ChromeBurner motorgear

2

Bestellen

4

Service

6

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ChromeBurner motorgear

Zoek je een bedrijf welke zich richt op motorkleding? Wellicht is ChromeBurner motorgear voor jou wel een geweldig bedrijf. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij ChromeBurner motorgear zijn.  


Wat is ChromeBurner motorgear?

 


ChromeBurner motorgear is een motorkledingspecialist. Het bedrijf maakt motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia. ChromeBurner motorgear is ontstaan vanuit een hobby. Het bedrijf is inmiddels groot geworden door de combinatie van innovativiteit, doorzettingsvermogen en passie. Er wordt aangegeven dat ze nog steeds aan het doorgroeien zijn.


Volgens het bedrijf horen ze op het gebied van motorkleding zelfs tot de top-5 grootste spelers van Europa. Naast verkoop ben je bij ChromeBurner motorgear ook aan het juiste adres op het gebied van advies. Er wordt benadrukt dat dit oprecht advies is. Op de website is te lezen dat de best mogelijke service wordt geleverd en dat ze de mooiste producten verkopen.  


Producten en merken

 


Op de website kun je allereerst een keuze maken uit de volgende productcategorieen: Helmen, kleding, laarzen, handschoenen, accessoires, vrijetijdskleding, merken, uitverkoop en kortingscodes. Mocht je op een van de categorieën klikken dan krijg je een uitgebreid assortiment te zien. Zo kun je onder andere integraalhelmen, jethelmen, systeemhelmen, offroad- en crosshelmen en replicahelmen kopen. Op het gebied van kleding kun je een keuze maken uit jassen, broeken, pakken, hoedies, onderkleding en regenkleding.  


In de categorie laarzen kun je uit schoenen en laarzen kiezen. Bij handschoenen ziet de onderverderling er als volgt uit: race/sport, adventure, touring, urban, cheet, chopper en retro. Bij accessoires kun je kiezen uit motor of rijder. Je krijgt dan een keuze uit een behoorlijk groot assortiment. De vrijetijdskleding van ChromeBurner motorgear bestaat uit petten, hoodies, handelswaar en t-shirts. Er worden producten van merken verkocht zoals AGV, Airoh, Held , HJC en het huismerk. 


Wetenswaardigheden

 


Je kunt bij ChromeBurner motorgear op verschillende manieren betalen. Enkele voorbeelden hiervan zijn via iDEAL, PayPal, Mastercard en American Express. Voor alle betaalmethoden dien je de website van het bedrijf te raadplegen. Het bedrijf heeft haar eigen showroom. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken. Van maandag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 12:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag wordt er om 10:00 uur begonnen en zijn ze om 17:00 uur klaar met werken. Zondag zijn ze gesloten.  


Retourprocedure

 


Mocht je als klant een product gekocht hebben dat niet past of naar wens is dan kun je de bestelling retourneren. Je kunt dan een terugbetaling in gang laten zetten. Een andere mogelijkheid is om het artikel om te laten ruilen. Je kunt wettelijk 14 dagen een beroep doen op het herroepingsrecht. Het bedrijf heeft deze regeling doorgetrokken tot een totaal van 30 dagen. Mocht je na 14 dagen retourneren dan is dit aan enkele voorwaarden verbonden.  


Welke klantervaringen zijn er bij ChromeBurner motorgear?

 


Ben je klant bij ChromeBurner motorgear? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij ChromeBurner motorgear gekocht? Ben je tevreden over de service bij ChromeBurner motorgear? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij ChromeBurner motorgear? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij ChromeBurner motorgear te kopen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2200014336

PAS OP MET HET KOPEN VAN EEN HELM. Waardeloze service. In de winkel een helm uitgezocht, ik twijfelde nog maar ben door een aardige verkoper toch overtuigt om de helm mee te nemen, de verkoper heeft me zelfs aangeboden om met de helm op naar huis te rijden. Eenmaal thuis ben ik toch gaan twijfelen over het model, je hebt 14 dagen bedenktijd maar dat geld dus niet als je de helm al gedragen hebt. Ik heb al meerdere keren contact gehad maar ze hebben hun geld binnen en willen niet helpen. Weg 350 euro voor een helm waar ik toch ontevreden over ben.

J

Joel Bak

15-04-2022

0