ClickToBuy

4.5

Bestellen

2.4

Service

4.1

Prijs

2.3

Levering

35.7%

Zou hier weer kopen

ClickToBuy

Naar wat voor een product je ook op zoek bent, je wilt natuurlijk nooit teveel betalen voor iets. De prijs van elektronica kan aardig verschillen en zo ook die van auto-onderdelen of tuinartikelen. ClickToBuy wil je van deals en aanbiedingen voorzien. Maar zullen die aanbiedingen nou echt wel zo voordelig zijn als de webshop beweert? Zul je ze ergens anders niet nog goedkoper tegen kunnen komen? wat zal de kwaliteit van hun kleding en modeartikelen zijn? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe sportartikel thuis wordt bezorgd? En zal de ClickToBuy klantenservice wel naar je luisteren als de waterafstotende handschoenen toch niet zo goed water afstoten? Alleen mensen die al eens op een aanbieding van ClickToBuy in zijn gegaan kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om wat meer over deze voordeelwinkel te weten te komen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien of ClickToBuy de juiste voordeelwinkel voor jou is.


Over ClickToBuy

ClickToBuy is een voordeelwinkel. Ze beweren dat alle producten op hun website aanbiedingen zijn waarmee je een product met hoge korting kunt kopen. Iedere dag hebben ze dan ook een aantal dagaanbiedingen voor je op de homepage staan zodat je een idee hebt van wat ze verkopen. Blijf echter zelf wel kritisch, want je weet maar nooit. Je kunt bij ClickToBuy in ieder geval verschillende producten vinden. Zo is er een afdeling automotive waar je handige accessoires en gadgets voor je auto kunt vinden. De afdeling beauty en fashion is dan juist weer bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar kleding, schoenen en accessoires. Ook cosmetica en make-up hoort hier thuis. Dan is er nog een assortiment elektronica voor in en om het huis. laders, smartphones, televisieaccessoires en andere handige hebbedingen zijn hier te vinden. Je kunt terecht in hun departement hobby & vrije tijd voor breien, buitenactiviteiten, knutselen, tekenen, schilderen en sporten. Andere categorieën zijn huis & tuin, huisdieren en keuken. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden.


Diensten van ClickToBuy

Je kunt de producten van ClickToBuy makkelijk online bestellen. Kies de winddichte handschoenen of juist autolader die je wilt en plaats een bestelling voor die nieuwe aluminium pashouder. De bezorgservice van ClickToBuy zal jouw nieuwe speeltjes voor de kat of hond dan vervolgens bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een ClickToBuy klantenservice die je op weg kan helpen als er een probleem ontstaat met je bestelling of het product dat je hebt gekocht.


Diensten van ClickToBuy

Heb je ooit eerder een bestelling geplaatst bij ClickToBuy? Dan horen wij graag wat voor een ervaring jij met deze winkel hebt. Hoe makkelijk was het nou echt om een paar handschoenen of een shirtje bij ClickToBuy te bestellen? Hebben ze echt van die leuke aanbiedingen of valt dat tegen als je de originele prijs bekijkt? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe topje of pashouder? En wat voor een klantenservice kun je van ClickToBuy verwachten als je ze nodig hebt? Laat een eigen ClickToBuy review achter en vertel oins wat jouw mening over deze voordeelwinkel echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (56)

Papieren inlegmandjes voor de airfryer

Per abuis de verkeerde maat besteld. Binnen 1 minuut een bericht gestuurd om die order even aan te houden. Was onmogelijk een bestelling gaat automatisch door naar de Chinese leverancier. Dan maar opnieuw besteld. Bericht terug als het eerste pakket arriveert kan ik het retour zenden en krijg ik mijn geld terug. Opvallend dat eerste pakket wordt alleen op papier geleverd. Van een pakket waarin 2 maten zijn besteld arriveerd helaas maar de helft

P

Peter Heesbeen

11-11-2023

0forum

boormal

besteld en betaald, nooit een mail of betelnummer aangekregen. De klantenservice is een mailbox die waarschijnlijk overloopt. ClickToBuy, NOOIT DOEN

W

WH

11-11-2023

0forum

Kleine multitool

In februari 2022 besteld eind september 2022 nog niets geleverd. Zeggen het aangeboden te hebben. Ik heb alle keren geen bericht ontvangen dat het verstuurd is en ook niets van DHL gehoord. Later zeggen ze dat vervoerder ons huis niet kan vinden. DHL we ons huis met andere pakketten prima te vinden. Ik geef toestemming het bij een bezorg punt af te leveren, krijg nooit bericht dat het afgeleverd is. Vervolgens klagen ze dat de vervoerskosten zo hoog worden. Ik stel voor dan mijn geld terug te storten. ( Nog ) niets terug gestort.

L

Lydia

29-09-2022

0forum

Pomp plus uitstaphulp

Al weken geleden besteld had al binnen moeten zijn op bestelnr. 70205409 en tracking nummer YT2203621266032367 MAAR WEL BETAALD. Graag snel actie ondernemen of op z'n minst een berichtje met spoed. groeten Ja van de Vrede

J

Jan van de

21-02-2022

0forum

magische vlinders

Zeer slechte ervaring. Levering veel te laat. Bestelling half november geplaatst. Vroegtijdig geannuleerd omdat ik na 2 weken zag dat het product niet meer op tijd (kerst) geleverd zou worden. Reactie was dat dit aan de pandemie te wijten was. Notabene na 2 jaar ervaring te hebben met de pandemie. Bestelling was niet meer te annuleren. Bovendien retourkosten voor rekening van de klant en veel heen en weer e-mailverkeer. (ca 8 mails) Bestelling afgewacht en uiteindelijk retour gestuurd wat ook een zeer moeizame weg was, met o.a. vraag naar welk adres ik het had teruggestuurd. Uiteraard naar retouradres wat mij door hen is doorgegeven. Kortom een hoop verloren energie, kosten gemaakt en geen product! Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling via Click To Buy !

J

J

06-01-2022

0forum

Luchtbevochtiger

Stelletje oplichters zijn het 17 / 11/2021 2 luchtbevochtigers gekocht nooit ontvangen op 3/1/22 wel betaling ontvangen via klarna bank Geprobeerd click to by te contacteren maar daar geeft niemand thuis telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar want ze hebben geen telefoon medewerker zo kunnen ze hun prijzen laag houden is hun uitleg stelletje oplichters zijn het niet meer niet minder bestellen gaat vlot en snel maar daarmee is ook alles gezegd bezint eer ge begind

V

Vital Claes

03-01-2022

0forum

Douche organiser

Wij hebben een douche organizer besteld, helaas lijkt het geleverde product niet op het volgens de foto's bestelde product. Op een klacht volgt alleen een bevestiging van ontvangst. Verder geen reactie of voorstel. De volgende keer maar ergens anders bestellen.

W

Wim

21-12-2021

0forum

Trail camera

Trailer camera besteld. Heeft weken geduurd eer ik die ontvangen heb .camera werkt gewoon niet .moest video opsturen automatisch antwoord ontvangen,daarna nogmaals gebruiksaanwijzing. En dan nogmaals. Geld terug gevraagd nog altijd niets. Dit spelletje duurt al bijna twee maand.

D

Daniel keymolen

09-12-2021

0forum

Trailcamera

Na ontvangst van een niet-functionerende trailcamera, opsturen van een video hiervan en ellenlang heenenweer gemail tweede camera ontvangen. Eveneens niet-werkend. We hebben nu dus twee kapotte camera’s thuis en hebben ons geld al wekenlang teruggevraagd. Na reactie hierover krijgen we wederom een automatisch antwoord dat we een video op moeten sturen. We worden er gek van. Als dit ooit eindigt : NOOIT meer iets van clicktobuy. Zal nog wel een tijdje duren.

T

Tellier

10-11-2021

0forum

Kabel clips

Ik bestelde het product ,en één uur later geannuleerd dat ging niet.het bestelde product was bij Wish in China 8euro goedkoper en 2weken eerder in huis na 8x heen en weer conversaties heb ik uiteindelijk maar betaald de webshop Click To Buy heeft voor mijn afgedaan........... nooit meer wat bestellen

M

M.Hoogeveen

14-10-2021

0forum

ophangsysteem, kabelhouders

Dit neigt naar oplichting. De bestelde spullen komen maanden later via Ali Express, slecht verpakt en in mijn geval ook de verkeerde artikelen. Ook met extra te betalen accijnskosten die terugbetaald zouden worden. Tot nu toe niets gezien. Erbarmelijke kwaliteit en bij terugzending hebben ze niets ontvangen? Hier niets kopen!

M

Michel van Voorden

12-09-2021

0forum

Stuurslot voor motor

Een tijd geleden dit item besteld. Al 2x een een douanefactuur voorgeschoteld gekregen,die ik natuurlijk weiger te betalen. Dit is 'echte' Nep!Blijf weg van deze zogezegde winkel!!!

S

Stephane Vermeersch

23-08-2021

0forum

Tuinsetje

Bestellen en betalen gaat heel makkelijk, maar daarna nooit meer iets vernomen van het bedrijf. Nooit het tuinsetje ontvangen, geen enkele reactie op mailtjes. Echte oplichters!

I

Inge

01-08-2021

0forum

twee uiltjes

Twee uiltjes gekocht, bleek veel kleiner te zijn dan op de video. Ik wilde ze retour zenden maar kreeg geen antwoord. Betaling ging via klarna bank, na enkele weken bericht van klarna dat dit de tweede aanmaning was met verhoging. Bericht aan klarna gestuurd dat ik geen factuur en eerste aanmaning heb ontvangen en geen gehoor vind bij Click To Buy. Toen een brief van incasso met verhoging ontvangen, bezwaar aangetekend. Geen gehoor maar wel betalen. drie keer opgelicht, eerst bij Click To Buy, toen bij klarna en daarna bij het incasso bureau ALEKTUM. Nooit meer bestellen bij een webshop en via klarna. Klacht gestuurd aan kassa en consumentenbond.

D

Dick van Rooijen

22-07-2021

0forum

Ontstopper

Kreeg kapot artikel, meteen dezelfde dag gemeld. Kon geen aanspraak maken volgens hen op de voorwaarden. Oftewel helemaal geen service, gewone oplichters zijn meestal nog netter.

P

Peter van den Dungen

16-07-2021

0forum

Mugenlamp

Ik heb het nog niet ontvangen hoe lang duurt het nog voor ik het krijg als jeel klanten wil houden stuur dan de spullen op die ze gekocht heb en al betaald.

I

Ingrid

08-07-2021

0forum

Meerdere artikelen

Meerdere producten besteld, en de helft werd maar geleverd. Mail heen gestuurd, en t eerste wat er gestuurd word is dat ze mij niet kunnen helpen. Alle opvolgende mails worden genegeerd.

R

Rijk de Regt

24-06-2021

0forum

magic vllinders

pluspunten, GEEN. Vlinders doen nog niet half van wat er beloofd wordt. Ook de kleuren kloppen niet. 6 grijs en 4 oranje ipv. De mooie kleuren op het filmpje. Nooit meer.

J

Jose Wennekers

17-06-2021

0forum

opzetstuk stofzuiger

Ik heb een opzetstuk besteld nou zou ik het moeten betale terwijl ik niks heb ontvangen. datzelfde opzetstuk kost bij alie express 3,95 Dit is dus pure oplichterij. als ik het NOG krijg gaat t zo snel mogelijk retour want dit kan niet. GrRiny Hellebrekers

R

Riny Hellebrekers

09-06-2021

0forum

2x deksel opener

Heb op 04 mei twee deksel openers gekocht! Levering zou tussen 14 en 21 mei 2021 zijn! Op 25 mei en sindsdien diverse mails gestuurd en ontvang iedere keer een standaard mailtje geen antwoord op wat ik vraag! Bestelling nog steeds niet ontvangen! Koop nooit iets bij ClicktoBuy zijn pure oplichters!!!

F

F.J. Scholte

02-06-2021

0forum