Clarins

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Clarins

Ben je op zoek naar een organisatie welke producten verkoopt voor huidverzorging, cosmetica en parfums? Dan is Clarins voor jou wellicht een mooie uitkomst. Lees wat de klantervaringen zijn bij NederlandReview. Door deze te lezen kun je goed een beeld over dit bedrijf vormen.


Wat is Clarins?


Clarins is een bedrijf dat zich richt op huidverzorging, cosmetica en parfums. De producten worden geproduceerd door Clarins. Dit is een Frans luxe bedrijf. Je kunt producten kopen in de volgende categorieën: gezichtsreiniging & lotions, dagverzorging, serums & boosters, gezichtsoliën, lichaamsverzorging, lip & hals verzorging, zelfbruiners, zonbescherming, aftersun en make-up.


Bestelling volgen


Je kunt je bestelling online volgen. Na het doen van je bestelling zul je een bevestigingsmail van het bedrijf ontvangen. Mocht je na een dag nog geen bevestigingsmail ontvangen hebben dan wordt er verzocht om contact op te nemen met het bedrijf. Artikelen die besteld zijn zullen binnen 1 a 2 werkdagen worden afgeleverd. Dit is afhankelijk van de dag en tijd waarop de bestelling is geplaatst. Bestellingen die door klanten zijn gedaan zullen tijdens werkdagen verwerkt en verzonden worden. Dit is dus van maandag tot en met vrijdag. Uitzondering zijn de feestdagen.


Retouren


Er zijn voorwaarden vastgesteld met betrekking tot retourneren. De artikelen kunnen terug worden gestuurd mits ze aan de door het bedrijf opstelde voorwaarden voldoen. Zo is er te lezen dat de retourneringen alleen worden geaccepteerd als dit binnen 14 dagen wordt aangegeven. Deze termijn geldt vanaf het moment dat de artikelen zijn gearriveerd. De klant zal dan een retourformulier moeten invullen om de verwerking van de retourzending uiteen te zetten op een duidelijke manier. Als de retour wordt goedgekeurd dan zal het totale aankoopbedrag inclusief verzendkosten worden terug betaald. Belangrijk om te weten is dat de verzendkosten van een retourzending door Clarins worden vooruitbetaald. Er wordt door Clarins aangegeven dat retourneringen geen schade mogen bevatten. Het artikel moet in originele staat en dito verpakking inclusief bijbehorende accessoires en gebruiksaanwijzing terug gestuurd worden. Mocht er een set of geschenkdoos worden geretourneerd, dan moet deze in totaliteit terug gestuurd worden.


Klantenservice en betaalmogelijkheden


Het bedrijf geeft ook antwoord als je een vraag hebt. Er staan op de website antwoorden over allerlei vragen. Mocht je antwoord daar niet tussen zitten dan kun je ook contact opnemen met het bedrijf. Je kunt je vraag stellen via een online contactformulier dat benaderbaar is via de website van het bedrijf. Mocht je iets willen bestellen dan zul je een account moeten hebben. Mocht je deze nog niet hebben dien je je eerst registreren.


Je kunt bij het bedrijf op verschillende manieren betalen. Zo kun je betalen via iDeal, Visa, MasterCard, Bancontact en PayPal. Er worden geen betalingen met cheques geaccepteerd. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat alle betalingen via www.clarins.com volledig zijn beveiligd. Bankgegevens zijn SSL-geëncrypt en worden nooit op de website opgeslagen of bewaard. Vanwege veiligheidsredenen moeten het factuuradres en de naam hetzelfde zijn als de bijbehorende betaalpas van de klant.  


Wat zijn de klantervaringen bij Clarins?


Ben jij al klant bij Clarins? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Doen zij er wel of niet verstandig aan om in zee te gaan met dit bedrijf. Wat heb jij eigenlijk gekocht bij Clarins? Ga je vaker een aankoop doen bij Clarins? Jouw mening is goud waard. We zouden het zeer op prijs stellen als jij je reactie over dit bedrijf achterlaat op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)