Ervaringen Bundles

Wat vinden consumenten van Bundles.nl? Heb jij al gehoord van dit unieke concept? Bundles verkoopt elektronica speciaal voor de milieubewuste consument. Maar niet alleen voor de milieubewuste consument is Bundles geschikt. Deze manier van wassen is ook geschikt voor de consument die geen geld heeft voor een dure wasmachine maar er wel graag één in zijn of haar bezit wil hebben. Daarnaast is Bundles voor de consument die graag geld wil besparen en niet zit te wachten op onverwachte dure reparaties.

Over Bundles.nl

Budles.nl is jong bedrijf. Het is in 2014 opgericht met een duurzame missie. Zij willen duurzame huishoudelijke apparaten beter beschikbaar maken en beter gebruiken. Dankzij Bundles zijn in 2014 al 3000 wassen gedraaid met het minimale gebruik van wasmiddel, water en energie. De was- en droogbundles verbruiken minder energie en wasmiddel. Daarnaast gaat het apparaat langer mee en is het beter voor het milieu.

Diensten

Heb je een nieuwe wasmachine nodig? En vind je de aanschaf kosten te hoog? Of wil je graag energiezuinig wassen maar is jou wasmachine na drie jaar al niet meer de meest zuinigste? Dan biedt Bundle de oplossing. Je krijgt van Bundle een nieuwe en energiezuinige Miele wasmachine. Je betaalt alleen voor het gebruik van de wasmachine. Dit is vanaf 20,95 per maand. Er is keuze uit verschillende soorten Bundles. Een Bundle alleen voor wassen, voor drogen of voor wassen en drogen. Vervolgens kan je kiezen uit je gezinssamenstelling. Op basis van deze samenstelling adviseert Bundle een aantal ‘wasjes per maand.’ En bepaald aan de hand hiervan de prijs. Was je meer of minder? Je betaalt alleen voor de wasjes die je werkelijk draait. Wasjes korter dan 30 minuten zijn zelfs gratis. Bundle biedt zelfs de mogelijkheid tot een online washulpje. De wasmachine wordt gratis bij je geplaatst en als er iets kapot is aan de machine is de reparatie geheel gratis. Na één jaar kan je al overstappen naar een nieuwer apparaat. Dit apparaat is dan waarschijnlijk nog energiezuiniger. En je oude apparaat? Die wordt gratis opgehaald. Je kan ervoor kiezen om je machine uiteindelijk toch te kopen. Maar gewoon blijven betalen voor je wasjes per maand is ook een optie. Kortom, geen aanschafkosten van een dure machine, gratis korte wasjes draaien, geen reparatiekosten en een bijdrage aan een schonere planeet.

Wassen met de wasmachine van bundles, hoe werkt het? Bundles legt het zelf even uit!

Klachten


Onder het kopje ‘klantenservice’ is duidelijk het telefoonnummer van Bundles te vinden. Daaronder het e-mail adres en de veelgestelde vragen. De voorwaarden zijn snel en gemakkelijk in te zien. Daarnaast is er rechtsonder een chatsessie te openen. Omdat een chatsessie vaak niet 24 uur per dag mogelijk is, biedt het pop up scherm de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Bundles belooft dan om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Heb jij ervaringen met Bundles? Heb jij een machine aangeschaft of wel eens contact ogenomen met de klantenservice van Bundles? Laat hieronder weten wat jij van Bundles vindt. Hiermee help je anderen tot het maken van een weloverwogen keuze.

Al ervaringen met dit unieke concept? Werkt het? Of wilt u weten hoe u een wasmachine kunt kopen? Lees dan hier ervaringen van mensen die u voorgingen op NederlandReview!

Bundles
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

7,2
71% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,8

Service

6,6

Prijs

6,2

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Enorm slechte service

Ik heb een tijd gebruik gemaakt van het koffiezetapparaat. De koffie kwam veel te vaak te laat waardoor zelf koffie gekocht moest worden, onder het mom 'geen zorgen over koffie' ging er van alles mis met de technologie, en als klapper op de vuurpijl door de klantenservice beschuldigd van liegen. Ik zou dit bedrijf niet aanraden.

Door: Charlotte18-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Poor Customer Service

What was suppose to be a hassle free and convenient as a service experience became a nightmare. The tumble dryer was never installed properly and is leaking, tripping my power and damaging my floors. After numerous requests to bundles to come fix it, they constantly said that I need to fix it myself, even though I am paying for the service. Eventually Miele themselves contacted me, offering to send a mechanic to fix the tumble dryer. However, they can only send someone another week later. So paying for a machine that I cannot use and no one can come to fix it. Extremely disappointed with this service. Would not recommend this company.

Door: Melissa05-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Voor het eerst op kamers

Ik ben voor het eerst op kamers en ik ben gaan samenwonen met een paar vriendinnetjes in een supermooie woning.

Via via kregen we de tip over Bundles en dat is echt wel superhandig.
We hebben meerdere apparaten via Bundles. Beter dan los kopen, want dat was echt te duur, vonden we allemaal.

Nu betalen we allemaal een beetje per maand.

En als er iets stuk is, wordt het gewoon gerepareerd zeggen ze, handig, want ik zou het zelf niet kunnen.

Door: Lieke Heijtinga11-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

beter dan een tweedehands wasmachine

Na mijn derde wasmachine in slechts een paar jaar versleten te hebben, toch maar overgestapt naar een nieuwe wasmachine.
Ik koos telkens voor een tweedehands wasmachine via marktplaats, omdat ik het geld niet heb voor de aanschaf van een nieuwe wasmachine. die dingen zijn gewoon heel erg duur.
maar ja, als je dan voor een paar tientjes (toch nog) ergens in nederland een wasmachine op kan halen, dan kun je natuurlijk ook verwachten dat deze niet zo lang meegaat. En uiteindelijk betaal je ook veel, want je moet steeds een nieuwe kopen. En dan reken ik nog niet eens de tijd en moeite die dat gedoe met zich meebrengt, mee.

Daarom ben ik nu overgestapt op Bundles. Dan krijg je tenminste een nieuwe wasmachine en je hoeft deze niet in één keer te betalen. Dat scheelt een boel. Niet dat het erg goedkoop is voor me, maar zoals ik al zei: een nieuwe wasmachine kan ik niet betalen en dat gedoe met tweedehands wasmachines, daar word je ook niet vrolijk van.

Door: Marjo07-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Wasmachine echt een uitkomst

Echt een ideale uitkomst voor ons

We hadden eerst een tweedehands wasmachine, omdat een nieuwe gewoon te duur is, maar daar was steeds iets mis mee en ik vond het persoonlijk ook een beetje een vies ding gewoon. En dat ding verhuizen was natuurlijk een ramp. Wij wonen namelijk vier hoog, zonder lift... Verschrikkelijk.

Toen de wasmachine wéér stuk leek hebben we hem weggedaan. Weer al die trappen over... En nu hebben we er eentje van Bundles, tip van een vriendje. Ideaal, want ze komen hem dus zelf plaatsen en fixxen m ook als hij kapot gaat. Wat denk ik niet zo vaak gebeurt als met onze oude, want deze is gewoon nieuw haha.

Ik voel me minder een sloeber nu, met een nette schone wasmachine en veel minder gezeik om dat ding. Dus ik raad het iedereen aan, vooral als je hoog woont!

Door: wassertje29-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Bundles

Vind het een handig systeem, maar ik had ze gebeld en toen namen ze niet op dat is minder
maar ik ga het toch nemen want ze zijn hier goedkoper dan bij andere aanbieders die ik had gevonden
en ja wassen is nou eenmaal duur toch

Door: f.langeveld17-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Goed voor het milieu

Om milieuredenen koos ik voor Bundles. Vind het wel tegenvallen als ik elke maand de rekening binnenkrijg, maar aan de andere kant: een nieuwe wasmachine kost ook een hele smak geld (al merk je dat maar 1x en niet elke maand),.

Door: Hendriek06-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Bundles

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)