NederlandReview

    Ervaringen Budget Home Store

    Een huis heeft toch een leuke inrichting nodig om een beetje gezellig te zijn. Dus waar kun je de stoelen, tafels, banken en andere meubels vinden om je huis woonbaar te maken? Één winkel die meubels verkoopt is Budget Home Store. Maar wat zal de kwaliteit van hun fauteuils zijn? Zullen hun stoelen en tafels wel bestand zijn tegen onstuimige kinderen en drukke huishoudens? Hoe comfortabel zullen hun bedden zijn? Zal het de bezorgservice van Budget Home Store lang duren voor je nieuwe kast is thuisbezorgd? En hoe zal je behandeld worden door hun klantenservice als je een probleem, vraag of klacht over één van hun producten hebt? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij Budget Home Store hebben gekocht. Lees hun reviews om te onderzoeken wat deze zaak nou echt aanbied. De meningen, ervaringen en beoordelingen van deze klanten kunnen je helpen beslissen of Budget Home Store jouw soort meubelzaak is of niet.

    Over Budget Home Store

    Budget Home Store is een meubelzaak. Hun slagzin is “bewust betaalbaar”, omdat ze geloven dat fijne meubels voor iedereen betaalbaar moeten kunnen zijn, wat je budget ook is. In hun zaak kun je bijvoorbeeld banken vinden. Ze hebben van die fijne hoekbanken waar je lekker in kunt wegzakken. Ook zijn er fauteuils, eetkamerstoelen, armstoelen, barkrukken en relaxfauteuils. Hun categorie met tafels bevat onder andere salontafels, bureaus, bartafels, sidetables, eettafels, bijzettafels en meer. Ze hebben ook een afdeling kasten waar je terecht kunt voor TV meubels, buffetkasten, vitrinekasten, ladenkasten, bergkasten, roomdeviders, dressoirs, boekenkasten, schoenenkasten, kleinmeubelen en overige kasten. In hun categorie verlichting kun je tafellampen, plafonnières, hanglampen, lichtbronnen, lampenkappen en vloerlampen vinden. En voor de slaapkamer hebben ze boxsprings, bedbodems, nachtkastjes, matrassen, tienerbedden, linnenkasten en natuurlijk 1-persoonsbedden en 2-persoonsbedden. En om je huis wat op te leuken zijn er wat accessoires zoals plaids, bazen, bedtextiel, wanddecoratie, spiegels, onderhoudsartiekelen, kapstokken, decoratie, fotolijsten, woonkussen, karpetten, badtextiel,, klokken, kaarsen en theelichtjes.


    Stoelenparade by Budget Home Store.

    Diensten van Budget Home Store

    Ze hebben verschillende winkels waar je hun producten kunt kopen. Ze zittel onder anderen in Heerlen, Alkmaar, Zoeterwoude, Goes, Emmen, Horst, Zwaagdijk, Groningen, Uden, Den Bosch, Winterswijk en Sneek. Maar je kunt hun producten ook via hun website bestellen. In dat geval zal de bezorgservice van Budget Home Store ervoor zorgen dat de stoel, tafel of bank netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Budget Home Store heeft ook een klantenservice om je te assisteren als je hulp nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Budget Home Store

    Staan er in jouw huis al meubels van Budget Home Store? Ook al is het maar een spiegel of fotolijstje, wij willen graag horen wat je te zeggen hebt. Hoe comfortabel zijn hun stoelen en banken nou echt? Zijn hun tafels echt zo stevig? Hoeveel boeken kunnen er in één van hun boekenkasten? Heb je lang in het donker moeten zitten voor hun bezorgservice je nieuwe vloerkamp bezorgde? En wat vind je van de klantenservice van dit meubelbedrijf? Schrijf je eigen review en vertel wat jij van deze meubelwinkel vindt.

    How zal jouw huis eruit zien met meubels van Budget Home Store? Lees reviews over hun eettafels, boekenkasten, stoelen, banken en meer.

    Budget Home Store
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (94)

    7.6
    72% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Budget Home Store

    Uw beoordeling

    Driezitsbank

    Budget Home Store Heerlen is absoluut mijn favoriete Woonwinkel!

    Ik geniet er enorm van de huiselijke, knusse sfeer, die in alle 'kamers' gecreëerd wordt. De prachtige schilderijen, unieke kunstwerken voor aan de muur, kortom, alles om een huis zo gezellig mogelijk te maken. Ik kom er echt ogen te kort!
    En ook heel belangrijk in deze tijd, het is er betaalbaar.
    Heb er reeds eerder een kunstwerk voor aan de muur gekocht, prachtig, krijg er nog altijd complimenten over. Heb reeds eerder een relaxfauteuil gekocht, de levering duurde wat langer dan afgesproken, maar hij is het waard! Absoluut een heerlijke stoel!!

    Ben nu geweest voor een driezitsbank. We konden rustig kijken en vergelijken. Tijdens het rondkijken werd ons gevraagd of we iets te drinken wilden. En ik ben geholpen door Nicki Adriolo. Zéér vriendelijk, zeer behulpzaam, én heel belangrijk, zeer geduldig haha!! Een Top winkel, met Top personeel!!

    Ik ga ervan uit, hoop, dat de levering goed gaat. En ik hoop zeker, dat ik met de bank net zo tevreden ga zijn, als met het kunstwerk en de relaxfauteuil. Zo niet, laat ik mij, zonder meer, zeker horen.

    Maar voor mij blijft Budget Home Store, met stip, dé mooiste en gezelligste Woonwinkel!!

    .

    Door: Nicole Pieters08-06-2019
    W.H.P. BERTRAND01-03-2020

    Paar keer op de zaak in HEERLEN Geweest zeer goed geholpen door Danny Kremers.Nu nog 12weken wachten op de aflevering van de meubels,We vertrouwen erop dat het helemaal goed komt.

    Marleen Smeets08-03-2020

    Voor de 2e keer een grote aankoop bij Budget Home in Heerlen gedaan. ruim 5 jaar geleden een grote eettafel met 6 mooie stoelen waar we nog altijd blij mee zijn en nu een prachtig leren bankstel. Alles naar volle tevredenheid afgeleverd. In de winkel is het aangenaam rondkijken zonder dat er meteen iemand in je nek hangt. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen er graag en zullen ook graag weer terug komen. houden zo!

    L Thomassen30-03-2020

    ben zeer tevreden en zou er weer kopen bediening zeer attent

    D Lemaire 06-06-2020

    Een mooie aankoop gedaan in Heerlen. Goed geholpen ben zeer tevreden en zou hier zeker weer komen heel attente mensen top gewoon

    Jos20-06-2020

    Vandaag in heerlen geweest bij budget home store xxl. Geduldig en goed geholpen . Heb een komplete inboedel gekocht . Tot zo ver alles in orde ,was een gezellige sfeer. Als de levering en de service ook zo is zijn wij zeer te vreden. Zal hier over +/_ weken terug op komen..........das de levertijd gr

    Jolanda Smid 26-08-2020

    Goed geholpen door Ellen metsemakers Vriendelijk en deskundig advies

    W.G. Koppens15-09-2020

    3 zits bank met fauteuil bezorgd door zeer vriendelijke bezorgers. Hebben 12 weken moeten wachten maar is de moeite waard geweest.

    Math Driessen19-09-2020

    Donderdag in de xxl winkel in Heerlen geweest.Wat een fijne bediening

    D. Boltong21-10-2020

    nu afwachten of de tafel al morgen vanuit een ander filiaal bezorgd wordt.

    D.Boltong21-10-2020

    na vele winkels te hebben bezocht en ondanks dat de tafel ook elders te koop was, zijn we toch hier weer teug gegaan. wat ons aansprak is dat het personeel erg vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig was. nu hopen dat de tafel morgen vanuit ander filiaal bezorgd wordt...kan niet wachten haha

    Nellissen28-10-2020

    Garantie is niet echt goed terwijl duidelijk fout in geleverd produkt zit..... Wij hebben set van 4 keuken stoelen gekocht paar jaar terug.. buis breekt spontaan los in rugleuning.. 2 vd stoelen garantie gekregen..fabrieksfout.. 3 de stoelen nu defekt maar nu willen niet meer vergoeden.. garantie voorbij.. je zou denken een stoel toch met normaal gebruik meer dan 2 jaren als stoel te kunnen functioneren..... probleem stoelen met duidelijk dezelfde fout bovenin .. buis vergeten of niet goed gelast..

    van Baardewijk20-03-2021

    Voor service of garantie hoef je niet bij deze winkel te zijn. 2 1/2 jaar geleden een bank gekocht bij Budget Home Store in Nijmegen. Deze bank zakt nu al door. Bij de klantenservice zeggen ze gewoon dat we de bank niet bij Budget Home Store gekocht hebben (ondanks meegestuurde originele factuur). Hoe dan??? En dat daarnaast de garantie van 2 jaar is verlopen. Ongelofelijk!!! Ik zal hier dan ook nooit meer iets kopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    bankstel microvezel en relaxfauteuil en 4 eetkamerstoelen microvezel

    Ik ben tot nu toe tevreden over de winkel in Nijmegen. Net als de eerste keer was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Koffie aanbieden en tijd nemen voor de klant is iets wat je niet overal krijgt. Zakelijk en menselijk gezien altijd slim. Op mijn bankstel en relax fauteuil moest ik destijds, 1 jaar geleden, geheel volgens de afspraak 7 weken wachten. Ik ontving hem zelfs 10 dagen eerder dan verwacht. Alles netjes geregeld en afgewikkeld. Het is een prima bankstel en ik ben er dus erg blij mee. De laatste bestelling van 4 eetkamerstoelen, met een behoorlijke korting, heb ik onlangs gedaan. Deze levering zal, afhankelijk van vertragingen, p.l.m 1 tot 7 weken kunnen duren. Het hoe en waarom werd meteen duidelijk gemaakt door de verkoper. Ik heb er alle vertrouwen in dat het ook nu weer goed zal worden afgehandeld.

    Door: John Weelink04-02-2020
    M Mommers27-06-2020

    Vandaag 27-6-2020 in de Budget Home store een nieuwe eethoek gekocht, we liepen deze zaak binnen in Heerlen, we hebben eerst rond gekeken, en we zijn ook nog naar andere winkels geweest, maar na de 4e winkel zijn we terug gegaan naar de Budget Home Store, en daar hebben we onze droom eethoek met stoelen en nog een salon tafel gekocht, we zijn zeer vriendelijk benaderd en geholpen, met een kop koffie erbij, we gaan zeker nog eens terug.

    Tineke Ransdorp10-03-2021

    Weer een mooie bank gekocht bij Budget Home Store helemaal in onze nopjes. Ellen heeft ons alles uitgelegd en was perfect we konden van alles er bij kiezen en kosten waren in prijs inbegrepen. Super winkel met lekkere koffie er bij en alle tijd hebben ze voor je. Hennie en Tiny Ransdorp

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2018

    We hebben bij budget home store in Heerlen de Perro bank gekocht en extra 5 jaar garantie! Nu 2 jaar later (natuurlijk net na de garantie) laat de toplaag van de yacht leder los en zit er een scheur in. We hebben contact opgenomen met het bedrijf waar we de extra 5 jaar garantie hadden afgesloten. Het bedrijf gaf aan dat dit niet onder de garantie valt en dat ze het toch niet konden komen maken ivm Corona! En ze zeiden dat het stof op was. Heel erg jammer. Yacht leder is van zeer slechte kwaliteit!! De bank kraakt van alle kanten. Het was geen goedkope bank maar volgende keer koop ik toch wel echt leder!! Kortom een leuke bank maar van slechte kwaliteit!!.

    Door: Heidi Strijkers30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Geweldige tafel

    In week 33 kochten wij de eettafel Cadiz voor €499. Een dag later zag ik hem in de folder voor €449. Terug naar de winkel en daar werd meteen een nieuwe bon gemaakt voor de goedkopere prijs. Dit is pluspunt 1. De levering zou plaatsvinden in week 44, echter in week 39 werd ik al gebeld dat de tafel aanwezig was. Dit is pluspunt 2.
    Het enige minpuntje is dat de tafel er op foto veel minder mooi uitziet dan hij in werkelijkheid is. Dus via de webshop zou ik hem waarschijnlijk niet hebben gekocht.
    Het is een prachtige, stoere, zware tafel voor een ongelooflijk lage prijs.
    Wij zijn er zeer gelukkig mee.

    Door: C. Houben30-09-2018
    W vellinga06-03-2020

    Gekocht in Sneek. 4 eetkamerstoel en 2 fauteuils. Goede keus, goed geholpen, en levering uitstekend. Stoelen inelkaar gezet, en afval allemaal meegenomen. Geweldig. Is even wennen andere meubels in je kamer, maar we zijn erg tevreden, staat prachtig. Bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Meubels , accecoires

    Goede kwaliteit meubels voor een schappelijke prijs .

    Personeel allemaal vriendelijk en goede service !

    Door: Sarella09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tv meubel, salontafel, eetkamertafel

    Schandalig!!
    3 maanden geleden deze meubels van home budget store binnen gekregen, op het tv meubel staat een tv waar ik dus nu de verkleuring van op de kast heb.
    Hierbij gemaild naar ze omdat ik dit schandalig vond, waarbij ik een mail terug krijg met daarin dat het door zonlicht komt en hierdoor buiten de garantie valt!
    Schandalig dat ik de tv meubel +- 3 maanden heb en dat hij nu al verkleurd en hier niks aan gedaan word!

    Mensen wees gewaarschuwd!
    Ik koop hier dus nooit meer wat!!!!
    #homebudgetstore

    Door: Minou Habets03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    eetkamerstoelen

    ben twee keer in de winkel geweest, 1e keer om proef te zitten omdat ik nogal klein ben en niet met mijn benen wil bungelen, na advies van winkelmedewerker plaats genomen in een heerlijke stoel en met de beentjes op de grond.
    2e keer om te kijken of de twee stoelen die ik wilde gaan kopen bij de rest van mijn eettafel paste. met de zelfde winkelbediende als de eerste keer aan het schuiven gegaan tot het na mijn smaak was, niks was haar te veel geen moeite werd bespaard. Ik kan niet anders zeggen dan Top. en verheug me dat ik binnenkort 2 mooie stoelen onder mijn eettafel kan schuiven.

    Door: Erika12-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    6 eetkamerstoelen Rocco en Fauteuil bonn

    Zeer goede uitleg van het te behandelen van de stoelen Namen zich de tijd om ons door de winkel te laten lopen voor het uitzoeken van de stoelen dus geen opdringerig gevoel aan over gehouden . Vandaar gaan we graag voor het uitzoeken van ons meubilair naar deze winkel ook al kopen we niets om ideeën op te doen.
    Aflevering in goede staat werden op de hoogte gesteld van de tijd dat alles werd afgeleverd , zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.
    Hierdoor blijft BUDGET HOME STORE XXL onze favoriete woonwinkel.

    H.M. Bertrand

    Door: H.M. Bertrand18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geweldig

    ik ben geholpen door Ellen Metsemakers.
    meubels naar je smaak en prijs kun je tegenwoordig overal kopen. Het is een kwestie van gunnen en hoe je geholpen wordt.
    deze dame heb ik echt gegund.
    ze was minstens 3,5 met mij bezig om de juiste meubels voor mijn nieuwe huis te kopen inclusief slaapkamers.
    wel willen verkopen, maar niet opdringerig.
    ik heb complete inrichting hier gekocht.
    ik kan nog geen sterren geven voor bezorgen,maar heb volle vertrouwen in.


    Door: mirjam terpstra15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Boxspring

    Via Marktplaats een boxspring van Budget Home Store in Sneek gevonden. Bleek om een showroommodel te gaan. In eerste instantie geen vervoer, dus werden vrachtkosten berekend, maar alsnog vervoer kunnen regelen. Geen probleem, de vrachtkosten werden netjes teruggestort. Goed geholpen en bed is van prima kwaliteit.
    Extra pluspunt voor de winkelmevrouw die in de ophaalruimte ter plekke extra plastic en tape regelde omdat het op een aanhanger moest en het inmiddels toch wel heftig regende.

    Door: Tetty Heininga06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Madeira meubels en bijzet tafeltjes.

    Alles + goeie bediening klantvriendelijk goeie service kan altijd met vragen komen wordt altijd goed geluisterd. Zo door gaan, ik vertel aan iedereen van deze fantastische winkel.👍

    Door: Verheijen30-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    eettafel met stoelen

    mooie boomstamtafel gekocht, vakkundig advies gekregen.
    er wordt goed meegedacht, vriendelijke verkopers, ruime keuze en mooie winkel.
    zeker een aanrader!

    Door: kim wijnen29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankstel

    Zeer netjes geholpen en bankstel snel geleverd zeer tevreden

    Door: Van der meer 29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Stoelen

    Gastvrij ontvangst. Vakkundig geholpen. Meedenken.
    Winkel Sneek

    Door: Kroeger27-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dressoir

    Een dressoir gekocht.
    Zeer attent en goed geholpen door Kelly de Rooij.
    Goede informatie gekregen.
    Op de levertijd moet ik nog terugkomen.
    Al met al zeer tevreden.

    Door: Pierre Koenen 26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hoekbank

    Heb alleen maar plus punten
    Budget home store oldenzaal
    Bedankt voor de service echt geweldig van jullie
    Kunnen andere meubelzaken nog van leren wat van goede service jullie geven bedankt patrick

    Door: Esther19-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    eettafel en stoelen, 2 fauteuils, salontafel.

    Super mooie meubels en goede prijs.
    Zeer goed geholpen door personeel in de winkel Heerlen.
    Helaas door corona langere levertijd, maar gelukkig nog geleverd voor de kerst. En super vriendelijke jongens bij levering thuis. En al mijn meubels goed afgeleverd, veilig ingepakt. Ik ben zeer tevreden en blij nu in de kerstvakantie met mijn nieuwe meubels.

    Door: Rosita Kraft 24-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    eettafel, stoelen

    Ook nu weer super servies van Natascha.
    Goed advies en alles goed geregeld. Zeer tevreden.
    Alleen een zeer lange levertijd.

    Door: Miriam18-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Eetkamer tafel met 6 stoelen

    Zeer mooie eetkamertafel met 6 erg leuke stoelen gescoord voor een betaalbare prijs ,nu effe wachten dat ze geleverd worden .
    Zeer fijne bediening en advies gekregen.
    Kom hier zeker terug.

    Door: P Dormans25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fautuil bob

    Ziet er prima uit en zit ook nog heerlijk.
    Het mooie was diverse kleuren beschikbaar en hoge of lage rugleuning.
    Ook de verkoper d.kremers heel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Door: Bert De rooij11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Budget Home Store een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 94 ervaringen geplaatst over Budget Home Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Budget Home Store actief?

    Budget Home Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Home Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.