Ervaringen Budget Home Store

Een huis heeft toch een leuke inrichting nodig om een beetje gezellig te zijn. Dus waar kun je de stoelen, tafels, banken en andere meubels vinden om je huis woonbaar te maken? Één winkel die meubels verkoopt is Budget Home Store. Maar wat zal de kwaliteit van hun fauteuils zijn? Zullen hun stoelen en tafels wel bestand zijn tegen onstuimige kinderen en drukke huishoudens? Hoe comfortabel zullen hun bedden zijn? Zal het de bezorgservice van Budget Home Store lang duren voor je nieuwe kast is thuisbezorgd? En hoe zal je behandeld worden door hun klantenservice als je een probleem, vraag of klacht over één van hun producten hebt? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij Budget Home Store hebben gekocht. Lees hun reviews om te onderzoeken wat deze zaak nou echt aanbied. De meningen, ervaringen en beoordelingen van deze klanten kunnen je helpen beslissen of Budget Home Store jouw soort meubelzaak is of niet.

Over Budget Home Store

Budget Home Store is een meubelzaak. Hun slagzin is “bewust betaalbaar”, omdat ze geloven dat fijne meubels voor iedereen betaalbaar moeten kunnen zijn, wat je budget ook is. In hun zaak kun je bijvoorbeeld banken vinden. Ze hebben van die fijne hoekbanken waar je lekker in kunt wegzakken. Ook zijn er fauteuils, eetkamerstoelen, armstoelen, barkrukken en relaxfauteuils. Hun categorie met tafels bevat onder andere salontafels, bureaus, bartafels, sidetables, eettafels, bijzettafels en meer. Ze hebben ook een afdeling kasten waar je terecht kunt voor TV meubels, buffetkasten, vitrinekasten, ladenkasten, bergkasten, roomdeviders, dressoirs, boekenkasten, schoenenkasten, kleinmeubelen en overige kasten. In hun categorie verlichting kun je tafellampen, plafonnières, hanglampen, lichtbronnen, lampenkappen en vloerlampen vinden. En voor de slaapkamer hebben ze boxsprings, bedbodems, nachtkastjes, matrassen, tienerbedden, linnenkasten en natuurlijk 1-persoonsbedden en 2-persoonsbedden. En om je huis wat op te leuken zijn er wat accessoires zoals plaids, bazen, bedtextiel, wanddecoratie, spiegels, onderhoudsartiekelen, kapstokken, decoratie, fotolijsten, woonkussen, karpetten, badtextiel,, klokken, kaarsen en theelichtjes.


Stoelenparade by Budget Home Store.

Diensten van Budget Home Store

Ze hebben verschillende winkels waar je hun producten kunt kopen. Ze zittel onder anderen in Heerlen, Alkmaar, Zoeterwoude, Goes, Emmen, Horst, Zwaagdijk, Groningen, Uden, Den Bosch, Winterswijk en Sneek. Maar je kunt hun producten ook via hun website bestellen. In dat geval zal de bezorgservice van Budget Home Store ervoor zorgen dat de stoel, tafel of bank netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Budget Home Store heeft ook een klantenservice om je te assisteren als je hulp nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Budget Home Store

Staan er in jouw huis al meubels van Budget Home Store? Ook al is het maar een spiegel of fotolijstje, wij willen graag horen wat je te zeggen hebt. Hoe comfortabel zijn hun stoelen en banken nou echt? Zijn hun tafels echt zo stevig? Hoeveel boeken kunnen er in één van hun boekenkasten? Heb je lang in het donker moeten zitten voor hun bezorgservice je nieuwe vloerkamp bezorgde? En wat vind je van de klantenservice van dit meubelbedrijf? Schrijf je eigen review en vertel wat jij van deze meubelwinkel vindt.

How zal jouw huis eruit zien met meubels van Budget Home Store? Lees reviews over hun eettafels, boekenkasten, stoelen, banken en meer.

Budget Home Store
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

6,4
53% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,2

Service

5,8

Prijs

7,4

Leveren

5,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Kledingkast

Wat een prutsers! Online hadden we een mooie kledingkast gezien en dus reden we naar Nijmegen om 'm live te zien. We werden vriendelijk geholpen (een te vriendelijk, maar dat is persoonlijk) door een jongeman die wel heeeeeel veeeeel aan z'n collega moest vragen. 1e irritatie! Vervolgens kwam de vraag of we de kast kwamen halen of dat we 'm wilde laten bezorgen. Op een kast van 280 euro vond ik 50 euro erg veel, dus ik ging 'm wel halen. Nadat alles getekend was, werd even gemeld dat het depot niet in Nijmegen zat, maar in Horst bij Venray. (2e irritatie, dat had ie meteen moeten melden. 10 km rijden of 50km rijden scheelt nogal wat). Maar goed, toch maar besloten om 'm zelf te halen. Toen ik de melding kreeg dat de kast af te halen was, stond er bij dat dat alleen op werkdagen kon. Ja, doei..... Alsof ik een vrije dag ga nemen om een kast op te halen, wat een onzin. 3e irritatie. Maar goed, ik zat vast aan die kast, dus in mijn zomervakantie op maandag (openingstijden gecheckt van te voren uiteraard!) naar Venray gereden. Daar aangekomen wist een verkoopster van de winkel mij met een brede glimlach te vertellen dat het normaal nooit gebeurde, maar nu was het magazijn toch echt een weekje gesloten vanwege vakantie. Ik heb verder niets gezegd, want dan zouden er hele vervelende dingen uit komen! Dus na 45 minuten rijden, kon ik weer omdraaien zonder kast. Ik bel vervolgens het filiaal in Nijmegen, antwoord: 'tja, wij werden ook vorige week verrast door de mededeling van het magazijn dat ze een week dicht zouden zijn'. En dan dus niet ff al je klanten bellen die nog iets in het magazijn hebben staan, nee, die laat je gewoon voor niets naar Venray rijden. (zoveelste irritatie). Om ons tegemoet te komen, zouden ze de kast kosteloos komen brengen. Zodra de magazijnmedewerkers terug zouden zijn van vakantie zouden ze ons bellen voor een afspraak. Je raadt het al, we werden niet gebeld! (weer irritatie). We belden zelf wel weer: 'ik weet helemaal niets van het gratis leveren van uw kast, meneer'. (en opnieuw de irritatie). Maar ze gingen het wel even overleggen. Uiteindelijk werd de afspraak ingepland en is de kast dus kosteloos geleverd, maar tjeemig, wat een stelletje prutsers zeg!!!! Dit was de laatste keer dat ik daar spullen heb gekocht!

Door: Dennis van Hees16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Om te huilen...

BHS was voor ons een onbekende naam en wij besloten de stoute schoenen aan te trekken en de rondgang naar de reguliere winkels zoals IKEA etc over te slaan.

Ik heb een grote hoekbank gekocht bij BHS ten tijde van een kortingsactie. Ons viel op dat de verkoopster erg opdringerig (en brutaal) was omtrent het afsluiten van de koop. Ze wilde naar huis. ze had weekend zei ze... Begrijpelijk natuurlijk, al ging het hier om bijna €2500 euro en dan willen wij even kunnen nadenken over de kleur het materiaal etc. Actie moest die dag en anders ging het over... Op dat moment hadden wij de stekker er uit moeten trekken en hebben ons alsnog een bank laten aansmeren. Ontzettend dom van ons zelf achteraf gezien...


Er zat een levertijd van 2 maanden op, wat nogal frappant is voor een winkel van dat kwaliteitsniveau. Bezorging zou in de ochtend plaats vinden, hier heb ik een dag verlof voor opgenomen. Uiteindelijk werd de bank door twee chagrijnige bezorgers pas na 2000 uur bezorgd. Bij het uitpakken constateerden wij scheurtjes in de stof bovenop de bank, rafels, slecht afgewerkte naden en het hoekstuk was scheef en half ingezakt. Was dit wel een nieuwe bank?

De klantenservice (als je die brutale dame zo zou moeten betitelen) deed hier zeer laconiek over. Na diverse keren bellen kwam er een 'expert' van BHS kijken. Deze man gedroeg zich zeer intimiderend en wuifde onze klachten weg onder het mom van dat wij de bank zelf beschadigd zouden hebben en dat de bank was doorgezakt doordat wij altijd op het zelfde plekje zitten. Wij wegen 72 en 51 kilo, hebben geen kinderen, hebben geen huisdieren, roken niet en dat op een bank die pas 6 weken oud zou zijn. Over de scheur gaf hij aan dat dit onze eigen schuld was en over de rafels en naden moesten we niet zo moeilijk doen. We waren volgens hem (in zijn eigen bewoordingen) azijnpissers die overal een punt van maakten. Daarna vertrok de 'expert'... Na nog een keer bellen gaf BHS geen repliek meer. Ik heb overwogen om stappen te ondernemen, maar het beste is om bij deze oplichters nooit meer wat te kopen.

Als je een equivalent budget heb, doe je zelf een plezier en ga dan naar een andere winkel toe. Hier gooi je je geld weg. Wat een prutsers! Ik zou me als ondernemer kapot schamen dat ik zo'n slechte kwaliteit en service lever met een gladgestreken gezicht.

Door: Willem Timmer07-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Bed en bank

Over het bed geen klachten, echter was deze eerder klaar dan onze bank, omdat wij graag wel in ons nieuwe huis wilde slapen kostte apart bezorgen €50,- extra! Terwijl er al een bedrag van meer dan €3.000 besteed is aan meubels. De bank is ook later bezorgd dan afgesproken, bij het monteren van de bank mistte er een zakje schroeven, aan de telefoon zeiden ze dat deze niet meer leverbaar waren en we zelf maar nieuwe schroeven moesten kopen bij de bouwmarkt. Enorm slechte service!

Door: Demi01-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5
Bewust betaalbaar!

bank, TV meubel, woonkamer kast, ronde eettafel en 4 stoelen

Zeer prettig geholpen door Ellen Metsemakers, maar alleen veel te lange levertijd van 4 maanden! Wij hebben al die tijd gebivakkeerd op tuinstoelen in huis. Verschillende keren contact gehad met het bedrijf waarom het zolang moest duren, steeds een ander verhaal! Bankstel was al eerder in het magazijn maar kon niet eerder bezorgd worden, alles moest in totaal afgeleverd worden, slechte zaak!!!!!
Het bezorgen was zeer goed, correcte bezorgers die ook een en ander uitleg verstrekte, hoe en waar je bij het monteren op moest letten!

Door: A. Drummen26-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

2 x 2 1/2 zits banken, 4 eetkamerstoelen.

Ruime keuze, zeer deskundig, vriendelijk en goed geholpen door Ellen Metsemakers. Ze nam ruim de tijd om ons te adviseren, heel fijn. We zijn zeer tevreden! En komen in de nabije toekomst zeker terug!

Door: Jeroen Meijer22-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Driezitsbank

Budget Home Store Heerlen is absoluut mijn favoriete Woonwinkel!

Ik geniet er enorm van de huiselijke, knusse sfeer, die in alle 'kamers' gecreëerd wordt. De prachtige schilderijen, unieke kunstwerken voor aan de muur, kortom, alles om een huis zo gezellig mogelijk te maken. Ik kom er echt ogen te kort!
En ook heel belangrijk in deze tijd, het is er betaalbaar.
Heb er reeds eerder een kunstwerk voor aan de muur gekocht, prachtig, krijg er nog altijd complimenten over. Heb reeds eerder een relaxfauteuil gekocht, de levering duurde wat langer dan afgesproken, maar hij is het waard! Absoluut een heerlijke stoel!!

Ben nu geweest voor een driezitsbank. We konden rustig kijken en vergelijken. Tijdens het rondkijken werd ons gevraagd of we iets te drinken wilden. En ik ben geholpen door Nicki Adriolo. Zéér vriendelijk, zeer behulpzaam, én heel belangrijk, zeer geduldig haha!! Een Top winkel, met Top personeel!!

Ik ga ervan uit, hoop, dat de levering goed gaat. En ik hoop zeker, dat ik met de bank net zo tevreden ga zijn, als met het kunstwerk en de relaxfauteuil. Zo niet, laat ik mij, zonder meer, zeker horen.

Maar voor mij blijft Budget Home Store, met stip, dé mooiste en gezelligste Woonwinkel!!

.

Door: Nicole Pieters08-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

4 regency eetkamerstoelen

Wij hebben begin januari 4 stoelen besteld bij budget home xxl in Nijmegen. Deze zouden week 13 binnen komen. Na meerdere keren bellen waren ze week 21 binnen met uitzondering van 1 stoel en die zou ik voorlopig uit de showroom mogen lenen. Ik heb gevraagd om compensatie en dit heb ik in week 22 te horen gekregen door middel van een waardebon van 25 euro. Hierop heb ik gezegd dat ik vanwege het lange wachten op zijn minst een stoel gratis wilde hebben. Eind week 22 nog geen reactie en maar weer gebeld met de mededeling als ik as maandag niets hoor dat ik ga annuleren. Ik kreeg een compensatie van een waardebon van 40 euro aangeboden...... toen heb ik de boel laten annuleren en mijn aanbetaling was binnen 5 werkdagen terug na nog een keer bellen. Nu maar weer op zoek naar nieuwe stoeltjes. Nooit meer voor mij budget home xxl in Nijmegen.

Door: M Jaspers 07-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Niet nakomen van afspraken en zeer lakse klantenservice

Eind Jan 12 stoelen en 2 fauteuils gekocht levertijd ongeveer 6 weken stoelen werden begin april geleverd jammer dat er DIV rubberen doppen ontbraken de fauteuils daaraantegen werden vandaag geleverd ruim 4 weken later als afgesproken was en als wij niet de moeite hadden om keer op keer te bellen waren ze waarschijnlijk nog lang niet geleverd ook beloofde terugbel beloftes worden helaas niet waargemaakt jammer onze ervaring met filiaal Heerlen is van dien aard dat wij hier niets meer kopen

Door: Marc22-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

geweldig

ik ben geholpen door Ellen Metsemakers.
meubels naar je smaak en prijs kun je tegenwoordig overal kopen. Het is een kwestie van gunnen en hoe je geholpen wordt.
deze dame heb ik echt gegund.
ze was minstens 3,5 met mij bezig om de juiste meubels voor mijn nieuwe huis te kopen inclusief slaapkamers.
wel willen verkopen, maar niet opdringerig.
ik heb complete inrichting hier gekocht.
ik kan nog geen sterren geven voor bezorgen,maar heb volle vertrouwen in.


Door: mirjam terpstra15-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte service, je word afgewimpeld met leugens.

Eind vorig jaar hebben we 6 eetkamer stoelen besteld.
In het filiaal in Nijmegen leek alles prima het personeel was vriendelijke en hielp ons goed op weg.

Echter sinds de levering is er alleen maar ellende 5 van de 6 stoelen hadden beschadigingen aan het frame of hadden naden die niet goed waren.

Hierover contact opgenomen en er werd verteld dat ze de stoelen hoogstwaarschijnlijk zouden vervangen.
Na een poos niks gehoord te hebben zelf contact opgenomen, vervolgens werd verteld dat we weer binnen 2 weken gebeld zouden worden en nieuwe stoelen zouden hebben. Na 3 weken zelf maar weer gebeld en toen weer een week gewacht op telefoon toen werden de stoelen pas geleverd.

Nieuwe stoelen zijn inmiddels binnen waarvan er 4 allemaal bellen onder de lak hebben precies bij de leuning waar je hand zit.
En er waren er 2 met beschadiging.
Meteen foto's gemaakt en contact opgenomen. Na weer een x aantal weken wachten hebben we reacties en word de zaak afgedaan met dat de bellen onder de lak wat eigenlijk een spuit fout is hoort bij de "industriële look" erg vreemd de show room modellen hadden geen "industrieel look" en de andere stoelen die we al hebben gehad ook niet.
De andere schade werd weggezet met "Dit zit aan de onderkant dus dit is geen klacht"

Ik ben als klant zijnde nog nooit op zo een onbeschofte manier met leugens "afgewimpeld"

Zeer spijtig allemaal het leek een goede zaak te zijn.

Door: Mathijn09-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Vriendelijk

Goede service en advies om tot de juiste koop te komen. Zeer vriendelijk en ruim de tijd om je te woord te staan.

Door: Leon Bisschops09-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Niet compleet!

Bij Budget Home XXL in Horst mooie kast besteld, echter
- verkeerde achterwand ontvangen; kan gebeuren
- 1 zijwand bleek te breed en hoorde niet bij de betreffende kast; kan gebeuren
- passe-partout had verkeerde afmetingen; kan gebeuren
- 2 afdekplanken van de ladenkast waren beschadigd; kan gebeuren.

In plaats van de geplande 2 dagen om de kast in elkaar te zetten, duurde het ca. 6 weken voordat de kast helemaal klaar was.
Dat er een keertje ergens iets niet meteen klopt kan gebeuren, maar 4x bij dezelfde kast zou niet mogen gebeuren. Frustratie alom.

Door: John26-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

eetkamer tafel met 6 stoelen

afgelopen zaterdag eetkamer tafel plus 6 stoelen gekocht.medewerkster extra stoelen van boven naar onder gehaald.en samen een perfecte combinatie uitgekozen.wij zijn naar deze winkel gekomen omdat wij vorig jaar ook geweldig en vakkundig geholpen zijn geworden,top

Door: Jean Marion07-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Onwerkelijk

Ik heb in november een complete set gekocht van 1800 euro.
Nu zou in januari 2 kasten van de 5 dingen klaarstaan.
In januari kom ik de kasten ophalen is er tot mijn grote verbazing maar 1 binnen de andere kon ik wel ophalen in Opende. Ik heb aangegeven niet akkoord te gaan, we gingen die dag verhuizen had een grote bus gehuurd om alles in 1x te vervoeren.. had geen tijd om van groningen naar opende te rijden voor 1 kast terwijl de afspraak was dat het klaar zou staan. Verder heb ik begin maart de rest binnengekregen.
Hele mooie kast maar op alle 3 de glasplaten zit een beschadiging, zo netjes als dat ik ben heb gebeld een aangegeven dat ik dit niet vindt kunnen. kreeg al de reacte: Nou een set van deze prijsklasse kun je dat verwachten.

Dit viel bij mij even verkeerd, ik zei er is nog een betere service bij de action en ikea dan hier!! of die ksat nou 5 of 500 euro is, ik mag een goed product verwachten.. inmiddels 4 weken verder heb ik nog geen nieuwe glasplaten, heb aangegeven zelf glasplaten te kunnen regelen voor 35 euro per plaat. dus dat ik dat x3 wel in geld wil zodat ik het zelf afhandel. reactie; ten opzichte van de kast vind ik dat enorm veel geld...

Dus hier moet je het mee doen!
Durf de lamp in de kast niet eens aan te doen omdat de glasplaten zo lelijk zijn....

Door: Shar05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Pas op! Geen service bij deze winkel

Na kopen in de winkel een paar dagen later de stoelen vanuit een zeer rommelig magazijn aan de achterzijde van het pand te Groningen opgehaald. Na thuis uitpakken losse stiksels geconstateerd. Pas na dreigen dat ik de stoelen persoonlijk zou retourneren voor nieuwe exemplaren kon een snelle oplossing worden geforceerd. Dit eens maar nooit weer.

Wacht nog steeds op omruiling van een stoel maar dit gaat op korte termijn niet meer gebeuren... Pas dus op voordat je een aankoop doet! Service kunnen en willen ze in deze winkel niets van weten.

Door: Ritzema14-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

review

vlotte en zeer vriendelijke bediening

goede prijs en prima uitleg over gebruikte materialen

Door: Schuttinga05-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Zeer slecht

Zeer slechte server bank in de winkel gekocht en betaalt zouden hem 6 weken later ophalen alleen bij het ophalen was er ineens niks bekend over onze bestelling. voor het ophalen een middag vrij moeten nemen en een kar moeten huren hier in konden we niet gecompenseerd worden erg jammer dit allemaal en zou ook nooit meer naar deze winkel willen gaan zeer slecht en onprofecionel servers van alle medewerkers

Door: Annemiek05-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Tafel

Kunt u mij een service formulier mailen , heb van jullie een tafel en het blad lijk niet behandelt terwijl het solid oak cigar brown
had moeten zijn.

Door: th van dijck03-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Aankoop eetkamer tafel en stoelen

Heel goede uitleg en geholpen bij de aankoop van onze eetkamer tafel en stoelen. Pluim voor de verkoopster die er ook nog maar 6 weken aan het werk was. Dus goed ingewerkt !

Door: Steijns27-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

eetkamertafel

prima geholpen door verkoopster in filiaal Heerlen.
beoordeling 9

Door: Hub Deckers20-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

fautuil

we hebben vandaag er een fautuil gekocht dan wel in een andere kleur,heel goed advies gekregen .
nu nog wachten op de levering we zijn benieuwd
heel goed geholpen door de verkoopster Ellen Metsemakers
pluspunt

Door: Nettie Bemelmans16-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goede service

we hebben 2 relaxstoelen gekocht heel snel geleverd werd aangegeven 6 weken wachten dat was ook .ze werden optijd geleverd.jaren geleden een bank gekocht daar zijn we zeer tevreden over. snelle service, fijn chauffeurs, fijne verkoopster die ons geholpen heeft.wij zijn tevreden over de zaak in heerlen.

Door: ingrid schmeitz16-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vriendelijk en hartelijk personeel

Plus punten,alles wordt goed uitgelegd.
Minpunten geen.

Door: Johan Binten10-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Wat een in- en inslechte kwaliteit!

Budget Home Store XXL Horst Budget Home Store Heerlen Budget home Store XXL Nijmegen Budget Store XXL ben voorzichtig als je hier wat koopt!!
Ziet er leuk uit.... maar kwaliteit? Dat krijg je niet.
Wat een kwaliteit! ????
Wat een service!????

2,5 jaar geleden een bankstel gekocht voor bijna €3000,-. Bij hoog en laag volhouden (ook nu nog ????) "het is een leerproduct".
We lopen de winkel in Heerlen binnen met de foto's en krijgen de melding "tsja, we geven maar 2 jaar garantie", en als coulance (????☺????????) geven jullie ons €70,- korting op een bestelling van €1650,-.
En dit na bijna 16 weken aan het lijntje gehouden te zijn. In een tijd dat iedere winkel je dood gooit met 10% korting.
We konden wel een nieuw bankstel kopen met 50% korting (er zat wel een maximum wat nooit bekend is gemaakt aan die korting).
Echt waar?
Ja, helaas, het was onze keus om onze nieuwe bank #niét bij jullie te kopen.
Gek hè als je de foto's ziet?

En dan nóg een verkoper/manager die zegt (tsja er stonden klanten naast hem) "het is leer mevrouw".
Leer-resten vermengd met lijm op een stof plakken is GEEN LEER!!!!

Poels Wonen en Slapen geen mooie reclame!

Door: Yvette Van den Essen22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Zeer goede service

Hoekbank in Horst gekocht , bleek de verkeerde opstelling te zijn .Na telefoontje van chaufffeur naar de zaak ,kregen een fijne hoekbank te leen. Na 6 wk kwam de goede bank, zit heerlijk en we zijn super tevreden Budgethome Hoerst bedankt voor de goede service.????

Door: Pijnenburg13-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte Levertijd

Met het bestellen in de winkel liep helemaal prima.

We zouden de banken na 14 weken binnen krijgen. (In de 14e week na dat we er zelf achteraan hebben gebeld). Kregen we te horen dat pas 2019 geleverd zou worden. Heel teleur stellend!
Wel als ter compensatie kregen we een bank en fauteuil als leen, jammer is alleen dat ze niet geluisterd hebben met onze vraag vanwege de slechte rug, hebben we er dus helemaal niks aan.

Om nu te zeggen zou ik hier nog een keer bestellen nee! Zou ik het aan iemand anders aanbevelen zeker niet!!!

Door: Bert Verstegen13-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Slechte klachtafhandeling

Na een goede service in de zaak was de service bij het aangeven van een klacht ver beneden de maat. We hebben een 2 en 3 zitter besteld. Deze werd binnen de genoemde termijn geleverd. Direct na levering heb ik de banken uitgepakt. Bij de 3zitter kwam een scheur in de stof tevoorschijn. Deze binnen 10 min na levering gemeld. Vanaf minuut 1 was de toon aan de telefoon vijandig en kwam het erop neer dat ik moest "bewijzen" dat ik de schade niet veroorzaakt had. Uiteindelijk is de schade hersteld. Maar de weg was lang en verre van aangenaam. En excuses....Daar wacht ik nog steeds op. Had nog een mooie stoel in de zaak gezien maar twijfel ontzettend of ik hier nog wel iets wil kopen.

Door: Diana25-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Goede zaak

In Oldenzaal een ruime hoekbank voor een scherpe prijs vorig jaar gekocht!
Levering toen der tijd eerder dan verwacht.
We hadden toen ons twijfel over hoe lang de bank goed bleef van kwaliteit maar nu een jaar verder nog geen verschil!
Echt een goede bank voor een scherpe prijs !

Door: Bram04-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Geweldige tafel

In week 33 kochten wij de eettafel Cadiz voor €499. Een dag later zag ik hem in de folder voor €449. Terug naar de winkel en daar werd meteen een nieuwe bon gemaakt voor de goedkopere prijs. Dit is pluspunt 1. De levering zou plaatsvinden in week 44, echter in week 39 werd ik al gebeld dat de tafel aanwezig was. Dit is pluspunt 2.
Het enige minpuntje is dat de tafel er op foto veel minder mooi uitziet dan hij in werkelijkheid is. Dus via de webshop zou ik hem waarschijnlijk niet hebben gekocht.
Het is een prachtige, stoere, zware tafel voor een ongelooflijk lage prijs.
Wij zijn er zeer gelukkig mee.

Door: C. Houben30-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

stoelen

Heb vorige week eindelijk de stoelen binnen gekregen (moest er zelf achteraan wanneer ik ze kon halen) Er bleek in 1 stoel een deuk te zitten en hij wiebelde. Gebeld, maar moest maar een mailtje sturen, dat heb ik dikke week geleden gedaan, maar tot nu toe niks gehoord. Hebben ze het misschien "te druk" bij de service afdeling??? De aardigheid is er allang vanaf. Je koopt tenslotte niet elke week nieuwe stoelen. Bestellen gaat vlot, leveren duurt al wat langer, maar klachten afhandelen moet direct in mijn ogen. Wachten, wachten, wachten tot de service afdeling tijd heeft........

Door: van der Woude28-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Slechte service

Ik heb onlangs bij budget homestore XXL een tafel, bed, salontafel en tv-kast gekocht. Ik kreeg een E-mail adres waar ik de levertijd kon opvragen. Toen ik het had opgevraagd kreeg ik te horen dat het in week 30/31 werd geleverd. Toen ik in week 31 op dinsdag nog niets gehoord had heb ik gemaild en kreeg al snel reactie dat de mail direct werd doorgestuurd naar de planning. donderdags had ik nog niets gehoord dus ik besloot om maar te bellen hier kreeg ik te horen dat het al binnen was maar dat de planning op vakantie was. Dit hadden ze bij de eerste en tweede mail moeten melden zodat ik mijn planning hierop kon aanpassen. Ik had immers deze 2 weken vrij genomen om in mijn huis te klussen en de spullen in elkaar te zetten. Dus ik s'maandags maar meteen gebeld zodat ze mij konden inplannen. het zou donderdag tussen 10 en 2 zijn. toen ze er om 2 uur nog niet waren heb ik gebeld wanneer ik het nou kon verwachten. De man van de planning zou de chauffeurs bellen en navragen hoe het zat. binnen 5 minuten belde hij terug en het liep in totaal een uur uit. Na een uur belde hij weer dat het nog 30 minuten zou duren. Uiteindelijk hebben ze alles afgeleverd de chauffeurs had zijn excuses aangeboden er bleek bij het vorig adres een communicatie fout bij hun te zijn geweest. Toen ik zei dat ik dit ook al had gemerkt bij hun bedrijf zeiden ze "verbaast ons niets". Toen ik eenmaal de spullen in elkaar had gezet en de salontafel omdraaide bleek dat hier een stuk was afgebroken. Bij het bed ontbrak er een beugel. Hierop heb ik een klachtenbrief ingevuld, de beugel kwam binnen een week. De salontafel werden de foto's doorgestuurd naar de leverancier. Na een week nog geen reactie dus besloot maar te bellen. De persoon die hierover ging was in gesprek en zou me direct terugbellen. Na een uur nog geen reactie dus ik besloot maar weer zelf hierachter aan te bellen. Toen kreeg ik te horen dat ik vandaag werd teruggebeld en niet direct. Dit was wel duidelijk tegen mij gezegd. Uiteindelijk moest ik ongeveer een maand extra wachten voor de salontafel. In de winkel was de salontafel direct leverbaar toen ik zei kunnen jullie die niet direct vanuit jullie opslag sturen zei ze na even aarzeling. uhm deze hebben we niet meer op voorraad. Hier geloof ik niets van maar ja ik kan het tegendeel niet bewijzen.
Met deze hele lijst aan klachten had ik een mail gestuurd naar de persoon die hierover ging en ik had gevraagd voor een compensatie door alle misstappen die hun gemaakt hadden. Na een week nog maar is gebeld voor een reactie, de persoon aan de telefoon zou een een herinnering sturen. 3 weken later nog geen reactie. dus ik zelf maar een weer een mail gestuurd. Uiteindelijke 33 dagen later!!! kreeg ik pas reactie. Ik kreeg geen compensatie omdat de klachten naar tevreden zijn afgehandeld. Hij gaf ook aan dat het overmacht was dat alles zo laat was geleverd omdat het aan de leveranciers lag.
Dit is gewoon onzin omdat ze aan telefoon al zeiden dat het binnen was....
Ik heb nog teruggemaild dat het geen overmacht was omdat ze al hadden gezegd dat het binnen was. maar tot op heden geen reactie meer gehad.

Dit bedrijf laat overal steken liggen. Maar hun geven zelf aan dat de schuld niet bij hun ligt.

Door: Tim24-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Slechte service!!!

Ik heb vorig jaar een bank gekocht bij Home budget Store in Alkmaar wat nu Woononline is. Bijpassende poef besteld en alleen een kleinere afmeting poef ontvangen. nadat we die bezorgd kregen heb ik alles uit de verpakking gehaald. Daarna telefonisch contact gehad en moest ik ze mailen daarover. Na heen en weer mailcontact te hebben gehad hebben ze aangegeven dat ze de poef niet uit de verpakking terug kunnen nemen. met andere woorden " je hebt pech!!". Vervolgens contact gehad met een advocaat en die heeft toendertijd met de voormalige manager gesproken. Die wilde dat de advocaat geen zaal van maakte en heeft vervolgens toegezegd dat we de oude poef konden opsturen en dat we binnen 10 a 12 weken de nieuwe poef zouden ontvangen. Tot op heden niks vernomen. Nu blijkt dat de manager sinds een paar maanden daar niet werkzaam is. Sindsdien contact gehad met Bart Harmsen( manager). en die wil mij op geen enkele manier helpen. dus ik ben mn oude poef kwijt en ik ontvang volgens hem met geen mogelijkheid een nieuwe. Hele hele slechte service en ze zijn nog niet van me af. Ik ga hier zeker een zaak van maken want dit is echt belachelijk. En tijdens het hele jaar contact gehad met personeel en die begrepen mn situatie en hebben mij ook gerustgesteld dat ik geholpen zou worden want dit vonden ze allemaal erg vervelend. dus ben niet boos op personeel maar zeer zeker op de management

Door: Zakia el Hiri26-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Budget Home Store

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)