NederlandReview

    Ervaringen CheapTech.nl

    Mocht je op zoek zijn naar wat hebbedingetjes en handige elektronica dan kun je verschillende winkels afgaan, maar je kunt ook een shop zoeken die alles heeft. Één van dat soort winkels is CheapTech.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun horloges zijn? Wat kan je van hun gadgets voor in de auto verwachten? Zal hun Apple accessoires of Samsung accessoires echt bij je mobiele telefoon passen? Hoeveel zul je in hun tassen kunnen stoppen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van CheapTech.nl de verlichting of sieraden naar je toestuurt? En hoe zal de klantenservice van CheapTech.nl staan tegenover klachten en vragen van hun trouwe klanten? De enigen die hier antwoord op kunnen geven zijn echte klanten van deze winkel. Lees hun reviews om een eerlijk beeld van CheapTech.nl te krijgen voor je er iets besteld. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van CheapTech.nl verwacht kan worden.

    Over CheapTech.nl

    CheapTech.nl is een winkel die allerlei soorten handige gadgets en andere snufjes verkoopt. Zo kun je er bijvoorbeeld hoesjes, covers,op laders en andere accessoires voor je smartphone vinden. De Apple producten hebben hier een aparte categorie in gekregen, maar ook voor Samsung, Huawei en andere merken is er genoeg te krijgen. Hun categorie beeld & geluid bevat speakers, voice recorders, Bluetooth speakers, projectie, koptelefoons, microfoons en nog veel meer. Maar je kunt bij CheapTech.nl ook videocamera’s, filmcamera’s en action cams vinden. Voor in je huis biedt deze winkel ook allemaal handige apparaten aan. Denk hierbij aan snijtools, verzorging, feestartikelen, babyspullen, textiel, keukengerei, beveiligingscamera’s, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Ze bieden ook computers en game consoles aan voor mensen die graag gamen of achter een computer kruipen. Voor je auto hebben ze een selectie autoverlichting, reiniging, auto-onderdelen, interieur, GPS, elektronica, dashcams en nog veel meer. Andere dingen die verkocht worden door CheapTech.nl zijn sieraden, hobbyartikelen, tassen, mobiele telefoons, sportartikelen, horloges, gadgets, rookproducten, erotica, motorbenodigdheden enzovoort.


    Een MacBook Air verkocht door CheapTech.nl.

    Diensten van CheapTech.nl

    Alle producten van CheapTech.nl kunnen gewoon online besteld worden. Selecteer de mobiele telefoon, gadget of computer die je wilt en plaats een order op hun website. Als je de betaling hebt rondgemaakt dan zal de bezorgservice van CheapTech.nl aan het werk gaan. Zij pakken de babyspullen of game console dan netjes in en sturen hem op weg naar jouw huis. Jij kunt dan rustig afwachten tot de post geleverd wordt. Verder heeft CheapTech.nl nog een klantenservice die je kan helpen als het pakketje niet aan lijkt te komen of er iets anders mis lijkt te gaan.

    Klachten, Complimenten en Tips voor CheapTech.nl

    Heb jij al een mobiele telefoon, tas of sieraad bij CheapTech.nl gekocht? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over CheapTech.nl te vertellen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun gadgets? Zijn hun autoaccessoires wel zo handig? Hoeveel licht kan je van hun verlichting verwachten? Zullen hun videocamera’s wel zo handig zijn om mee te werken? Moest je lang wachten voor de hobbyartikelen werden bezorgd? En wat zei hun klantenservice toen je fotocamera toch niet bleek te werken? Schrijf een review en vertel ons alles over deze elektronicawinkel.

    CheapTech.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (72)

    3.4
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    2.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over CheapTech.nl

    Uw beoordeling

    Garmin Front Mount

    Op een vraag welke bevestiging ik voor mijn Garmin Edge Explore zou kunnen gebruiken, kreeg ik een screen print van Cheaptech.NL met een hele aantrekkelijke aanbieding.
    De Mount besteld op 12 juli 2020 en vandaag krijg ik bericht dat Aliexpress hem op 29 juli 2020 laat bezorgen. Dan had ik hem net zo goed bij Aliexpress kunnen bestellen. Dat weet je nagenoeg zeker dat je geen origineel krijgt en houdt je nog wat meer geld in de zak. Kortom een vreemde wereld waarin we leven van list en bedrog.
    Ik hoop dat de kwaliteit niet te wensen overlaat.

    Door: Clemens van Os30-07-2020
    Andrzej Antolak24-08-2020

    bedriegers bedriegers bedriegers

    Jos Jager02-11-2020

    Glijstang voor de douche besteld. Liet op zich wachten. Bleek verdwenen. Via klantenservice opnieuw besteld. In goede orde ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    bronzen handgrepen kast

    Bestelling 17/7 met trace. dubbele bestelling (bij vergissing) zonder problemen opgelost: Zending ontvangen 9/08, maar wel geen trace (hoewel ik ervoor betaald heb).
    Al bij mekaar toch tevreden.

    Door: Robert09-08-2019
    ERIC DIANZIME07-05-2020

    KLAVERSTRAAT 61 6542MG NIJMEGEN ik heb een flip steutel opel vectraa c gekocht maar vegeten n mijn adres geven diit is mijn adres

    Yvonne van Cleef17-05-2020

    15 maart een thermometer besteld:nog steeds niet ontvangen!Na verschillende mails wordt een vervangend product aangeboden:ik geloof er niet meer in!Weg 40 euro!!!

    Bart Spijkhoven 18-05-2020

    En als je dan eindelijk antwoord krijgt( zo'n standaard antwoord mail) vragen ze je te reageren op een no reply adres... oftewel van kaartje naar muur, geen product, geen antwoord... Niks lopen bij die oplichters

    Meline20-05-2020

    Eind maart 2 vliegers besteld en betaald, op 19 mei een halve vlieger ontvangen!!! Oplichters!! Pas op!!!

    mieke nijland22-05-2020

    stelletje OPLICHTERS zijn het.heb 3 maand geleden een koortsthermometer bestel en nog steeds niks ontvangen,gaat wel om bijn 50 euro.had ik mmar eerst de reviews van dit klotebedrijf gelezen dan had ik er nooit wat besteld.telefonisch zijn ze niet bereikbaar i,v,m, corona.MENSEN KOOP HIER NIET!!!!!!

    .24-05-2020

    NIET DOEN!!! Je ontvangt niks

    Kim27-05-2020

    In april headset besteld, nog steeds niet toegekomen. Ik krijg ook geen antwoord op mijn mails....

    Maria verstraete01-06-2020

    Dit zijn oplichters, adres is bekend van deze lui, zie verder in deze referenties.

    Jeannette van Happen 02-06-2020

    Niks ontvangen .

    Manders03-06-2020

    Telefoonnummer onbereikbaar, e mailadres is onjuist. Niets kopen je wordt opgelicht!

    Marius de Kruif25-06-2020

    Begin mei bbq matjes besteld,niets ontvangen en niet reageren op mail. Zeer slecht bedrijf, niet kopen daar!

    Rene29-06-2020

    Grootste oplichters led auto lampen bestel en wacht al 4 weken zeer triest dit

    TROS RADAR FAN04-07-2020

    NEP SITE !!! kies een 1 > dank u wel .. de verbinding wordt nu verbroken !!!

    Jose07-07-2020

    OPLICHTERS!! In april betaald,maar er komt NIETS! Bedrijf niet bereikbaar. E-mailadres is NEP !

    Doute06-08-2020

    Oplichters, ik zit al maanden te wachten op een beha . Als je een vriendelijke mail stuurt waar je bestelling blijft krijg je antwoord dat je niet moet zeuren en dat voor straf je mail achteraan op de stapel komt te liggen , dus het gaat nog langer duren. Ook doen ze erg moeilijk bij retourneren. Waardeloos allemaal!

    Hanna26-10-2020

    Telefoon is afgesloten

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3M filters voor gasmaskers

    Betrouwbaar
    De langere levertijd wordt eerlijk en duidelijk op voorhand meegedeeld.
    De geleverde goederen komen overeen met de bestelde goederen.

    Door: Pierre Rappe03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Een beha

    Maanden geleden besteld, was de verkeerde maat. Je kon niet retourneren wegens hygiëne. Geld terug alleen min 30 %, andere maat gratis bezorgd. Als je per mail klaagt en vraagt word je voor straf achteraan gezet. Kan mawnden duren. Zal nóóit meer hier iets bestellen

    Door: Doute06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Auto accessoire

    Nergens staat dat dit dropship is. 30 dagen wachten geen levering. Geen contact geen antwoord. Absoluut niet bestellen!

    Door: Bob 29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Microphoon houder

    er staat afgeleverd maar nooit binnen gehad. na een maand wachten nog steeds niks. slechtste online tech shop EVER! niet bestellen is het niet waardt!

    Door: Robbert van Bilderbeek23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Camera

    Opzich wel snel mijn camera binnen gehad (waarschijnlijk ben ik 1 van de weinigen met dit geluk), maar wist niet dat het bedrijf niet een Nederlands is, in ieder geval zijn de producten niet in Nederland. Ze bestellen deze gewoon via Aliexpress, kan je net zo goed het zelf via Aliexpress kopen.

    Gelukkig voor mij goed afgelopen, maar nee niet nog een keer.

    Door: Secretdog22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    scherm switch

    bestelling kwam een maand te laat. Bij het openen was het scherm kapot. Contact met klantenservice niet mogelijk, alleen via email of contactformulier maar geen reactie.

    Retour aangemeld, ook daarop wordt niet gereageerd. Ik wil mijn geld terug...

    Door: Barbara13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Playstation afstandsbediening

    LET OP!! Oplichters!!!
    Deze gasten sturen ali express producten in plaats van wat je besteld hebt. Dus prut dingen. En als je het retourneert dan kun je fluiten naar je geld. Ze zijn op geen enkele manier bereikbaar, behalve via de mail maar dan krijg je van die standaard mail terug. Geen telefoonnummer, niets. Klacht indienen heeft geen zin omdat deze malafide organisatie ingeschreven staat in China. Dus niets bestellen hier.

    Door: Ami09-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Firewire kabel

    Mijn order na 150 dagen nog niet geleverd.
    Mijn order CT189492 is geplaatst op 22 februari van dit jaar geplaatst en tot op heden (7 juli) nog niet geleverd. Track and trace stopte met volgen. Klantenservice geeft alleen maar auto-reply mails. Advies om op datzelfde mailtje te reageren geeft een foutmelding. Geldkloppers en asociaal klantbeheer systeem.

    Door: Alex Winters08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Ik haal het voortaan wel zelf uit China

    CT2295xx
    Aankoop gedaan op 29 mei 2020 en nu, 8 juli 2020, heb ik nog steeds niks binnen. Kortom, dat gaat niet meer gebeuren en heb ik dus 20 euro weggegooid.
    Ze reageren ook niet op mails.
    Kortom, koop het voortaan zelf wel bij Ali in China.

    Door: Pipa08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ps4 controller

    Mijn product kwam pas na 2 maanden aan. Het product was ook door mijn postvak heen geduwd terwijl het niet paste waardoor het helemaal kapot was. Toen ik het terug wou brengen mocht het niet omdat het te laat was terwijl het pas na 2 maanden aankwam.

    Door: hans07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    led lampjes

    Wij hadden geen ervaring met Cheaptech. Zo te lezen handelt dit bedrijf frauduleus. Ook ons pakketje is niet aangekomen. dit komt helaas 'soms' voor volgens Cheaptech. Deze reviews lezende blijkt dit een leugen. Jullie zijn gewaarschuwd! Koop niets bij Cheaptech!

    Door: A.J. de Graaf03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Microfoon twv. 30 euro

    2 maanden lang moeten wachten op mijn pakketje. Zelfs voor een Covid bestelling is dit lang, want producten die ik zelf uit China haalde duurde ongeveer 1 maand. Na 2 maanden gewacht te hebben was mijn pakketje ineens geleverd, terwijl hij de dag ervoor nog in China was!
    Uiteraard niks gehad, telefoon wordt niet opgenomen en op de mail wordt niet gereageerd. Geld kwijt dus.
    Dit zijn oplichters, bestel hier niet.

    Door: Justin02-07-2020
    A.J. de Graaf03-07-2020

    Wij hadden geen ervaring met Cheaptech. Zo te lezen handelt dit bedrijf frauduleus. Ook ons pakketje is niet aangekomen. dit komt helaas 'soms' voor volgens Cheaptech. Deze reviews lezende blijkt dit een leugen. Jullie zijn gewaarschuwd! Koop niets bij Cheaptech!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wifi camera

    Eind maart een wifi camera besteld, meerdere keren contact gehad, helaas elke keer het zelfde verhaal. Het komt vanuit buitenland en duurt iets langer ivm corona. Inmiddels gaan we de 6e maand in nu.. na 8x mailen en steeds het zelfde antwoordt te hebben gekregen, kreeg na mijn laatste mail van gisteren, vandaag een antwoord;
    Naar aanleiding van mijn bestelling, is het pakket voor de 2e x ergens verdwenen. Ze gaan mijn geld terug storten en ik kan ook geen nieuwe meer bestelllen!!!...
    Te diep triest voor woorden!!!!... niet eens een tegemoetkoming van ik stuur het nogmaals op, maar dan met extra korting of gratis ivm 6 maanden en meerdere mails verder.....
    ADVIES: NOOIT BESTELLEN!!!!



    Door: Shailes 01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is CheapTech.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 72 ervaringen geplaatst over CheapTech.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is CheapTech.nl actief?

    CheapTech.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CheapTech.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.