NederlandReview

  Ervaringen Brinic Toys

  Met de feestdagen in het vooruitzicht of wellicht de verjaardag van je zoon of dochter die eraan komt ga je natuurlijk op zoek naar een leuk cadeau of meerdere cadeautjes. Op internet is tegenwoordig van alles te vinden, waardoor je niet meer stiekem tijdens schooltijden de speelgoedwinkels in hoeft te gaan. Eén van deze webshops is Brinic Toys. Wat de klanten van het assortiment, de prijzen en de service van deze webwinkel vinden lees je hier.

  Over Brinic Toys


  In 2013 werd Brinic Toys opgericht en vandaag de dag groeiten zij nog steeds. Zij bieden in hun online winkel vele merken speelgoed aan zoals: Lego, Vtech, Playmobil, Barbie, Studio 100, etc. Daarnaast kun je in de winkel ook voetbal fan artikelen vinden.

  Brinic toys ??????????

  Diensten


  Of je nu op zoek bent naar baby- of peuterspeelgoed, speelgoed voor kleuters of voor de wat oudere kinderen, je kunt het allemaal vinden bij Brinic Toys. Het assortiment wordt aangeboden in een aantal categorieën:

  • Baby en Peuter
  • Jongens
  • Meisjes
  • Spellen en Puzzels
  • Textiel
  • Voetbal
  • Overig

  In de categorie ‘Textiel’ kun je dekbedovertrekken, kostuums en jassen vinden. In de categorie ‘Overig’ kun je o.a. broodtrommels, drinkbekers, feestartikelen en nog veel meer vinden. Je kunt je zoekopdracht binnen de categorieën verfijnen door aan te geven welk merk of artikel je precies zoekt of binnen welke prijscategorie je op zoek bent.

  BRINIC punten


  Wanneer je een bestelling doet bij Brinic ontvang je gratis zogenaamde BRINIC punten. Je kunt ook punten verdienen door je aan te melden voor de nieuwsbrief en door mee te doen aan eventuele prijsvragen. Deze kun je opsparen en inwisselen bij een volgende bestelling zodat je een korting op het bestelde bedrag ontvangt. 1 BRINIC punt is € 0,01 waard. Voor 100 punten krijg je dus € 1,- korting.

  Levering en betaling


  Bij ieder product staat vermeld of het op dat moment op voorraad is en wat de verwachte levertijd van het artikel is. Je betaalt voor het verzenden van een bestelling van meer dan € 50,- geen verzendkosten, bestel je voor een lager bedrag dan betaal je voor het verzenden € 3,99. Je kunt bij Brinic Toys op vele manieren betalen waaronder via iDeal, Creditcard en PayPal.

  Klachten


  Wanneer je klachten hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst dan moet je deze zo snel mogelijk, volledig en duidelijk omschreven indienen bij Brinic Toys. Zij zullen hierop binnen 14 dagen een antwoord geven. Gaat dit voorzienbaar langer duren, dan brengen zij je hiervan op de hoogte waarbij ze je zullen laten weten wanneer je wel een uitvoerig antwoord kunt verwachten. Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Vertel ons over jouw ervaringen met Brinic Toys!


  Wij van NederlandReview willen graag weten wat de ervaringen van klanten met de verschillende webshops, bedrijven en dienstverleners zijn. Dit om een onafhankelijk platform te kunnen vormen waarin men kan leren van elkaars eerlijke meningen en ervaringen. Dus heb jij al eens iets gekocht bij Brinic Toys? Vertel ons dan hoe dit bevallen is, dan draag jij ook een steentje bij!

  Slagen klanten bij Brinic Toys goed in het kopen van speelgoed voor hun kinderen, kleinkinderen, nichtjes of neefjes of valt het assortiment tegen?

  Brinic Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brinic Toys

  Uw beoordeling

  150 koper kleurige ballonnen

  Producten bestelt eind mei en gelijk betaalt met ideal. Heb het nog nooit ontvangen. Enige mail die ik heb gehad is bevestiging van bestelling.
  Geen reacties gehad op verschillende mails over het niet ontvangen van het product. Telefonisch niet bereikbaar.
  Zou niemand aanraden om hier te bestellen.

  Door: Kruger16-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Darda racebaan police hunter

  Ik heb een bestelling 18 mei geplaatst voor de darda racebaan voor mijn zoon via beslist.nl. heb ook meteen een orderbevestiging van beslist gekregen, maar helaas geen reactie of communicatie van Brinic. Als ik naar de website ga en het nummer bel krijg ik "dit nummer is niet in gebruik ". Ik heb al betaald.... wat nu! Beslist.nl legt alles bij de webwinkel neer. Iemand een idee waar ik kan aankloppen?

  Door: Bart Finders23-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Rummikub

  Snelle levering, geen problemen.
  Aangegeven levertijd was 3-5 werkdagen, had hem met 3 dagen binnen.

  Door: Marco28-04-2020
  Monique Busch-Heuvel30-04-2020

  Dag mensen bij Brinic, Ik heb gisteren een fisherprice baby controller bij jullie besteld en nog steeds geen bevestiging van de bestelling ontvangen. Dat ben ik van andere webshops wel gewend. Hoop dat ik hem maandag binnen krijg, is voor een cadeautje. Mvgr M.Busch-Heuvel

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  nijntje slaapwekker via BESLIST

  Betaald via ideal..geen reactie na tientallen keten bellen en mailen. Beslist doet ook niets. Gewoon diefstal. Begin er niet aan mensen!

  Door: Natasja14-03-2020
  Margriet Arendsen-Pronk10-07-2020

  Ik heb 4x Dikkie Dik 10cm besteld via Beslist.nl en Brinic moet het leveren.. alleen maar contact via SMS mogelijk, 22 juni besteld, 3 juli beslist een mail gestuurd en je krijgt gewoon niks terug.. ik zit er over na te denken om aangifte toen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Volkswagen kever

  November een bestelling geplaatst, nooit ontvangen.
  Geprobeerd contact op te nemen via mail, geen reactie, telefonisch uiteindelijk na veel telefoontjes werd er opgenomen, het zou geregeld worden. Nog steeds niks ontvangen.

  Door: Sonja06-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Brinic Toys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Brinic Toys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brinic Toys actief?

  Brinic Toys is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brinic Toys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.