NederlandReview

    Ervaringen ClickToBuy

    Naar wat voor een product je ook op zoek bent, je wilt natuurlijk nooit teveel betalen voor iets. De prijs van elektronica kan aardig verschillen en zo ook die van auto-onderdelen of tuinartikelen. ClickToBuy wil je van deals en aanbiedingen voorzien. Maar zullen die aanbiedingen nou echt wel zo voordelig zijn als de webshop beweert? Zul je ze ergens anders niet nog goedkoper tegen kunnen komen? wat zal de kwaliteit van hun kleding en modeartikelen zijn? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe sportartikel thuis wordt bezorgd? En zal de ClickToBuy klantenservice wel naar je luisteren als de waterafstotende handschoenen toch niet zo goed water afstoten? Alleen mensen die al eens op een aanbieding van ClickToBuy in zijn gegaan kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om wat meer over deze voordeelwinkel te weten te komen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien of ClickToBuy de juiste voordeelwinkel voor jou is.

    Over ClickToBuy

    ClickToBuy is een voordeelwinkel. Ze beweren dat alle producten op hun website aanbiedingen zijn waarmee je een product met hoge korting kunt kopen. Iedere dag hebben ze dan ook een aantal dagaanbiedingen voor je op de homepage staan zodat je een idee hebt van wat ze verkopen. Blijf echter zelf wel kritisch, want je weet maar nooit. Je kunt bij ClickToBuy in ieder geval verschillende producten vinden. Zo is er een afdeling automotive waar je handige accessoires en gadgets voor je auto kunt vinden. De afdeling beauty en fashion is dan juist weer bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar kleding, schoenen en accessoires. Ook cosmetica en make-up hoort hier thuis. Dan is er nog een assortiment elektronica voor in en om het huis. laders, smartphones, televisieaccessoires en andere handige hebbedingen zijn hier te vinden. Je kunt terecht in hun departement hobby & vrije tijd voor breien, buitenactiviteiten, knutselen, tekenen, schilderen en sporten. Andere categorieën zijn huis & tuin, huisdieren en keuken. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden.

    Hyundai | Click To Buy

    Diensten van ClickToBuy

    Je kunt de producten van ClickToBuy makkelijk online bestellen. Kies de winddichte handschoenen of juist autolader die je wilt en plaats een bestelling voor die nieuwe aluminium pashouder. De bezorgservice van ClickToBuy zal jouw nieuwe speeltjes voor de kat of hond dan vervolgens bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een ClickToBuy klantenservice die je op weg kan helpen als er een probleem ontstaat met je bestelling of het product dat je hebt gekocht.

    Diensten van ClickToBuy

    Heb je ooit eerder een bestelling geplaatst bij ClickToBuy? Dan horen wij graag wat voor een ervaring jij met deze winkel hebt. Hoe makkelijk was het nou echt om een paar handschoenen of een shirtje bij ClickToBuy te bestellen? Hebben ze echt van die leuke aanbiedingen of valt dat tegen als je de originele prijs bekijkt? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe topje of pashouder? En wat voor een klantenservice kun je van ClickToBuy verwachten als je ze nodig hebt? Laat een eigen ClickToBuy review achter en vertel oins wat jouw mening over deze voordeelwinkel echt is.

    ClickToBuy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    3.4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    2.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lesbeschermer voor camera

    Nadat ik een lensbeschermer had besteld en betaald, was het even wachten alvorens ik iets in huis had. Tevoren was ik ingelicht dat het ding uit China moest komen en het daarom 10 - 15 werkdagen kon duren alvorens ik het zou hebben. Na anderhalve maand nog niets ontvangen en daarom maar een mail gestuurd. Mij werd het aanbod gedaan voor alsnog een exemplaar of m'n geld retour. Ik koos voor de eerste optie en inderdaad was het door mij gewenste nu heel snel in huis. Vreemd genoeg vond ik gister een pakketje in mijn brievenbus met daarin een lensbeschermer. Omdat ik er maar een heb betaald heb ik het ding maar terug gestuurd. Tja, ik kan nu eenmaal maar één zo'n ding tegelijk plaatsen, niet?

    Overigens heb ik in het verleden meerdere keren wat aankopen gedaan en dat verliep altijd goed.

    Plus: hetgeen mij tot nu toe werd geboden heeft een prima prijs-prestatie verhouding. Helemaal niks mis mee.
    Min; inderdaad wel enkele keren heel erg lange wachttijden meegemaakt.

    Alles bijeen heeft mij doen besluiten om vandaag toch weer op een aanbieding in te gaan. Ik heb geduld...????

    Door: Egbert Kattenberg20-11-2019
    tuinlampen13-05-2020

    21 april besteld nog niets gezien, 3 x gemaild geen reactie, proberen te bellen lukt ook niet ruim € 70,00 euro betaald , Radar maar even inschakelen

    Jan Timmers19-05-2020

    Grastrimmer,kettingzaagslijper,overkook beveiling,metaalbostel en slijpstenen vvo ketingzaagslijper besteld Op 31/3en11/4 Tot nu toe niets ontvangen maar alles deftig betaald Op trac zeggen ze bestelnummer onbekent van een bestelling en van de tweede nummer staat leveren tussen28/4 en 3/5 Wie houd men hier voor de zot aub

    Roy,23-05-2020

    Zijn Chinese troep allemaal

    Anneke09-06-2020

    Ik heb op 17 maart div dingen besteld. T.w.v. € 83.65 ...diverse mails gestuurd , telkens wordt er een nieuw behandelnummer bij hun aangemaakt... verder niks geen reactie. Ik heb ook nog Met een ander mailadres contact gezocht dan krijg ik te leEn we willen u niet langer laten wachten.. Dus never nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf...Clicktobuy....dus vooralsnog geen aanrader om daar iets te kopen...

    cor01-10-2020

    7-7-2020 een bestelling geplaatst maar nog niks ontvangen ook al mails gestuurd maar geen reactie .Volgens mij is dit geen zuivere koffie met elkaar een klacht indienen lijkt mij het beste ,zal even informeren bij de politie wat hier aan te doen .

    Michel20-10-2020

    Magic buttons besteld , giga lange leertijd uit China en op Ali express zijn ze 10x zo goedkoop! Riekt naar oplichting

    Jape23-12-2020

    Nooit meer bestellen hier dus. Belachelijk en waarschijnlijk zie je nooit meer iets. Weer een leer voor de volgende keer. Bedrijven die niet telefonisch bereikbaar zijn zegt eigenlijk al genoeg. Jammer als je zo rijk wilt worden over de rug van een ander.

    Margreet31-12-2020

    Kortom, waardeloos en onbetrouwbaar. Niet bij bestellen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Gsm ophang magneet

    Bestellen was zo gepiept. En de prijs was netjes.
    Maar na 2 maanden nog niets ontvangen en krijg ook geen geld terug. Regelmatig wordt beloofd wat op te sturen. Maar tussen beloven en dien zit zomaar 10 dagen. Ook doen ze wat verkeerd, want er komt niets aan.
    Kortom. Een echte àfrader!!!

    Door: Ronald Heemskerk13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Toollux Sneeuwvlok Multitool (2 + 1 gratis!)

    Ze adverteren met 2 plus 1 gratis.
    Ik had er 2 besteld, dus dacht dan krijg ik er 1 gratis. Niks hoor er waren er maar twee verstuurd. Mailtje gestuurd, kreeg ik als antwoord dat ik er 3 had moeten bestellen en dan zou ik er 1 gratis krijgen. Antwoord terug gegeven dat ik dat geprobeerd had, maar kreeg toen een ander bedrag. Erg flauw hoor. Dan moeten ze niet adverteren dat je er 1 gratis krijgt als je er 2 besteld. Tot op heden geen mail meer terug gekregen. Erg onprofessioneel

    Door: Floor Eilering17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    verlengstukjes voor te strakke broeken

    na 3 weken nog niets ontvangen 25-11 besteld snelle levering stond erbij.?????

    Door: Mw Sierp15-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kabelorganizers

    13-10-2020 een setje kabelorganizers besteld en aangezien ze op 19-11-2020 nog niet waren geleverd, maar geinformeerd waar mijn goederen blijven. Volgens CTB zou het onderweg weg, maar helaas op 25-11-2020 nog steeds niks ontvangen. Ik voel me aan het lijntje gehouden en krijg echt het gevoel dat ik word opgelicht.

    Door: Lammert25-11-2020
    Martin de Lange05-12-2020

    Precies dezelfde ervaring. Het lijkt me verstandig om aangifte te gaan doen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Kabelorganizers

    Complete oplichters, je betaald maar ontvangt nooit iets!

    Door: Remco12-11-2020
    Martin de Lange05-12-2020

    Dezelfde ervaring. Oplichters purcsang.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Knoflookpers

    Knoflookpers besteld betaald geen bevestiging..je komt niet op klantenservice ..en na een maand nog steeds geen pers

    Door: G Zikken10-11-2020
    G ZikkenG 11-11-2020

    JEHHH niet verwacht na 3 weken maar vanmorgen met de post mijn knoflook toch gekregen ..helemaal Happy😀😆

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Grasstrimmer

    Mega levertijden.
    Misleidende advertenties.
    Kopen zelf bij wish.
    Koop hier niets mensen!!!!

    Door: Ewald18-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Waterfontein

    Waterfontein hebben we ontvangen en maar kort plezier van gehad. Ga je nu reclameren, willen ze van niets weten. Garantie kennen ze niet. Oplichters zijn dit. Allemaal troep van van Aliexpress. Dat lijkt ons ook het probleem. Ze kunnen zich op niets verhalen. Koop dus niets bij deze oplichters.

    Door: Sandra11-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Draadloze deurbel

    Vanaf 14 mei al aan het wachten op een pakketje wat maar niet aankomt, geld terug kan niet want moet dan het pakket retour sturen die ik maar niet ontvang, met klachten doen ze niets, je wordt niet serieus genomen, elke x dezelfde standaard reactie terug. Ik zou me dood schamen om voor dit bedrijf te moeten werken. Vieze oplichters

    Door: Ilona Pomstra26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Deurbel

    Heb op 10 mei een deurbel besteld en tot op heden nog niks ontvangen. Mail kreeg ik standaard antwoord op. Het is onderweg en nog even geduld. Wacht nog 1 week en dan doe ik aangifte van oplichting.

    Door: Simon van den Berg17-08-2020
    J.Sebel07-10-2020

    De reviews gelezen, ik had reeds gemeld dat ik waarschijnlijk was opgelicht, nu weet ik het zeker, wat een rot smoezen elke keer en het ergste is dat gesuggereerd wordt, niet thuis, pakket heeft op post nl depot gelegen,is nu terug bij afzender, proberen het alsnog naar u te sturen, maar dan moet ik weer mijn adres, dat bij het bedrijf bekend is, opgeven. Hoe verzin je zoiets

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bbqmat

    Er staat nergens dat er vanuit buitenland Verzonden moet worden maar na betaling hoor je eerst niets meer. Als je de bestelling wilt annuleren en geld terug wil krijg je idd de standaardmail dat er 15 dagen levertijd is ivm Corona. Gewoon oplichting, trap er niet in!

    Door: Jeanine12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    USB muggenvanger

    Zeer slechte service ?, leveren niet als afgesproken ,bij contact met je klacht standaard reacties , maar er gebeurt verder niets mbt levering. Zoon ingeschakeld is jurist ?, na zijn melding en niet mis te verstane mailtjes einde6 beweging in de zaak. Koop er nooit meer.

    Door: Rinie Waarbroek29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over ClickToBuy

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is ClickToBuy een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 27 ervaringen geplaatst over ClickToBuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ClickToBuy actief?

    ClickToBuy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ClickToBuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.