NederlandReview

    Ervaringen Budget Home Store

    Een huis heeft toch een leuke inrichting nodig om een beetje gezellig te zijn. Dus waar kun je de stoelen, tafels, banken en andere meubels vinden om je huis woonbaar te maken? Één winkel die meubels verkoopt is Budget Home Store. Maar wat zal de kwaliteit van hun fauteuils zijn? Zullen hun stoelen en tafels wel bestand zijn tegen onstuimige kinderen en drukke huishoudens? Hoe comfortabel zullen hun bedden zijn? Zal het de bezorgservice van Budget Home Store lang duren voor je nieuwe kast is thuisbezorgd? En hoe zal je behandeld worden door hun klantenservice als je een probleem, vraag of klacht over één van hun producten hebt? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij Budget Home Store hebben gekocht. Lees hun reviews om te onderzoeken wat deze zaak nou echt aanbied. De meningen, ervaringen en beoordelingen van deze klanten kunnen je helpen beslissen of Budget Home Store jouw soort meubelzaak is of niet.

    Over Budget Home Store

    Budget Home Store is een meubelzaak. Hun slagzin is “bewust betaalbaar”, omdat ze geloven dat fijne meubels voor iedereen betaalbaar moeten kunnen zijn, wat je budget ook is. In hun zaak kun je bijvoorbeeld banken vinden. Ze hebben van die fijne hoekbanken waar je lekker in kunt wegzakken. Ook zijn er fauteuils, eetkamerstoelen, armstoelen, barkrukken en relaxfauteuils. Hun categorie met tafels bevat onder andere salontafels, bureaus, bartafels, sidetables, eettafels, bijzettafels en meer. Ze hebben ook een afdeling kasten waar je terecht kunt voor TV meubels, buffetkasten, vitrinekasten, ladenkasten, bergkasten, roomdeviders, dressoirs, boekenkasten, schoenenkasten, kleinmeubelen en overige kasten. In hun categorie verlichting kun je tafellampen, plafonnières, hanglampen, lichtbronnen, lampenkappen en vloerlampen vinden. En voor de slaapkamer hebben ze boxsprings, bedbodems, nachtkastjes, matrassen, tienerbedden, linnenkasten en natuurlijk 1-persoonsbedden en 2-persoonsbedden. En om je huis wat op te leuken zijn er wat accessoires zoals plaids, bazen, bedtextiel, wanddecoratie, spiegels, onderhoudsartiekelen, kapstokken, decoratie, fotolijsten, woonkussen, karpetten, badtextiel,, klokken, kaarsen en theelichtjes.


    Stoelenparade by Budget Home Store.

    Diensten van Budget Home Store

    Ze hebben verschillende winkels waar je hun producten kunt kopen. Ze zittel onder anderen in Heerlen, Alkmaar, Zoeterwoude, Goes, Emmen, Horst, Zwaagdijk, Groningen, Uden, Den Bosch, Winterswijk en Sneek. Maar je kunt hun producten ook via hun website bestellen. In dat geval zal de bezorgservice van Budget Home Store ervoor zorgen dat de stoel, tafel of bank netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Budget Home Store heeft ook een klantenservice om je te assisteren als je hulp nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Budget Home Store

    Staan er in jouw huis al meubels van Budget Home Store? Ook al is het maar een spiegel of fotolijstje, wij willen graag horen wat je te zeggen hebt. Hoe comfortabel zijn hun stoelen en banken nou echt? Zijn hun tafels echt zo stevig? Hoeveel boeken kunnen er in één van hun boekenkasten? Heb je lang in het donker moeten zitten voor hun bezorgservice je nieuwe vloerkamp bezorgde? En wat vind je van de klantenservice van dit meubelbedrijf? Schrijf je eigen review en vertel wat jij van deze meubelwinkel vindt.

    How zal jouw huis eruit zien met meubels van Budget Home Store? Lees reviews over hun eettafels, boekenkasten, stoelen, banken en meer.

    Budget Home Store
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    7.2
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    7
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bankstel

    Wat fijn dat je zo goed geholpen wordt bij Budget Store, veel keus in hoekbanken of bankstellen, maar het ligt gewoon eraan wie je daarbij help zoeken wat wij graag wilden hebben, en dat hadden wij een fijne verkoopster Silvia die niets te veel was om met ons te zoeken en meten dus geslaagd en nu 12 weken wachten

    Door: H.E. Degens 30-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Driezitsbank

    Budget Home Store Heerlen is absoluut mijn favoriete Woonwinkel!

    Ik geniet er enorm van de huiselijke, knusse sfeer, die in alle 'kamers' gecreëerd wordt. De prachtige schilderijen, unieke kunstwerken voor aan de muur, kortom, alles om een huis zo gezellig mogelijk te maken. Ik kom er echt ogen te kort!
    En ook heel belangrijk in deze tijd, het is er betaalbaar.
    Heb er reeds eerder een kunstwerk voor aan de muur gekocht, prachtig, krijg er nog altijd complimenten over. Heb reeds eerder een relaxfauteuil gekocht, de levering duurde wat langer dan afgesproken, maar hij is het waard! Absoluut een heerlijke stoel!!

    Ben nu geweest voor een driezitsbank. We konden rustig kijken en vergelijken. Tijdens het rondkijken werd ons gevraagd of we iets te drinken wilden. En ik ben geholpen door Nicki Adriolo. Zéér vriendelijk, zeer behulpzaam, én heel belangrijk, zeer geduldig haha!! Een Top winkel, met Top personeel!!

    Ik ga ervan uit, hoop, dat de levering goed gaat. En ik hoop zeker, dat ik met de bank net zo tevreden ga zijn, als met het kunstwerk en de relaxfauteuil. Zo niet, laat ik mij, zonder meer, zeker horen.

    Maar voor mij blijft Budget Home Store, met stip, dé mooiste en gezelligste Woonwinkel!!

    .

    Door: Nicole Pieters 08-06-2019
    W.H.P. BERTRAND 01-03-2020

    Paar keer op de zaak in HEERLEN Geweest zeer goed geholpen door Danny Kremers.Nu nog 12weken wachten op de aflevering van de meubels,We vertrouwen erop dat het helemaal goed komt.

    Marleen Smeets 08-03-2020

    Voor de 2e keer een grote aankoop bij Budget Home in Heerlen gedaan. ruim 5 jaar geleden een grote eettafel met 6 mooie stoelen waar we nog altijd blij mee zijn en nu een prachtig leren bankstel. Alles naar volle tevredenheid afgeleverd. In de winkel is het aangenaam rondkijken zonder dat er meteen iemand in je nek hangt. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen er graag en zullen ook graag weer terug komen. houden zo!

    L Thomassen 30-03-2020

    ben zeer tevreden en zou er weer kopen bediening zeer attent

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    bankstel microvezel en relaxfauteuil en 4 eetkamerstoelen microvezel

    Ik ben tot nu toe tevreden over de winkel in Nijmegen. Net als de eerste keer was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Koffie aanbieden en tijd nemen voor de klant is iets wat je niet overal krijgt. Zakelijk en menselijk gezien altijd slim. Op mijn bankstel en relax fauteuil moest ik destijds, 1 jaar geleden, geheel volgens de afspraak 7 weken wachten. Ik ontving hem zelfs 10 dagen eerder dan verwacht. Alles netjes geregeld en afgewikkeld. Het is een prima bankstel en ik ben er dus erg blij mee. De laatste bestelling van 4 eetkamerstoelen, met een behoorlijke korting, heb ik onlangs gedaan. Deze levering zal, afhankelijk van vertragingen, p.l.m 1 tot 7 weken kunnen duren. Het hoe en waarom werd meteen duidelijk gemaakt door de verkoper. Ik heb er alle vertrouwen in dat het ook nu weer goed zal worden afgehandeld.

    Door: John Weelink 04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige tafel

    In week 33 kochten wij de eettafel Cadiz voor €499. Een dag later zag ik hem in de folder voor €449. Terug naar de winkel en daar werd meteen een nieuwe bon gemaakt voor de goedkopere prijs. Dit is pluspunt 1. De levering zou plaatsvinden in week 44, echter in week 39 werd ik al gebeld dat de tafel aanwezig was. Dit is pluspunt 2.
    Het enige minpuntje is dat de tafel er op foto veel minder mooi uitziet dan hij in werkelijkheid is. Dus via de webshop zou ik hem waarschijnlijk niet hebben gekocht.
    Het is een prachtige, stoere, zware tafel voor een ongelooflijk lage prijs.
    Wij zijn er zeer gelukkig mee.

    Door: C. Houben 30-09-2018
    W vellinga 06-03-2020

    Gekocht in Sneek. 4 eetkamerstoel en 2 fauteuils. Goede keus, goed geholpen, en levering uitstekend. Stoelen inelkaar gezet, en afval allemaal meegenomen. Geweldig. Is even wennen andere meubels in je kamer, maar we zijn erg tevreden, staat prachtig. Bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    6 eetkamerstoelen Rocco en Fauteuil bonn

    Zeer goede uitleg van het te behandelen van de stoelen Namen zich de tijd om ons door de winkel te laten lopen voor het uitzoeken van de stoelen dus geen opdringerig gevoel aan over gehouden . Vandaar gaan we graag voor het uitzoeken van ons meubilair naar deze winkel ook al kopen we niets om ideeën op te doen.
    Aflevering in goede staat werden op de hoogte gesteld van de tijd dat alles werd afgeleverd , zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.
    Hierdoor blijft BUDGET HOME STORE XXL onze favoriete woonwinkel.

    H.M. Bertrand

    Door: H.M. Bertrand 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankstel

    Wat fijn dat je zo goed geholpen wordt bij Budget Store, veel keus in hoekbanken of bankstellen, maar het ligt gewoon eraan wie je daarbij help zoeken wat wij graag wilden hebben, en dat hadden wij een fijne verkoopster Silvia die niets te veel was om met ons te zoeken en meten dus geslaagd en nu 12 weken wachten

    Door: H.E. Degens 30-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Eettafel Otis

    Zeer klantvriendelijke medewerkers, goed te bereiken. Beveel deze winkel zeker aan

    Door: Corry 30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geweldig

    ik ben geholpen door Ellen Metsemakers.
    meubels naar je smaak en prijs kun je tegenwoordig overal kopen. Het is een kwestie van gunnen en hoe je geholpen wordt.
    deze dame heb ik echt gegund.
    ze was minstens 3,5 met mij bezig om de juiste meubels voor mijn nieuwe huis te kopen inclusief slaapkamers.
    wel willen verkopen, maar niet opdringerig.
    ik heb complete inrichting hier gekocht.
    ik kan nog geen sterren geven voor bezorgen,maar heb volle vertrouwen in.


    Door: mirjam terpstra 15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankstel en kast

    Wederom super geholpen bij budget Homer in Heerlen.
    Toevallig heeft Claudia Consten ons weer geholpen en haar uitleg was weer super. We hebben vorig jaar stoelen gekocht waar we ook helemaal blij mee zijn.
    De winkel maakt ons happy voor niet al te dure prijs, super materiaal in zeer goede staat. Bedankt weet, tot de volgende keer

    Door: Engels 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Eettafel stoelen en bijzettafeltjes

    Erg blij met mijn eetkamer set!!
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Bijzet tafeltjes (3) advies: meet thuis goed op of je de grootste maat kunt plaatsen. In de winkel oogt deze minder groot dan in de thuissituatie
    Levering volgens afspraak prima service.
    Ik raad Budget Home Store zeker aan.

    Door: Karen Groot 20-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede zaak

    In Oldenzaal een ruime hoekbank voor een scherpe prijs vorig jaar gekocht!
    Levering toen der tijd eerder dan verwacht.
    We hadden toen ons twijfel over hoe lang de bank goed bleef van kwaliteit maar nu een jaar verder nog geen verschil!
    Echt een goede bank voor een scherpe prijs !

    Door: Bram 04-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    eetkamerstoelen

    de 2e keer nu voor een aankoop in BHS Heerlen geweest en ditmaal hebben we eetkamerstoelen gekocht, goede adviezen niet opdringerig,
    kopje koffie erbij, kortom zoals het hoort!
    Levertijd is behoorlijk lang maar dit wordt wel duidelijk aangegeven.

    Door: F. Geraets 19-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vloerkleed

    Kleed was niet op voorrraad terwijl bij het rek hangt. Uiteindelijk 2 weekjes gewacht. Super tevreden en super vriendelijke medewerkers.

    Door: Moon Jacek 12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eetbank en stoelen

    Helaas te snel gekocht en ik ben er zo niet blij mee. Geprobeerd de annuleren maar helaas dit ging niet. Ik weet dat het mijn eigen schuld is maar de starre en kortzichtige houding van personeel is zeker niet netjes te noemen. Ik moest maar een mail schrijven naar directie. Grappig maar personeel beantwoord zelf de mail. Contact opgenomen maar of afnemen of annuleringskosten Ad € 250 betalen. Ze zouden nog met directie overleggen en zou teruggebeld worden. Uiteindelijk zelf maar gebeld en nee geen annulering. Ik kon zeker geen leidinggevende aan de lijn krijgen daar begonnen ze niet aan. Nee geen enkele coulance of vriendelijkheid. Nooit meer bij BHS iets kopen en zeker geen reclame maken. Ik heb nog een formulier ingevulld en zou dan gebeld worden. Ook daar wacht ik nog steeds op en bel je dan zelf maar dan kom je niet verder dan keuzemenu 1 of 2 en dat is het. Toets je 1 krijg je bericht en wordt verbinding verbroken. Bereikbaar van 8.30 tot 17.00????
    Nee nooit meer wat een waardeloze zaak. Een review van iemand die zei, als het geld binnen is tel je niet meer en helaas ik moet deze klant gelijk geven

    Door: Francien Dona 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bankstel

    Mooi bankstel ziet er goed uit . Wat ik minder vond is dat je het bankstel zelf moest impregneren

    Door: RGM Snijders 26-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hoekbank

    Wij werden geholpen door Ellen Metsemakers. Ze was heel vriendelijk en behulpzaam en niet opdringerig, heel tevreden over de toenadering. Een heerlijk kopje koffie aangeboden. Vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden. Wij kunnen geen minpunt aangeven.

    Door: Marie-Louise Amkreutz 11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    4 eetkamerstoelen

    Uitstekend geholpen door Claudia Consten bij het uitzoeken en bestellen van 4 eetkamer stoelen onder het genot van een aangeboden cappuccino
    goede uitleg qua onderhoud,kleur en de levering.

    Door: robert vallinga 11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Tafel

    Vriendelijke en hulpvaardige hulp. We kregen goed advies (dachten mee)en ze namen alle tijd voor ons.
    Totaal niet opdringerig, wat wij zeer waardeerden.
    Jammer van de lange levertijd, maar dat is bij veel bedrijven/zaken het geval.

    Door: Astrid Hendriks 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    bank en dressoir

    gastvrij , niet opdringerig en goede adviezen. Geduldig door Sandra geholpen.

    Jammer dat het 12 tot 14 weken levertijd heeft.

    Door: Andre Koopman 06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Bank

    Dit bedrijf levert zeer slechte kwaliteit.
    In de zitting van de bank ontstonden na een maand al diepe kuilen. Na diverse telefoontjes, mailtjes en persoonlijke gesprekken worden er geen oplossingen geboden. We horen nu niks meer van dit bedrijf. We hebben de koop ontbonden, maar krijgen geen reactie en geld terug.
    Koop dus niks bij deze zaak!

    Door: Anita 01-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 fauteuils BOB

    Uitstekend geholpen en geinformeerd door Martijn Velthausz vestiging Nijmegen.
    De stoelen zitten heerlijk, en werden eerder geleverd dan verwacht !!
    Vriendelijk personeel, die de stoelen bezorgd hebben.
    EEn aanrader deze winkel !!

    Door: Onje Pieters 05-12-2019
    HH Abelshausen 01-05-2020

    wij zijn zeer tevreden van de service, klantvriendelijkheid en de professionaliteit van Ellen Metsemakers, als de levering ook naar maat is, kan ik Budget Home Store bij iedereen aanbevelen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Budget Home Store

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Budget Home Store een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Budget Home Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Budget Home Store actief?

    Budget Home Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Home Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.