Ervaringen Centralpoint

Reviews en beoordelingen over Centralpoint

Bent u ook benieuwd wat anderen van Centralpoint vinden? Lees het nu! Centralpoint is een bedrijf welke het mogelijk maakt om via het internet online alles rondom uw ICT te bestellen. U zult het snel in huis krijgen. Er is een verrassend ruime keuze aan producten en natuurlijk zijn er ook zeer scherpe prijzen. Centralpoint heeft een zeer betrouwbare webshop welke u niet allen helpt aan de producten! Centralpoint adviseert u ook graag over een perfecte ICT oplossing. Centralpoint is ISO gecertificeerd en bestaat al sinds 2001. Het is hun missie om aan alle ICT wensen van haar klanten tegemoet te komen. U kunt hierdoor eigenlijk ieder product bestellen. Er zijn populaire smartphones te verkrijgen tot super snelle servers of storage oplossingen. Ook zijn er netwerkkabels, servers en tal van andere accessoires te verkrijgen. Snel en gemakkelijk.

Over Centralpoint

Centralpoint biedt alles aan wat u nodig heeft voor uw ICT oplossing. Er zijn volop keuze mogelijkheden en scherpe prijzen. Misschien weet u niet precies wat u nodig heeft? Centralpoint Business Solutions helpt u graag om samen met een accountmanager uw organiseren te leren kennen en te adviseren wat het beste is voor u. U kunt een nieuw datacentrum krijgen, een betere kantoorautomatisering, een goede ICT infrastructuur of een andere oplossing voor uw ICT vraagstuk. Er zijn honderden medewerkers welke bij Centralpoint allemaal graag klaarstaan voor u.

Centralpoint is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier uw bestellingen te plaatsen. Natuurlijk is de webshop ook state of the art!

De missie van Centralpoint is het helpen bij IT. In dit filmpje legt Centralpoint uit hoe ze dat doen!

Nominaties en awards voor Centralpoint

Centralpoint heeft tal van prijzen in de wacht gesleept. Hieronder een overzicht van de belangrijkste prijzen:
• Winnaar Cisco 'Best Online Partner 2014
• Nominatie Tweakers beste webwinkel 2015
• Nominatie Tweakers beste webwinkel 2014
• Centralpoint.nl bekroond tot Best Managed Company 2014
• Centralpoint.nl bekroond tot Best Managed Company 2012 en 2013
• Centralpoint.nl wint award: Fujitsu Growth Partner Of The Year 2012
• Cisco Small Business Partner of the Year European Markets 2011
• Cisco MKB Business Partner van het jaar
• Twinkle100 "overzicht 100 grootste webwinkels van Nederland 2008, tot en met 2014"
• High Growth Awards 2008, 2009, 2010, 2011 en 2013

Diensten van Centralpoint

Centralpoint biedt ICT oplossingen aan op maat. Ook hebben ze een webshop met een zeer ruim assortiment, scherp geprijsde producten. Hieronder een opsomming van de belangrijkste productgroepen:
- Computers
- Monitoren
- Print en scan
- Netwerk en UPS
- Kantooren Supplies
- Elekronica en Mobiel
- Dataopslag

Klachten, opmerkingen en tips voor en over Centralpoint

Heeft u een klacht, compliment of opmerking over Centralpoint? Dan is het natuurlijk goed om een klacht in te dienen of om uw compliment te melden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies voor de manier van contact welke het beste bij u past. Maak vervolgens uw punt duidelijk en ontdek hoe u een goede oplossing kunt krijgen voor uw vraagstuk.

Uw mening over Centralpoint

Bent u een klant of een klant geweest van Centralpoint? Laat uw reactie achter op Nederlandreview. Anderen zullen u dankbaar zijn voor uw eerlijke mening. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf, zoals Centralpoint.

Al vast bedankt!

Ook ervaringen lezen over de service en computerproducten van Centralpoint? Lees onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview.nl

Centralpoint
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

4,8
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5

Service

4,2

Prijs

5,6

Leveren

4,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Een laptop van hp

Er stond op de site dat de hp laptop tekkoop voor 93 euro exclusief btw krijg ik vandaag te horen dat ik bij moest betalen anders kreeg ik de laptop niet hun hebben zelf de fout gemaakt om.hetvoor die bedrag op hun site te zetten ga gerechtelijke stappen ondernemen

Door: VAN DER SCHOOR 05-08-2019
Centralpoint06-08-2019

Beste Jerry, bedankt voor je review. Een nieuwe, recente laptop (HP ProBook 440 G6, 14 inch, Intel i3, 4GB, 128G SSD) voor +- 100 Euro i.p.v. de normale 700 Euro is toch echt wel een duidelijke prijsfout. Evengoed wel erg vervelend natuurlijk. De gevraagde tegemoetkoming betrof toch leveren en dat was helaas niet mogelijk. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Centralpoint

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

MacBook Air 2018

Wederom vervelende ervaring met dit bedrijf. Levertijd MacBook was verstreken. Maar het bleef stil. Zelf contact opgenomen. Krijg de mededeling van de klantenservice dat de levering nog ruim 2 weken op zich laat wachten. Op de vraag waarom hierover geen melding aan mij is gegeven ontving ik het antwoord 'Ik zit hier alleen maar achter de telefoon'. Met de suggestie om intern aan te geven dat het handig is om bij vertraging de klant (die al heeft betaald overigens) erover te informeren werd doodleuk gezegd: dat doe ik niet dan moet u een mail naar klantenservice sturen'. Ik hoop dat de klantenservice reviewsites bekijkt.

Door: Linda04-07-2019
David Hombroek, Teammanager Sales Online04-07-2019

Geachte mevrouw, Kunt u uw ordernummer en/of klantnummer doorgeven per email naar david.hombroek@centralpoint.nl? We pakken uw klacht dan direct verder op. Met vriendelijke groet, David Hombroek Teammanager Sales Online

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

je koopt veiliger bij Alibaba

Wij hebben een tijdje behoorlijk wat gekocht bij Centalpoint voor de lage prijs.
Inmiddels diverse ervaringen met slechte levering, retouren en garantie, het bedrijf is er volledig op ingericht om on onder haar serviceverplichtingen uit te komen.

Concreet:
- Er wordt geen verantwoording genomen voor verkeerd advies.
- De eigenschappen van producten op hun site zijn echt onbetrouwbaar.
- Op voorraad betekend nog steeds dat u vaal weken mag wachten op de levering, Centralpoint ziet de voorraad bij leveranciers in het buitenland als bij zichzelf op voorraad.
- Als er garantie nodig is en u geeft via uw account een verzoek tot RMA waarbij u alles bekend is zoals de reden van, uw adres, serinmummers etc. Krijgt u toch ( en dagen later) mails die nogmaals om de informatie vragen die al gelijk gegeven of bekend was. Uiteindelijk bent u vaal meer dan een weel bezig voordat u een RMA hedt om het defecte item retour te sturen.
- Retourgestuurde Items met Centralpint RMA worden in meer dan 50% van de gevallen ( alle duurdere zaken lijkt het) geweigerd door het magazijn. BV frankering niet goed op een franko vezonden zending. Het magazijn beweerd dan de zending nooit gezien te hebben en u betaald weer porto en tijd.
- De returntijd is beter in maanden uit ter drukken. Hun positieve record is meer dan 6 weken voor een harddisk die defect was geleverd. En alleen omdat wij vaak hebben gebeld.
- Denk niet dat uw contactpersoon, als u die al heeft, iets doet als dergelijke zaken mis gaan. nee dat is niet zijn taak, u kunt bij hem alleen meer kopen.
- het maximale record is nog onbekend, wij gaan richting meer dan zes maanden voor defecte QNAP in garantie.

Zie ook nadere ervaringen, alles wat ze doen is verkopen voor een lage prijs, maar uiteindelijk kost het u te veel.

Dit is ook een waarschuwing voor goedwillende fabrikanten, u wilt immers niet uw goede naam in het slop hebben als er zo met uw garantie wordt omgegaan?

Door: Peter16-12-2018
David Hombroek17-12-2018

Geachte heer, Kunt u uw ordernummer en/of klantnummer doorgeven per email naar david.hombroek@centralpoint.nl. We pakken uw klacht dan direct verder op. Met vriendelijke groet, David Hombroek Teammanager Online & Customer Support, Centralpoint

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Apple Watch kennelijke vergissing wordt bijgestaan door leugens en negeren.

Ik heb een Apple Watch besteld en betaald.

Ondanks dat ze zelf op Twitter aanbiedingen hadden geplaatst en Apple Mega Korting Maddness dagen hadden, willen ze het product toch niet leveren voor de afgesproken prijs.

Ze schermen dan met zelf verzonnen prijzen die ruim 38% boven de adviesprijs liggen, om het aannemelijk te maken dat er sprake is van een kennelijke vergissing.

Daar laat ik mij niet door om de tuin leiden. Helaas reageert CentralPoint verder nergens meer op. Ik ontvang wel leesbevestigingen, dus er moet iemand de mailtjes binnen gekregen hebben.

Naar mijn mening is het ronduit arrogant, om zo met je klanten om te gaan. Ik heb dan ook helaas juridische stappen moeten ondernemen om CentralPoint tot de orde van de dag te roepen.

Ik hoop dat ze niet zo tegen iedereen doen. Iemand adviseren daar te kopen zal ik echter nooit meer doen.

Door: sebastiaan23-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Extreme vertraging levertijd en geen pro-actieve service

Ik wacht nu al 1,5 maand ipv 10 werkdagen op een MacBook via CentralPoint. Niemand kan mij duidelijkheid bieden over de leverdatum. Customer service via mijn e-mailadres werkt ineens niet meer, gek genoeg via een ander e-mailadres weer wel. Ik moet zelf altijd achter de status van de order aan, CentralPoint doet niet haar best je pro-actief te informeren, laat staan dat ze met een oplossing komen. Bij Apple geven ze aan niet via een reseller te kopen omdat verzamelorders vertraging kunnen veroorzaken.

Door: Dominique09-01-2017
David Hombroek09-01-2017

Geachte heer Collette, Dank voor de feedback. Zoals ook per live chat aangegeven op 2-1-2017, begrijpen we vanzelfsprekend dat het wachten op de Macbook zo langzamerhand er vervelend wordt. Toch kunnen we helaas niet anders dan een verwachting blijven aangeven. We staan nog steeds elke dag in contact met Apple en haar distributeurs om onze leverdata up to date te houden. De wens voor productieve informatievoorziening snappen we natuurlijk. Echter valt er helaas vanuit Apple normaliter alleen op de dag voorafgaand aan de verzending een update te verwachten. Deze communiceren we altijd direct naar de klant. Tot dat moment is er gewoonweg geen concrete informatie beschikbaar anders dan een globale datum voor alle nog openstaande CTO's. We kunnen u tot die tijd dus eigenlijk niets nieuws vertellen. Overigens werken uw beide mailadressen gewoon. Er is niets geblokkeerd zoals u in de chat suggereerde. Dank voor het geduld en excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, David Hombroek Manager Inside Sales

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Laser printer

Laser printer aangeschaft bij central point. nummer T0L46A#B19.

Levering gratis en met een dag in huis. Prima service wat mij betreft en alles netjes verzorgd zodat ik het kan aftrekken van de belasting.

Door: Hagar16-12-2016
David Hombroek09-01-2017

Geachte heer Collette, Dank voor de feedback. Zoals ook per live chat aangegeven op 2-1-2017, begrijpen we vanzelfsprekend dat het wachten op de Macbook zo langzamerhand er vervelend wordt. Toch kunnen we helaas niet anders dan een verwachting blijven aangeven. We staan nog steeds elke dag in contact met Apple en haar distributeurs om onze leverdata up to date te houden. De wens voor productieve informatievoorziening snappen we natuurlijk. Echter valt er helaas vanuit Apple normaliter alleen op de dag voorafgaand aan de verzending een update te verwachten. Deze communiceren we altijd direct naar de klant. Tot dat moment is er gewoonweg geen concrete informatie beschikbaar anders dan een globale datum voor alle nog openstaande CTO's. We kunnen u tot die tijd dus eigenlijk niets nieuws vertellen. Overigens werken uw beide mailadressen gewoon. Er is niets geblokkeerd zoals u in de chat suggereerde. Dank voor het geduld en excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, David Hombroek Manager Inside Sales Centralpoint.nl

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Ex. btw

Goed dat de prijzen hier ex. btw zijn. Ik koop hier voor mijn bedrijf in namelijk.

Door: Rhenen19-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

refurbished iphones

handig om hier te besparen op je 'nieuwe' iphone, want ze hebben bij centralpoint veel van die refurbished dingen en dat scheelt toch weer in de prijs. nog steeds prijzig, maar ja het blijft iphone...

Door: Fokko Jansma19-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Centralpoint

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)