NederlandReview

  Ervaringen Bruynzeel Keukens

  Gaat u een nieuwe keuken kopen? Lees hier dan eerst de ervaringen van de klanten van Bruynzeel Keukens. Een keuken kopen is een grote uitgave die mensen maar een enkele keer in hun leven doen. Daarom is het belangrijk om hierbij een weloverwogen keus te maken. U wilt natuurlijk een keuken waar u vele jaren plezier van zult hebben. En de kans dat dit gaat lukken is het grootst als u zich voordat u een definitieve keuze maakt goed laat informeren. U vindt hier meer informatie over Bruynzeel Keukens en daarnaast ervaringen van onze bezoekers met dit bedrijf.

  Over Bruynzeel Keukens

  Bruynzeel Keukens is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1937 keukens ontwerpt. Niet alleen de ombouw van de keuken is van Bruynzeel, dit bedrijf levert als één van de weinigen ook zelf apparatuur zoals koelkasten en kooktoestellen. Dit betekent dat als u een keuken koopt bij Bruynzeel, u een keuken krijgt die geheel door dit bedrijf is gemaakt. U kunt op de website het keukenboek van Bruynzeel digitaal bekijken. Dit keukenboek kunt u ook aanvragen door op de homepage uw gegevens achter te laten. Daarnaast zijn er verspreid over het land 38 winkels waar u de keukens in het echt kunt bekijken. Hier kunt u ook een keuken laten ontwerpen gebaseerd op uw wensen en de beschikbare ruimte. Zo kunt u direct zien of dat wat u wilt ook haalbaar is

  'Bruynzeel Keukens - De keuken die werkt'

  Keukens in allerlei stijlen

  Een keuken kan in diverse stijlen worden ingericht. Dit varieert van klassiek tot modern en is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Heeft u een nieuw huis met een modern interieur dan zult u waarschijnlijk eerder kiezen voor een strak ingerichte keuken. Woont u in een monumentaal pand met klassieke inrichting, dan past daar een authentieke keuken bij die de sfeer van het huis eer aan doet. Maar ook in een klassiek ingerichte keuken wordt natuurlijk gebruik gemaakt van moderne apparatuur die aan alle eisen van vandaag voldoet zodat u comfortabel kunt koken en leven in de keuken. Met behulp van moderne computerprogramma’s kan tegenwoordig een 3D tekening worden gemaakt van de keuken die u in gedachten heeft zodat u van tevoren kunt zien hoe het eruit komt te zien. Zo kunt u verschillende stijlen proberen en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken.


  Klachten

  Het is algemeen bekend dat bij het plaatsen van een keuken nogal eens wat mis gaat. Dit hoeft niet altijd de schuld van de leverancier te zijn. Het kan gebeuren dat na plaatsing van een keuken er gebreken worden geconstateerd. Beschadiging van kastjes, een aanrechtblad dat niet goed is gemonteerd of afwerkingsfouten die weliswaar geen belemmering zijn maar die de keuken ontsieren. In de meeste gevallen worden deze problemen snel en naar tevredenheid opgelost. Maar als dat niet het geval is dan wilt u natuurlijk de mogelijkheid hebben om een officiële klacht in te dienen. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij het CBW en dat geeft u extra zekerheden als er iets verkeerd gaat. Ook als de winkel failliet gaat en u heeft al aanbetaald heeft u recht op teruggave van dit bedrag. Heeft u een klacht over een door Bruynzeel Keukens geplaatste keuken, dan dient u deze in de eerste plaats met de winkel zelf op te nemen. U kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Op de website staat vermeld dat er binnen een periode van uiterlijk twee weken contact met u wordt opgenomen over uw vraag of klacht. Als u niet tevreden bent over de afhandeling van een klacht, of als een reactie uitblijft, kunt u vervolgens contact opnemen met het CBW om uw klacht daar voor te leggen aan de onafhankelijke geschillencommissie. U vindt op de website van Bruynzeel Keukens de folder van het CBW waarin duidelijk wordt uitgelegd wat uw rechten zijn en hoe de Geschillencommissie werkt.

  Heeft u een keuken gekocht bij Bruynzeel Keukens en wilt u uw ervaringen delen met de bezoekers van NederlandReview?

  Dan zijn we daar natuurlijk erg blij mee! Hoe meer mensen een reactie achterlaten, hoe beter wij andere bezoekers kunnen informeren over de kwaliteit van een bedrijf. Ongeacht of uw ervaring positief of negatief is, uw reactie is van harte welkom. Juist omdat de aanschaf van een keuken een grote investering is waarvoor de meeste mensen een extra lening of hypotheek afsluiten, is het belangrijk dat u goed beslagen ten ijs komt als u de nieuwe keuken gaat uitzoeken. Niet alleen als het gaat om hoe de keuken er uit ziet, maar ook voor wat betreft de service van de leverancier. En daar kunnen de ervaringen van onze bezoekers u bij helpen.

  Lees hier beoordelingen van echte klanten van Bruynzeel Keukens! Hoe is de service? Krijg je korting op modellen uit de showroom? Kun je ook losse onderdelen kopen?

  Bruynzeel Keukens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bruynzeel Keukens

  Uw beoordeling

  Keuken

  Service tot aan de deur vd winkel. Inmiddels zijn we ruim 4 maanden na montage, en is de keuken nog niet af.

  Offertebedrag werd tot 2 keer toe stilzwijgend verhoogd. Ondanks toezegging geen terugkoppeling op het waarom. Wel aandringen op betaling vóór levering, ondanks dat zij deze toezegging niet nakomen.

  Onvolledige tekeningen, waardoor aansluitpunten in het werk nog moesten worden aangebracht, terwijl de keukenmonteur al bezig was.

  De nodige opleverpunten, maar de eerst mogelijke datum voor vervolgafspraak: bijna 2 maanden later. In de tussentijd zelf actief moeten regelen dat de achtergebleven spullen uit mijn woonkamer werden gehaald, Bruynzeel zou het 2 maanden lang hebben laten liggen. Er is na ophalen van deze spullen ondubbelzinnig gecommuniceerd met de klantenservice dat er niets in de woning was achtergebleven. Desalniettemin waren niet alle spullen er bij de 2e vervolgafspraak, dus afmonteren kon niet plaats vinden.

  Direct hierover gecommuniceerd met Bruynzeel, maar: klantmanager ging een dag erna met vakantie (3 weken), van overdracht werkzaamheden was geen sprake. Daarom na bijna een maand een vervolgafspraak, dit keer om te inventariseren wat er nodig was om de keuken af te maken. Na weer een maand bericht dat het nog eens 5 weken gaat duren voordat de monteur de boel af kan komen maken. Dat is dus in totaal 21 weken na eerste montage, voor dat de keuken (hopelijk) afgemonteerd is!!

  In de tussentijd (inmiddels alweer twee maanden geleden) een uitgebreide klachtmail gestuurd naar Bruynzeel zelf, en meermaals contact geprobeerd te zoeken met de klantmanager. Zelfs na meerdere herinneringen van onze kant geen reactie op deze klacht.

  Om te huilen dergelijke service.

  Door: Marco17-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Keuken

  Verkoop in winkel was netjes en correct. Vanaf de levering 18 maart alleen maar problemen en totaal geen fatsoenlijke communicatie. Als je belt met klantenservice wordt je afgewimpeld en zullen geen moeite doen het probleem op te lossen.

  Door: Lilian Jongen08-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Keuken

  Na 4 installatiepogingen en meerdere keren inmeten met diverse aannemers passen mijn werkbladen nog steeds niet. We zijn inmiddels 8maanden verder en nog niet opgelost. Daarnaast geen enkele actieve communicatie en zelfs op aangetekende brief wordt niet gereageerd. Waardeloze service en dienstverlening. Overigens wel goed in de winkel geholpen

  Door: Michael Wer23-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  keuken met apparatuur.

  In de winkel fijn, kundig en netjes geholpen. Er werd meegedacht, de prijs was helder en er werd niet geprobeerd extras aan te smeren etc.

  Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan 10 bezoeken nodig geweest om de keuken daadwerkelijk te installeren. Dat heeft maanden gekost bovenop de wachttijd die sowieso al fors was. Panelen niet geleverd, onderdelen beschadigd geleverd, opdrachten verkeerd uitgezet waardoor monteurs niet wisten wat ze kwamen doen etc.

  Hier bovenop komt nog dat de door bruynzeel ingehuurde monteurs bij de eerste poging bijzonder onbeschoft waren, totaal niet meedachten om toch tot een werkbare keuken te komen en, zo begreep ik van latere monteurs, ook nog allerlei fouten hebben gemaakt die de latere montage bemoeilijkten.

  De sevice via de telefoon is ondertussen 0, je moet steeds zelf contact opnemen en ze doen niets.

  Door: Bart te Braake18-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Met keukenboek naar een filiaal

  Om mij in te lezen had ik eerst een keukenboek van Bruynzeel besteld.
  Handig om rond te kunnen kijken en te kijken wat in mijn eigen keuken zou passen.
  Daarna met keukenboek naar een filiaal van Bruynzeel gegaan om het daar in het echt te bekijken en makkelijk te kiezen wat ik precies wilde.

  Ze nemen hier echt de tijd voor hun klanten, erg goed vind ik dat.

  Door: Louise Klein12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Keukenboek ter inspiratie nieuwe keuken

  Wij willen van het jaar een nieuwe keuken en daartoe hebben wij het keukenboek van Bruynzeel besteld. Dat is gewoon gratis en ideaal om je in te lezen. Of wij ook echt bij Bruynzeel gaan bestellen, weet ik niet, maar het is echt een mooi boekwerk met veel ideeën en tips voor onze nieuwe keuken. Dat is een grote aanschaf, dus alle hulp is welkom. En het keukenboek kost toch niks!

  Door: Joosten03-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gratis keukenboek

  Het gratis keukenboek is echt heel mooi, je kunt het gratis bestellen op hun website.

  Maar helaas zijn ze voor mij ook wel te duur, ik heb gewoon niet zoveel geld hiervoor over en ik moet het hebben van een goede aanbieding.
  Met het keukenboek kan ik wel leuk alvast wat inspiratie opdoen voor als ik meer geld heb of kleine dingetjes uitproberen, dus dank je wel!

  Door: Kim19-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Duur maar mooi

  Zij zijn de duurste maar wel mooie winkel en spullen. ff sparen!

  Door: Fred van Helen08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  nieuwe keuken

  Online een keukenboek besteld en daarmee zijn wij naar bruynzeel keukens op de Utrecht Kanaleneiland gegaan. De meneer in de winkel nam uitgebreid de tijd voor ons en nam alle opties door met ons. Wij willen nog wel even nadenken want het is een hele onderneming, zo een nieuwe keuken! en ook wel duur toch ook, we hebben er voor gespaard. Maar gelukkig niet opdringerig. We hebben alles op papier meegekregen en moeten vooral nog wat knopen doorhakken. Maar dan gaan we zeker bij Bruynzeel bestellen want ze zijn daar erg aardig en hebben een mooie collectie.

  Door: Annemarie Schellekens15-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Bruynzeel Keukens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Bruynzeel Keukens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bruynzeel Keukens actief?

  Bruynzeel Keukens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bruynzeel Keukens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.