van het totale bedrag afgehaald. Vind ik nergens op slaan, hij kon makkelijk in de brievenbus. Dus ipv €30 heb ik uiteindelijk €23 euro terug gekregen. Nog minder dan dat ik heb betaald voor de broek. Ik ga hier nooit meer weer iets kopen. Ik raad het niet aan.

N

Noa

06-09-2019

0

Bikini

Veel spullen komen regelrecht van aliexpress af! Ze vragen er de hoofdprijs voor en het is kut kwaliteit ! Trap hier niet in!

L

Lizz

11-06-2019

0

Opgelicht

Ik had laarzen besteld bij CGF en betaald met een FashionCheque. De laarzen vielen tegen en zijn dus terug gegaan. Na 5 weken had ik nog steeds mijn geld niet terug. Nu krijg ik het excuus te horen dat ik niet mijn geld terug i.v.m. wet op de privacy?

D

D. Serraarens

16-04-2019

0

Slechte kwaliteit

Helaas slechte kwaliteit.. de prijs kwaliteits verhouding ok.. alleen raar dat ze allemaal kleine regels hebben dat er word vermeld bij het bestellen dat als je 1 item doet houden gratis kan worden terug gestuurd.. ik kreeg helaas weer de kosten in rekening gebracht omdat hun artikelen niet aan mijn verwachting doen je onder de 75 euro komt en dus de verzendkosten moet gaan betalen. Sorry maar was de eerste en laatste keer ook je gratis item die hadden ze net zo goed kunnen houden echt plastice troep

M

Maartje

05-01-2019

0

Slechte service

Op de site staat dat je bij bestellen boven een betaald bedrag geen verzendkosten betaald. Lees hier echter de kleine lettertjes want je moet het allemaal zelf uitzoeken, de klantenservice zal je niet helpen! Besteld en ik wilde 3 van de 3 items retourneren, dit betekende echter dat ik onder het minimale bedrag zou komen dat geld om geen verzendkosten te betalen. Dus: 1 item gehouden om niet de verzendkosten te hoeven betalen (retourkosten betaal je ook zelf). Ineens toch nog moeten betalen voor de verzendkosten doordat ik 2 dingen had teruggestuurd. Wat me toen werd verteld was: als je alles had teruggestuurd dan hadden wij de verzendkosten terugbetaald. In principe was deze kwestie naar, maar het naarste was hoe er mee om werd gegaan. De klantenservice was totaal niet behulpzaam, kwam mij niet tegemoet en benaderde mij alsof het allemaal mijn fout was en zij er niks aan kunnen doen. Terwijl zij natuurlijk gewoon of het geld kunnen terugbetalen, kunnen erkennen dat zij fout zitten of de voorwaarden duidelijker op hun site vermelden. Ze doen werkelijk alles voor geld en dat gaat ten koste van hun service. Jammer, hier shop ik nooit meer.

S

Sanne

19-10-2018

0

nieuwe outfits

goede actuele collectie met mooie kleding en verse mode ik kom hier regelmatig om een nieuwe outfit te checken bestellen gaat makkelijk en het is steeds snel in huis prima dus!

D

Denise

22-09-2018

0

ZEER SLECHT NIET BESTELLEN DAMES

Zeer slechte klantenservice. Ontrevreden klant. Ik heel boos en teleurgesteld. Ik heb een item bij deze webshop besteld en kapot ontvangen. Hier gelijk een melding van gemaakt. En mijn klacht gemeld. Dit is een hele gerefineerde webshop. Ze vragen je foto's te maken van het defect. NIET DOEN! Want dit doen ze extra zodat ze vervolgens kunnen claimen dat je het item aan hebt gehad. Zoals ik in de reacties hieronder kan lezen is dit al bij meerdere klanten voorgekomen en ben ik niet de enige gedupeerde. Zoals gewoonlijk pas je kleding. Vooral als je nog niet daadwerkelijk zeker bent van je aankoop. Deze webshop claimt vervolgens dat het item gedragen is. Ze sturen je gelijk een vervangend item op als het zijnde "service" nog voor je hier over zelf kan instemmen ontvang je een nieuwe verzendbevesting. Dit item wel oke. Maar dit was voor mij geen oplossing omdat ik volledig van mijn aankoop af wilde zien. Beide items terug gestuurd in de hoop dat deze als klacht behandeld zullen worden. Vervolgens ontvang je deze mail: Vooraf is duidelijk aangegeven dat dit item niet meer teruggestuurd kan worden. De klacht is vanuit ons opgelost door het item geheel kosteloos te vervangen. Omdat vooraf is besproken dat dit item niet teruggestuurd kan worden, kunnen wij de items niet kosteloos retour afzender sturen. Wil je de items graag terug ontvangen? Geen probleem, wij kunnen de items weer naar je terugsturen. Wij vragen het bedrag van 10.98 Euro voor de verzend- en retourkosten dan over te maken naar ons rekeningnummer. De items worden dan zo spoedig mogelijk weer teruggestuurd. Ten name van; Comegetfashion Rekeningnummer; NL31INGB 0006 1825 33 Bedrag; 10.98 Ontvangen wij geen betaling? Dan zal de retourzending niet verder in behandeling genomen worden zoals eerder al aangegeven. De betaaltermijn is vastgesteld op 14 dagen. Daarna vervalt de service voor deze bestelling en worden de items niet meer teruggestuurd. Wij gaan er vanuit dat eerder een goede oplossing is aangeboden. Daar zit je dan als klant en geen oplossing en geen spullen en je moet er wel voor betalen. Dit KAN ECHT MAAR DAN OOK ECHT NIET. NIET BESTELLEN DAMES!

M

Maureen Gulpen

09-05-2018

0

paar keer kleding besteld hier

Ik heb zelf een paar keer kleding besteld bij Comegetfashion. Ik vind het vooral leuk dat ze echt goed meegaan met de mode, dat miste ik nogal bij andere modewinkels, ook webshops. Dus hier kan ik altid lekker los met kopen, want ze hebben er echt veel coole dingen. Dus dat is goed. Alleen klopt de levertijd niet altijd helemaal helaas heb ik gemerkt, er staat de volgende dag in huis, maar bij mij was het pas met twee dagen geleverd en daar baal ik altijd wel van

M

Monica

02-02-2018

0