NederlandReview

    Ervaringen Budgetlight

    Als je een nieuw pand betrekt met een onderneming, of in een nieuw huis gaat wonen, dan komt er een moment dat je moet gaan nadenken over de verlichting. Maar ook in bestaande huizen en bedrijven wordt er steeds bewuster naar verlichting gekeken. In deze tijd waarin er steeds meer aan milieuaspecten wordt gedacht en aan het zuiniger omgaan met energie is dat geen overbodige luxe. Voor lampen van goede kwaliteit en voor een advies op dit gebied kun je terecht bij Budgetlight. Wat de ervaring van anderen is met deze webshop lees je bij NederlandReview.

    Over Budgetlight


    Budgetlight is een groothandel in verlichting die al sinds 1998 bestaat. Voor hen staan kwaliteit en een prima service vanaf het begin hoog in het vaandel. Inmiddels zijn ze in Nederland inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste internetwinkels op het gebied van verlichting. Zij zijn er voor bedrijven en particulieren en bieden desgewenst een totaaloplossing aan waarbij ze je kunnen voorzien van een deskundig advies en ook de installatie hiervan kunnen verzorgen, of hierbij kunnen assisteren. Budgetlight is bovenal gespecialiseerd in een breed online assortiment lampen van de A-merken Osram, Philips en Sylvania. Dit alles bieden zij aan voor een gegarandeerde laagste prijs.

    $100 Video LED Light Kit!

    Diensten


    Bij Budgetlight vind je de volgende artikelen:

    • LED lampen
    • Compact fluorescentielampen
    • TL Buizen
    • Gasontladingslampen
    • Halogeenlampen
    • Spaarlampen
    • Gloeilampen
    • Voorschakelapparatuur
    • Toebehoren

    Alle lampen zijn van de merken Philips, Osram en Sylvania. Je vindt de verschillende lampen en accessoires in de online webshop. Als je een vraag hebt over lampen of over je bestelling kun je het online contactformulier invullen, zij geven op werkdagen binnen twee uur antwoord.

    Laagsteprijsgarantie

    Door de zorgvuldige inkoop van lichtbronnen biedt Budgetlight zijn lampen tegen de laagste prijs aan. Daarnaast worden de prijzen voortdurend aangepast om te zorgen dat zij de goedkoopste lampenwebshop zijn en blijven. Wanneer je de lampen elders goedkoper aantreft, dan passen zij de prijzen aan. De prijzen bij de artikelen op de website zijn exclusief BTW. Wanneer je elders de gewenste lamp voor een betere prijs kunt kopen, dan kun je dit doorgeven via de bestelling, per e-mail of telefoon. Na controle zullen zij je een voorstel doen voor een betere prijs.

    Betaling en verzending


    Je kunt bij Budgetlight op rekening betalen als je als bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wel wordt er dan eerst een kredietcheck gedaan. Je kunt je bestelling ook betalen via iDeal, PayPal, Mastercard of Visacard. Vanaf € 75,- betaal je geen ordere- en verzendkosten. Daaronder zijn deze kosten € 4,75. Wanneer je een grotere bestelling plaatst van een bepaald product, dan wordt de stuksprijs lager.

    Klachten


    Budgetlight is een servicegerichte onderneming. Eventuele problemen die je ondervindt lossen ze graag voor je op. Heb je een probleem of klacht over een online aankoop, bestelling, retourregeling of de webshop dan kunt je telefonisch contact met ze opnemen op werkdagen, of het contactformulier op de website invullen. Ook kun je ze een e-mail sturen.

    Wat is jouw mening over Budgetlight?


    Heb jij al eens lampen besteld bij deze webshop? Waren ze echt goedkoper dan elders en is de kwaliteit dat wat je er van verwacht had of niet? Deel je mening hier op NederlandReview, anderen kunnen hier wat van opsteken!

    Hoe zijn de ervaringen met Budgetlight? Ging er dankzij een lichtadvies van hen bij u een lichtje branden, of tast u helaas nog steeds in het duister?

    Budgetlight
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    5.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Budgetlight

    Uw beoordeling

    bestelling

    Mijn bestelling geplaatst op 19.12.2018.
    Ordernummer van bestelling is 5600001680.

    Tot op heden, 27.12.2018 nog steeds niets ontvangen.

    IS DIT NORMAAL ??????

    Door: Jean D'Haen27-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Noxion Avant LED T8 tube

    Duidelijke website, snelle levering en prima klantenservice. Zelf de verkeerde LED TL Buis besteld. volgende dag alles geregeld. echt top!

    Door: B. van der Heijden10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima winkel

    Vlotte levering. Prima service. 1 lamp was na een uur al stuk. de volgende dag reeds een nieuwe in huis. Top

    Door: Jaap Eshuis10-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    meerdere Lampen


    De bestellingen gaan redelijk vlot, 1 tot 3 dagen later ontvang je ze. Als er echter iets niet goed gaat of je garantie wil claimen gaat het helemaal mis. Na een week krijg je automatisch een mail dat de vraag waarschijnlijk niet meer relevant is en afgesloten wordt tenzij je opnieuw reageert. Weer een week later krijg je een excuusmail dat het langer duurt dan gebruikelijk en dan duurt het nog een aantal dagen voordat je een reactie krijgt. Helaas is het antwoord niet altijd even duidelijk en als je dan weer op de mail reageert krijg je hetzelfde proces. Week wachten op reactie, vraag wordt afgedaan tenzij je mail, weer een week wachten, excuusmail en na enkele dagen een reactie. Uiteindelijk krijg je als reactie dat ze het niet op kunnen lossen omdat je te laat bent met reageren...
    Advies: neem een andere klantvriendelijke leverancier die wel weet hoe service werkt.

    Door: Anoniem06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    besteld en betaald maar niet geleverd

    Let op: Budgetlight is dezelfde webshop als Lampdirect, beide van Any Lamp BV
    9 december besteld na telefonisch overleg. Gevraagd of het volgende dag geleverd kon worden. Was geen enkel probleem. Volgende dag niets. Gebeld en kreeg te horen dat ze een beetje druk waren geweest. Order zou alsnog verstuurd worden en vandaag moeten binnengekomen. Vandaag weer beschikbaar gebleven, maar niets ontvangen. Weer gebeld, zou nu aan Post NL liggen. Hoeveel dagen moeten wij nog beschikbaar blijven om een pakket op te wachten dat misschien morgen of overmorgen ook weer niet komt? Wat een SLECHTE en ONBETROUWBARE Webshop.

    Door: Hans11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lampen

    Pakket zou zelfde dag verzonden worden, dus verwachte dat het pakket er de volgende dag zou zijn. Ik had het snel nodig en daarom had ik het bij dit bedrijf besteld. Nu pas 4 dagen later komt het klote pakket binnen

    Door: Marnix28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Osram Led lampjes Parathom pin 20

    4 jaar garantie vermeld op de verpakking 1 jaar garantie vermeld op de factuur binnen 5 maanden allemaal stuk.
    GARANTIE WORDT NIET OP GEREAGEERD

    Door: M . de Groot12-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen garantie

    Budgetlight geeft geen garantie op Led lampen. Volgens eigen zeggen kan het defect gaan van een led lamp meerdere oorzaken hebben. Voor mij geen Budgetlight EN geen Philips lampen meer

    Door: J. Linden25-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Slechte ervaring

    Late en verkeerde levering (pakbon en bestelling komen niet overeen) en vervolgens geen reactie. Op site geeft men aan dat men binnen 2 uur reageert maar het haalt zelfs de twee dagen niet

    Door: Frank van der Zandt08-01-2018
    Frank van der Zandt08-01-2018

    Er is contact opgenomen door Budgetlight, probleem is netjes opgelost.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    FAQ

    Is Budgetlight een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Budgetlight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Budgetlight actief?

    Budgetlight is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budgetlight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.