NederlandReview

  Ervaringen Brekz

  Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart?

  Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaren en wat is hun mening hierover?

  Wij van NederlandReview verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

  Brekz Cabrillos of Bacolod Road Stallions

  Over Brekz.nl

  Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.

  Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.nl .

  Diensten

  Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken.

  Klachten

  Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
  Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen.

  Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op NederlandReview en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

  Brekz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (505)

  8.2
  82% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brekz

  Uw beoordeling

  1 x Hill's Puppy No Grain met kip hondenvoer - Verpakking : 14 kg

  Onze puppy is nu 6 maanden oud en is een moeilijke eter. We mochten hill's voeding testen maar jammer genoeg was het enthousiasme van ons Rosie ook snel voorbij. De grote zak deed haar snuffelen en ja ze at van de brokjes. Met smaak leek het maar na drie weken draaide ze haar hoofdje weer weg. Tijdens de gebruiksperiode bleef de stoelgang en humeur perfect. Ze gaf in het begin wel eens over in de auto en de brokjes kwamen er vrij onverteerd uit (maaltijd was drie uur gelden toen). Kan eenmalig geweest zijn. Zo een grote zak van 14 kg is goed als je meerdere honden hebt maar ik zou zo'n grote zak nooit zelf kopen. de brokken rieken nog wel altijd hetzelfde als anderhalve maand geleden moet ik zeggen maar het is super onhandig.
  onze dierenarts had hill's wel aangeraden dus we gaan het zeker binnen een maand ofzo nog eens aanbieden en geven ze nu soms ook natte voeding van hill's. en dit eet ze met veel smaak.

  Door: Geertrui Berghmans15-01-2021
  Petra18-01-2021

  Kattenvoer voor Luna en Misty weer keurig op tijd bezorgt. Toppie brekz :)

  Reinier Garretsen25-01-2021

  Na twee weken en twee vragen of alles goed was van u, niets ontvanen op bestelling13223414. DPD laat het volledig afweten en na twee bevestigibgen van Op 11/1 besteld nr 13223414 . Op 25/5 drie keer leveringbelofte door DPD en op 20/1 zgn bezorgd. Als ik doorzoek, zie ik dat er nu een sorteerfout is in zbest. Op 11/1 besteld onder nr 132231414. Op 25/1 nog niets ontvangen. Van u twee keer een vraag of de levering in orde was, van DPD drie leveringsbeloften en opm20/1 bevestiging van levering om20 uur 29. Niets ontvangen. Op Trust Pilot klacht gezet over levering. Niets gehoord. Uw klantenservice is telefonisch onbereikbaar tenzij je een uur in de wacht wil.wat moet ik in godsnaam doen om mijn reeds betaalde levering te krijgen en op zijn minst een reactie. Heb bij u besteld om als kwetsbare oudere niet naar de winkel te hoeve. Dat heeft dus geen zin. Mijn telefoonnummer is 0614670036. Verwacht van u te horen. Reinier Garretsen

  Rene14-03-2021

  Ik vind dpd ook niks,,bij mij al 2 keer op het verkeerde adres bezorgd...in plaats van PATHMOSSTRAAT word het geleverd aan de PATHMOSSINGEL.,,niks over BREKZ die kunnen er weinig aan doen,,,ik woon dus aan de pathmosstraat Dpd

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Dierenvoer

  Door Corona zou later geleverd worden. niets mis mee maar het ging fout op het moment dat ik bij DPD het aflevermoment gewijzigd heb. Op de dag die ik ingevuld had niets gezien of gehoord van DPD. Gemaild en kreeg een bericht terug van DPD dat het pakket al een tijdje niet meer gescand was en dat ik bij de leverancier maar moest vragen of ze opnieuw wilden leveren. Gemaild naar Brekz en de volgende dag was het allemaal geregeld en werd het zogenaamd zoekgeraakte pakket geleverd. Dit dank zij service van Brekz. Ter info de dag die ik gevraagd had te leveren stond wel degelijk vermeld op het pakket! Heel tevreden met Brekz. Is alleen jammer dat zij DPD gebruiken voor verzending. Ik heb meerdere slechte ervaringen met DPD. Dat weerhoudt mij om te bestellen bij bedrijven die gebruik maken van de diensten van DPD.

  Door: Yvonne28-05-2020
  Mary Nauta22-07-2020

  alle k/d kattenvoer voor Soekie weer keurig bezorgd voor een nette prijs!

  Jeannie De kok22-07-2020

  Sinds de corona zit ik dagen voor niets tw wachten op voer wat niet komt.. Bestelling blijven hangen. Ownee onderweg naar Duitsland?? Nee Brekz. Heb ondertussen winkel gevonden waar ik wel terecht kan.

  Gerdien bijl28-07-2020

  Mss ook mede door dpd

  Irene v Tuel 10-08-2020

  Snelle levering en snelle bezorging door DPD. Goede service

  H.de Jong10-08-2020

  Onze bestelling is 4x onderweg geweest naar ons voormalig adres ondanks 4 x contact met DPD en 3 x met Brekz. Tot op heden tevreden over Brekz maar nu haken we af door de klantonvriendelijke houding van de klantenservice, de slechte service en de onnavolgbare werkwijze van DPD

  Imari03-09-2020

  Ik ben positief over de bestelling van hondenbrokken bij Brekz. Zij hebben namelijk veel verschillende merkten en de prijs is niet te hoog. Ik ben alleen niet tevreden over de communicatie omtrent de levering van mijn pakket door DPD. Bij mijn eerste bestelling was het namelijk niet duidelijk wanneer de levering zou plaatsvinden. Zonder enkele vorm van communicatie werd het pakket geleverd en stond dit op maandag ochtend opeens bij mij op de stoep. Gelukkig was mijn partner thuis want anders had DPD voor een dichte deur gestaan.

  Dennis09-09-2020

  Genoeg om te kiezen en gevonden wat onze kat wel lust. Helaas is de snelheid van levering niet optimaal. 4 tot 5 dagen voordat het er is. Dit kan volgens mij veel sneller!

  Gerrie Krooneman09-09-2020

  Goede prijs en snelle levering

  A.L. Vogelaar20-09-2020

  Vlotte service en stuk goedkoper als de winkel al diverse bestellingen gedaan altijd correct en snel geleverd TOP

  Tiny Wessels22-09-2020

  Mijn bestelling wordt steeds correct verzorgd en snel geleverd

  Anky27-09-2020

  snelle levering en de prijs schappelijk.

  Jokes09-10-2020

  Groot assortiment voor katten, goede kwaliteit en redelijke prijs. Correcte en snelle levering, goede service, bestel hier al jaren mijn kattenspullen.

  Riet18-10-2020

  Keurig verpakt en bezorgd

  Margot21-10-2020

  na een bericht van jullie, kwam de verzending iets later. Helaas was de doos met Royal canin instinctief raar dichtgetaped. En ook was nu de inhoud niet zo smakelijk, de kat at er niet van. Ik moest het met een zakje mengen van de andere doos, toen at ze het wel. Hoe kan dat, zou het recept veranderd zijn? Ben benieuwd of dit bij jullie bekend is.

  Will30-10-2020

  Heel Jammer dat er geen tijdstip wordt aangegeven door DPD.

  Ronald16-11-2020

  Snelle levering puppypap en super verpakt tegen een prima prijs. 3 redenen om terug te komen als klant

  Marja28-11-2020

  Pakket goed op tijd aan geleverd op tijd bestek wat DPD aangaf en een behulpzame chauffeur die het zware pakket in huis zette met in achtneming van de Corona regels top.

  Christiane16-12-2020

  Correcte prijs en snelle levering door dpd.

  Hondy17-12-2020

  Bestelling redelijk eenvoudig. Menu structuur van website kan beter. Bezorging was wat later dan wat bij andere webshops gebruikelijk is, maar ik neem aan dat in geval van diervoedsel je toch wel een paar dagen vooruit kan en dat de bestelling niet urgent is. Prijs in het algemeen goed (soms wat onlogisch kwa opbouw)

  Peter18-12-2020

  Snelle levering en een goed product.

  Ramon26-12-2020

  Hondenmand besteld voldoet helemaal aan verwachting. Goed verpakt geleverd.Helemaal tevreden.

  Riet van Oene28-12-2020

  Dit was mijn eerste kennismaking met Brekz.nl maar uitstekend. Vlotte levering, keurig verpakt en een gunstige prijs, gewoon top!

  Saskia01-01-2021

  Snelle levering ondanks de drukte bij bezorging in dese periode. Snel en goed.

  Martin09-01-2021

  Helaas geen goede ervaring met Brekz. Zeer langzame levering en totaal geel update van mijn bestellingen. Hierdoor uiteindelijk toch duurder uit. Levering stond op 1-3 dagen, maar is pas na 11 dagen geleverd (incl. nieuwjaarsdag).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Slechte service

  Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retouneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus. Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Brekz houdt vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer onklantvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

  Door: Anneke02-06-2017
  Rob 19-03-2020

  Heb een bestelling gedaan jl zondag heb dit vaker gedaan dat ging meestal goed op de levering na altijd te laat een dag of zo. Nu zijn ze tel niet berijdbaar en wacht al 4 dagen op mail reageren ze wel maar zonder oplossing even geduld als begrip maar geen richt lijn wanneer de levering plaats vind ongeveer moet mijn bestelling helaas ergens ander bestellen anders zit ik zonder zeer slechte klantenservice. Koop hier voorlopig maar niks ivm de carona virus. Ik ken dit bedrijf al van de jaren 70 prima dat was het nu ok kijk zelf en ervaar

  Eef18-04-2020

  Bestelde hier vaker.Was in orde.Nu al bijna half jaar slecht.Nog steeds staat er bezorging binnen 1-2 dagen.Wordt al maanden niet meer waar gemaakt.Excuus is en was de nieuwe hal.....die komt blijkbaar dan maar niet af of zo? En nu is het tweede excuus de corona.Hoe dan ook ,ik zit alweer 6 dagen te wachten en mijn dieren hebben dus binnenkort geen voer meer.

  Jan28-04-2020

  Ik heb nu tot 2x maal toe een slechte levering met kattengrid, nu de laatste keer waren er 5 dozen kapot , terwijl de verpakkingsdoos heel was. Rara hoe kan dit? De produkten zijn heel slecht verpakt, zonder enige bescherming worden ze in een te grote doos verpakt. Klacht ingediend, zeggen ze ijskoud, had u het produkt maar terug moeten sturen. Hoe kan ik nu van de buitenkant zien of de inhoud heel is.Heel slecht bedrijf, ik bestel hier nooit meer!! En ik hoop dat er vele dit ook gaan doen.

  Annemarie schrauwen29-04-2020

  Altijd met volle tevredenheid besteld bij brekz.tot nu.11 april een bestelling geplaatst tot op heden niks ontvangen.heb een mail gestuurd en daar gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.werd gezegd staat klaar voor verzending.maar via mijn account staat er nog steeds in behandeling.wil mijn geld nu terug.maar geen enkele reactie meer op mail.de laatste keer dat ik besteld heb bij brekz

  Lommen28-05-2020

  goede prijs, snelle levering. niets op aan te merken.

  Dick06-07-2020

  De voordeligste prijs, snelle levering. Dik tevreden.

  Ingrid 10-07-2020

  Heb dierentabletten besteld en had het de volgende dag in huis ??

  Anneke19-07-2020

  Tijdens corona en nu hal langer moeten wachten. Laatste bestelling is weer helemaal top gegaan.

  Heleen03-08-2020

  Goede service en prima levering.

  Emmy 28-08-2020

  E staat dat het binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgt is, nou bij mij niet. Dit is de 3de keer dat ik bij Brekz heb besteld en steeds moet ik er achter aan bellen. Nu had ik de 14d besteld en de 24 ste ontvangen. Super slecht vind ik. Mede trouwens door DHL die het ook nog even in depot houd

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Strong Stuff leeuw - hondenspeelgoed

  Had 5 maanden geleden bij Brekz een Strong Stuff leeuwtje van €17 gekocht voor onze hond van 9 kg. Bestelling/levering allemaal prima!
  Daar heeft ze ruim 4 maanden heel veel lol van gehad, toen waren de naden kapot en kwam de vulling eruit. Vond het wel OK, 4 maanden erg veel plezier van gehad.
  Heb een nieuwe besteld voor €17. Bestelling/levering weer prima, echter na 3 DAGEN (!!!) was de naad al kapot! Heb gemaild met foto erbij, maar kreeg totaal geen service. Alles kan kapot gaan zeiden ze, ook binnen 3 dagen en ook als het produkt Strong stuff genoemd wordt en zo aangeprezen wordt en nota bene € 17 kost. Waardeloos! Zij kunnen toch ook bij de fabrikant reclameren? Nee dus.

  Door: HJW29-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Hondenmand

  Hondenkussen na 1 week kapiot, scheurtje en draden los. Brekz gemaild brekz vroeg foto s , deze opgestuurd. Daarna nooit meer iets gehoord. Slechte service. Des te sneuer ondat het een verjaardagscadeau betrof

  Door: M Lyklema27-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Hondenvoer

  Helemaal tevreden, en onze hond ook.

  Door: Karin22-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Allerlei dierenspullen te koop bij Brekz

  Voor onze twee honden is het dierenvoer niet aan te slepen. Aangezien er in ons dorpje geen winkel zit die dierenvoeding verkoopt, moest ik elke keer weer een stuk rijden en slepen met die zakken. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en kwam ik online bij Brekz terecht. Hier verkochten ze toevallig ook het hondenvoer dat wij gebruiken, waardoor ik vrij snel besloot om een aankoop te doen. De prijs is ongeveer gelijk, maar het grote verschil is dat ik nu niet meer zelf hoef te slepen, maar dat ze alles keurig bij ons thuis afleveren. Ik bestel nu vrijwel altijd het voer bij Brekz.

  Door: Louisa Pijnboom01-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Dog food June 2021

  Plus site for ordering, confirmation,
  Minus: order was not fully in stock for which we were informed, however after one week no update, had to send 2 requests to inquire and ask for the partial order to be delivered as running out of dog food. Order above 180 euro.
  Literally had one day of food left when the partial order was received. Waiting for the refund for the one item not in stock. They also could have shipped the item as soon as received, but believe this would mean they need to bear the additional shipping costs. Option was not provided to the customer

  Door: M07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hill's prescription diet z/d sensitivities care

  Ik heb 4 katten, waarvan 2 met klachten (vermoedelijk een voedselallergie). De ene kat had schilfers en jeuk en de ander had ook jeuk, kale plekken en naast krabben, beet ze zichzelf ook. De klachten bij beide katten nam snel af, toen ik met dit product begon. Het bijten en krabben, stopte als eerst. Vacht groeide vlot terug en de schilfers verdwenen ook. Alleen soms nog een beetje jeuk. Maar ik ben heel erg blij met het resultaat na 6 maanden aanmodderen en van alles proberen en niks hielp. Dit helpt en geneest!

  Door: Winnie 29-03-2021
  Dirk29-03-2021

  Makkelijk te bestellen en toch snel geleverd ondanks coronavirus

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hills No Grain Kitten

  Snel in huis gekregen. Mijn katje dook er niet direct op af maar had wellicht ook geen honger. Op een later moment is hij er wel gewoon van gaan eten en het leek hem prima te smaken. Ik heb verder weinig veranderingen gezien in glanzende vacht (die had hij sowieso altijd al) of gedrag. Misschien een klein beetje drukker dan eerst, maar hij is ook van kleine kitten naar groter jong katje gegroeid in de tussentijd. Prima product, maar ik zie niet per se veel meer voordelen in vergelijking met andere brokjes.

  Door: Samantha24-01-2021
  Wil Tilburgs25-01-2021

  Goede prijs, service. Helaas duurt de levering nu wat langer. Wordt wel tevoren aangegeven

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Honee

  Bestelling goed maar levering, het pakket werd buiten neer gezet en het regende dus alles was nat .een zeer slechte levering

  Door: Hetty19-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Eten voor mijn 2 katjes

  Ik bestel van alles en ben super tevreden

  Door: Jose- Wouters16-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  Royal canin fit 2 van 10 kg

  Super snelle levering! Heel tevreden

  Door: Amanda van der Meijden12-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Orozyme bucco dental croqs

  Makkelijk te bestellen, goedkoopste en levering.op tijd

  Door: Joyce11-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Halsbanden, koekjes en kauwstaafjes

  Zeer goed ! Bezorging lang op moeten wachten wat niet aan Brekz ligt.

  Door: Anita ramakers03-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Droog honden en kattenvoer.

  Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering.

  Door: Cor Donkers03-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hondenbrokken europrimium zalm en aardappel

  Goede brok.

  Levertijd was erg lang. Prijs best hoog.

  Door: Herkert02-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Kattenbrok purina

  Goede prijs, ideaal.grootverpakking, levering ook vlot.

  Door: Corine28-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  voer

  Alles prima en vlot geregeld en bezorgd.

  Door: Geertje Hazendonk28-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Royal canon Cocker

  Verzending goed snel en netjes. Vindt alleen jammer dat je niet kan afhalen. Aangezien ik op 200 meter afstand zit met mijn werk. Best zonde van de verzendkosten en milieu enz.

  Verders geen klachten

  Door: Roelina24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Brekz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 505 ervaringen geplaatst over Brekz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brekz actief?

  Brekz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brekz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.