Case Company

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Case Company

Je Smartphone is een vrij duur apparaat. Helaas is het ook een gebruiksvoorwerp dat kwetsbaar is omdat je het vaak in je handen hebt. Ook moet je mobiel af en toe worden opgeladen. Dus waar je kun je de producten vinden om je mobiel te beschermen en van voldoende stroom te voorzien? Één bedrijf dat Smartphone accessoires aanbiedt is Case Company. Maar zullen die hoesjes en sleeves je mobiel of tablet nou echt beschermen bij een val? Zullen hun oplaadkabels je mobiel wel helemaal opladen? Zul je lang moeten wachten voor de bezorgservice van Case Company je product aflevert? En hoe klantvriendelijk is de klantenservice van Case Company? Dit zijn allemaal dingen die alleen een echte klant van Case Company je kan vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of zij tevreden zijn over de accessoires van Case Company. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om te beslissen of Case Company jouw soort zaak is.


Over Case Company

Case Company is een bedrijf dat accessoires aanbiedt voor mobiele telefoons. Zo zijn er verschillende Smartphone hoesjes waaruit je kunt kiezen. Er zijn collecties zoals illustraties, fotografie, texturen, katten, geometrische vormen, etenswaren, letters, quotes, pop culture, wild life en collecties van verschillende artiesten. Als je liever nog iets meer bescherming wilt dan ku je één van hun houden hoesjes kiezen. Nieuw is hun whiteboard case. Deze case komt met een whiteboard marker en zo heb je altijd een blanco noteblok bij je. Ook zijn er verschillende sleeves en covers voor je tablet. Het is zelf mogelijk je eigen Smartphone of tablet case te ontwerpen. Voeg je eigen quote, naam of foto toe om een heel persoonlijk hoesje te creëren. Zo heb je een uniek product wat niemand anders heeft. Om je mobiel of tablet op te laden heeft Case Company verschillende opladers beschikbaar. In de auto kun je je mobiel natuurlijk niet bij je oog houden. Case Company heeft een oplossing om te zorgen dat je hem toch makkelijk bij de hand hebt; een magic magnet waarmee je je mobiel veilig i de auto kunt bevestigen. Voor op de fiets is er een universele telefoonhouder, handig als je je mobiel nodig hebt om bijvoorbeeld een route te kunnen volgen. En Case Company’s second glass vormt een tweede laagje over het gewone glas van je mobiel zodat je touchscreen scherm beter wordt beschermd.
Diensten van Case Company

De hoesjes en andere producten van Case Company kunnen online besteld worden. De bezorgservice van deze winkel stuurt hem dan naar je op. Als je abonneert op hun messsenger kanaal krijg je een exclusieve kortingscode die je kunt gebruiken bij je eerstvolgende aankoop. En er is een klantenservice voor klanten die een vraag, probleem of klacht hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Case Company

Heb je wel eens eerder een hoesje, oplader of ander product van Case Company gekocht? Dan willen wij graag horen wat je over dit bedrijf te zeggen hebt. Hoe veilig is je mobiel in één van hun beschermhoesjes? Laden de opladers goed op? En wat is jouw mening over de bezorgservice en klantenservice van dit bedrijf? Vertel ons alles via een klantenreview.


Hoe veilig is je mobiel of tablet in een hoesje van Case Company? Lees reviews over hun opladers, beschermhoesjes, magic magnet, second glass en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

hoesjes

Zeer slecht bedrijf. Vraagt meer geld om snelle levering (1-3 dagen) en verpakt het pakketje zelf een week te laat. Klantenservice trekt op niets en je kan hen niet bereiken via telefoon. Schandalig.

M

Margot

10-10-2023

0