NederlandReview

  Ervaringen Brekz

  Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart? 

  Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaren en wat is hun mening hierover?

  Wij van NederlandReview verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

  Over Brekz.nl
  Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.

  Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.nl .

  Diensten
  Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken. 

  Klachten
  Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven. 

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? 
  Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen. 

  Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op NederlandReview en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

  Brekz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  6,2
  52% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  4,6

  Prijs

  7

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hondenbrokken

  c vd b14-11-2018

  Ik heb hondenbrokken besteld wat ik al jaren doe bij Brekz , tot de vorige keer na tevredenheid maar nu lijkt er iets veranderd , geen brokken , geen reactie via mail en ook telefoon wordt niet opgenomen
  waardeloos zoals dit gaat , lijkt wel alsof er een andere eigenaar inzit of dat ze failliet gaan

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slechte service

  Kitty14-11-2018

  Na een dikke week mijn bestelde producten nog steeds niet in huis. Door een fout bij hun vervoerder ben ik de dupe
  Zeer slechte service en zeker niet klantgericht opgelost

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  retour geld niet terug

  t turksma31-10-2018

  Verkeerde broken bestelt maar nu twee maanden verder kan ik geen gehoir krijgen bewihs gestuurd doir mijn moeder can de retour enzenz bergens wordt op gereageerd. Zijn gewoon een stel oplichters. Begrijp dan ook niet dat er niets aan gedaan wordt. vag gewoon een dikje 60 euro weg walgelijk dus geen pluspunten minpunteyvolop

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Oplichters

  Rudy Van de craen27-08-2018

  Besteld den 20ste... we zijn nu de 27ste.. nog steeds niets ontvangen en antwoorden op een mail doen ze ook niet... vuile oplichters... als iemand mij een adres kan bezorgen kan ik men geld gaan terughalen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Waardeloos, waardeloos!

  de vreede02-08-2018

  Besteld en nooit wat ontvangen. Van DPD hoor je niets en Brekz niet. Wilt u uw geld niet verliezen, koop hier dan nooit!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  klacht

  Charlotte van Blieijswijk18-07-2018

  Ik ben al dagen aan het bellen, er wordt nooit opgenomen.
  Op email wordt er ook niet gereageerd.
  Ik bestel hier nooit meer wat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Foute levering, geen service

  Leo Roos05-07-2018

  Wat een slechte webwinkel! Ze sturen mij de verkeerde spullen. Ik stuur ze daar een een email over met de vraag hoe we dit probleem kunnen oplossen. Dan verwacht je dat ze daar de volgende dag op reageren. Maar Brekz heeft blijkbaar nooit van klantvriendelijkheid gehoord want de email wordt niet beantwoord. Niet alleen deugt de levering niet, de service is ook om te huilen. Brekz maakt het wel heel aantrekkelijk om nooit meer iets bij hun te kopen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  zeer klantonvriendelijk

  van latum21-06-2018

  wat een waardeloze winkel, ik had proplan adult besteld, het was in de reclame, nu met extra 2.5 kg gratis erbij, krijg ik gewoon de 14 kilo zak, ze beweren bij hoog en laag dat ik de gewone zak besteld heb, terwijl ik bewijs heb (foto van wat ik besteld heb op de rekening die ik per mail gekregen heb) echt een heel klantonvriendelijk bedrijf, waar ik nooit meer iets besteld..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  waardeloos in het kwadraat!

  lotte bouma04-06-2018

  Jarenlang trouw klant geweest. Na drie weken wachten op pakket, besloten pakket te weigeren, na eindeloos geduld en overleg met Brekz zelf. Vanuit Brekz weinig respons, zelf moet men hun missers elke keer rechtbreien. Mn de bezorging door DPD is ongelooflijk slecht. Geen bericht, lege briefjes, meerdere pogingen op onaangegeven dagen, tijden en dan ook nog in een soort steenkolen-Nederlands.
  Wat schetst mijn verbijstering, opeens na 2,5 dagen na weigeren pakket staat dit in mijn tuin. En het staat er na smeken bij Brekz of ze dit svp in orde willen maken nog steeds. En nu nog maar hopen dat ik dat geld terug krijg!

  Jammer Brekz, dat jullie zo kennelijk je bestand uit willlen dunnen. Mij zien jullie niet meer terug!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Slechte service... belachelijk gewoon

  DB20-04-2018

  Bestellen ging goed, Ontvangen ook binnen een dag. Maar daarna. Bij het openmaken van het pakket (2 zakken voer) bleek dat er 1 zak lek was. Er kan lucht in en uit dus de houdbaarheid is niet meer gegarandeerd. Ik wil die zak retour doen.. Ze versturen geen nieuwe want ze kunnen niet garanderen dat een andere zak niet lek is. (raar toch als je iets verkoopt sta je toch achter de kwaliteit) Ik kan de zak retouneren.. Op eigen kosten.. belachelijk.. Ik ga geen zak voer van 6 kg versturen op eigenkosten.. Ook haakt de klantenservice af na 2x mail contact. Contact loopt nu via facebook messenger met iemand die niet van klantenservice is. En dus dingen doorgeeft. Omdat ze niet reageren (de klantenservice) op mijn mails. Hoe slecht kan je als bedrijf dan zijn.. Dus mensen bestel hier nooit.. ALs het goed gaat is het ok maar daarna.. Bagger.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Niet ontvangen

  Brenda20-04-2018

  bestelling geplaatst op woensdag 11-4, laten afleveren op DPD punt.
  daar word het 2x aangeboden op vrijdag en zaterdag, maar helaas buiten de openingstijden.

  DPD stuurt het pakket terug naar Brekz, daar is het maandag 17-4 om 15u afgeleverd. (ik heb contact opgenomen met Brekz dezelfde maandag om het geld terug te storten.

  Vandaag is het vrijdag 20-4 heb mijn geld nog niet terug ontvangen.

  Dus laten afleveren op een DPD punt is geen pluspunt maar een minpunt jammer dat dit niet goed gaat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Bestelling wordt NIET geleverd

  Vanesa12-03-2018

  Op 1/3/18 voor de eerste keer via jullie Site besteld , en betaald !
  Vandaag 12/3/18 nog geen bestelling ontvangen !!!!!
  Reeds 5 mails verstuurd , en telkens ook reactie “ onze excuses we brengen Het zou spoedig mogelijk inorde !!!!”
  Slechte reclame !!!! Ik ben zeer ontevreden . Mijn geld is al 12 dagen van mijn rekening !!!!! En mijn goederen komen niet toe !
  Waarom wordt hier niets ondernomen !
  Klantvriendelijk is dit alles behalve !

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  NOOIT MEER BESTELLEN

  M. Berg08-11-2017

  Grote zak kattenbrokjes besteld van 8 kg. Deze kwam opgeblazen als een ballon aan. Waarschijnlijk omdat de zak los in een grote doos zat en door het vervoer een naad is gebarsten of iets dergelijks. Er zat geen zichtbaar gat in maar je kon wel de lucht er uit drukken. Gewoon niet goed dus. Vervolgens wordt eerst doodleuk gezegd dat ze altijd alles onbeschadigd opsturen en na het derde mailtje wordt de telefoon niet meer opgenomen.
  Ik bestel op het internet omdat het gemakkelijk is. Nu ben ik al dagen bezig een onbeschadigd product te krijgen en ga ik dus gewoon het schip in voor ruim € 40 Want deze zak kun je dus niet meer dicht afsluiten en gaan mijn katten dus ook niet opeten. Pas op oplichters!!!!

  M. Berg16-11-2017

  De bovenstaande klacht is uiteindelijk goed opgelost (veel gebel en gemail) zou er wel weer kopen -)

  Hallo, 20-04-2018

  Ik zit ondertussen met een zelfde probleem, hoe was de oplossing bij jullie?

  Hallo, 20-04-2018

  Ik zit ondertussen met een zelfde probleem, hoe was de oplossing bij jullie?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Super webshop

  Leon14-07-2017

  Bestel hier regelmatig en steeds wordt het hondenvoer binnen de gestelde tijd geleverd.
  De prijs kwaliteit verhouding zijn goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Kattenvoer

  Menno Labriz11-07-2017

  Onze kat is heel erg kieskeurig wat betreft eten en eet gewoon niks als hij het niet lekker vindt. Gelukkig hebben ze bij Brekz het juiste voer. Bij de supermarkt vond ik het niet en ik ben blij dat het nu online kan. Collectie is goed! Levering meestal met een dag.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Zware zakken

  Marco02-07-2017

  ik houd eigenlijk niet van online bestellen, maar voor diervoeding vind ik het een andere zaak. Het gaat om zware zakken, dan is bezorging wel zo handig. Bij Brekz een aantal keer besteld, tot nu toe elke keer voorspoedig gegaan. De postbode levert af tot in de keuken, ik hoef daardoor niet of nauwelijks meer te tillen.

  Goede zaak!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Slechte service

  Anneke02-06-2017

  Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retouneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus. Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Brekz houdt vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer onklantvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Hondenvoer bestellen

  H.29-04-2017

  Goede dierenwinkel! Wij hebben hier nu een aantal keren besteld, vooral voer voor onze twee honden. Oude beestjes, dus ze lusten niet alles.

  Bij Brekz telkens correct en snel geleverd en veel keuze.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  online dierenwinkel bestellen

  José25-03-2017

  Wij hebben hier nog een dierenwinkel in het dorp, maar die zijn echt erg duur en hebben bovendien zeker niet alles. Ik hou ervan om de lokale middenstand te ondersteunen, maar ben toch eens online gaan kijken.
  Brekz is echt een goede dierenwinkel gebleken; ze hebben precies de spullen die ik nodig heb en zijn bovendien een stuk goedkoper. Levering tot nu toe telkens keurig op tijd en volledige pakketten. Toch wel erg gemakkelijk, dat online bestellen. Zeker voor zware en elders dure producten..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  gewoon prima

  Doglover18-01-2017

  Ja, is goed. Kan hier gewoon bestellen. Ik had het de volgende dag in huis zonder problemen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Goede online dierenwinkel

  Ton Kempers25-12-2016

  Goede online dierenwinkel. Herhaaldelijk iets besteld hier hebben wij, gaat gewoon telkens goed. Erg snel geleverd en altijd correcte verpakking met inhoud. Niks hoeven retourneren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Allerlei dierenspullen te koop bij Brekz

  Louisa Pijnboom01-12-2016

  Voor onze twee honden is het dierenvoer niet aan te slepen. Aangezien er in ons dorpje geen winkel zit die dierenvoeding verkoopt, moest ik elke keer weer een stuk rijden en slepen met die zakken. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en kwam ik online bij Brekz terecht. Hier verkochten ze toevallig ook het hondenvoer dat wij gebruiken, waardoor ik vrij snel besloot om een aankoop te doen. De prijs is ongeveer gelijk, maar het grote verschil is dat ik nu niet meer zelf hoef te slepen, maar dat ze alles keurig bij ons thuis afleveren. Ik bestel nu vrijwel altijd het voer bij Brekz.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Zware voeding niet meer tillen maar online

  van den heuvel25-07-2016

  Superchill om dierenvoeding online te kopen

  De dichtstbijzijnde dierenwinkel voor ons in het dorp is een heel eind.
  En bij de supermarkt is de keuze toch beperkt.

  Dit scheelft veel gesleep. want dierenvoeding is altijd erg zwaar. ik koop het altijd in grote verpakking.

  en daarom vind ik het erg handig.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Brekz

  Uw beoordeling