NederlandReview

  Ervaringen Bruneau

  Bedrijven, overheden, verenigingen, zelfstandigen en mensen met vrije beroepen hebben voor het uitvoeren van hun werk allerlei spullen nodig. Denk aan opbergmappen, prullenbakken, bureaustoelen, schoonmaakartikelen en nog heel veel meer. Een grote internationale aanbieder op de markt voor deze producten is Bruneau. Zij bestaan al ruim 60 jaar en bieden meer dan 15.000 verschillende artikelen aan. Wat de ervaringen zijn met dit bedrijf lees je hier op NederlandReview.

  Over Bruneau

  Al in 1955 bedacht Jean-Marie Bruneau de Verkoop per Correspondentie voor bedrijven en de levering in 24 uur met behulp van zijn fiets. De eerste Bruneau catalogus verschijnt in 1967, het bedrijf groeide in die tijd heel snel uit, er werden telkens nieuwe locaties geopend om meer ruimte te hebben, en het aantal werknemers steeg naar een paar honderd. In 1995 is Bruneau het eerste bedrijf dat het ISO 9001 certificaat in haar sector behaalt, en het eerste bedrijf dat 10 jaar later het 14001 certificaat behaalt. In 1997 draagt dhr. Bruneau het 1997 bedrijf over aan de groep 3 SUISSES INTERNATIONAL. In 1998 opende Bruneau een vestiging in België, later volgden o.a. Spanje en Nederland. In 2000 wordt de eerste verkoopwebsite geopend en vanaf 2013 kiezen ze voor een nieuwe visuele identiteit waarbij ze zich richten op de B van Bruneau. Inmiddels zijn ze de e-commerce leider in Frankrijk en België in het aanbieden van kantooruitrusting, meubelen en dergelijke aan professionals. Bruneau streeft ernaar een echte partner voor hun klanten te zijn door het aanbod zo af te stemmen dat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken.


  Denk je aan een kantoor, dan denk je aan Debiteuren Crediteuren van Jiskefet!

  Diensten

  Bij Bruneau vinden professionals en non-profitorganisaties alle kantoor- magazijn- en bedrijfsbenodigdheden die ze nodig hebben. Zo kun je bij hen paperclips bestellen, maar ook de verlichting, een bureau, opbergmappen, of de inrichting van het magazijn. Ze hebben een catalogus met daarin ruim 15.000 kantoorartikelen. Er is op de website een sortering gemaakt in de volgende categorieën:

  • Kantoormeubelen
  • Kantoorinrichting
  • Informatica en Bureautica
  • Inktpatronen
  • Papier en Schrijfwaren
  • Klassement
  • Hygiëne en Onderhoud
  • Veiligheid en Magazijn
  • Voeding en Receptie

  De artikelen die je besteld kun je binnen 24 uur verwachten. Wanneer je voor minimaal € 74,- bestelt, is de levering gratis, daaronder betaal je € 9,90 excl. btw voor de verzendkosten. Je kunt bij Bruneau onder andere betalen met iDeal, Mastercard, Paypal, Visa etc.

  Garantie en klachten

  Op alle producten van Bruneau zit een gratis waarborg van minimaal twee jaar. Op sommige artikelen krijg je zelfs levenslange garantie. Terugbetalingen of omruilingen worden binnen 30 dagen na de factuurdatum uitgevoerd als het product om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet. Voor klachten met betrekking tot een bestelling heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice, dit kan door het sturen van een e-mail, via een live chat of telefonisch. Je kunt ook een online formulier invullen. Bovendien kun je een reactie achterlaten op Facebook of Twitter. De consument kun je ook terecht bij het Online Dispute Resolution Platform van de Europese Commissie.

  Wat is jouw mening over Bruneau?

  Wat vind je van het aanbod, werd de bestelling op tijd geleverd of moest je lang wachten? Wat is jouw mening over de kwaliteit van de producten? Laat hier ook jouw mening achter!

  Met Bruneau je werkruimte zo inrichten dat je optimaal kunt presteren? Wat de ervaring van anderen met deze aanbieder is lees je bij NederlandReview.

  Bruneau
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bruneau

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bruneau een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bruneau. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bruneau actief?

  Bruneau is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bruneau gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.