NederlandReview

  Ervaringen CECIL

  Heb jij het al gehoord? Het moet haast wel, aangezien iedereen het erover heeft! Het is slim om snel ook deze pagina te lezen om zo te ontdekken wat iedereen zegt van dit bedrijf. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van de informatie welke zo tot je komt. Het zal je goed doen om meerdere meningen en beoordelingen van anderen op NederlandReview te lezen. Of je dan nog gaan kopen of niet is maar de vraag.

  Over CECIL

  Ieder artikel wordt een persoonlijke favoriet. Het is ongekend om te zien wat er allemaal kan. De kleren zijn authentiek. Ze maken je nieuwsgierig. Ook zijn de kleren altijd in lijn met de tijd en helemaal eerlijk. Ze bewijzen het twaalf keer per jaar. De snelheid maakt het mogelijk om de laatste hoogtepunten op de markt te brengen voor alle klanten. Het is heerlijk om te zien welke mooie collecties er zijn en hoe je kunt genieten van een topkwaliteit. Natuurlijk allemaal met de unieke pasvorm van CECIL.

  De liefde voor kleding en de ambitie om alle klanten tevreden te krijgen is geweldig. Van dag tot dag zijn ze hier volop mee bezig. Sinds 1989 werkt er een team voortdurend aan de nieuwe collecties. Er zijn meer dan 4000 verkooppunten waar ze een voetafdruk achterlaten. Aandacht voor detail is natuurlijk belangrijk. Trendy en hip, sportief en casual zijn enkele kledinglijnen om van te genieten. Het is geweldig om te zien.
  Ook in de winkels tref je de unieke handtekening van hun aan. Het zijn mooie winkels om van te genieten. Ongecompliceerd en open ingericht. Het is vaak heerlijk om er in te vertoeven.


  Cecil is ook de naam van een beroemde leeuw

  Diensten van CECIL

  Enkele kledingstukken welke ze aanbieden zijn:
  • Accessoires
  T-Shirts / Tops
  • Blouses
  • Broeken
  Denim / Jeans
  Rokken / Jurken
  • Jassen
  • Gebreide Artikelen
  • Poncho's & Capes
  • Losse stukken
  Een uitgebreid aanbod van kledingstukken dus.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over CECIL

  De sleutel naar succes voor ieder bedrijf is natuurlijk of men wel of niet de klachten serieus neemt en goed afhandelt. Uiteraard zal je nooit 100% naar volle tevredenheid kunnen afwikkeling. Hiernaar streven is echter een nobel doel. Een nobel doel, wat ook dit bedrijf graag naleeft en nastreeft. Het is mooi om je kansen te pakken om jouw klacht om te zetten naar plezier en genot. Soms kan een klein beetje aandacht de truc al klaren. Het bedrijf heeft het uitstekend begrepen.

  Wat zijn jouw ervaringen over CECIL?

  NederlandReview verzamelt beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op NederlandReview.nl.

  Hoe is het om een nieuwe outift te shoppen bij CECIL? Vind je hier de nieuwste damesmode en accessoires? Is er SALE?

  CECIL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  6.4
  70% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CECIL

  Uw beoordeling

  rok voor de feestdagen

  Ik had hier een mooie rok aangeschaft voor de feestdagen.
  De kwaliteit is goed, levering was op tijd en ik heb alle feestdagen kunnen genieten van de rok, die nog steeds als gegoten zit.

  Door: Odilla30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Knitted wear

  Heerlijke trui gekocht bij CECIL.

  Snel geleverd (en dat tijdens feestdagen) en de kwaliteit is prachtig.

  Door: J.05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Diversen

  Ik wacht al bijna een week op mijn levering. Dan kan ik beter naar een winkel gaan.

  Door: P16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  1 artikel te weinig geleverd

  Ben al jaren klant en altijd tevreden geweest, tot nu.
  Heb in de sale 10 artikelen besteld, maar 9 zijn geleverd terwijl op de factuur 10 staan. Klantenservice geeft niets thuis en houd vol geleverd te hebben. Je krijgt ook geen afleverbon bij je bestelling, alleen maar een rekening. Als klant heb je blijkbaar geen rechten. De missende broek opnieuw besteld en betaald.
  Bij cecil bestel ik voorlopig zeker niet weer, hoop nog op oplossing. Ook is het bedrag maar 21 euro.

  Door: M.p.29-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  T-shirts

  Pluspunt is dat de t-shirts goed passen en zien er leuk uit.
  Echt heel groot min punt vind ik dat er bij verschillende t-shirt na 1 x dragen gaatjes in komen en daar vind ik ze dan net te duur voor.

  Door: Joke04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Jasje en top

  Voor de tweede keer iets besteld. De vorige bestelling nooit ontvangen omdat het door CECIL op hetzelfde adres in een andere plaats bezorgd werd. Toen moeten wachten of de mensen die het pakket ontvangen hadden het retour zouden zenden en ten lange leste mijn geld terug gekregen. Wilde ik de artikelen toch ontvangen moest ik opnieuw een bestelling plaatsen, kon niet zo geregeld worden. Kon wel korting op een volgende aankoop krijgen. Ik had echter geen vertrouwen meer in het bedrijf en heb hun mooie producten alleen nog maar in de winkel gekocht. Nu in de lockdown een nieuwe poging gewaagd en warempel, precies hetzelfde verhaal. Alle adresgegevens extra gecontroleerd en het leek allemaal te kloppen, ook in de bestelbevestiging. In de mail waarin de verzending bevestigd wordt echter weer het verkeerde adres! Ik wacht nu op reactie van de klantenservice, maar vrees met grote vreze. Klaarblijkelijk heeft het bedrijf niets geleerd van de eerste keer. Ik heb mij nu twee keer aan dezelfde steen gestoten, zal dit geen derde keer doen.

  Door: Hermien Schilstra-van Houten14-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Niet geleverde aankoop

  Pakketje naast de deur gelegd. Ook nog een kaartje in de bus dat dat aan de orde was.
  Maar pakket was weg!
  Tig keer contact gezocht want had bill pay ( achteraf betalen) op mijn dak. Na gezegt te hebben niet te betalen door fout DHL hielp dat niks. Daarna genoemd dat ze mochten komen met incassoburo ineens creditatie. Maar wel mijn account geblokkeerd. En dat terwijl ik altijd bestel bij hun. Slechte service en allerminst blij

  Door: C Dijkstra13-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Slechte retour service

  Bestellen ging goed werd vrij snel geleverd. Op antwoord van iets dat ik retour heb gestuurd zit ik nu al 14 dagen te wachten. Heel slecht
  En naar mijn geld kan ik waarschijnlijk ook fluiten. Bestel er niks. Als je er niet zeker van bent.

  Door: Petra Ploeg01-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Waar blijft mijn blouse

  Blouse online besteld op vrijdag. Maandag bericht ontvangen dat de zending verstuurd is, maar de link van DHL geeft aan dat er geen zending bekend is. Mail wordt niet beantwoord, heb na ruim een week nog niets ontvangen. Mail gestuurd om mijn geld terug te storten, nog geen reactie op gehad. Er zit niks anders op dan afwachten. Voor mij de eerste en de laatste keer! In de winkel neem je het meteen mee.

  Door: Els den Boer21-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Kleding van goede kwaliteit

  Voorheen kocht ik in de winkel ook al hoofdzakelijk kleding van CECIL, maar nu verkies ik de webshop toch boven de winkel. Ga enkel nog naar de winkel wanneer ik moet weten welke maat ik moet hebben, maar anders bestel ik het lekker online. Het bestellen is hier zo makkelijk dat het niet de moeite waard is om naar de winkel te gaan. Tussen de prijzen zit ook geen verschil, dus ik zie niet in waarom ik het niet online zou kopen. Alles wordt keurig en snel thuis afgeleverd en het is eenvoudig terug te sturen wanneer je het niet past of het toch niet mooi vindt.

  Door: Marleen Koetsier15-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is CECIL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over CECIL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CECIL actief?

  CECIL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CECIL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.