NederlandReview

  Ervaringen Brink Licht

  In iedere ruimte is verlichting nodig, soms ook voor buiten, maar in ieder geval voor binnen. Bij Brink Licht kunt u allerlei verlichting aanschaffen, maar ook een ontwerp laten maken door Studio Brink. Hoe dit anderen is vergaan kunt u hier lezen bij de ervaringen die anderen over dit bedrijf deelden.

  Over Brink Licht

  Bij Brink Licht kunt u terecht voor alles op het gebied van verlichting. Voor het gemak is er een online shop met allerlei artikelen voor de verlichting van uw huis, werkplek, etc. Ook kunt u bij Studio Brink terecht. Dit is een onafhankelijke ontwerpstudio van Brink Licht waar u terecht uw unieke lichtontwerp kunt laten maken. Dus ook voor grote projecten, op kantoor en dergelijke kunt u gebruik maken van de expertise van Brink Licht. Zij kunnen bij u op locatie komen, maar u kunt ze ook bezoeken in één van de vestigingen in Montfoort of Amsterdam. Ze hebben zelfs een locatie in Singapore!


  "Salone Satellite @ Euroluce 2017 by Brink Licht"

  Lichtontwerp op maat

  Voor het maken van een persoonlijk lichtontwerp begint u eerst met een gesprek waarin u duidelijk kunt maken wat uw wensen zijn, dan kan Studio Brink u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van een zogenaamde ‘menukaart’ leggen zij vast welke werkzaamheden nodig zullen zijn. Zo weet u precies wat er komen gaat. Naar aanleiding van dit gesprek maakt Studio Brink een concept ontwerp. De kosten hiervan hangen onder andere af van de omvang en de uitwerking van het project. U kunt dit zo uitgebreid laten uitwerken als u wilt, tot in 3D lichtsimulaties, of zo eenvoudig mogelijk bijvoorbeeld aan de hand van moodboards. Studio Brink is zowel in binnen- als buitenverlichting gespecialiseerd zodat zij het complete plaatje kunnen bieden, van eerste gesprek tot eindlevering. Omdat het installeren van verlichting een vak apart is, doet Brink Licht dit niet zelf, maar zij nemen hiervoor vaste partners in de arm. Zij brengen u in contact met de installateur die u het best kan helpen. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van de prijsafspraken die zij met hun huisinstallateurs hebben gemaakt, waardoor u profiteert van lagere tarieven.

  Webshop

  In de online shop van Brink Licht kunt u de volgende soorten artikelen vinden:

  Binnenverlichting:

  • Vloerlampen
  • Hanglampen
  • Tafellampen
  • Rails, Tracks & Kabelsystemen
  • Wandlampen
  • Plafondlampen
  • Spots
  • Noodverlichting
  • Downlighters

  Buitenverlichting:

  • Grond Inbouw Tuinverlichting
  • Grond Opbouw Tuinverlichting
  • Wand Tuinverlichting
  • Plafond Tuinverlichting
  • Buitenlampen Decoratief
  • Schijnwerpers / Projectors
  • Buiten Prikspots

  Lichtbronnen:

  • LED Lamp
  • Halogeen Lamp
  • Compact Fluorescentielamp
  • TL (buisvormige fluorescentie)
  • Gasontlading

  U kunt bij hen met iDeal of Creditcard betalen. De verzendkosten beginnen met een bedrag van € 15,- in Nederland. Het artikel zal wanneer het op voorraad is binnen drie werkdagen bezorgd worden.

  Klachten

  Mocht een artikel niet naar wens zijn, dan kunt u deze natuurlijk in originele verpakking retour sturen. De verzendkosten zijn voor uzelf. Er zijn echter een aantal artikelen die niet retour gestuurd mogen worden. Voor overige vragen of problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice via info@brinklicht.nl of (0348) 435065. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Laat ook uw ervaring met dit bedrijf hier achter!

  Verlichting kopen bij Brink Licht of zelfs een heel ontwerp voor verlichting laten maken en uitvoeren, lees alles over de ervaringen met dit bedrijf!

  Brink Licht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brink Licht

  Uw beoordeling

  Kartell tafellamp

  Ik kocht hier een tijd geleden een tafellamp van Kartell. Super fijn dat Brink Licht een uitgebreidere assortiment heeft dan de meeste online shops in het hoger segment! Ik kreeg gelukkig meteen een bevestigingsmailtje van ze. Tijdens de lockdown is het al onwijs spannend welke online webshops je wel en niet kan vertrouwen. Het product werd na 2 weken bezorgd. Heel fijn!

  Door: Meg12-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Designlampen met een fors prijskaartje

  Lampen zijn tegenwoordig vaak duur, maar bij Brink Licht rijzen ze helemaal de pan uit. Ze verkopen hier desginerlampen en sommige hebben een prijskaartje van meer dan 1500 euro! Dit is mij toch echt iets te gortig. Toch moet ik bekennen dat de lampen die ze hier verkopen wel heel erg mooi zijn. Ik heb dan ook wel enige tijd getwijfeld om er toch één te bestellen, maar de prijs heeft mij er uiteindelijk toch van weerhouden. Ik ben wel te spreken over het aanbod, want dat vind ik toch betrekkelijk groot. Toch is het misschien een idee om ook wat lampen in het assortiment op te nemen die een stuk minder geld kosten, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

  Door: Jos Gripel10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Brink Licht een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Brink Licht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brink Licht actief?

  Brink Licht is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brink Licht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.