Brilopjehoofd

8

Bestellen

8

Service

10

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Brilopjehoofd

Bent u op zoek naar een modieuze zonnebril? Lees hier dan eerst de reviews over Brilopjehoofd.nl. Hier vindt u een uitgebreide collectie zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen zoals

  • Wayfarer
  • Rond
  • Vintage en Party
  • Polarised

Brilopjehoofd.nl adverteert met vooral goedkope zonnebrillen die u direct vanaf de website kunt bestellen.


Over Brilopjehoofd.nl

Brilopjehoofd bestaat volgens de info op de website sinds de zomer van 2012 en claimt de grootste collectie zonnebrillen te hebben in diverse stijlen. Het gaat dan vooral om de goedkopere modellen, voor dure zonnebrillen die een paar honderd euro kosten moet u hier niet zijn. Maar de collectie is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils die op zoek is naar een leuke zonnebril. Alle zonnebrillen in de collectie bieden bescherming tegen UV straling en hebben de kwalificatie UV 400 categorie 3. Dit is een gemiddelde bescherming die voor veel mensen voldoende is voor gewoon dagelijks gebruik.
Een leuke zonnebril voor iedereen

Bij Brilopjehoofd kunt u terecht als u een leuke zonnebril zoekt die niet te duur mag zijn. U kunt, omdat de prijzen scherp zijn, natuurlijk ook besluiten om meerdere zonnebrillen te kopen. Zo kunt u de zonnebril afstemmen bij uw outfit. Er is ook een unieke collectie houten zonnebrillen, gemaakt uit gerecycled hout van skateboards en bamboe hout. Ook deze brillen zijn zeer prettig geprijsd. Dit is het handelsmerk van Brilopjehoofd, goed en goedkoop en dus bereikbaar voor een breed publiek. Hippe en modieuze zonnebrillen voor hem en haar.


Gemakkelijk online zonnebrillen bestellen

Steeds meer mensen winkelen online en daar speelt Brilopjehoofd.nl uiteraard op in. Het is natuurlijk erg prettig en gemakkelijk om op ieder gewenst moment een leuke zonnebril uit te kunnen zoeken. U hoeft er de deur niet voor uit en kunt direct alle beschikbare modellen met elkaar vergelijken. Bestellingen worden snel verzonden dus u heeft uw nieuwe zonnebril ook nog eens snel in huis. Ideaal als een zonnebril is gesneuveld of zoekgeraakt.


Klachten

Een specifiek klachtenbeleid wordt niet op de website vermeld. Als een gekochte bril niet bevalt kunt u deze binnen 14 dagen na bezorging terugsturen. De website is in overtreding als het gaat om het terug te betalen bedrag. Op de site wordt vermeld dat de verzendkosten voor het toesturen van producten niet worden terugbetaald. Dit is tegen de wettelijke bepalingen. Alleen kosten voor het retour sturen mogen voor rekening van de klant komen. Mocht u een klacht hebben over Brilopjehoofd dan kunt u het contactformulier invullen. Ook het vestigingsadres staat op de website vermeld op de pagina Klantenservice.


Deel uw mening over Brilopjehoofd.nl

Heeft u wel eens een zonnebril gekocht bij Brilopjehoofd.nl? Dan horen wij op NederlandReview graag uw mening over dit bedrijf. Wat vindt u van de kwaliteit van de producten en van de verleende service. Had u een vraag of een klacht? Hoe werd daarmee omgegaan? Deze informatie kan andere consumenten helpen om te beslissen of ze via deze webwinkel ook een zonnebril gaan bestellen. Wij zien uw review dan ook met belangstelling tegemoet.


Hoe beoordelen klanten van Brilopjehoofd deze webshop voor brillen? Lees hun reviews en je weet hoe de service, de collectie en de prijzen zijn!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Blij met brilopjehoofd

Ik zal het u eerlijk vertellen: ik ben het spuug- en spuugzat. In het verleden kocht ik altijd een wat duurdere zonnebril van een redelijk bekend merk. Ik schrijf wat duurder, maar ik bedoel natuurlijk gewoon belachelijk duur. Dat vind ik op zich niet zo erg, ik had het geld daar wel voor over en ik maakte er regelmatig gebruik van, met name tijdens de wintersport. Zaken die je vaak gebruikt, daar mag je best geld aan uitgeven zei mijn vader altijd. Het probleem met dure dingen is echter alleen dat ze een aantrekkingskracht op anderen hebben. Dat zou nog niet zo erg zijn ALS ZE HUN HANDEN MAAR THUIS LIETEN. In de afgelopen 2 maanden is er nu drie keer een zonnebril van me gestolen. Verzekering keert zoals gewoonlijk niet uit. Helemaal klaar mee. Daarom heb ik maar besloten om geodkoepere zonnebrillen te kopen. Ik kwam terecht bij brilopjehoofd.nl en kwam daar betaalbare zonnebrillen tegen in een uitgebreide collectie. Ideaal. Helemaal wat ik zoek. Het voordeel is ook nog eens dat deze brillen minder snel gestolen worden. Ben er heel tevreden mee.

A

Amara Patty

26-12-2017

0