NederlandReview

  Ervaringen ClickToBuy

  Naar wat voor een product je ook op zoek bent, je wilt natuurlijk nooit teveel betalen voor iets. De prijs van elektronica kan aardig verschillen en zo ook die van auto-onderdelen of tuinartikelen. ClickToBuy wil je van deals en aanbiedingen voorzien. Maar zullen die aanbiedingen nou echt wel zo voordelig zijn als de webshop beweert? Zul je ze ergens anders niet nog goedkoper tegen kunnen komen? wat zal de kwaliteit van hun kleding en modeartikelen zijn? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe sportartikel thuis wordt bezorgd? En zal de ClickToBuy klantenservice wel naar je luisteren als de waterafstotende handschoenen toch niet zo goed water afstoten? Alleen mensen die al eens op een aanbieding van ClickToBuy in zijn gegaan kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om wat meer over deze voordeelwinkel te weten te komen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien of ClickToBuy de juiste voordeelwinkel voor jou is.

  Over ClickToBuy

  ClickToBuy is een voordeelwinkel. Ze beweren dat alle producten op hun website aanbiedingen zijn waarmee je een product met hoge korting kunt kopen. Iedere dag hebben ze dan ook een aantal dagaanbiedingen voor je op de homepage staan zodat je een idee hebt van wat ze verkopen. Blijf echter zelf wel kritisch, want je weet maar nooit. Je kunt bij ClickToBuy in ieder geval verschillende producten vinden. Zo is er een afdeling automotive waar je handige accessoires en gadgets voor je auto kunt vinden. De afdeling beauty en fashion is dan juist weer bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar kleding, schoenen en accessoires. Ook cosmetica en make-up hoort hier thuis. Dan is er nog een assortiment elektronica voor in en om het huis. laders, smartphones, televisieaccessoires en andere handige hebbedingen zijn hier te vinden. Je kunt terecht in hun departement hobby & vrije tijd voor breien, buitenactiviteiten, knutselen, tekenen, schilderen en sporten. Andere categorieën zijn huis & tuin, huisdieren en keuken. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden.

  Diensten van ClickToBuy

  Je kunt de producten van ClickToBuy makkelijk online bestellen. Kies de winddichte handschoenen of juist autolader die je wilt en plaats een bestelling voor die nieuwe aluminium pashouder. De bezorgservice van ClickToBuy zal jouw nieuwe speeltjes voor de kat of hond dan vervolgens bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een ClickToBuy klantenservice die je op weg kan helpen als er een probleem ontstaat met je bestelling of het product dat je hebt gekocht.

  Diensten van ClickToBuy

  Heb je ooit eerder een bestelling geplaatst bij ClickToBuy? Dan horen wij graag wat voor een ervaring jij met deze winkel hebt. Hoe makkelijk was het nou echt om een paar handschoenen of een shirtje bij ClickToBuy te bestellen? Hebben ze echt van die leuke aanbiedingen of valt dat tegen als je de originele prijs bekijkt? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe topje of pashouder? En wat voor een klantenservice kun je van ClickToBuy verwachten als je ze nodig hebt? Laat een eigen ClickToBuy review achter en vertel oins wat jouw mening over deze voordeelwinkel echt is.

  ClickToBuy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Reparatie tape

  Tip lees altijd eerst de reviews voordat je in zee gaat met een bedrijf
  Waarschuwing koop niks bij click to buy
  OPLICHTERS 10 rollen Reparatie tape besteld op de website lijkt het alsof je het product in Nederland besteld....na bestelling en betaling blijkt de levertijd 3 a 4 weken te zijn....
  15 euro per rol blijkt uit China te komen voor 3 euro per rol ( AliExpress ) voor 12 euro per rol opgelicht...heb al een rekening van 150 euro betaald...
  Verzendkosten zogenaamd gratis
  Nu problemen met douane moet BTW en inklaring kosten en verzendkosten betalen waardoor alles nog duurder wordt...terug sturen heeft geen zin dan ben je je geld kwijt....(zie andere reviews op het internet)..click to buy is onbereikbaar... producten nog steeds niet in huis...hoop dat het nog binnen komt
  Ik voel mij zwaar opgelicht ga niet in zee met deze criminele organisatie....track and tracé nummer klopt ook niet ( bestaat gewoon niet) dus je bestelling kan je ook niet volgen...helaas de rekening al betaald....????????????????????

  Door: Jeroen05-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over ClickToBuy

  Uw beoordeling