NederlandReview

  Ervaringen CheapTech.nl

  Mocht je op zoek zijn naar wat hebbedingetjes en handige elektronica dan kun je verschillende winkels afgaan, maar je kunt ook een shop zoeken die alles heeft. Één van dat soort winkels is CheapTech.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun horloges zijn? Wat kan je van hun gadgets voor in de auto verwachten? Zal hun Apple accessoires of Samsung accessoires echt bij je mobiele telefoon passen? Hoeveel zul je in hun tassen kunnen stoppen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van CheapTech.nl de verlichting of sieraden naar je toestuurt? En hoe zal de klantenservice van CheapTech.nl staan tegenover klachten en vragen van hun trouwe klanten? De enigen die hier antwoord op kunnen geven zijn echte klanten van deze winkel. Lees hun reviews om een eerlijk beeld van CheapTech.nl te krijgen voor je er iets besteld. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van CheapTech.nl verwacht kan worden.

  Over CheapTech.nl
  CheapTech.nl is een winkel die allerlei soorten handige gadgets en andere snufjes verkoopt. Zo kun je er bijvoorbeeld hoesjes, covers,op laders en andere accessoires voor je smartphone vinden. De Apple producten hebben hier een aparte categorie in gekregen, maar ook voor Samsung, Huawei en andere merken is er genoeg te krijgen. Hun categorie beeld & geluid bevat speakers, voice recorders, Bluetooth speakers, projectie, koptelefoons, microfoons en nog veel meer. Maar je kunt bij CheapTech.nl ook videocamera’s, filmcamera’s en action cams vinden. Voor in je huis biedt deze winkel ook allemaal handige apparaten aan. Denk hierbij aan snijtools, verzorging, feestartikelen, babyspullen, textiel, keukengerei, beveiligingscamera’s, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Ze bieden ook computers en game consoles aan voor mensen die graag gamen of achter een computer kruipen. Voor je auto hebben ze een selectie autoverlichting, reiniging, auto-onderdelen, interieur, GPS, elektronica, dashcams en nog veel meer. Andere dingen die verkocht worden door CheapTech.nl zijn sieraden, hobbyartikelen, tassen, mobiele telefoons, sportartikelen, horloges, gadgets, rookproducten, erotica, motorbenodigdheden enzovoort.


  Een MacBook Air verkocht door CheapTech.nl.

  Diensten van CheapTech.nl
  Alle producten van CheapTech.nl kunnen gewoon online besteld worden. Selecteer de mobiele telefoon, gadget of computer die je wilt en plaats een order op hun website. Als je de betaling hebt rondgemaakt dan zal de bezorgservice van CheapTech.nl aan het werk gaan. Zij pakken de babyspullen of game console dan netjes in en sturen hem op weg naar jouw huis. Jij kunt dan rustig afwachten tot de post geleverd wordt. Verder heeft CheapTech.nl nog een klantenservice die je kan helpen als het pakketje niet aan lijkt te komen of er iets anders mis lijkt te gaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor CheapTech.nl
  Heb jij al een mobiele telefoon, tas of sieraad bij CheapTech.nl gekocht? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over CheapTech.nl te vertellen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun gadgets? Zijn hun autoaccessoires wel zo handig? Hoeveel licht kan je van hun verlichting verwachten? Zullen hun videocamera’s wel zo handig zijn om mee te werken? Moest je lang wachten voor de hobbyartikelen werden bezorgd? En wat zei hun klantenservice toen je fotocamera toch niet bleek te werken? Schrijf een review en vertel ons alles over deze elektronicawinkel.

  CheapTech.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  2,8
  44% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2,8

  Service

  2

  Prijs

  4,6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bad company

  Ray11-01-2019

  Duurt te lamg

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  oplichters 5weken terug wat besteld nog steeds niks binnen!!!!

  Aaa10-01-2019

  oplichters 5weken terug wat besteld nog steeds niks binnen!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Niet ontvangen

  I. Hak27-12-2018

  Heb half november wat besteld, nog steeds niets ontvangen. Nooit bevestiging gekregen ook, maar wel betaald. Reageren niet op mailtjes. Het telefoonnummer heeft zogenaamd een technisch probleem. Heel slecht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NOOIT MEER

  Theo Kelner24-12-2018

  op 27112018 eenenander besteld bij cheaptech. blijft de status te verzenden houden. Denk dat ze nooit iets zullen opsturen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Levering

  W.A. de Groot20-12-2018

  Product besteld en betaald. Krijg ik een email bericht dat ze niet kunnen leveren omdat er niet is betaald! Krijg verder totaal geen reactie meer. Koop hier nooit meer iets.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vraag

  Chris H20-12-2018

  Wie weet hun telefoonnummer?
  Gewoon elke dag of meerdere keren per dag bellen.
  Ik vermoed dat zij eerst de bestelling binnen krijgen om dit vervolgens bij Aliexpress uit te zetten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  niet alles ontvangen

  sem18-12-2018

  ik heb 25 oordopjes besteld en een Track & Trace en daar heb ik 1.99 voor betaald alleen nu heb ik maar 20 oordopjes ontvangen en er staat dat ik alle 25 oordopjes ontvangen heb.

  ik eis daarom dat ik de vijf oordopjes die ik nog moet hebben en de kosten van de track en trace terug krijg.

  ik heb ook al meerdere reviews geschreven maar ik heb nog steeds geen reactie gehad.

  het is schandalig.

  willem buijs18-12-2018

  klote site

  matthijs18-12-2018

  ik ben het hellemaal met sem eens

  willem buijs18-12-2018

  ik ben het met sem eens geef het geld terug of stuur de producten op

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Verschrikkelijk site

  -20-11-2018

  24 oktober een bestelling geplaatst. Nog niet ontvangen. Als ik mijn pakje niet krijg dan schakel in instanties in!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Wtf

  Robin15-11-2018

  Als mijn bestelling niet binnen komt neem ik mijn maatregelen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over CheapTech.nl

  Uw beoordeling