Chewies & More

6

Bestellen

4.7

Service

6

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Chewies & More

Zoek je een bedrijf waar je bijtspeelgoed kunt kopen? Ben je op zoek naar swaddles, chewies, clips en wagen & Maxicosi spanners? Wellicht is Chewies & More dan het bedrijf waar je naar op zoek bent. Lees via deze pagina wat andere mensen van dit bedrijf vinden.


Wat is Chewies & More?


Chewies & More is een bedrijf waar je bijtspeelgoed, chewies, clips, speenkoorden, gift cards, BIBS speentjes, swaddles, wagen & maxicosi spanners en meer kunt kopen. Volgens het bedrijf ogen de artikelen stijlvol, zijn ze veilig en gecertificeerd.


Naast online verkoop zijn er in heel Europa verkooppunten. Enkele provincies  waar je bij een of meerdere verkooppunten terecht kunt zijn Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant Luik en Waals-Brabant. Daarnaast heeft het bedrijf verkooppunten in Luxemburg, Spanje en Frankrijk.


Geschiedenis


Chewies & More is opgericht door Christine. Op het moment van schrijven is zij 31 jaar. Christine heeft een dochter van 5 en is in 2017 getrouwd met haar man Mike. Omdat ze geen goed bijtspeelgoed voor haar dochter kon vinden is Christine in 2016 met het bedrijf Chewies&more gestart. Het idee is letterlijk ontstaan aan de keukentafel.


Garantie en klachten


Het bedrijf stelt er alles aan te doen om de producten die ze leveren in topconditie te laten verkeren. Er wordt aangegeven dat het toch weleens voorkomt dat een bestelling niet heel op de locatie aankomt doordat er onderweg iets is voorgevallen. In een dergelijk geval kan de klant aanspraak maken op garantie. Een klant is wel wettelijk verplicht om binnen een periode van twee maanden kenbaar te maken dat er iets mis is met het artikel. Dit moet echt aangegeven worden bij het bedrijf. Mocht het binnen de garantietermijn vallen wordt kosteloos zorg gedragen voor vervaning of reperatie. Dit wordt door het bedrijf 'maak-service' genoemd. Deze service geldt tot zes maanden vanaf de dag dat een artikel is aangekocht.


Het bedrijf geeft het advies om bij klachten een mail te sturen naar info@chewiesandmore.com. Mocht een klacht niet tot een oplossing leiden dan kan er een geschil aangemeld worden bij de Stichting WebwinkelKeur. Deze organisatie richt zich op bemiddeling. Vanaf het jaar 2016 is het ook mogelijk om klachten aan te geven bij het ODR platform van de Europese Commissie.


Betalingen en algemene informatie


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je veilig kan betalen via iDeal, Overboeking, Credit Card en vele andere betaalopties. Enkele andere belangrijke zaken die door het bedrijf worden aangegeven zijn voorwaarden waaronder aangekocht wordt. Zo is er bedenktijd, waarmee de termijn wordt bedoeld waarbinnen een consument gebruik kan maken van het herroepingsrecht. Als consument wordt de persoon gezien die als particulier besteld en niet namens een bedrijf handelt. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van het terug sturen voor de rekening van de consument. Dit is wettelijk zo bepaald en het bedrijf moet zich er dus aan houden. Voor meer informatie en voorwaarden die er zijn gesteld is de beste optie om op de website van Chewies & More de algemene voorwaarden te raadplegen.


Klantervaringen bij Chewies & More?


Heb je weleens iets gekocht bij Chewies & More? Wat heb je precies gekocht? Ben je tevreden over hetgeen wat je via Chewies & More hebt gekocht? Zijn de artikelen die je via Chewies & More had besteld op tijd bij je afgeleverd?


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Hondenvoer

Hondenvoer besteld en betaald. Kreeg toen zonder nadere toelichting minder hondenvoer. Gebeld en gemaild maar geen reactie. Na lang aandringen en wachten; was een fout op de website. Jammer, geen refund maar zomaar 3,4 kg minder. Dit vind ik waardeloos en een vorm van oplichting. Nooit meer Chewies

E

Eric

03-10-2023

0

Swaddels, speenkoord, chewies, kleding

Heel vriendelijk, behulpzaam en mooie spullen! En als kers op de taart leuke bingoavond voor iedereen!

V

Veerle

14-07-2022

0

2 rompers

Een paar weken geleden 3 rompers besteld voor een fotoshoot met mijn tweeling. Nergens op de website stond vermeld dat de levering langer zou duren dan op de website vermeld stond. Vervolgens andere kleertjes voor de fotoshoot moeten kopen. Ik had ruim 9 dagen voor de shoot besteld, maar het was niet op tijd binnen (het kwam 2 weken na de shoot pas aan). Ik heb ze gemaild dat ik de order wou cancellen. Een bericht gestuurd naar hun fb chat en een sms naar hun telefoonnummer dat beschikbaar zou zijn. Heb tot op de dag van vandaag nog niks van ze gehoord...

M

Marinda

16-09-2021

0