NederlandReview

    Ervaringen CheapTech.nl

    Mocht je op zoek zijn naar wat hebbedingetjes en handige elektronica dan kun je verschillende winkels afgaan, maar je kunt ook een shop zoeken die alles heeft. Één van dat soort winkels is CheapTech.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun horloges zijn? Wat kan je van hun gadgets voor in de auto verwachten? Zal hun Apple accessoires of Samsung accessoires echt bij je mobiele telefoon passen? Hoeveel zul je in hun tassen kunnen stoppen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van CheapTech.nl de verlichting of sieraden naar je toestuurt? En hoe zal de klantenservice van CheapTech.nl staan tegenover klachten en vragen van hun trouwe klanten? De enigen die hier antwoord op kunnen geven zijn echte klanten van deze winkel. Lees hun reviews om een eerlijk beeld van CheapTech.nl te krijgen voor je er iets besteld. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van CheapTech.nl verwacht kan worden.

    Over CheapTech.nl

    CheapTech.nl is een winkel die allerlei soorten handige gadgets en andere snufjes verkoopt. Zo kun je er bijvoorbeeld hoesjes, covers,op laders en andere accessoires voor je smartphone vinden. De Apple producten hebben hier een aparte categorie in gekregen, maar ook voor Samsung, Huawei en andere merken is er genoeg te krijgen. Hun categorie beeld & geluid bevat speakers, voice recorders, Bluetooth speakers, projectie, koptelefoons, microfoons en nog veel meer. Maar je kunt bij CheapTech.nl ook videocamera’s, filmcamera’s en action cams vinden. Voor in je huis biedt deze winkel ook allemaal handige apparaten aan. Denk hierbij aan snijtools, verzorging, feestartikelen, babyspullen, textiel, keukengerei, beveiligingscamera’s, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Ze bieden ook computers en game consoles aan voor mensen die graag gamen of achter een computer kruipen. Voor je auto hebben ze een selectie autoverlichting, reiniging, auto-onderdelen, interieur, GPS, elektronica, dashcams en nog veel meer. Andere dingen die verkocht worden door CheapTech.nl zijn sieraden, hobbyartikelen, tassen, mobiele telefoons, sportartikelen, horloges, gadgets, rookproducten, erotica, motorbenodigdheden enzovoort.


    Een MacBook Air verkocht door CheapTech.nl.

    Diensten van CheapTech.nl

    Alle producten van CheapTech.nl kunnen gewoon online besteld worden. Selecteer de mobiele telefoon, gadget of computer die je wilt en plaats een order op hun website. Als je de betaling hebt rondgemaakt dan zal de bezorgservice van CheapTech.nl aan het werk gaan. Zij pakken de babyspullen of game console dan netjes in en sturen hem op weg naar jouw huis. Jij kunt dan rustig afwachten tot de post geleverd wordt. Verder heeft CheapTech.nl nog een klantenservice die je kan helpen als het pakketje niet aan lijkt te komen of er iets anders mis lijkt te gaan.

    Klachten, Complimenten en Tips voor CheapTech.nl

    Heb jij al een mobiele telefoon, tas of sieraad bij CheapTech.nl gekocht? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over CheapTech.nl te vertellen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun gadgets? Zijn hun autoaccessoires wel zo handig? Hoeveel licht kan je van hun verlichting verwachten? Zullen hun videocamera’s wel zo handig zijn om mee te werken? Moest je lang wachten voor de hobbyartikelen werden bezorgd? En wat zei hun klantenservice toen je fotocamera toch niet bleek te werken? Schrijf een review en vertel ons alles over deze elektronicawinkel.

    CheapTech.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    3,8
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,4
    Service
    rating
    2,6
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    2,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Harmonica

    Ik had bestelling van 5 November niet ontvangen, ook geen email gestuurd

    Door: Ruth 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Fraude

    Deze webwinkel is een oplichterij,
    Ze bestellen per order uit china waardoor het 1 tot 2 maanden kan duren voor je het binnen krijgt (dit geven ze slecht aan op hun website)
    Vervolgens plakken ze er een Hollands prijsje op die 3x zoveel is in verhouding als je het zelf via aliexpres of wish had gekocht.
    Je denkt door de nederlandse prijs dat je het binnen 7 werk dagen nog binnen hebt.. Fout dus!
    Heeft u een aankoop gedaan bij deze website? Dan adviseer ik u aangiften te doen voor fraude bij de politie of het internetfraude meld punt (wacht eerst wel 25 dagen tot u het product ontvangen heeft of niet om een duidelijk beeld te geven aan de politie) als genoeg menen dit melden word de website offline gehaald

    Door: Paulina 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Sennheiser oorkussenset 50mm

    Na bestelling op 2 september bevestiging ontvangen van zowel de bestelling en betaling a €6,94. Na 5 dagen geen track & trace code ontvangen.
    Toch maar op de website kijken... Cheaptech.nl gevestigd in Hong Kong.
    Verder kijken: Geen verzendkosten, de goedkoopste... de enige opmerking van de site die klopt is de langere levertijd.

    Bij aliexpress 17 okt. eenzelfde bestelling gedaan voor 3sets oorkussens voor €1,64 die 5 nov zijn bezorgd.

    Lijkt me een gevalletje tussenhandelaar die zo lang mogelijk op uw geld zit en hier zijn geld mee verdiend.

    Door: D. Groeneweg 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    12V 10A voeding

    Ook ik heb in een vlaag van verstandsverbijstering iets bij deze zwaar misleidende site besteld. Na ruim een maand natuurlijk niets binnen. Dan maar mailen, er kwam wel antwoord, maar simpelweg een hoop blabla en geen product en zeker geen geld terug! Uiteindelijk binnen een dag mijn geld terug na deze mail:

    Goedendag,

    Wat een hoop gelul, om me nog maar zacht uit te drukken!
    Jullie site is enorm misleidend. In het hele bestelsysteem wordt de indruk gewekt met een nederlandse shop te maken te hebben en is niets terug te lezen dat je het uit eindelijk bij waarschijnlijk Ali Baba via een bedrijf in HongKong besteld. En die uiteindelijke bestelling wordt pas gedaan na mijn klacht! Er wordt ook nooit gemeld dat de levering wel 25 dagen gaat duren! Ik heb mijn product nu goedkoper via een betrouwbare nederlandse shop gekocht die wel binnen een dag levert!
    Daarnaast zijn jullie bovenal in gebreke omdat jullie niet binnen de gestelde termijn leveren! Deze termijn is overigens pas na bestelling en betaling gemeld en niet zoals gebruikelijk vooraf!

    Daarom ga ik niet in op uw voorstel en sommeer ik dat jullie mijn aankoop bedrag van €xx,xx binnen 5 dagen terugstorten op iban NL76ABNA........ tnv Pxxxxx Sxxx
    Mocht betaling uitblijven dien ik allereerst een klacht in bij de stichting Webshop Keurmerk

    Ook in deze situatie, doe je voordeel met bovenstaande mail.

    Door: Pablo Rapido 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Batterijen

    Op 30-08 batterijen besteld levertijd maximaal 25 dagen. Tot op heden nog niets ontvangen.

    Door: Ap 20-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Naafdoppen

    augustus naafdoppen besteld.
    Zou wat langer duren want het zou uit China komen. Nu eind oktober.. en nog steeds niet ontvangen. Track en tracé gaf eind september aan dat het in nl aangekomen is. Maar ik heb nog steeds niet ontvangen

    Door: Fred 06-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Kabels

    Wat een slecht bedrijf. dat de levertijd lang is is iets waar je als consument voor kiest. Als het product niet geleverd wordt beloven ze dat ze het alsnog gaan opsturen. Geen probleem.... Als er na 4 maanden nog niets binnen is krijg je als antwoord dat het product niet meer leverbaar is (terwijl je het wel via de site kan bestellen...) en dat je je geld terug krijgt.
    Dat lijkt me meer dan logisch aangezien ze nooit een product hebben geleverd!

    Kortom, gewoon NIETS bestellen bij dit bedrijf!!!

    Door: Suzan 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    3M filters voor gasmaskers

    Betrouwbaar
    De langere levertijd wordt eerlijk en duidelijk op voorhand meegedeeld.
    De geleverde goederen komen overeen met de bestelde goederen.

    Door: Pierre Rappe 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    karper kussen

    Ik had niet door dat dit een Chinees bedrijf was, had anders bij Ali express besteld. Daar krijg je of je spullen of je geld terug. Ik heb na 37 dagen nog niets binnen en heb nooit een t&t ontvangen.. ben bang dat ik het geld kwijt ben.

    Door: m.s 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    3 x 12v power adapters

    Absolutely Terrible! I knew there would be a long delivery time so I ordered more than 1 month in advance of when I needed the parts.

    When the parts finally arrive I could see how awful they had been packaged. When I removed the outer packaging I found the parts inside.

    THE PARTS WERE WRONG AND COMPLETELY SMASHED TO BITS.

    Customer service is basically impossible to reach by phone - unless you want to wait an hour listening to awful hold music. The online complaints take days to get a response. Once you get through - the customer service will do nothing for you accept ask you to submit a complaint through the website.

    Generally terrible site, although cheap, ordering anything from these guys will cost you more in wasted time!

    DO NOT ORDER FROM CHEAPTECH.NL!!

    Door: Henry Fairbairn 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Benzienekraan en temperatuursensor

    Lang wachten op de artikelen uiteindelijk toch geleverd maar paste allebei niet.
    Retour sturen blijkt onmogelijk
    Raad iedereen aan niet hier te bestellen!!!

    Door: Ariejan 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    bronzen handgrepen kast

    Bestelling 17/7 met trace. dubbele bestelling (bij vergissing) zonder problemen opgelost: Zending ontvangen 9/08, maar wel geen trace (hoewel ik ervoor betaald heb).
    Al bij mekaar toch tevreden.

    Door: Robert 09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Gadjets

    Op 19-06 een bestelling geplaatst met 4 artikelen en een track en tracé. Gisteren kwam er 1 artikel binnen zonder track en tracé. Nu stond er op de site al te lezen dat de bestelling in verband met het drukken van de kosten langer zou duren. Had er echt geen moeite mee. Maar geen T&T toesturen terwijl ik er wel voor betaald heb vind ik echt niet prettig.

    Door: Rene 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Gopro stickers

    NIET HIER KOPEN

    Koop een product en heb afgerekend, sturen ze me 1 week later dat het product niet leverbaar is. Sowieso duurde de levering a super lang. Mail was erg onduidelijk, zou haast denken dat het een Total rip off is. Alsof ze willen dat je een product koopt en afrekent, en dan vervolgens zeggen dat ze het product niet meer hebben. Er was geen eens een optie om mijn geld terug te krijgen..

    Service duurt ook een paar dagen. Is dit een scam?? De uitleg die je krijgt bij de service is ook slecht!

    Door: Esmee 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Vliegveld deel 3

    Men heeft mijn zoekgeraakte bestelling opnieuw besteld. Ik krijg niet het nieuwe bestelnummer omdat er niet voor track and trace is betaald. Dus zonder track and trace komt er geen levering. Ik kom er nu ook achter dat Cheaptech ook handelt onder de naam Grandado.
    List en bedrog op z'n Chinees.

    Door: A Bulten 09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Vliegveld

    Na 3 weken op het vliegveld gewacht te hebben voor de verzending naar Nederland. Is het pakket daar niet meer aanwezig, het is zoek.
    Na bedrijfspionage en namaakproductie is dit de 3e grootste criminele handelingen die dit volk pleegt. Ze zijn een gevaar voor elke economie. Communistisch is dat land al lang niet meer.

    Door: A Bulten 17-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Vliegveld

    Volgens de klantenservice staat mijn pakket sinds 4 April op het vliegveld klaar om verzonden te worden. Ik vraag mij nu op 12 April of dat vliegveld wel open is ? Ik hoop dat het geen vliegveld is alleen voor modelvliegtuigjes wantdan komt mijn betaalde pakket nooit in Nederland.

    Door: A Bulten 12-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Lang wachten

    Op 15 mrt het bericht dat mijn bestelling is verzonden. Op 6 april, 15 werkdagen verder, een controle gedaan. Uw pakket staat op het vliegveld in China klaar om geladen te worden. Dus nog niet verzonden. Dit zegt veel over de huidige Chinese handelswijze. Ik heb er geen goed gevoel bij. 1e en de laatste keer, ga met een grote boog om Chinezen heen. Geen betrouwbare figuren. U bent gewaarschuwd.

    Door: A Bulten 06-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Vreselijk

    Ik had hier iets besteld waar ik best op kon wachten (08-02), dus had ik het zonder T&T gekocht, wetend dat het max 25 werkdagen kon duren. Echter toen ik zelf na 20 werkdagen keek was het pakketje nog niet eens afgegeven. Dus ik gevraagd waar het bleef. Het was kwijt geraakt en of ik het toch nog wou hebben, want dan zouden ze het nog een keer opsturen. Alleen excuses, maar ook geen aanbod om er dit keer een gratis T&T bij te doen en weer 25 werkdagen wachten.
    Daar ging ik dus niet mee akkoord, dus ik heb geantwoord dat zij het geld terug op mijn rekening konden storten. Inmiddels 24-03 en mijn mail is onbeantwoord gebleven en het geld is niet terug gestort.

    Hier zou niemand iets moeten bestellen. Niet vanwege de lange levertijden, maar de ontzettende slechte service. Ik raad iedereen aan dan maar een paar euro meer te betalen maar dan is het iniedergeval wel betrouwbaar dat het aankomt en/of dat je je geld terug krijgt.

    Door: M.Verheul 24-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    OPLICHTERS!

    Op 24 een bestelling gedaan MET track&trace.
    Nog geen track&trace code ontvangen

    Door: Jan Bijlefeld 18-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Schrijf zelf een review over CheapTech.nl

    Uw beoordeling