NederlandReview

  Ervaringen Bristol

  Lees wat anderen zeggen over Bristol. Bristol is een bekende schoenenzaak voor damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en ook voor kleren. Het is goed om te zien welke beoordelingen Bristol allemaal krijgt. Nederlandreview.nl is een website welke vele ervaringen, beoordelingen en meningen verzameld van vele Nederlanders en ook Belgen. Het is goed om hier op te letten om zo een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook van andere bedrijven kunt u natuurlijk een goed beeld krijgen.

  Over Bristol
  Bristol maakt onderdeel uit van de Euro Shoe Group. Ze streven ernaar om haar klanten een goed en eerlijk product aan te bieden voor een eerlijke prijs. Het is echter ook belangrijk om op mens en milieu te  letten. Het betekent dat het bedrijf duurzaam onderneemt en in de hele keten let op eerlijke en goede werkomstandigheden. Ze hebben een speciale MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) team samengesteld. Ook is Bristol aangesloten bij meerdere brancheverenigingen. Hierdoor komt er een totaal van werkzaamheden en stakeholders samen. 

  Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?  
  Het leven is meer dan winst realiseren en krijgen of het vergroten van de aandeelhouderswaarde. Een bedrijf moet ervan overtuigd zijn dat ze een impact kunnen en willen maken op de samenleving. Ze zien het als hun morele plicht om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Door consequent hierop te letten is het mogelijk om een betere wereld te realiseren en geld te verdienen.   

  De waarden die Euro Shoe Group van groot belang vindt, zijn:
  -    Vertrouwen
  -    Samenwerken voor een hoger doel dan winst
  -    Verantwoordelijkheid nemen
  -    Uitdagen tot ontwikkeling en groei
  -    Transparantie.

  Diensten van Bristol
  Bristol is een bedrijf welke zich richt op het verkopen van damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Ook bieden ze verschillende soorten kleren aan. Het is goed om de verschillende producten van Bristol te bekijken. Misschien zit er ook iets voor u tussen. 

  Wist u dit al over bristol? Bekijk dit filmpje!


  Klachten, tips en complimenten over en voor Bristol
  Hebt u een klacht over Bristol? Dien dan de klacht in op de website van Bristol, neem telefonisch contact op of schrijf een brief. Bristol zal de klacht in behandeling nemen en u verder informeren over de klachtafhandeling.  

  Uw mening over Bristol
  Heeft u al eens een paar schoenen bij Bristol gekocht? Dan zien we graag uw review, ervaring en mening terug op Nederlandreview.nl. U helpt vele andere mensen met het delen van uw ervaring. Anderen kunnen dan sneller een beeld krijgen van Bristol op basis van de ervaringen en reviews van vele anderen.  

   

  Ook gek op shoppen bij bristol? Hoe betrouwbaar zijn ze? Zijn de kleren van goede kwaliteit? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij Bristol. Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

  Bristol
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  7,8
  82% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  6,8

  Prijs

  9,4

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Betaalbare en kwalitatieve sportkleding voor het hele gezin

  Vanessa Joosten19-01-2017

  Prettige webshop. Hier kun je nog voor weinig geld kleding kopen die wel erg kwalitatief is. Voor het hele gezin haal ik hier altijd de benodigde sportkleding voor zowel gym als voetbal als fitness.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  leuke winkel mooie sjaal gekocht

  Maria20-01-2016

  Ja,leuke winkel.
  Als ik ga winkelen en ik loop er langs dan ga ik altijd ook even naar binnen en meestal kom ik dan ook wel met wat naar buiten want ze zijn heel goedkoop! schoenen, sokken en pas een hele mooie sjaal en die was maar tien euro ofzo

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  pauperwinkel maar wel lekker goedkoop

  Sigrid20-11-2015

  pauperwinkel maar wel lekker goedkoop

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Prima Winkel

  Vinnie11-11-2015

  Prima winkel
  Kwaliteit kan beter
  Prijzen zijn goed
  Handig online bestellen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Snelle levering

  W.Smit24-10-2015

  Levering ging sneller dan gedacht, dus dat is goed!

  Maar ik had een S besteld, want dat is normaal mijn maat, maar die viel veeel te groot. Dus nu moet ik omruilen voor een XS. Hoop dat dat beter gaat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  goedkoop

  Fabiën21-10-2015

  Het gaat snel stuk dan kan het wel goedkoop zijn maar dat is niet goedkoop want je hebt snel nieuwe nodig
  maar wel leuk om steeds iets nieuws uit te kiezen dan maar snel kapot
  voor en nadelen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  snauwende medewerkers

  Jeannine15-10-2015

  Vind het erg onprofessioneel als personeel hun woede naar elkaar niet kunnen bedwingen. Bij de Bristol stond ik er eens pal tussen, snauwende medewerkers. Erg ongemakkelijk en erg onprofessioneel!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  nooit meer dan 15 euro

  Chandni R.08-10-2015

  Alles is hier lekker goedkoop, ik koop soms een tas vol en dat kost nooit meer dan 15 euro. En ik vind ze altijd aardig ook wel

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Voor kwalteit moet je hier niet komen

  Libelle02-10-2015

  De schoenen die ik hier, heel goedkoop dat wel, kocht, daar begon het vetergat al na twee weken van uit te scheuren. En niet veel later was dat gat dus door. Kwaliteit van likmevestje. Die schoenen waren ook maar een tientje, maar toch zonde van dat tientje.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Bristol oh ja!!

  Jessica30-09-2015

  Bristol is ook wel leuk maar ik vind de Scapino eigenlijk leuker. Ze hebben allebei schoenen maar Scapino heeft er meer denk ik. Vind Scapino ook leuker klinken dan Bristol maar dat ben ik maar he!! Bristol is ook leuk hoor!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  nog steeds?

  lalalaa29-09-2015

  Jeee bestaat dat nog, de Bristol?? Ging er vroeger wel eens heen, want ze zijn supergoedkoop. Schoenen enzo. Maar ik zie ze de laatste tijd niet meer in de winkelstraten waar ik kom. Oh maar het kan ook online zo te zien. Natuurlijk ook eigenlijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Bristol

  Uw beoordeling