NederlandReview

    Ervaringen ChrisAnna.nl

    Als je net een nieuwe smartphone hebt gekocht, dan wil je deze natuurlijk goed beschermen tegen beschadiging. Daarom ga je op zoek naar bijvoorbeeld een screenprotector, maar vooral ook een hoesje. Zo’n hoesje moet stevig en functioneel zijn, maar moet er natuurlijk ook leuk uitzien, en bij jouw stijl passen. Voor het bestellen van dit soort zaken kun je terecht bij ChrisAnna.nl. Hoe klanten deze webshop beoordelen op prijs, kwaliteit en keuzemogelijkheden en dergelijke, lees je hier op NederlandReview. Als je zelf ervaring hebt met deze webshop, vertel hier dan ook over, zodat anderen hiervan kunnen leren.

    Over ChrisAnna.nl

    ChrisAnna.nl is een website die diverse smartphone en mode accessoires verkoopt. Zij bieden deze aan tegen de scherpste prijzen van Nederland volgens zichzelf. Verzending binnen Nederland is bij hen altijd gratis.


    Een andere Chris en Anna: Chris Pratt en Anna Faris

    Diensten

    In de webshop vind je accessoires onderverdeeld in de volgende categorieën:

    • Telefoonhoesjes
    • Telefoonaccessoires
    • Glass screenprotectors
    • iPad hoesjes
    • Adapters
    • Gadgets
    • Audio en Video

    Bij telefoonaccessoires kun je denken aan kabels, opladers, oortjes en extra geheugen. Bij Gadgets vind je producten als een camera connection kit voor iPad 4, iPad Mini en iPad Air.

    Verzending, levering en betaling

    Verzending is dus altijd gratis. Wanneer je je product(en) op maandag t/m vrijdag vóór 14.00 uur besteld, heb je het morgen in huis. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan, worden op dinsdag geleverd. Je kunt je bestelling betalen door een overboeking te doen via de bank, met PayPal of via iDeal.

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt moet je deze binnen zeven dagen na vaststelling volledig en duidelijk omschreven indienen bij ChrisAnna.nl. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als het een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, krijg je binnen 14 dagen bericht met een indicatie over hoe lang het nog gaat duren. Als de klacht in onderling overleg niet kan worden opgelost dan ontstaat er een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Je hebt als consument dan ook de mogelijkheid om je klacht te melden via het Europees ODR platform.

    Vertel ons over jouw ervaringen met ChrisAnna.nl

    !
    Heb jij al eens een hoesje voor je smartphone besteld bij dit bedrijf? Wat vond je van de prijs, de levering, maar vooral ook, van de kwaliteit van het product? Laat hier je mening achter op het onafhankelijke consumentenplatform van NederlandReview. Hier worden anderen wijzer van.

    Wat zijn de ervaringen met de telefoonaccessoires van ChrisAnna.nl? Het is natuurlijk fijn dat ze gratis verzenden, maar krijg je dan ook iets leuks?

    ChrisAnna.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    2.8
    0% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.4
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    3
    Leveren
    rating
    2.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichters! Niets bestellen!

    Niets bestellen, want er word niets geleverd of terug betaald! Als u besteld heeft en geen reactie op mail krijgt meteen aangifte doen! Dat deze zaak nog online is kan alleen gestopt worden door vele aangiftes bij de politie.

    Door: Annuska02-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slechte producten, niet te bereiken

    Paar oordopjes besteld, duurde te lang voordat het geleverd werd, mailtje gestuurd, niks op terug gehad...

    Oordopjes zijn onmogelijk om mee te bellen, maar heb niet het vertrouwen dat als ik ze terug stuur het geld wordt geretourneerd..

    Door: Sander Oude Veldhuis27-10-2017
    ed04-12-2017

    Ben zelf ook opgelicht door dit bedrijf enige wat helpt is aangifte te doen bij de politie om deze club te laten stoppen met hun praktijken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    totaal géén service !

    ik had een micro sd kaartje gekocht , maar die deed het niet als ik er foto's op zette (kopieren) , dan ( als ik geluk had de helft van de foto nog zichtbaar) maar vele foto's foetsie !!
    dus had ik een email verzonden , of dit door mij? kwam ( misschien moest ik het kaartje formatteren) of hebben ze een kapotte micro-sd geleverd?? ( daar wilde ik op z,n minst antwoord op).....
    maar als je die vraag stelt , krijg je keurig?,door de computer direct de mededeling dat je vraag is ontvangen en in behandeling word genomen.....( maar je snapt het natuurlijk wel ! , daar blijft het bij !!! )
    ik ga daar dus nóóit meer iets bestellen en raad iedereen aan daar ook nooit meer te kopen !
    (sorry hoor.maar zo ga je NIET met klanten om hoor ! )

    Door: rene keijzer14-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    geen levering

    Mooie prijs, maar geen levering. Niks!! Geld weg!!

    Door: v/d Heijden11-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Onlangs een bestelling geplaatst bij Chrisaana.nl Tot nu toe niets geleverd en reageren niet op mijn mails. Inmiddels aangifte bij de politie gedaan voor oplichting

    Door: ed10-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Waardeloos

    Gewoon niet kopen bij deze gasten. Oplichters.

    Door: Henk07-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen artikel geleverd

    Na 3 weken nog steeds geen artikel geleverd .na 3 mails geen reactie ook na telefoon (voicemail ) geen reactie.
    Ik zou hier nooit meer iets bestellen

    Door: Erik29-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    van slecht naar redelijk

    Heb bij ChrisAnna.nl een bestelling gedaan, op zich vrij goed qua prijs, maar kreeg na een tijdje het product niet geleverd (postbus pakket). Ik stuurde ze een vriendelijk mailtje, geen reactie, daarna nog een mailtje, weer geen reactie, daarna nog een mailtje. Ik besloot om het kvk nummer op te zoeken en het blijft een eenmanszaak te zijn die ook een beautysaloon of iets dergelijks heeft. Het nummer is op hun site niet te vinden (van chrisanna.nl) maar gelukkig wel via de beautysalan. Nadat ik ze gebeld had beantwoorde een dame mij zeer vriendelijk en besloot mij het pakketje opnieuw zonder kosten te verzenden. Zo belooft en zo gedaan, uiteindelijk ben ik wel blij met het eindresultaat!

    Door: B23-08-2017
    Patrick13-10-2017

    Welk nummer heb je gebeld dan?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Nog steeds niks geleverd of gehoord

    Ruim week geleden besteld niks gehoord en niks geleverd gekregen

    Door: Jessica snijder20-08-2017
    Alex22-08-2017

    Hier ook usb stick besteld, (vrijdag 18aug, nog niets ontvangen..)

    gonnie 25-08-2017

    Op 19 augustus een usb stick besteld en betaald via ideal maar tot op heden nog niets ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Hoesje Samsung S7 Edge met venster besteld.
    Geen bevestiging, krijg ook geen contact met hun.
    Geen Hoesje Geld kwijt

    KOOP HIER NIET

    Door: Verhoef17-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NOOIT BIJ KOPEN!

    NIETS BIJ KOPEN!! ZE LEVEREN EEN HEEL ANDER HOESJE EN REAGEREN DAARNA NIET MEER!!

    Door: H.de Vries12-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    oplichters

    Mensen niet kopen bij dit bedrijf zijn oplichters
    als je terug stuur het produkt kan je naar je geld kwijt

    Door: G.Vacca22-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over ChrisAnna.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is ChrisAnna.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 12 ervaringen geplaatst over ChrisAnna.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ChrisAnna.nl actief?

    ChrisAnna.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ChrisAnna.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.