NederlandReview

  Ervaringen Byflou

  Een nieuw interieur voor je huis uitzoeken en ondertussen ook kleding kopen om je kledingkast weer op te vullen, het kan allemaal bij Byflou. De webshop voor wonen en mode combineert twee elementen om de ultieme winkelervaring voor klanten te kunnen creëren. Wat vinden hun klanten zelf echter van deze winkelervaring? De webshop heeft een uitgebreid aanbod met woonartikelen en kleding, maar wat vinden klanten van de kwaliteit? Moeten klanten lang wachten op de levering? Je ontdekt het allemaal in de onafhankelijke reviews van andere klanten. Lees over hun ervaringen met de webshop door een kijkje te nemen bij hun beoordelingen!

  Over ByFlou
  Mode en wonen worden niet vaak gecombineerd. Er zijn duizenden online shops te vinden die woonartikelen verkopen en nog meer webshops die de nieuwste mode aanbieden. Toch heeft Byflou ervoor gekozen om een webshop op te richten voor mode en wonen. Eigenlijk is het niet heel gek. Het gaat bij mode en wonen om je persoonlijke stijl. We zijn constant op zoek naar kledingartikelen die onze persoonlijkheid weergeven en doen hetzelfde met onze woonartikelen. Byflou noemt zichzelf dan ook een webshop voor een goede stijl en smaak en uit dit met kleding en woonartikelen. Hierbij staat kwaliteit en service centraal. 

  Assortiment Byflou
  Fashion & Living komen samen in de webshop van Byflou. Er zijn bij Byflou meer dan 50 verschillende merken te koop op het gebied van mode en wonen. Ze zijn elke dag op zoek naar de nieuwste trendsen blijven nieuwe merken toevoegen. De populairste merken op dit moment zijn 5 Preview, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Designers Remix, Ferm, Filippa K, Finders Keepers, Kähler, L:A Bruket, le Mont Saint Michel, Maison Scotch, Patrizia Pepe, Paul & Joe Sister, Stig P, Tom Dixon en Zoe Karssen.


  Finders Keepers is niet alleen een kledingmerk, maar ook een heerlijk nummer waar geweldig op gedanst kan worden.

  Diensten Byflou
  Wat kunnen klanten verwachten van de verzending en levering van Byflou? Bestellingen die binnenkomen bij Byflou worden direct verwerkt en verstuurd. Bestellingen die naar Nederland verzonden worden, kunnen binnen 5 werkdagen geleverd worden. Soms moet je even op een bestelling wachten, maar de bestelling maakt dan ook een lange reis. De verzending is gratis voor alle bestellingen vanaf 200 euro. Vul je winkelmandje dus vol en Byflou betaalt de verzendkosten. Je krijgt ook 30 dagen bedenktijd en kunt binnen deze tijd je artikelen altijd nog retourneren.

  Klachten Byflou
  Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Byflou. Op de website vind je een LiveChat om te chatten met een medewerker. De chat is echter niet altijd online. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier, het telefoonnummer, het e-mailadres of Facebook. De klantenservice helpt klanten met klachten graag verder. Wacht dus niet af en neem zo snel mogelijk contact op.

  Wat vind jij van Byflou?
  Ben jij een groot fan van de woonartikelen in de webshop? Of hangt jouw kledingkast vol met de mode van Byflou? Vertel andere klanten dan wat ze van de webshop kunnen verwachten en geef jouw beoordeling! Vertel alles over de prijzen, de kwaliteit en de levering. Andere klanten horen graag meer over jouw ervaringen met Byflou!

  Een webshop voor mode en wonen, dat is Byflou. Wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten? Lees dan hier de reviews en beoordelingen!

  Byflou
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Byflou

  Uw beoordeling