NederlandReview

    Ervaringen CheapTech.nl

    Mocht je op zoek zijn naar wat hebbedingetjes en handige elektronica dan kun je verschillende winkels afgaan, maar je kunt ook een shop zoeken die alles heeft. Één van dat soort winkels is CheapTech.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun horloges zijn? Wat kan je van hun gadgets voor in de auto verwachten? Zal hun Apple accessoires of Samsung accessoires echt bij je mobiele telefoon passen? Hoeveel zul je in hun tassen kunnen stoppen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van CheapTech.nl de verlichting of sieraden naar je toestuurt? En hoe zal de klantenservice van CheapTech.nl staan tegenover klachten en vragen van hun trouwe klanten? De enigen die hier antwoord op kunnen geven zijn echte klanten van deze winkel. Lees hun reviews om een eerlijk beeld van CheapTech.nl te krijgen voor je er iets besteld. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van CheapTech.nl verwacht kan worden.

    Over CheapTech.nl

    CheapTech.nl is een winkel die allerlei soorten handige gadgets en andere snufjes verkoopt. Zo kun je er bijvoorbeeld hoesjes, covers,op laders en andere accessoires voor je smartphone vinden. De Apple producten hebben hier een aparte categorie in gekregen, maar ook voor Samsung, Huawei en andere merken is er genoeg te krijgen. Hun categorie beeld & geluid bevat speakers, voice recorders, Bluetooth speakers, projectie, koptelefoons, microfoons en nog veel meer. Maar je kunt bij CheapTech.nl ook videocamera’s, filmcamera’s en action cams vinden. Voor in je huis biedt deze winkel ook allemaal handige apparaten aan. Denk hierbij aan snijtools, verzorging, feestartikelen, babyspullen, textiel, keukengerei, beveiligingscamera’s, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Ze bieden ook computers en game consoles aan voor mensen die graag gamen of achter een computer kruipen. Voor je auto hebben ze een selectie autoverlichting, reiniging, auto-onderdelen, interieur, GPS, elektronica, dashcams en nog veel meer. Andere dingen die verkocht worden door CheapTech.nl zijn sieraden, hobbyartikelen, tassen, mobiele telefoons, sportartikelen, horloges, gadgets, rookproducten, erotica, motorbenodigdheden enzovoort.


    Een MacBook Air verkocht door CheapTech.nl.

    Diensten van CheapTech.nl

    Alle producten van CheapTech.nl kunnen gewoon online besteld worden. Selecteer de mobiele telefoon, gadget of computer die je wilt en plaats een order op hun website. Als je de betaling hebt rondgemaakt dan zal de bezorgservice van CheapTech.nl aan het werk gaan. Zij pakken de babyspullen of game console dan netjes in en sturen hem op weg naar jouw huis. Jij kunt dan rustig afwachten tot de post geleverd wordt. Verder heeft CheapTech.nl nog een klantenservice die je kan helpen als het pakketje niet aan lijkt te komen of er iets anders mis lijkt te gaan.

    Klachten, Complimenten en Tips voor CheapTech.nl

    Heb jij al een mobiele telefoon, tas of sieraad bij CheapTech.nl gekocht? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over CheapTech.nl te vertellen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun gadgets? Zijn hun autoaccessoires wel zo handig? Hoeveel licht kan je van hun verlichting verwachten? Zullen hun videocamera’s wel zo handig zijn om mee te werken? Moest je lang wachten voor de hobbyartikelen werden bezorgd? En wat zei hun klantenservice toen je fotocamera toch niet bleek te werken? Schrijf een review en vertel ons alles over deze elektronicawinkel.

    CheapTech.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    3,4
    20% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4

    Service

    2,2

    Prijs

    5,8

    Leveren

    2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Gadjets

    Op 19-06 een bestelling geplaatst met 4 artikelen en een track en tracé. Gisteren kwam er 1 artikel binnen zonder track en tracé. Nu stond er op de site al te lezen dat de bestelling in verband met het drukken van de kosten langer zou duren. Had er echt geen moeite mee. Maar geen T&T toesturen terwijl ik er wel voor betaald heb vind ik echt niet prettig.

    Door: Rene10-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Gopro stickers

    NIET HIER KOPEN

    Koop een product en heb afgerekend, sturen ze me 1 week later dat het product niet leverbaar is. Sowieso duurde de levering a super lang. Mail was erg onduidelijk, zou haast denken dat het een Total rip off is. Alsof ze willen dat je een product koopt en afrekent, en dan vervolgens zeggen dat ze het product niet meer hebben. Er was geen eens een optie om mijn geld terug te krijgen..

    Service duurt ook een paar dagen. Is dit een scam?? De uitleg die je krijgt bij de service is ook slecht!

    Door: Esmee04-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Vliegveld deel 3

    Men heeft mijn zoekgeraakte bestelling opnieuw besteld. Ik krijg niet het nieuwe bestelnummer omdat er niet voor track and trace is betaald. Dus zonder track and trace komt er geen levering. Ik kom er nu ook achter dat Cheaptech ook handelt onder de naam Grandado.
    List en bedrog op z'n Chinees.

    Door: A Bulten09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Vliegveld

    Na 3 weken op het vliegveld gewacht te hebben voor de verzending naar Nederland. Is het pakket daar niet meer aanwezig, het is zoek.
    Na bedrijfspionage en namaakproductie is dit de 3e grootste criminele handelingen die dit volk pleegt. Ze zijn een gevaar voor elke economie. Communistisch is dat land al lang niet meer.

    Door: A Bulten17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Vliegveld

    Volgens de klantenservice staat mijn pakket sinds 4 April op het vliegveld klaar om verzonden te worden. Ik vraag mij nu op 12 April of dat vliegveld wel open is ? Ik hoop dat het geen vliegveld is alleen voor modelvliegtuigjes wantdan komt mijn betaalde pakket nooit in Nederland.

    Door: A Bulten12-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Lang wachten

    Op 15 mrt het bericht dat mijn bestelling is verzonden. Op 6 april, 15 werkdagen verder, een controle gedaan. Uw pakket staat op het vliegveld in China klaar om geladen te worden. Dus nog niet verzonden. Dit zegt veel over de huidige Chinese handelswijze. Ik heb er geen goed gevoel bij. 1e en de laatste keer, ga met een grote boog om Chinezen heen. Geen betrouwbare figuren. U bent gewaarschuwd.

    Door: A Bulten06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Vreselijk

    Ik had hier iets besteld waar ik best op kon wachten (08-02), dus had ik het zonder T&T gekocht, wetend dat het max 25 werkdagen kon duren. Echter toen ik zelf na 20 werkdagen keek was het pakketje nog niet eens afgegeven. Dus ik gevraagd waar het bleef. Het was kwijt geraakt en of ik het toch nog wou hebben, want dan zouden ze het nog een keer opsturen. Alleen excuses, maar ook geen aanbod om er dit keer een gratis T&T bij te doen en weer 25 werkdagen wachten.
    Daar ging ik dus niet mee akkoord, dus ik heb geantwoord dat zij het geld terug op mijn rekening konden storten. Inmiddels 24-03 en mijn mail is onbeantwoord gebleven en het geld is niet terug gestort.

    Hier zou niemand iets moeten bestellen. Niet vanwege de lange levertijden, maar de ontzettende slechte service. Ik raad iedereen aan dan maar een paar euro meer te betalen maar dan is het iniedergeval wel betrouwbaar dat het aankomt en/of dat je je geld terug krijgt.

    Door: M.Verheul24-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPLICHTERS!

    Op 24 een bestelling gedaan MET track&trace.
    Nog geen track&trace code ontvangen

    Door: Jan Bijlefeld18-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Levering

    Bestelling gedaan 29-01 kreeg snel mailtje dat het chinees nieuwjaarwas en dat het langer kon duren is nu 01-03 en weer tekst dat het langer kan duren.
    Bestel niets op deze site en lees de voorwaarden goed voor al bij de leverings bepalingen kan dik 3 maanden duren voor ze antwoorden kan je niet meer tercht bij ICS

    Door: Harm01-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    CT105639

    Jammer dat je nooit of te laat je spullen krijgt . Zijn niet te bereiken.
    Ik koop er nooit meer iets , en zou iedereen aanraden om dat ook niet te doen.
    De meeste andere Chinese clubs komen gewoon hun afspraken na , Maar deze mannen zijn een uitzondering dus jammer genoeg .

    Door: John25-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Via AliExpress is veel sneller

    Mijn advies is beter rechtstreeks via AliExpress bestellen. Bij Cheaptech duurt het veel te lang en je weet niet of je bestelling krijgt. Ik raad het ten zeerste af..

    Door: Mo Kas14-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bad company

    Duurt te lamg

    Door: Ray11-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    oplichters 5weken terug wat besteld nog steeds niks binnen!!!!

    oplichters 5weken terug wat besteld nog steeds niks binnen!!!!

    Door: Aaa10-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Niet ontvangen

    Heb half november wat besteld, nog steeds niets ontvangen. Nooit bevestiging gekregen ook, maar wel betaald. Reageren niet op mailtjes. Het telefoonnummer heeft zogenaamd een technisch probleem. Heel slecht.

    Door: I. Hak27-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NOOIT MEER

    op 27112018 eenenander besteld bij cheaptech. blijft de status te verzenden houden. Denk dat ze nooit iets zullen opsturen

    Door: Theo Kelner24-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Levering

    Product besteld en betaald. Krijg ik een email bericht dat ze niet kunnen leveren omdat er niet is betaald! Krijg verder totaal geen reactie meer. Koop hier nooit meer iets.

    Door: W.A. de Groot20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vraag

    Wie weet hun telefoonnummer?
    Gewoon elke dag of meerdere keren per dag bellen.
    Ik vermoed dat zij eerst de bestelling binnen krijgen om dit vervolgens bij Aliexpress uit te zetten.

    Door: Chris H20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    niet alles ontvangen

    ik heb 25 oordopjes besteld en een Track & Trace en daar heb ik 1.99 voor betaald alleen nu heb ik maar 20 oordopjes ontvangen en er staat dat ik alle 25 oordopjes ontvangen heb.

    ik eis daarom dat ik de vijf oordopjes die ik nog moet hebben en de kosten van de track en trace terug krijg.

    ik heb ook al meerdere reviews geschreven maar ik heb nog steeds geen reactie gehad.

    het is schandalig.

    Door: sem18-12-2018
    willem buijs18-12-2018

    klote site

    matthijs18-12-2018

    ik ben het hellemaal met sem eens

    willem buijs18-12-2018

    ik ben het met sem eens geef het geld terug of stuur de producten op

    astrid Engels06-02-2019

    nooit bestelling ontvangen , bedrijf verschuild zich is noch digitaal noch per telefoon bereikbaar voor klachten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Verschrikkelijk site

    24 oktober een bestelling geplaatst. Nog niet ontvangen. Als ik mijn pakje niet krijg dan schakel in instanties in!

    Door: -20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Wtf

    Als mijn bestelling niet binnen komt neem ik mijn maatregelen.

    Door: Robin15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Schrijf zelf een review over CheapTech.nl

    Uw beoordeling