NederlandReview

  Ervaringen Campusshop

  Als je aan een vervolgopleiding begint heb je nou eenmaal best wat spullen nodig. Één van de belangrijkste dingen hierbij is een degelijke laptop. De vraag is echter waar je de beste MacBooks and Chromebooks kunt vinden. Één winkel die deze computers verkoopt is Campusshop. Maar wat zal de kwaliteit van hun tablet zijn? Zullen hun laptoptassen je apparaat wel echt veilig houden als je hem meeneemt naar je hoge school of universiteit? Zal het lang duren voor Campusshop en hun bezorgservice om de Microsoft Surface naar je op te sturen? En zal de klantenservice en slimme studentservice je echt wel helpen als je met een probleem zit betreft jouw rekenmachine? De enigen die je hierover meer kunnen vertellen zijn studenten die al werken met een laptop van Campusshop. Lees hun reviews om je te verdiepen in dit bedrijf voor je er iets koopt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om een beslissing te nemen over wel of niet kopen bij Campusshop.

  Over Campusshop
  Campusshop is een winkel die laptops aanbiedt. Ze bieden echter niet zomaar laptops aan. Ze richten zich vooral op laptops en andere apparaten die handig zijn voor studenten. Daarom kun je op hun website ook zoeken op de beste laptop voor jouw studie. Zij raden je dan de laptop aan die het beste bij jouw studie past. Je wilt immers wel dat je laptop je gehele studie meegaat. En crashen net voor een belangrijke deadline is ook alles behalve handig. Bij Campusshop heb je keuze uit verschillende laptops. Hun assortiment bevat merken zoals Asus, HP en Lenovo. Naast de laptop zelf hebben ze ook printers, externe opslag, opladers, antivirus, muizen en Microsoft Office. Er is een aparte categorie voor Apple MacBooks. Hier kun je ook tassen, sleeves en rugzakken vinden waarin je je MacBook veilig mee kunt nemen. Een Microsoft Surface kan ook erg handig zijn. Er is keuze uit Surface Pro, Surface Book en Surface Laptop. Mocht je niet voor een volledige laptop willen gaan, dan is een tablet ook nog een optie Er zijn gewone Tablets, maar ook de iPad, iPad Mini en iPad Pro zijn op de website te vinden. Met de routers, Wifi adapters en homeplugs kun je het apparaat verbinden met internet. Sommige opleidingen vereisen ook een rekenmachine. Campusshop heeft grafische rekenmachines, wetenschappelijke rekenmachines en examen rekenmachines. Je kunt kiezen uit de merken Casio en Texas Instruments.


  Campusshop laat zien wie ze zijn.

  Diensten van Campusshop
  De laptops van Campusshop kunnen online worden besteld. Je selecteert dan wel of niet met hun keuzehulp de MacBook, Chromebook of andere laptop die je wilt. De bezorgservice van Campusshop zal de tablet vervolgens netjes naar je opsturen. Verder is er nog een Campusshop klantenservice. Bij deze snelle studenten service zullen ze je helpen als je er even zelf niet meer uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Campusshop
  Wat is jouw eigen mening over Campusshop? Wat vind je van de kwaliteit van hun laptops? Duurde het lang voor je Chromebook werd bezorgd? En ben je tevreden over de klantenservice van deze laptopwinkel? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over jouw Campusshop ervaring.

  Campusshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3,2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  3

  Prijs

  4

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  lees de kleine lettertjes

  c reumerman07-02-2019

  dacht met de snelle studentenservice met extra zekerheid goed te zitten, echter de laptop kreeg na twee maanden een beschadiging, gelukkig had ik erbij een verzekering afgesloten. Er kwam geen leen laptop zoals ik gelezen had;
  Mocht je laptop binnen 5 werkdagen niet zijn gerepareerd, dan ontvang je kosteloos een leenlaptop totdat de reparatie voltooid is.
  Gratis bij aanschaf van een laptop bij CampusShop.
  Deze service is dus niet bij een beschadiging maar bij een software probleem....
  Gevolg was een bijna twee maanden durende reparatie, student geen laptop maar wel in toetsweek, maar nee maakte geen aanspraak op een leen laptop. Hierdoor een nieuwe laptop aan moeten schaffen zodat hij toch zijn schoolwerk kon blijven doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Nooit kopen bij campusmaffia

  Henk de groot16-09-2018

  Campusshop is niet voor de student, als t mis gaat laten ze je stikken. Waanzinnig slechte aftersales en tenenkrommend slecht management dat niet goed luistert naar de klant. Trap niet in de praatjes, boeven zijn t!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Schrijf zelf een review over Campusshop

  Uw beoordeling