NederlandReview

  Ervaringen Campusshop

  Als je aan een vervolgopleiding begint heb je nou eenmaal best wat spullen nodig. Één van de belangrijkste dingen hierbij is een degelijke laptop. De vraag is echter waar je de beste MacBooks and Chromebooks kunt vinden. Één winkel die deze computers verkoopt is Campusshop. Maar wat zal de kwaliteit van hun tablet zijn? Zullen hun laptoptassen je apparaat wel echt veilig houden als je hem meeneemt naar je hoge school of universiteit? Zal het lang duren voor Campusshop en hun bezorgservice om de Microsoft Surface naar je op te sturen? En zal de klantenservice en slimme studentservice je echt wel helpen als je met een probleem zit betreft jouw rekenmachine? De enigen die je hierover meer kunnen vertellen zijn studenten die al werken met een laptop van Campusshop. Lees hun reviews om je te verdiepen in dit bedrijf voor je er iets koopt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om een beslissing te nemen over wel of niet kopen bij Campusshop.

  Over Campusshop

  Campusshop is een winkel die laptops aanbiedt. Ze bieden echter niet zomaar laptops aan. Ze richten zich vooral op laptops en andere apparaten die handig zijn voor studenten. Daarom kun je op hun website ook zoeken op de beste laptop voor jouw studie. Zij raden je dan de laptop aan die het beste bij jouw studie past. Je wilt immers wel dat je laptop je gehele studie meegaat. En crashen net voor een belangrijke deadline is ook alles behalve handig. Bij Campusshop heb je keuze uit verschillende laptops. Hun assortiment bevat merken zoals Asus, HP en Lenovo. Naast de laptop zelf hebben ze ook printers, externe opslag, opladers, antivirus, muizen en Microsoft Office. Er is een aparte categorie voor Apple MacBooks. Hier kun je ook tassen, sleeves en rugzakken vinden waarin je je MacBook veilig mee kunt nemen. Een Microsoft Surface kan ook erg handig zijn. Er is keuze uit Surface Pro, Surface Book en Surface Laptop. Mocht je niet voor een volledige laptop willen gaan, dan is een tablet ook nog een optie Er zijn gewone Tablets, maar ook de iPad, iPad Mini en iPad Pro zijn op de website te vinden. Met de routers, Wifi adapters en homeplugs kun je het apparaat verbinden met internet. Sommige opleidingen vereisen ook een rekenmachine. Campusshop heeft grafische rekenmachines, wetenschappelijke rekenmachines en examen rekenmachines. Je kunt kiezen uit de merken Casio en Texas Instruments.


  Campusshop laat zien wie ze zijn.

  Diensten van Campusshop

  De laptops van Campusshop kunnen online worden besteld. Je selecteert dan wel of niet met hun keuzehulp de MacBook, Chromebook of andere laptop die je wilt. De bezorgservice van Campusshop zal de tablet vervolgens netjes naar je opsturen. Verder is er nog een Campusshop klantenservice. Bij deze snelle studenten service zullen ze je helpen als je er even zelf niet meer uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Campusshop

  Wat is jouw eigen mening over Campusshop? Wat vind je van de kwaliteit van hun laptops? Duurde het lang voor je Chromebook werd bezorgd? En ben je tevreden over de klantenservice van deze laptopwinkel? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over jouw Campusshop ervaring.

  Campusshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  3.4
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Campusshop

  Uw beoordeling

  Laptop

  Waardeloze firma. Je krijgt geen reactie, service via comserve is waardeloos en krijg je ook geen reactie van terug (hadden een leenlaptop ontvangen en die moesten we met een hoop gedoe zelf terug sturen via dhl.) Een keer of 4 aangegeven dat ik het risico en de moeite van opsturen niet wilde nemen en of ze hem zelf wilde komen ophalen. Geen reactie op terug ontvangen. Vervolgens kunnen ze na maanden ineens bellen en dreigen ze met in gebreke stellen en dat dat ons veel geld gaat kosten terwijl ze zelf in gebreke zijn gebleven. Koop er niks mensen! Ik koop er ook niks meer en maak geen gebruik meer van de gratis service die erbij zat, want dat blijkt maar halve service. Absoluut niet klantvriendelijk.

  Door: Karin 21-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Laptop

  Waardeloze klantenservice: garantie doen ze niet aan en als er iets gerepareerd moet worden heb je een groot probleem!
  Snelle Studentenservice??
  Hahahahaha.........

  Door: Desiree03-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Laptop

  Onbetrouwbaar bedrijf. Slimme marketingstrategie door te adverteren bij onderwijsinstellingen, maar het zijn wolven in schaapskleren.

  Door: Helena28-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Laptop

  Malafide bedrijf wat je na onderzoek op internet snel kunt achterhalen: faillissement, belemmering rechtspraak e.d.

  Door: M.A.G. 13-08-2020
  M.A.G.13-08-2020

  Valt onder Paradigit

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Laptop

  Meest waardeloze service ooit! In 2019 laptop aangeschaft en deze kreeg hardware en software problemen binnen het jaar. Opgestuurd ter reparatie, beloven ze dat hij binnen 5 werkdagen gemaakt wordt zo niet dag erna leenlaptop in huis. Eerste 2 weken niks van mijn laptop of leenlaptop gehoord. Krijg ik hem met een ander defect terug!! Weer opgestuurd ondertussen weer 14 dagen verder en geen vooruitzicht wanneer de laptop gemaakt zou zijn. Ik citeer de klantenservice “u moet gewoon, eventjes geduld hebben meneer”! Alsof 4 weken wachten op een reparatie nog niet lang is, terwijl ze een service aanbieden van reparatie binnen 5 werkdagen!! Ik raad u aan koop uw producten elders!!

  Door: Thom15-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Reparatie

  Waardeloze service en afspraken worden niet nagekomen.

  Op dinsdag 14 april heb ik telefonisch contact opgenomen met campusshop omdat mijn laptop kapot was. Ik heb hier toen een retourlabel en reparatienummer voor gekregen en mijn laptop op donderdag 16 april opgestuurd. 6 werkdagen later, op vrijdag 24 april, heb ik weer contact met ze gehad. Ze garanderen namelijk dat als een laptop na 5 werkdagen nog niet gemaakt is er een leen laptop wordt opgestuurd. De medewerker die mij toen hielp vertelde mij dat de laptop maandag binnen was gekomen en dat de eerste werkdag van binnenkomst als werkdag 0 gezien wordt en dat ik dus pas na het weekend weer kon bellen om een leen laptop aan te vragen. Dit opzich is natuurlijk al een belachelijk verhaal en waardeloze service, maar goed ik legde me er bij neer en nam na het weekend weer contact met ze op. Op woensdag 29 april belde ik weer en toen werd mij vertelt dat er een leen laptop naar mij opgestuurd zou worden, deze zou ik dan enkele dagen later ontvangen. Hoewel het dus meer dan 10 werkdagen zou duren ipv de beloofde 5 werkdagen zou ik in ieder geval een leen laptop krijgen, maar deze kwam niet. Ik had er op dit moment nog wel vertrouwen in dat de laptop wel opgestuurd zou zijn, maar toen ik hem maandag 4 mei aan het einde van de dag nog niet had besloot ik weer te bellen. De medewerker die ik toen aan de telefoon kreeg zei dat hij niet in het systeem kon kijken of er een laptop naar mij op was gestuurd en dat hij dit ook niet na kon vragen omdat het na 17:00 was en dat terwijl er op de website staat dat de klantenservice tot 21:00 open is op maandag en ik belde rond half 6. Hij zei dat de verantwoordelijkheid hiervoor bij de reparateur lag, terwijl ik het contract gewoon bij campusshop heb afgesloten en niet bij de reparateur. Hij vertelde mij dat ik de volgende ochtend terug moest bellen. Ik vroeg hem nog expliciet of ze wel open waren en hij verzekerde mij dat dit zo was. De volgende ochtend (5 mei) bel ik weer naar de klantenservice, nu krijg ik alleen een ingesproken stem die mij vertelt dat de klantenservice gesloten is ivm bevrijdingsdag. Vandaag (6 mei) belde ik weer met de klantenservice, er werd mij verteld dat er nog geen leen laptop naar mij was opgestuurd en dat ze dat ook niet meer zouden doen omdat er verwacht werd dat de onderdelen om mijn laptop te maken morgen binnen zullen komen. Nadat ik hem had uitgelegd dat ik vanwege de gang van zaken niet zoveel vertrouwen meer had in wat mij werd vertelt heeft hij mij gegarandeerd dat ik deze week of mijn eigen laptop, dan wel een leen laptop krijg opgestuurd. Erg fijn natuurlijk, maar wel 2 weken later dan mij werd beloofd toen ik deze laptop aanschafte. En als deze laptop er is zit ik inmiddels al 3 weken zonder laptop en nu de universiteit alles online doet betekent dit dat ik bij mijn beide studies 3 weken studievertraging heb opgelopen omdat ik zonder laptop deze studies niet kan volgen.

  Kortom een waardeloze service en afspraken worden herhaaldelijk niet nagekomen, nu maar hopen dat ze wel nakomen wat ze vandaag hebben gezegd.

  Door: Quinten Huisman06-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Laptop

  Handig om via internet te bestellen maar sluit geen verzekering af want als je schade hebt ontvang je geen geld maar een waardebon om opnieuw wat te kopen bij campus shop en natuurlijk is het bedrag niet voldoende toereikend zodat je dus altijd weer moet bijbetalen. Echt een zeer geraffineerd concept.

  Door: Disire Dieteren 17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Laptop

  Laptop besteld bij Campusshop (morgen in huis)
  Niet dus!!! Na 5 dagen nog niks ontvangen, probleem zou liggen bij DHL... Vervolgens de bestelling van de laptop maar geannuleerd en 1 bij mediamarkt gaan halen. Nu bijna 2 weken verder, nog altijd geen geld terug gestort!!!! Ontvang je een mail, we zijn een onderzoek gestart bij DHL als de uitslag bekend is zullen kijken om het geld terug te boeken.....
  Serieus???!!!! Wat hebben wij met dat onderzoek te maken??!!!!!!
  Nooit maar nooit geen Campusshop meer, mensen bedenk goed waar u aan begint voordat u hier iets bij koopt!!!

  Door: RS11-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Laptop

  Betaal liever iets meer in eigen stad of dorp.

  Campushop is een bedrijf die heel leuk iets aanbiedt en vervolgens wanneer je ze nodig bent, ten eerste minimaal een 20 min in de wacht laat staan. Beloven terug te bellen en dat doen ze niet. Niet reageren op mail en als je ze wel te pakken krijgt, is het honderd maal Sorrie en proberen ze de schuld bij de reparateur te leggen.

  KOOP NIET BIJ CAMPUSHOP

  Door: Henderiks09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Laptop

  In de garantie gaat laptop kapot, wordt opgestuurd, na twee weken krijg ik te horen dat klacht niet aangetroffen is. Of ik 50 euro over wil maken om de laptop überhaupt terug te krijgen. Geen leen laptop na 5 werkdgn, geen informatie over status reparatie. Twee keer 1.30 uur aan telefoon om info te krijgen. Maar 1 medewerker die klachten afhandelt. Erg slecht, koop er niet!!

  Door: Caro24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lees de kleine lettertjes

  dacht met de snelle studentenservice met extra zekerheid goed te zitten, echter de laptop kreeg na twee maanden een beschadiging, gelukkig had ik erbij een verzekering afgesloten. Er kwam geen leen laptop zoals ik gelezen had;
  Mocht je laptop binnen 5 werkdagen niet zijn gerepareerd, dan ontvang je kosteloos een leenlaptop totdat de reparatie voltooid is.
  Gratis bij aanschaf van een laptop bij CampusShop.
  Deze service is dus niet bij een beschadiging maar bij een software probleem....
  Gevolg was een bijna twee maanden durende reparatie, student geen laptop maar wel in toetsweek, maar nee maakte geen aanspraak op een leen laptop. Hierdoor een nieuwe laptop aan moeten schaffen zodat hij toch zijn schoolwerk kon blijven doen.

  Door: c reumerman07-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Nooit kopen bij campusmaffia

  Campusshop is niet voor de student, als t mis gaat laten ze je stikken. Waanzinnig slechte aftersales en tenenkrommend slecht management dat niet goed luistert naar de klant. Trap niet in de praatjes, boeven zijn t!!

  Door: Henk de groot16-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Campusshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Campusshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Campusshop actief?

  Campusshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Campusshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.