NederlandReview

  Ervaringen Casetastic

  Natuurlijk moet je mobiele telefoon goed beschermd worden. Het is immers een duur maar ook kwetsbaar en vaak gebruikt apparaat. Maar waar kun je nou de beste hoesjes vinden om je mobiel in te stoppen? Één winkel die dit soort hoesjes aanbiedt is Casetastic. Maar wat zal de kwaliteit van deze beschermhoesjes zijn? Zullen ze wel hoesjes hebben voor jouw wat oudere of juist net uitgekomen mobiel? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Casetastic het hoesje naar je op heeft gestuurd? En hoe zal de klantenservice van Casetastic reageren als je een klacht of probleem hebt waar je hun hulp bij nodig hebt? De enige manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van Casetastic. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Casetastic werkelijk in elkaar steekt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om een beter beeld te krijgen van Casetastic voor je hen vertrouwd met de veiligheid van je mobieltje.

  Over Casetastic

  Casetastic is een bedrijf dat beschermhoesjes voor mobiele telefoons aanbiedt. Ze noemen zich een “producent van beschermhoesjes”. Ze doen niet aan normale beschermhoesjes. Ze beweren dat hun assortiment enkel bestaat uit de meest unieke en prachtige designs beschermhoesjes. Om dit assortiment tot stand te brengen werken ze samen met zowel lokale als internationale artiesten. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Varsseveld. Dit is echter geen bezoekadres.

  Een klant reviewt een Casetastic telefoonhoesje.

  Het Assortiment van Casetastic

  Bij Casetastic kun je dus allemaal telefoonhoesjes vinden. Ze hebben natuurlijk hoesjes voor mobiele telefoons van bekende merken zoals Samsung en Apple. Dus of je nou de nieuwe iPhone X of iPhone 8 Plus hebt, toe bent aan de nieuwe Samsung Galaxy S9 Plus of nog werkt met een oude iPhone 4 of Samsung Galaxy S5, Maar ook voor tablets, Galaxy Tabs en iPads hebben ze een hoesje. Verder kun je er hoesjes vinden van bekende merken zoals Huawei en Motorola. De hoesjes zijn gemaakt door artiesten zoals Nika Martinez, Steve Wade, Ali Gulec, Linda van Bruggen, Micklyn, Project M en Katerina Izotova. Naast hoesjes hebben ze ook powerbanks, screenprotectors, laadkabels, autohouders en andere mobiele telefoonaccessoires.  Diensten van Casetastic

  Je kunt de hoesjes en andere telefoonaccessoires van Casetastic bestellen via hun website. Selecteer het merk en type van je telefoon om de beschikbare hoesjes en accessoires voor jouw toestel te zien. Als je bestelling rond is zal de bezorgservice van Casetastic het hoesje of de lader naar je opsturen. Ook heeft Casetastic een klantenservice om je te helpen als je advies of assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Casetastic

  Zit jouw telefoon al in één van Casetastic’s hoesjes? Dan kun jij ons vast wel meer vertellen over deze winkel voor telefoonhoesjes. Was het makkelijk om een hoesje te bestellen via hun website? Beschermd je hoesje je mobiele telefoon goed, of raakte je mobiel beschadigd terwijl hij gewoon netjes in het hoesje zat? Duurde het lang voor de bezorgservice van Casetastic arriveerde met je hoesje? En kon de klantenservice van Casetastic je helpen toen je om advies vroeg? Schrijf een review en vertel ons alles over Casetastic.

  Casetastic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Casetastic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Casetastic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Casetastic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Casetastic actief?

  Casetastic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Casetastic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.