NederlandReview

  Ervaringen Colette Sol Shoes

  Zie jij wel wat in dit Nederlandse schoenenmerk, maar ben je benieuwd naar het draagcomfort bij de dames (en heren) die je voor gingen? Wil je hun oordeel weten over kwaliteit en ontwerp? Of heb je zelf een paar staan en wil je graag jouw mening en ervaring delen met ons delen door middel van een review? In beide gevallen zit je hier goed!

  Het schoenenrek
  Vrouwen worden er altijd van beschuldigd veel schoenen te hebben, maar laten we eerlijk zijn; mannen kunnen er ook wat van. Toch zullen de meeste mannen niet snel voor hoge hakken gaan. Nu is het wel zo dat de meeste mannenmode, pumps niet echt toelaten. Daar is de damesmode veel meer op gericht. Veel vrouwen zijn dan ook vaak in het bezit van een stel hakken, laarsjes en laarzen. Hoewel ze er niet om bekend staan, zijn er gelukkig ook comfortabel lopende hakken. Vaak bevatten deze schoenen een prettige pasvorm en een zachte binnenzool. Gelukkig hebben veel designers en ontwerpers een paar jaar geleden al op zitten letten.

  Trend: op z’n Engels
  Hebben we het dan over Oxford Shoes? Nee, niet per se. Het lijkt tegenwoordig meer regel dan uitzondering te zijn om schoenen hun Engelse benaming te geven. Hoge hakken worden pumps (high én low), enkellaarsjes worden booties (smalle hak) of ankle boots (brede hak), sandalen worden sandals, ballerina’s worden flats en laarzen boots. Maar in die boot zijn dan weer allerlei gradaties, zoals de biker, knee (over de knie), high (onder de knie) en de glamour.


  Zelfs de Gelaarsde Kat is van mening dat schoenen zijn om op te lopen

  Best of both worlds: shoes AND charity
  Leuke schoenen kopen, is leuk. Als ze nog lekker zitten ook, helemaal geweldig. En als er nog een goed doel met geholpen wordt is dat FANTASTISCH. Zo geef je terug en is iedereen blij. Er zijn merken die dit soort regelingen met goede doelen hebben of er zelf een oprichten.

  Colette Sol Shoes
  Dit Nederlandse schoenlabel is opgericht door de zusjes Sol. Hun collectie omvat verschillende leersoorten en het design wordt door hen zelf bedacht. Naast de webshop, zijn hun schoenen ook in verschillende winkels te verkrijgen in zowel Nederland, als Zwitserland en de Verenigde Staten. Een percentage van de opbrengst, gaat naar de Colette Sol Foundation (ANBI-gecertificeerd), dat zich inzet in de strijd tegen vrouwenhandel.

  Ervaringsdeskundigen
  Heb jij ervaring met dit merk en hun webshop en wil je dit graag delen met de rest van de wereld? Laat dan snel een review achter. Hiermee help je mensen die op zoek zijn naar de meningen en beoordeling van klanten voor hen. Wat vond je van de kwaliteit van het materiaal en het design? Lopen ze echt zo comfortabel? Bevalt de pasvorm?

  Wil jij graag weten of de schoenen van dit merk lekker lopen en van goede kwaliteit zijn? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

  Colette Sol Shoes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Colette Sol Shoes

  Uw beoordeling