NederlandReview

    Ervaringen Brekz

    Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart?

    Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaren en wat is hun mening hierover?

    Wij van NederlandReview verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

    Brekz Cabrillos of Bacolod Road Stallions

    Over Brekz.nl

    Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.

    Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.nl .

    Diensten

    Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken.

    Klachten

    Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
    Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen.

    Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op NederlandReview en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

    Brekz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (253)

    7.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hills Graanvrije Kip Puppybrokken

    Goedendag, ik heb deze brokken mogen testen voor mijn Galgo Espagnol pup.

    Mijn andere 3 galgos pikten ook wel eens een brokje van de pup.

    Ze vonden ze zeer smakelijk.

    De ontlasting was vaker en minder vast.

    Ze was ook heel winderig.

    De brokjes waren wat klein.

    Maar kortom een heerlijke smakelijke brok, met geven was de bak zo leeg en ze stond er als eerste bij als ik de zak open deed.

    Door: Sandra Molenaar16-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    1 x Hill's Puppy No Grain met kip hondenvoer - Verpakking : 14 kg

    Onze puppy is nu 6 maanden oud en is een moeilijke eter. We mochten hill's voeding testen maar jammer genoeg was het enthousiasme van ons Rosie ook snel voorbij. De grote zak deed haar snuffelen en ja ze at van de brokjes. Met smaak leek het maar na drie weken draaide ze haar hoofdje weer weg. Tijdens de gebruiksperiode bleef de stoelgang en humeur perfect. Ze gaf in het begin wel eens over in de auto en de brokjes kwamen er vrij onverteerd uit (maaltijd was drie uur gelden toen). Kan eenmalig geweest zijn. Zo een grote zak van 14 kg is goed als je meerdere honden hebt maar ik zou zo'n grote zak nooit zelf kopen. de brokken rieken nog wel altijd hetzelfde als anderhalve maand geleden moet ik zeggen maar het is super onhandig.
    onze dierenarts had hill's wel aangeraden dus we gaan het zeker binnen een maand ofzo nog eens aanbieden en geven ze nu soms ook natte voeding van hill's. en dit eet ze met veel smaak.

    Door: Geertrui Berghmans15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Dierenvoer

    Door Corona zou later geleverd worden. niets mis mee maar het ging fout op het moment dat ik bij DPD het aflevermoment gewijzigd heb. Op de dag die ik ingevuld had niets gezien of gehoord van DPD. Gemaild en kreeg een bericht terug van DPD dat het pakket al een tijdje niet meer gescand was en dat ik bij de leverancier maar moest vragen of ze opnieuw wilden leveren. Gemaild naar Brekz en de volgende dag was het allemaal geregeld en werd het zogenaamd zoekgeraakte pakket geleverd. Dit dank zij service van Brekz. Ter info de dag die ik gevraagd had te leveren stond wel degelijk vermeld op het pakket! Heel tevreden met Brekz. Is alleen jammer dat zij DPD gebruiken voor verzending. Ik heb meerdere slechte ervaringen met DPD. Dat weerhoudt mij om te bestellen bij bedrijven die gebruik maken van de diensten van DPD.

    Door: Yvonne28-05-2020
    Mary Nauta22-07-2020

    alle k/d kattenvoer voor Soekie weer keurig bezorgd voor een nette prijs!

    Jeannie De kok22-07-2020

    Sinds de corona zit ik dagen voor niets tw wachten op voer wat niet komt.. Bestelling blijven hangen. Ownee onderweg naar Duitsland?? Nee Brekz. Heb ondertussen winkel gevonden waar ik wel terecht kan.

    Gerdien bijl28-07-2020

    Mss ook mede door dpd

    Irene v Tuel 10-08-2020

    Snelle levering en snelle bezorging door DPD. Goede service

    H.de Jong10-08-2020

    Onze bestelling is 4x onderweg geweest naar ons voormalig adres ondanks 4 x contact met DPD en 3 x met Brekz. Tot op heden tevreden over Brekz maar nu haken we af door de klantonvriendelijke houding van de klantenservice, de slechte service en de onnavolgbare werkwijze van DPD

    Imari03-09-2020

    Ik ben positief over de bestelling van hondenbrokken bij Brekz. Zij hebben namelijk veel verschillende merkten en de prijs is niet te hoog. Ik ben alleen niet tevreden over de communicatie omtrent de levering van mijn pakket door DPD. Bij mijn eerste bestelling was het namelijk niet duidelijk wanneer de levering zou plaatsvinden. Zonder enkele vorm van communicatie werd het pakket geleverd en stond dit op maandag ochtend opeens bij mij op de stoep. Gelukkig was mijn partner thuis want anders had DPD voor een dichte deur gestaan.

    Dennis09-09-2020

    Genoeg om te kiezen en gevonden wat onze kat wel lust. Helaas is de snelheid van levering niet optimaal. 4 tot 5 dagen voordat het er is. Dit kan volgens mij veel sneller!

    Gerrie Krooneman09-09-2020

    Goede prijs en snelle levering

    A.L. Vogelaar20-09-2020

    Vlotte service en stuk goedkoper als de winkel al diverse bestellingen gedaan altijd correct en snel geleverd TOP

    Tiny Wessels22-09-2020

    Mijn bestelling wordt steeds correct verzorgd en snel geleverd

    Anky27-09-2020

    snelle levering en de prijs schappelijk.

    Jokes09-10-2020

    Groot assortiment voor katten, goede kwaliteit en redelijke prijs. Correcte en snelle levering, goede service, bestel hier al jaren mijn kattenspullen.

    Riet18-10-2020

    Keurig verpakt en bezorgd

    Margot21-10-2020

    na een bericht van jullie, kwam de verzending iets later. Helaas was de doos met Royal canin instinctief raar dichtgetaped. En ook was nu de inhoud niet zo smakelijk, de kat at er niet van. Ik moest het met een zakje mengen van de andere doos, toen at ze het wel. Hoe kan dat, zou het recept veranderd zijn? Ben benieuwd of dit bij jullie bekend is.

    Will30-10-2020

    Heel Jammer dat er geen tijdstip wordt aangegeven door DPD.

    Ronald16-11-2020

    Snelle levering puppypap en super verpakt tegen een prima prijs. 3 redenen om terug te komen als klant

    Marja28-11-2020

    Pakket goed op tijd aan geleverd op tijd bestek wat DPD aangaf en een behulpzame chauffeur die het zware pakket in huis zette met in achtneming van de Corona regels top.

    Christiane16-12-2020

    Correcte prijs en snelle levering door dpd.

    Hondy17-12-2020

    Bestelling redelijk eenvoudig. Menu structuur van website kan beter. Bezorging was wat later dan wat bij andere webshops gebruikelijk is, maar ik neem aan dat in geval van diervoedsel je toch wel een paar dagen vooruit kan en dat de bestelling niet urgent is. Prijs in het algemeen goed (soms wat onlogisch kwa opbouw)

    Peter18-12-2020

    Snelle levering en een goed product.

    Ramon26-12-2020

    Hondenmand besteld voldoet helemaal aan verwachting. Goed verpakt geleverd.Helemaal tevreden.

    Riet van Oene28-12-2020

    Dit was mijn eerste kennismaking met Brekz.nl maar uitstekend. Vlotte levering, keurig verpakt en een gunstige prijs, gewoon top!

    Saskia01-01-2021

    Snelle levering ondanks de drukte bij bezorging in dese periode. Snel en goed.

    Martin09-01-2021

    Helaas geen goede ervaring met Brekz. Zeer langzame levering en totaal geel update van mijn bestellingen. Hierdoor uiteindelijk toch duurder uit. Levering stond op 1-3 dagen, maar is pas na 11 dagen geleverd (incl. nieuwjaarsdag).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slechte service

    Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retouneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus. Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Brekz houdt vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer onklantvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

    Door: Anneke02-06-2017
    Rob 19-03-2020

    Heb een bestelling gedaan jl zondag heb dit vaker gedaan dat ging meestal goed op de levering na altijd te laat een dag of zo. Nu zijn ze tel niet berijdbaar en wacht al 4 dagen op mail reageren ze wel maar zonder oplossing even geduld als begrip maar geen richt lijn wanneer de levering plaats vind ongeveer moet mijn bestelling helaas ergens ander bestellen anders zit ik zonder zeer slechte klantenservice. Koop hier voorlopig maar niks ivm de carona virus. Ik ken dit bedrijf al van de jaren 70 prima dat was het nu ok kijk zelf en ervaar

    Eef18-04-2020

    Bestelde hier vaker.Was in orde.Nu al bijna half jaar slecht.Nog steeds staat er bezorging binnen 1-2 dagen.Wordt al maanden niet meer waar gemaakt.Excuus is en was de nieuwe hal.....die komt blijkbaar dan maar niet af of zo? En nu is het tweede excuus de corona.Hoe dan ook ,ik zit alweer 6 dagen te wachten en mijn dieren hebben dus binnenkort geen voer meer.

    Jan28-04-2020

    Ik heb nu tot 2x maal toe een slechte levering met kattengrid, nu de laatste keer waren er 5 dozen kapot , terwijl de verpakkingsdoos heel was. Rara hoe kan dit? De produkten zijn heel slecht verpakt, zonder enige bescherming worden ze in een te grote doos verpakt. Klacht ingediend, zeggen ze ijskoud, had u het produkt maar terug moeten sturen. Hoe kan ik nu van de buitenkant zien of de inhoud heel is.Heel slecht bedrijf, ik bestel hier nooit meer!! En ik hoop dat er vele dit ook gaan doen.

    Annemarie schrauwen29-04-2020

    Altijd met volle tevredenheid besteld bij brekz.tot nu.11 april een bestelling geplaatst tot op heden niks ontvangen.heb een mail gestuurd en daar gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.werd gezegd staat klaar voor verzending.maar via mijn account staat er nog steeds in behandeling.wil mijn geld nu terug.maar geen enkele reactie meer op mail.de laatste keer dat ik besteld heb bij brekz

    Lommen28-05-2020

    goede prijs, snelle levering. niets op aan te merken.

    Dick06-07-2020

    De voordeligste prijs, snelle levering. Dik tevreden.

    Ingrid 10-07-2020

    Heb dierentabletten besteld en had het de volgende dag in huis 👍🏻

    Anneke19-07-2020

    Tijdens corona en nu hal langer moeten wachten. Laatste bestelling is weer helemaal top gegaan.

    Heleen03-08-2020

    Goede service en prima levering.

    Emmy 28-08-2020

    E staat dat het binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgt is, nou bij mij niet. Dit is de 3de keer dat ik bij Brekz heb besteld en steeds moet ik er achter aan bellen. Nu had ik de 14d besteld en de 24 ste ontvangen. Super slecht vind ik. Mede trouwens door DHL die het ook nog even in depot houd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Allerlei dierenspullen te koop bij Brekz

    Voor onze twee honden is het dierenvoer niet aan te slepen. Aangezien er in ons dorpje geen winkel zit die dierenvoeding verkoopt, moest ik elke keer weer een stuk rijden en slepen met die zakken. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en kwam ik online bij Brekz terecht. Hier verkochten ze toevallig ook het hondenvoer dat wij gebruiken, waardoor ik vrij snel besloot om een aankoop te doen. De prijs is ongeveer gelijk, maar het grote verschil is dat ik nu niet meer zelf hoef te slepen, maar dat ze alles keurig bij ons thuis afleveren. Ik bestel nu vrijwel altijd het voer bij Brekz.

    Door: Louisa Pijnboom01-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Cat food and litter

    I ordered 14 days ago, and still the order has not shipped. I have emailed them multiple times and they do not respond. I have asked to cancel and get a refund, but there is no response.

    Door: David Meyer16-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bench 107cm

    Top bench! Precies wat we nodig hadden en voor een goede, scherpe prijs. De bench was netjes verpakt en de verpakking was na levering nog steeds heel en netjes. De levering liet helaas wel even op zich wachten, maar dat heeft denk ik te maken met de drukte door corona.. Al met al heel blij met de aankoop en alles er omheen!

    Door: Senna13-01-2021
    G. Beekelaar - Middelveld14-01-2021

    Jammer dat tot 2 keer toe de evaluatievraag gesteld werd voordat de bestelling binnen was. Verder was alles prima in orde.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    online dierenwinkel bestellen

    Wij hebben hier nog een dierenwinkel in het dorp, maar die zijn echt erg duur en hebben bovendien zeker niet alles. Ik hou ervan om de lokale middenstand te ondersteunen, maar ben toch eens online gaan kijken.
    Brekz is echt een goede dierenwinkel gebleken; ze hebben precies de spullen die ik nodig heb en zijn bovendien een stuk goedkoper. Levering tot nu toe telkens keurig op tijd en volledige pakketten. Toch wel erg gemakkelijk, dat online bestellen. Zeker voor zware en elders dure producten..

    Door: José25-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kattenvoer en pipetten

    Twee keer besteld, eerste keer was de bestelling te laat geleverd. Bij de tweede bestelling werd na een paar dagen gemaild dat een van de producten vertraagd was, maar nergens een indicatie hoelang dat zou duren. Na bijna een week later zelf gebeld te hebben bleek dat dit nog eens een week zou gaan duren. Klantenservice was verder erg aardig en heeft de annulering & terugstorting keurig verwerkt. Ik ben echter niet tevreden over de levering en ga niet meer opnieuw bestellen.

    Door: Kiki05-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care

    Onze 14 jarige hond moest enkele maanden geleden op dieet ivm darmproblemen. In eerste instantie voer via DA. Echter prijs was ook behoorlijk en niet altijd verkrijgbaar ivm vervoer. Dus op zoek naar alternatief en terecht gek9men bij broekzak. Nou wat een verschil in prijs en bezorgtijd is kort. Dus proberen waard. Wat een geweldige Service, duidelijke communicatie en perfecte afhandeling van de bestelling. Voor ons zeer zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

    Door: Odekerken06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hills kattenvoer

    Ik bestel al enige jaren bij Brekz. Gaat eigenlijk altijd goed.
    T.o.v. de concurrentie, vind ik de prijzen over het algemeen netjes.
    De vervoerder die Brekz gebruikt vind ik wat minder, met name omdat het al een paar keer mis is gegaan (niet op tijd, geen tijdvak kunnen kiezen wanneer de bestelling geleverd kan worden en bezorging op verkeerde locatie).
    Brekz bezorgd de pakketten echter zelf niet, dus ik neem het hen niet kwalijk.

    Door: Ronnie Hes22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Essential 6

    Nog afwachten hoe het werkt, heeft eerst tijd nodig . Ruikt lekker. De verzendverpakking had beter gekund. Het zat er gelukkig nog wel allemaal in

    Door: Francis 13-01-2021
    Theo13-01-2021

    Alles zat in het pakket alleen waren twee van de 5 bestelde Whiskas kattensnoepjes (plastic doosjes) kapot en lagen de snoepjes los in de doos. Graag opvulmateriaal gebruiken tegen het stoten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Beaphear combo kat

    Dikke -0 !
    Schandalig! Eerst 11 dagen wachten voordat je een pakket binnen krijgt ! Dan na weigering zou ik per direct me geld binnen terug gestort krijgen ! En nu bijna 1 week later nog niets terug op mij rekening ! Verschrikkelijk winkel ! Niet aanbevolen! Ze liegen&bedriegen ! Beter iets meer betalen en de volgende dag in huis krijgen elders !

    Door: B .a muller 12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Medicare

    Had blikjes Medicare besteld. Ondanks bubbeltjes plastic toch alle blikjes gedeukt. Levering duurde lang ivm oud en nieuw.

    Door: Jolanda11-01-2021
    Lex12-01-2021

    Ik bestel hier elke maand en door de herhaling van mijn bestellingen maakt dit het een stuk makkelijker! Super dus, enige minpunt is dat er een enorme doos wordt meegeleverd voor een relatief klein pakketje.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Duurde lang

    Had 2 advantix besteld.
    De levering duurde erg lang. De verpakking was erg overdreven. Voor 2 kleine doosjes was het verpakt in een belachelijk grote doos.

    Door: Esther11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Bench

    Iets langer gewacht door carona maar de bench is goed

    Door: Reinder Goor van11-01-2021
    Aag van Eck11-01-2021

    Prima. Gewoon op tijd bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Prins hondenvoer

    Drama.
    4 weken wachten op 1 zakje voer
    Nooit meer

    Door: Andre10-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    kittentuig

    Stond ook kittentuig op de verpakking maar is een tuig voor volwassen katten. Zeer slordig

    Door: Ingrid10-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pet remedy

    Makkelijk besteld, niet duur, snel geleverd

    Door: Yvonne09-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering voor een goede prijs

    Je kunt makkelijk een herhaal bestelling doen

    Door: Willem van der Bent06-01-2021
    Sidon08-01-2021

    Goede prijs en snelle verzending. Helaas was DPD een ramp. Niet bezorgd, pakje kwijt, uiteindelijk gevonden ergens bij een afhaalpunt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hondenpoepzakjes

    Slechte levering. Wacht al 1,5 week op mijn bestelling. Ik krijg helaas ook geen reactie op mijn mail. Hier bestel ink niet meer.
    Tip: pas je levertijden aan want dit is erg misleidend.

    Door: Claudia05-01-2021
    Anneke05-01-2021

    Voor de 2e keer bij Brekz besteld. Hoewel ik nu iets langer heb moeten wachten op de bestelling ( kersttijd). Heb ik het toch vrij vlot ontvangen. De bench is naar wens!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Brekz

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Brekz een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 253 ervaringen geplaatst over Brekz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Brekz actief?

    Brekz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brekz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.