Brixelart

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Brixelart

Wil jij unieke foto’s en/of portretten van Lego® compatible bricks kopen? Dan is Brixelart wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Brixelart?


Via Brixelart kun je portretten en/of foto’s van Lego® compatible bricks bestellen. Volgens dit bedrijf kun je een mooie pixel art maken van jouw eigen afbeelding of foto. Ze stellen dat alles mogelijk is, wat je wensen ook zijn. Na het doen van een bestelling krijg je de canvas, foto of lijst op jouw adres bezorgd. Hoe het werkt is in een paar stappen te beschrijven. Je moet allereerst een foto of afbeelding uploaden. Vervolgens moet de afmeting gekozen worden. In de derde stap kan het plaatje bijgesneden worden. Ten slotte is het tijd om definitief te bestellen. Ieder gewenste bijlage kan omgezet worden in een unieke pixel art. Je kunt zelf online beoordelen of je tevreden bent met het resultaat. Dit kan je onder andere doen door met de slider heen en weer te bewegen. Je ziet dan wat het eindresultaat zal zijn.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 6,75. Voor andere landen gelden er andere tarieven. Tijdens het bestelproces wordt de te betalen prijs getoond inclusief verzendkosten. Het bedrijf geeft aan haar best te doen om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Voorradige producten worden in de regel binnen 2 werkdagen verstuurd. Als iets niet op voorraad is kan het langer duren voordat iets bezorgd wordt. Je zal hier dan van op de hoogte gebracht worden. De leveringen worden gedaan via transportbedrijf PostNL. In Nederland worden de meeste pakketten binnen een werkdag geleverd. Voor informatie over de levertijden naar andere landen kun je het beste op de website Brixelart kijken.


Herroepingsrecht


Wil je afzien van je aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Bestellingen kunnen binnen 14 dagen geannuleerd worden zonder dat hiervoor een reden opgegeven hoeft te worden. Dit valt onder het wettelijke herroepingsrecht. Na het doorgeven van een retour heb je 2 weken de tijd om iets terug te sturen. De verzendkosten zijn dan wel voor rekening van de klant. Als je het volledige aankoopbedrag teruggestort wilt krijgen dan zal je aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Zo moet iets in originele verpakking en voorgesorteerde zakjes teruggestuurd worden. Als er niet aan de retourregels wordt voldaan kan er waardevermindering toegepast worden. De betaling wordt gedaan naar de bankrekening waarmee in eerste instantie betaald is. Een herroeping moet via e-mail doorgegeven worden. Het e-mailadres is info@brixelart.nl. Vergeet niet om het ordernummer te vermelden.


Garantie en klachten


Deze organisatie geeft aan dat orders zo nauwkeurig mogelijk verstuurd worden. Desondanks kan er toch eens iets misgaan. Denk bijvoorbeeld aan schade of steentjes die missend zijn. Je moet dan zo snel mogelijk en maximaal binnen 2 maanden, contact met deze onderneming opnemen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@brixelart.nl. Er wordt dan getracht een zo goed mogelijke oplossing te bieden. Verzoeken die te laat worden ingediend, zullen niet meer in behandeling worden genomen. Gebreken worden kosteloos vervangen of gerepareerd als het gebrek binnen de garantietermijn valt.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Brixelart? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij precies besteld? Ben je tevreden met het eindresultaat? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? Hoe heb je de service ervaren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)