NederlandReview

    Ervaringen Brekz

    Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart?

    Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaren en wat is hun mening hierover?

    Wij van NederlandReview verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

    Brekz Cabrillos of Bacolod Road Stallions

    Over Brekz.nl

    Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.

    Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.nl .

    Diensten

    Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken.

    Klachten

    Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
    Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen.

    Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op NederlandReview en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

    Brekz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (116)

    7
    68% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dierenvoer

    Door Corona zou later geleverd worden. niets mis mee maar het ging fout op het moment dat ik bij DPD het aflevermoment gewijzigd heb. Op de dag die ik ingevuld had niets gezien of gehoord van DPD. Gemaild en kreeg een bericht terug van DPD dat het pakket al een tijdje niet meer gescand was en dat ik bij de leverancier maar moest vragen of ze opnieuw wilden leveren. Gemaild naar Brekz en de volgende dag was het allemaal geregeld en werd het zogenaamd zoekgeraakte pakket geleverd. Dit dank zij service van Brekz. Ter info de dag die ik gevraagd had te leveren stond wel degelijk vermeld op het pakket! Heel tevreden met Brekz. Is alleen jammer dat zij DPD gebruiken voor verzending. Ik heb meerdere slechte ervaringen met DPD. Dat weerhoudt mij om te bestellen bij bedrijven die gebruik maken van de diensten van DPD.

    Door: Yvonne28-05-2020
    Mary Nauta22-07-2020

    alle k/d kattenvoer voor Soekie weer keurig bezorgd voor een nette prijs!

    Jeannie De kok22-07-2020

    Sinds de corona zit ik dagen voor niets tw wachten op voer wat niet komt.. Bestelling blijven hangen. Ownee onderweg naar Duitsland?? Nee Brekz. Heb ondertussen winkel gevonden waar ik wel terecht kan.

    Gerdien bijl28-07-2020

    Mss ook mede door dpd

    Irene v Tuel 10-08-2020

    Snelle levering en snelle bezorging door DPD. Goede service

    H.de Jong10-08-2020

    Onze bestelling is 4x onderweg geweest naar ons voormalig adres ondanks 4 x contact met DPD en 3 x met Brekz. Tot op heden tevreden over Brekz maar nu haken we af door de klantonvriendelijke houding van de klantenservice, de slechte service en de onnavolgbare werkwijze van DPD

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slechte service

    Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retouneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus. Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Brekz houdt vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer onklantvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

    Door: Anneke02-06-2017
    Rob 19-03-2020

    Heb een bestelling gedaan jl zondag heb dit vaker gedaan dat ging meestal goed op de levering na altijd te laat een dag of zo. Nu zijn ze tel niet berijdbaar en wacht al 4 dagen op mail reageren ze wel maar zonder oplossing even geduld als begrip maar geen richt lijn wanneer de levering plaats vind ongeveer moet mijn bestelling helaas ergens ander bestellen anders zit ik zonder zeer slechte klantenservice. Koop hier voorlopig maar niks ivm de carona virus. Ik ken dit bedrijf al van de jaren 70 prima dat was het nu ok kijk zelf en ervaar

    Eef18-04-2020

    Bestelde hier vaker.Was in orde.Nu al bijna half jaar slecht.Nog steeds staat er bezorging binnen 1-2 dagen.Wordt al maanden niet meer waar gemaakt.Excuus is en was de nieuwe hal.....die komt blijkbaar dan maar niet af of zo? En nu is het tweede excuus de corona.Hoe dan ook ,ik zit alweer 6 dagen te wachten en mijn dieren hebben dus binnenkort geen voer meer.

    Jan28-04-2020

    Ik heb nu tot 2x maal toe een slechte levering met kattengrid, nu de laatste keer waren er 5 dozen kapot , terwijl de verpakkingsdoos heel was. Rara hoe kan dit? De produkten zijn heel slecht verpakt, zonder enige bescherming worden ze in een te grote doos verpakt. Klacht ingediend, zeggen ze ijskoud, had u het produkt maar terug moeten sturen. Hoe kan ik nu van de buitenkant zien of de inhoud heel is.Heel slecht bedrijf, ik bestel hier nooit meer!! En ik hoop dat er vele dit ook gaan doen.

    Annemarie schrauwen29-04-2020

    Altijd met volle tevredenheid besteld bij brekz.tot nu.11 april een bestelling geplaatst tot op heden niks ontvangen.heb een mail gestuurd en daar gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.werd gezegd staat klaar voor verzending.maar via mijn account staat er nog steeds in behandeling.wil mijn geld nu terug.maar geen enkele reactie meer op mail.de laatste keer dat ik besteld heb bij brekz

    Lommen28-05-2020

    goede prijs, snelle levering. niets op aan te merken.

    Dick06-07-2020

    De voordeligste prijs, snelle levering. Dik tevreden.

    Ingrid 10-07-2020

    Heb dierentabletten besteld en had het de volgende dag in huis 👍🏻

    Anneke19-07-2020

    Tijdens corona en nu hal langer moeten wachten. Laatste bestelling is weer helemaal top gegaan.

    Heleen03-08-2020

    Goede service en prima levering.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Allerlei dierenspullen te koop bij Brekz

    Voor onze twee honden is het dierenvoer niet aan te slepen. Aangezien er in ons dorpje geen winkel zit die dierenvoeding verkoopt, moest ik elke keer weer een stuk rijden en slepen met die zakken. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en kwam ik online bij Brekz terecht. Hier verkochten ze toevallig ook het hondenvoer dat wij gebruiken, waardoor ik vrij snel besloot om een aankoop te doen. De prijs is ongeveer gelijk, maar het grote verschil is dat ik nu niet meer zelf hoef te slepen, maar dat ze alles keurig bij ons thuis afleveren. Ik bestel nu vrijwel altijd het voer bij Brekz.

    Door: Louisa Pijnboom01-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    online dierenwinkel bestellen

    Wij hebben hier nog een dierenwinkel in het dorp, maar die zijn echt erg duur en hebben bovendien zeker niet alles. Ik hou ervan om de lokale middenstand te ondersteunen, maar ben toch eens online gaan kijken.
    Brekz is echt een goede dierenwinkel gebleken; ze hebben precies de spullen die ik nodig heb en zijn bovendien een stuk goedkoper. Levering tot nu toe telkens keurig op tijd en volledige pakketten. Toch wel erg gemakkelijk, dat online bestellen. Zeker voor zware en elders dure producten..

    Door: José25-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kattenvoer

    Snel in huis (de volgende dag) goede prijs
    Volgende keer bestel ik hier weer

    Door: Danielle Punt13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Biofood lam/rijst geperst hondenvoer

    Prima prijs/kwaliteitsverhouding, vlotte levering.

    Door: Freddy10-08-2020
    Lily liethof12-08-2020

    Topservice! Bestellen makkelijk, snelle service tot de voordeur met de neerzettoestemming,goede prijzen, meer dan dik tevreden!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care

    Onze 14 jarige hond moest enkele maanden geleden op dieet ivm darmproblemen. In eerste instantie voer via DA. Echter prijs was ook behoorlijk en niet altijd verkrijgbaar ivm vervoer. Dus op zoek naar alternatief en terecht gek9men bij broekzak. Nou wat een verschil in prijs en bezorgtijd is kort. Dus proberen waard. Wat een geweldige Service, duidelijke communicatie en perfecte afhandeling van de bestelling. Voor ons zeer zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

    Door: Odekerken06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Katten voer Hliis prescription diet c/d

    Op zich goed voer goede prijs. Bestel al een paar jaar bij Brekz, en het bevalt prima. Alleen de laatste keer werd het voer bezorgd op een adres waar ik al een jaar niet meer woon. Had wel het juiste adres ingevoerd. Is dus ergens iets fout gegaan. Bij de tussen woning waar ik een half jaar heb gewoond heb ik ook besteld, en daar kwam het wel goed aan.
    Dit was dus ff een foutje, maar ik bestel zeker weer.

    Door: Sandra Friskus07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Erg meelevend

    Ik had voor ruim 200 euro voer en medicijnen voor mijn hond besteld, mijn hond overleed diezelfde nacht, ik belde met de klantenservice, heel lief en begrijpend deze dame, ze zij ik kan de bestelling niet tegen houden, weigert u de zending gewoon en de rest komt goed, tot mijn verbazing stond het betaalde bedrag binnen 5 dagen op mijn rekening. Wat een prettig bedrijf. Nogmaals dank!!. Vriendelijk Willem,

    Door: Willem Sirach07-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Douxo pot pads

    Laatste koop. Zeer slechte ervaring
    Pakje was niet op het aangegeven adres afgeleverd dus zoek na veel mailen eindelijk contact ja pakje op fout adres na 4 dagen bellen eindelijk contact formulier ingevuld en het was weer naar ons gestuurd
    Geen sorry of wat
    En meteen aan mij geblokt op Messinger en face book
    Dus ik raad deze firma niet aan

    Door: Braasem02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Honden voer

    Keurig verzorgd goed verpakt

    Door: Johan Faber10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Acana

    14 dagen geleden besteld, betaald. Dpd voor de op de afgesproken tijd. Sta aan de voordeur, wat schertst mijn verbazing chauffeur gooit de schuifdeur dicht loopt naar de b estuurderskant, ik nog roepen maar hij rijdt gewoon weg. Dpd gebeld, kon het in Krimoen ophalen, woon in Rotterdam. Ik ben alleen, geen vervoer, 73 jaar. Nu vandaag krijg ik een mail van Brekz dat het geld wordt teruggestort. Als ik het over 14 dagen niet ontvangen heb moet ik het melden al met al zijn we dan meer dan een maand verder en heb ik ergens het voer moeten bestellen.
    Bestellen bij Brekz zolang DPD bezorgd is voor mij geen optie. Ik vind het ook belachelijk dat ik zolang moet wachten op mijn geld retour

    Door: To van den Berg07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Eukanuba NaturePlus hondenvoer

    Goede kwaliteit hondenbrokken, redelijk prijs. Bestellen verloopt zonder problemen, maar de service is abominabel. Van de vier zakken voer, die zonder enige bescherming in een veel te ruime doos waren gepleurd, was er een over een groot deel van de lengte opengescheurd, waardoor een deel van de brokken overal verspreid in de verpakking lagen. Met veel moeite kon ik een foto van de situatie bij Brekz krijgen, maar daar was men niet onder de indruk. De bestelling was met grote zorg ingepakt en de bokken waren vers genoeg om gewoon te gebruiken. Vond ik een vreemde reactie. Omdat het terugsturen naar de webshop nogal kostbaar is, heb ik het daar bij gelaten. Maar ik denk niet dat ik er nog een keer ga winkelen.

    Door: Ruud06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Trixi autobeschermdeken

    Snelle en nette levering. Groot minpunt is dat de verbindingsstukken van de stangetjes die er bij zaten Al kapot gingen bij het in elkaar zetten. Hiervan is de kwaliteit zeer slecht.

    Door: Cor05-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Farm food rundvlees zakjes 300 gram

    een stuk goedkoper dan in de dierenwinkel. Makkelijk te bestellen en had het binnen twee of drie dagen in huis. Dit is een blijvertje

    Door: Angelique04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    purina dentalife en hondensnacks

    als altijd tevreden met de levering , nu door corona duurt het 1 dag langer ,maar daar moet je in deze tijd bijna overal rekening mee houden,

    Door: anita diwisch04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hondenvoer

    Prima prijs en vlotte levering. Duidelijke website!

    Door: Patrick04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    houtkorrels

    Het bestellen is heel vlot. De bevestiging van het verzenden bleef uit en na een week zelf maar eens gebeld. De bestelling was niet doorgezet en werd vervolgens handmatig verwerkt. De houtkorrels werden toen binnen twee dagen geleverd. We moeten dus maar terug naar telefonisch contact en handmatig invoeren in de geautomatiseerde systemen. Persoonlijke bemiddeling werkt 100%. Heeft niks te maken met corona.

    Door: lucie03-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Huismerk hondenvoer

    Geen

    Door: Daniel Rijfers01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    kattenvoerbakjes en speeltje hond

    redelijk snel geleverd en goede kwaliteit

    Door: Marjolijn Feteris01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Brekz

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Brekz een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 116 ervaringen geplaatst over Brekz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 68% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Brekz actief?

    Brekz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brekz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.