Bundles

6.5
7

Bestellen

6

Service

5.8

Prijs

7.3

Levering

62.5%

Zou hier weer kopen

Bundles

Wat vinden consumenten van Bundles.nl? Heb jij al gehoord van dit unieke concept? Bundles verkoopt elektronica speciaal voor de milieubewuste consument. Maar niet alleen voor de milieubewuste consument is Bundles geschikt. Deze manier van wassen is ook geschikt voor de consument die geen geld heeft voor een dure wasmachine maar er wel graag één in zijn of haar bezit wil hebben. Daarnaast is Bundles voor de consument die graag geld wil besparen en niet zit te wachten op onverwachte dure reparaties


Over Bundles.nl

Budles.nl is jong bedrijf. Het is in 2014 opgericht met een duurzame missie. Zij willen duurzame huishoudelijke apparaten beter beschikbaar maken en beter gebruiken. Dankzij Bundles zijn in 2014 al 3000 wassen gedraaid met het minimale gebruik van wasmiddel, water en energie. De was- en droogbundles verbruiken minder energie en wasmiddel. Daarnaast gaat het apparaat langer mee en is het beter voor het milieu.


Diensten 

Heb je een nieuwe wasmachine nodig? En vind je de aanschaf kosten te hoog? Of wil je graag energiezuinig wassen maar is jou wasmachine na drie jaar al niet meer de meest zuinigste? Dan biedt Bundle de oplossing. Je krijgt van Bundle een nieuwe en energiezuinige Miele wasmachine. Je betaalt alleen voor het gebruik van de wasmachine. Dit is vanaf 20,95 per maand. Er is keuze uit verschillende soorten Bundles. Een Bundle alleen voor wassen, voor drogen of voor wassen en drogen. Vervolgens kan je kiezen uit je gezinssamenstelling. Op basis van deze samenstelling adviseert Bundle een aantal ‘wasjes per maand.’ En bepaald aan de hand hiervan de prijs. Was je meer of minder? Je betaalt alleen voor de wasjes die je werkelijk draait. Wasjes korter dan 30 minuten zijn zelfs gratis. Bundle biedt zelfs de mogelijkheid tot een online washulpje. De wasmachine wordt gratis bij je geplaatst en als er iets kapot is aan de machine is de reparatie geheel gratis. Na één jaar kan je al overstappen naar een nieuwer apparaat. Dit apparaat is dan waarschijnlijk nog energiezuiniger. En je oude apparaat? Die wordt gratis opgehaald. Je kan ervoor kiezen om je machine uiteindelijk toch te kopen. Maar gewoon blijven betalen voor je wasjes per maand is ook een optie. Kortom, geen aanschafkosten van een dure machine, gratis korte wasjes draaien, geen reparatiekosten en een bijdrage aan een schonere planeet. 
Klachten

 
Onder het kopje ‘klantenservice’ is duidelijk het telefoonnummer van Bundles te vinden. Daaronder het e-mail adres en de veelgestelde vragen. De voorwaarden zijn snel en gemakkelijk in te zien. Daarnaast is er rechtsonder een chatsessie te openen. Omdat een chatsessie vaak niet 24 uur per dag mogelijk is, biedt het pop up scherm de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Bundles belooft dan om zo snel mogelijk contact op te nemen. 


Heb jij ervaringen met Bundles? Heb jij een machine aangeschaft of wel eens contact ogenomen met de klantenservice van Bundles? Laat hieronder weten wat jij van Bundles vindt. Hiermee help je anderen tot het maken van een weloverwogen keuze.


Al ervaringen met dit unieke concept? Werkt het? Of wilt u weten hoe u een wasmachine kunt kopen? Lees dan hier ervaringen van mensen die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook