Bristol

6.7
6.9

Bestellen

5.8

Service

7.7

Prijs

6.2

Levering

65%

Zou hier weer kopen

Bristol

Lees wat anderen zeggen over Bristol. Bristol is een bekende schoenenzaak voor damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en ook voor kleren. Het is goed om te zien welke beoordelingen Bristol allemaal krijgt. NederlandReview is een website welke vele ervaringen, beoordelingen en meningen verzameld van vele Nederlanders en ook Belgen. Het is goed om hier op te letten om zo een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook van andere bedrijven kunt u natuurlijk een goed beeld krijgen.

Over Bristol

Bristol maakt onderdeel uit van de Euro Shoe Group. Ze streven ernaar om haar klanten een goed en eerlijk product aan te bieden voor een eerlijke prijs. Het is echter ook belangrijk om op mens en milieu te  letten. Het betekent dat het bedrijf duurzaam onderneemt en in de hele keten let op eerlijke en goede werkomstandigheden. Ze hebben een speciale MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) team samengesteld. Ook is Bristol aangesloten bij meerdere brancheverenigingen. Hierdoor komt er een totaal van werkzaamheden en stakeholders samen. 

Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?  

Het leven is meer dan winst realiseren en krijgen of het vergroten van de aandeelhouderswaarde. Een bedrijf moet ervan overtuigd zijn dat ze een impact kunnen en willen maken op de samenleving. Ze zien het als hun morele plicht om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Door consequent hierop te letten is het mogelijk om een betere wereld te realiseren en geld te verdienen.   

De waarden die Euro Shoe Group van groot belang vindt, zijn:
-    Vertrouwen
-    Samenwerken voor een hoger doel dan winst
-    Verantwoordelijkheid nemen
-    Uitdagen tot ontwikkeling en groei
-    Transparantie.

Diensten van Bristol

Bristol is een bedrijf welke zich richt op het verkopen van damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Ook bieden ze verschillende soorten kleren aan. Het is goed om de verschillende producten van Bristol te bekijken. Misschien zit er ook iets voor u tussen. Klachten, tips en complimenten over en voor Bristol

Hebt u een klacht over Bristol? Dien dan de klacht in op de website van Bristol, neem telefonisch contact op of schrijf een brief. Bristol zal de klacht in behandeling nemen en u verder informeren over de klachtafhandeling.  

Uw mening over Bristol

Heeft u al eens een paar schoenen bij Bristol gekocht? Dan zien we graag uw review, ervaring en mening terug op NederlandReview. U helpt vele andere mensen met het delen van uw ervaring. Anderen kunnen dan sneller een beeld krijgen van Bristol op basis van de ervaringen en reviews van vele anderen.  

 

Ook gek op shoppen bij bristol? Hoe betrouwbaar zijn ze? Zijn de kleren van goede kwaliteit? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij Bristol. Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Anderen bekeken ook

close

Bristol

Vergelijk reviews en bekijk Bristol