NederlandReview

    Ervaringen Budget Home Store

    Een huis heeft toch een leuke inrichting nodig om een beetje gezellig te zijn. Dus waar kun je de stoelen, tafels, banken en andere meubels vinden om je huis woonbaar te maken? Één winkel die meubels verkoopt is Budget Home Store. Maar wat zal de kwaliteit van hun fauteuils zijn? Zullen hun stoelen en tafels wel bestand zijn tegen onstuimige kinderen en drukke huishoudens? Hoe comfortabel zullen hun bedden zijn? Zal het de bezorgservice van Budget Home Store lang duren voor je nieuwe kast is thuisbezorgd? En hoe zal je behandeld worden door hun klantenservice als je een probleem, vraag of klacht over één van hun producten hebt? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij Budget Home Store hebben gekocht. Lees hun reviews om te onderzoeken wat deze zaak nou echt aanbied. De meningen, ervaringen en beoordelingen van deze klanten kunnen je helpen beslissen of Budget Home Store jouw soort meubelzaak is of niet.

    Over Budget Home Store

    Budget Home Store is een meubelzaak. Hun slagzin is “bewust betaalbaar”, omdat ze geloven dat fijne meubels voor iedereen betaalbaar moeten kunnen zijn, wat je budget ook is. In hun zaak kun je bijvoorbeeld banken vinden. Ze hebben van die fijne hoekbanken waar je lekker in kunt wegzakken. Ook zijn er fauteuils, eetkamerstoelen, armstoelen, barkrukken en relaxfauteuils. Hun categorie met tafels bevat onder andere salontafels, bureaus, bartafels, sidetables, eettafels, bijzettafels en meer. Ze hebben ook een afdeling kasten waar je terecht kunt voor TV meubels, buffetkasten, vitrinekasten, ladenkasten, bergkasten, roomdeviders, dressoirs, boekenkasten, schoenenkasten, kleinmeubelen en overige kasten. In hun categorie verlichting kun je tafellampen, plafonnières, hanglampen, lichtbronnen, lampenkappen en vloerlampen vinden. En voor de slaapkamer hebben ze boxsprings, bedbodems, nachtkastjes, matrassen, tienerbedden, linnenkasten en natuurlijk 1-persoonsbedden en 2-persoonsbedden. En om je huis wat op te leuken zijn er wat accessoires zoals plaids, bazen, bedtextiel, wanddecoratie, spiegels, onderhoudsartiekelen, kapstokken, decoratie, fotolijsten, woonkussen, karpetten, badtextiel,, klokken, kaarsen en theelichtjes.


    Stoelenparade by Budget Home Store.

    Diensten van Budget Home Store

    Ze hebben verschillende winkels waar je hun producten kunt kopen. Ze zittel onder anderen in Heerlen, Alkmaar, Zoeterwoude, Goes, Emmen, Horst, Zwaagdijk, Groningen, Uden, Den Bosch, Winterswijk en Sneek. Maar je kunt hun producten ook via hun website bestellen. In dat geval zal de bezorgservice van Budget Home Store ervoor zorgen dat de stoel, tafel of bank netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Budget Home Store heeft ook een klantenservice om je te assisteren als je hulp nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Budget Home Store

    Staan er in jouw huis al meubels van Budget Home Store? Ook al is het maar een spiegel of fotolijstje, wij willen graag horen wat je te zeggen hebt. Hoe comfortabel zijn hun stoelen en banken nou echt? Zijn hun tafels echt zo stevig? Hoeveel boeken kunnen er in één van hun boekenkasten? Heb je lang in het donker moeten zitten voor hun bezorgservice je nieuwe vloerkamp bezorgde? En wat vind je van de klantenservice van dit meubelbedrijf? Schrijf je eigen review en vertel wat jij van deze meubelwinkel vindt.

    How zal jouw huis eruit zien met meubels van Budget Home Store? Lees reviews over hun eettafels, boekenkasten, stoelen, banken en meer.

    Budget Home Store
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    7
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,6
    Service
    rating
    6,4
    Prijs
    rating
    7,6
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    6 eetkamerstoelen Rocco en Fauteuil bonn

    Zeer goede uitleg van het te behandelen van de stoelen Namen zich de tijd om ons door de winkel te laten lopen voor het uitzoeken van de stoelen dus geen opdringerig gevoel aan over gehouden . Vandaar gaan we graag voor het uitzoeken van ons meubilair naar deze winkel ook al kopen we niets om ideeën op te doen.
    Aflevering in goede staat werden op de hoogte gesteld van de tijd dat alles werd afgeleverd , zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.
    Hierdoor blijft BUDGET HOME STORE XXL onze favoriete woonwinkel.

    H.M. Bertrand

    Door: H.M. Bertrand 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Hoekbankstel

    Zeer goed geholpen fijne uitleg nemen de tijd voor j e tot nu toe zeer tevreden fijn personeel

    Door: Annemie aarts 17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5
    rating

    kast, tafel, stoelen

    Geweldige service en inzet om het de klant naar het zin te maken.
    Snelle navraag bij inkoop en levertijden en
    dan ook nog eerdere levering.
    Super gedaan Ellen

    Door: marianne Hendrix 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bank Auckland

    De bezorgers Mitch en Patrick wil ik bij deze een dikke pluim geven.

    Voor het overig komt de review t.z.t

    Door: Fam Woelk 10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    2zitsbank + tafelaccesoires

    Uitermate vriendelijk personeel.Niet opdringerig en denkt met je mee en neemt alle tijd voor de klant.Geeft duidelijk uitleg omtrent aankoop- en leveringsvoorwaarden.Kortom: een zaak waar het prettig winkelen is en uitnodigd voor vervolgbezoeken.Bovenstaande ervaringen opgedaan in lokatie Heerlen.

    Door: W.Frenken 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Een hoekbank, en fauteuil en 4 stoelen

    Gistermiddag onze bestelde meubels ontvangen,de bezorgers waren vriendelijk en de meubels zitten heerlijk.
    volgende keer komen we zeker weer naar jullie winkel in heerlen.

    Door: Miriam Pluijmen 06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    3 zitbank nabestelling

    Goed, nabestelling gedaan op onze 2 zitbank levering moeten we nog wachten op bericht van budget Home store.

    Door: Marian Vossen 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    2,5 en 2 zits bank 30-10-2019

    Heel prettig geholpen en duidelijke uitleg, Ook werd er duidelijk gekeken en geluisterd naar mijn situatie dit ivm bezorging van de banken.

    Door: E. Werkman 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    2,5 ziet en stoel (bank)

    Zeer goede ontvangst, duidelijke rustige uitleg, niet opdringerig, fijne keuze

    Door: Bemelmans 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    2 wings stoelen

    prima geholpen

    Door: marij engels 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Een hoekbank, en fauteuil en 4 stoelen

    Enkele weken terug deze meubels besteld hierbij geholpen door Sylvia Habets bij de winkel in Heerlen zeer vriendelijk en professioneel geholpen, complimenten hiervoor

    Door: Miriam Pluijmen 04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Klerenkast

    Ik heb eind juni een klerenkast gekocht in Heerlen en in augustus had ik deze ontvangen. Bij het bezorgen ging de bezorger de pakketten tellen en gaf aan dat alles compleet was. Toen we week later eenmaal begonnen met monteren, kwamen we er al snel achter dat we een pakketje met schroeven missen. Toen gebeld en bleek inderdaad dat ze deze waren vergeten. Eenmaal aangekomen gingrn we verder monteren. Toen bleek weer dat we onderdelen misten. Nogmaals gebeld en toen gaven zij aan dat het mijn schuld was dat ik de pakketen moest tellen en dat op elk pakket een nummer opstaat. Maar goed op de doos van de schroeven stond geen nummer op. Deze onderdelen hebben ze nogmaals besteld bij leverancier daarna hoor je niks meer van hun. Hierna gebeld en gemaild zonder een fatsoenlijke reactie. Zeer slechte service en voor mij echt nooit meer budget store eerste en laatste keer. Dit noem ik geen service en als er wat verkeerd gaat kan gebeuren maar doe dan alles om het op te lossen

    Door: Koen 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Bank , stoelen ,tafel

    Vier maanden moeten wachten , nu zitten wij met een defecte bank en een afschuwelijke leen tafel , en een monteur die pas over twee weken mischien tijd heeft , en een aanbetaling die even vergeten is door te geven bij bezorging

    Door: Tan 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Tafel en stoelen

    Na een bestelling te hebben geplaatst voor stoelen en een tafel met levertijd van 10-14 weken, wekenlang niets vernomen behalve de orderbevestiging. Zelf contact gezocht met de klantenservice. Tijdens dit contact kreeg ik iemand aan de telefoon die in haar chaos onze bestelling niet kon vinden en verwarring uitstraalde. Ze kon mij na een tijdje vertellen dat de bestelling veel later klaar zou zijn dan toegezegd was en wij zouden wat horen als er meer duidelijk was. In de weken hierna weer niets vernomen. Weer zelf gebeld en bevestiging gehad dat het geleverd zou worden, 17 weken na plaatsen van de bestelling. We zouden wat horen als de exacte leverdatum bekend was. Wederom niets vernomen. Weer zelf contact opgenomen. In dit contact te horen gekregen dat er aangegeven was dat wij zelf contact zouden opnemen over de bezorging (hoe kunnen wij nou weten wanneer de bestelling leverbaar is??) toen te horen gekregen dat ze enkel op dinsdag konden langskomen (wij zijn, zoals bijna iedere Nederlander, werkende en moesten dan maar een dag vrij nemen net na onze vakantie waarin de bestelling eigenlijk geleverd zou worden). Geen bevestigingsmail voor de bezorgingsdatum, niks. Slechte communicatie en veel verwarring. Ontevreden over de service. Je zou zeggen dat wanneer je voor een dergelijk bedrag iets bestelt, een bevestiging van bezorgingsdatum het minste is.

    Door: E 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Kledingkast

    Wat een prutsers! Online hadden we een mooie kledingkast gezien en dus reden we naar Nijmegen om 'm live te zien. We werden vriendelijk geholpen (een te vriendelijk, maar dat is persoonlijk) door een jongeman die wel heeeeeel veeeeel aan z'n collega moest vragen. 1e irritatie! Vervolgens kwam de vraag of we de kast kwamen halen of dat we 'm wilde laten bezorgen. Op een kast van 280 euro vond ik 50 euro erg veel, dus ik ging 'm wel halen. Nadat alles getekend was, werd even gemeld dat het depot niet in Nijmegen zat, maar in Horst bij Venray. (2e irritatie, dat had ie meteen moeten melden. 10 km rijden of 50km rijden scheelt nogal wat). Maar goed, toch maar besloten om 'm zelf te halen. Toen ik de melding kreeg dat de kast af te halen was, stond er bij dat dat alleen op werkdagen kon. Ja, doei..... Alsof ik een vrije dag ga nemen om een kast op te halen, wat een onzin. 3e irritatie. Maar goed, ik zat vast aan die kast, dus in mijn zomervakantie op maandag (openingstijden gecheckt van te voren uiteraard!) naar Venray gereden. Daar aangekomen wist een verkoopster van de winkel mij met een brede glimlach te vertellen dat het normaal nooit gebeurde, maar nu was het magazijn toch echt een weekje gesloten vanwege vakantie. Ik heb verder niets gezegd, want dan zouden er hele vervelende dingen uit komen! Dus na 45 minuten rijden, kon ik weer omdraaien zonder kast. Ik bel vervolgens het filiaal in Nijmegen, antwoord: 'tja, wij werden ook vorige week verrast door de mededeling van het magazijn dat ze een week dicht zouden zijn'. En dan dus niet ff al je klanten bellen die nog iets in het magazijn hebben staan, nee, die laat je gewoon voor niets naar Venray rijden. (zoveelste irritatie). Om ons tegemoet te komen, zouden ze de kast kosteloos komen brengen. Zodra de magazijnmedewerkers terug zouden zijn van vakantie zouden ze ons bellen voor een afspraak. Je raadt het al, we werden niet gebeld! (weer irritatie). We belden zelf wel weer: 'ik weet helemaal niets van het gratis leveren van uw kast, meneer'. (en opnieuw de irritatie). Maar ze gingen het wel even overleggen. Uiteindelijk werd de afspraak ingepland en is de kast dus kosteloos geleverd, maar tjeemig, wat een stelletje prutsers zeg!!!! Dit was de laatste keer dat ik daar spullen heb gekocht!

    Door: Dennis van Hees 16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Om te huilen...

    BHS was voor ons een onbekende naam en wij besloten de stoute schoenen aan te trekken en de rondgang naar de reguliere winkels zoals IKEA etc over te slaan.

    Ik heb een grote hoekbank gekocht bij BHS ten tijde van een kortingsactie. Ons viel op dat de verkoopster erg opdringerig (en brutaal) was omtrent het afsluiten van de koop. Ze wilde naar huis. ze had weekend zei ze... Begrijpelijk natuurlijk, al ging het hier om bijna €2500 euro en dan willen wij even kunnen nadenken over de kleur het materiaal etc. Actie moest die dag en anders ging het over... Op dat moment hadden wij de stekker er uit moeten trekken en hebben ons alsnog een bank laten aansmeren. Ontzettend dom van ons zelf achteraf gezien...


    Er zat een levertijd van 2 maanden op, wat nogal frappant is voor een winkel van dat kwaliteitsniveau. Bezorging zou in de ochtend plaats vinden, hier heb ik een dag verlof voor opgenomen. Uiteindelijk werd de bank door twee chagrijnige bezorgers pas na 2000 uur bezorgd. Bij het uitpakken constateerden wij scheurtjes in de stof bovenop de bank, rafels, slecht afgewerkte naden en het hoekstuk was scheef en half ingezakt. Was dit wel een nieuwe bank?

    De klantenservice (als je die brutale dame zo zou moeten betitelen) deed hier zeer laconiek over. Na diverse keren bellen kwam er een 'expert' van BHS kijken. Deze man gedroeg zich zeer intimiderend en wuifde onze klachten weg onder het mom van dat wij de bank zelf beschadigd zouden hebben en dat de bank was doorgezakt doordat wij altijd op het zelfde plekje zitten. Wij wegen 72 en 51 kilo, hebben geen kinderen, hebben geen huisdieren, roken niet en dat op een bank die pas 6 weken oud zou zijn. Over de scheur gaf hij aan dat dit onze eigen schuld was en over de rafels en naden moesten we niet zo moeilijk doen. We waren volgens hem (in zijn eigen bewoordingen) azijnpissers die overal een punt van maakten. Daarna vertrok de 'expert'... Na nog een keer bellen gaf BHS geen repliek meer. Ik heb overwogen om stappen te ondernemen, maar het beste is om bij deze oplichters nooit meer wat te kopen.

    Als je een equivalent budget heb, doe je zelf een plezier en ga dan naar een andere winkel toe. Hier gooi je je geld weg. Wat een prutsers! Ik zou me als ondernemer kapot schamen dat ik zo'n slechte kwaliteit en service lever met een gladgestreken gezicht.

    Door: Willem Timmer 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Bed en bank

    Over het bed geen klachten, echter was deze eerder klaar dan onze bank, omdat wij graag wel in ons nieuwe huis wilde slapen kostte apart bezorgen €50,- extra! Terwijl er al een bedrag van meer dan €3.000 besteed is aan meubels. De bank is ook later bezorgd dan afgesproken, bij het monteren van de bank mistte er een zakje schroeven, aan de telefoon zeiden ze dat deze niet meer leverbaar waren en we zelf maar nieuwe schroeven moesten kopen bij de bouwmarkt. Enorm slechte service!

    Door: Demi 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    bank, TV meubel, woonkamer kast, ronde eettafel en 4 stoelen

    Zeer prettig geholpen door Ellen Metsemakers, maar alleen veel te lange levertijd van 4 maanden! Wij hebben al die tijd gebivakkeerd op tuinstoelen in huis. Verschillende keren contact gehad met het bedrijf waarom het zolang moest duren, steeds een ander verhaal! Bankstel was al eerder in het magazijn maar kon niet eerder bezorgd worden, alles moest in totaal afgeleverd worden, slechte zaak!!!!!
    Het bezorgen was zeer goed, correcte bezorgers die ook een en ander uitleg verstrekte, hoe en waar je bij het monteren op moest letten!

    Door: A. Drummen 26-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    2 x 2 1/2 zits banken, 4 eetkamerstoelen.

    Ruime keuze, zeer deskundig, vriendelijk en goed geholpen door Ellen Metsemakers. Ze nam ruim de tijd om ons te adviseren, heel fijn. We zijn zeer tevreden! En komen in de nabije toekomst zeker terug!

    Door: Jeroen Meijer 22-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Driezitsbank

    Budget Home Store Heerlen is absoluut mijn favoriete Woonwinkel!

    Ik geniet er enorm van de huiselijke, knusse sfeer, die in alle 'kamers' gecreëerd wordt. De prachtige schilderijen, unieke kunstwerken voor aan de muur, kortom, alles om een huis zo gezellig mogelijk te maken. Ik kom er echt ogen te kort!
    En ook heel belangrijk in deze tijd, het is er betaalbaar.
    Heb er reeds eerder een kunstwerk voor aan de muur gekocht, prachtig, krijg er nog altijd complimenten over. Heb reeds eerder een relaxfauteuil gekocht, de levering duurde wat langer dan afgesproken, maar hij is het waard! Absoluut een heerlijke stoel!!

    Ben nu geweest voor een driezitsbank. We konden rustig kijken en vergelijken. Tijdens het rondkijken werd ons gevraagd of we iets te drinken wilden. En ik ben geholpen door Nicki Adriolo. Zéér vriendelijk, zeer behulpzaam, én heel belangrijk, zeer geduldig haha!! Een Top winkel, met Top personeel!!

    Ik ga ervan uit, hoop, dat de levering goed gaat. En ik hoop zeker, dat ik met de bank net zo tevreden ga zijn, als met het kunstwerk en de relaxfauteuil. Zo niet, laat ik mij, zonder meer, zeker horen.

    Maar voor mij blijft Budget Home Store, met stip, dé mooiste en gezelligste Woonwinkel!!

    .

    Door: Nicole Pieters 08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Budget Home Store

    Uw beoordeling