NederlandReview

    Ervaringen Brekz

    Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart?

    Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaren en wat is hun mening hierover?

    Wij van NederlandReview verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

    Brekz Cabrillos of Bacolod Road Stallions

    Over Brekz.nl

    Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.

    Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.nl .

    Diensten

    Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken.

    Klachten

    Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
    Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen.

    Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op NederlandReview en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

    Brekz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (170)

    7.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    7
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Honden voer

    Snel en betrouwbaar

    Door: Gaya27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dierenvoer

    Door Corona zou later geleverd worden. niets mis mee maar het ging fout op het moment dat ik bij DPD het aflevermoment gewijzigd heb. Op de dag die ik ingevuld had niets gezien of gehoord van DPD. Gemaild en kreeg een bericht terug van DPD dat het pakket al een tijdje niet meer gescand was en dat ik bij de leverancier maar moest vragen of ze opnieuw wilden leveren. Gemaild naar Brekz en de volgende dag was het allemaal geregeld en werd het zogenaamd zoekgeraakte pakket geleverd. Dit dank zij service van Brekz. Ter info de dag die ik gevraagd had te leveren stond wel degelijk vermeld op het pakket! Heel tevreden met Brekz. Is alleen jammer dat zij DPD gebruiken voor verzending. Ik heb meerdere slechte ervaringen met DPD. Dat weerhoudt mij om te bestellen bij bedrijven die gebruik maken van de diensten van DPD.

    Door: Yvonne28-05-2020
    Mary Nauta22-07-2020

    alle k/d kattenvoer voor Soekie weer keurig bezorgd voor een nette prijs!

    Jeannie De kok22-07-2020

    Sinds de corona zit ik dagen voor niets tw wachten op voer wat niet komt.. Bestelling blijven hangen. Ownee onderweg naar Duitsland?? Nee Brekz. Heb ondertussen winkel gevonden waar ik wel terecht kan.

    Gerdien bijl28-07-2020

    Mss ook mede door dpd

    Irene v Tuel 10-08-2020

    Snelle levering en snelle bezorging door DPD. Goede service

    H.de Jong10-08-2020

    Onze bestelling is 4x onderweg geweest naar ons voormalig adres ondanks 4 x contact met DPD en 3 x met Brekz. Tot op heden tevreden over Brekz maar nu haken we af door de klantonvriendelijke houding van de klantenservice, de slechte service en de onnavolgbare werkwijze van DPD

    Imari03-09-2020

    Ik ben positief over de bestelling van hondenbrokken bij Brekz. Zij hebben namelijk veel verschillende merkten en de prijs is niet te hoog. Ik ben alleen niet tevreden over de communicatie omtrent de levering van mijn pakket door DPD. Bij mijn eerste bestelling was het namelijk niet duidelijk wanneer de levering zou plaatsvinden. Zonder enkele vorm van communicatie werd het pakket geleverd en stond dit op maandag ochtend opeens bij mij op de stoep. Gelukkig was mijn partner thuis want anders had DPD voor een dichte deur gestaan.

    Dennis09-09-2020

    Genoeg om te kiezen en gevonden wat onze kat wel lust. Helaas is de snelheid van levering niet optimaal. 4 tot 5 dagen voordat het er is. Dit kan volgens mij veel sneller!

    Gerrie Krooneman09-09-2020

    Goede prijs en snelle levering

    A.L. Vogelaar20-09-2020

    Vlotte service en stuk goedkoper als de winkel al diverse bestellingen gedaan altijd correct en snel geleverd TOP

    Tiny Wessels22-09-2020

    Mijn bestelling wordt steeds correct verzorgd en snel geleverd

    Anky27-09-2020

    snelle levering en de prijs schappelijk.

    Jokes09-10-2020

    Groot assortiment voor katten, goede kwaliteit en redelijke prijs. Correcte en snelle levering, goede service, bestel hier al jaren mijn kattenspullen.

    Riet18-10-2020

    Keurig verpakt en bezorgd

    Margot21-10-2020

    na een bericht van jullie, kwam de verzending iets later. Helaas was de doos met Royal canin instinctief raar dichtgetaped. En ook was nu de inhoud niet zo smakelijk, de kat at er niet van. Ik moest het met een zakje mengen van de andere doos, toen at ze het wel. Hoe kan dat, zou het recept veranderd zijn? Ben benieuwd of dit bij jullie bekend is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slechte service

    Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retouneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus. Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Brekz houdt vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer onklantvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

    Door: Anneke02-06-2017
    Rob 19-03-2020

    Heb een bestelling gedaan jl zondag heb dit vaker gedaan dat ging meestal goed op de levering na altijd te laat een dag of zo. Nu zijn ze tel niet berijdbaar en wacht al 4 dagen op mail reageren ze wel maar zonder oplossing even geduld als begrip maar geen richt lijn wanneer de levering plaats vind ongeveer moet mijn bestelling helaas ergens ander bestellen anders zit ik zonder zeer slechte klantenservice. Koop hier voorlopig maar niks ivm de carona virus. Ik ken dit bedrijf al van de jaren 70 prima dat was het nu ok kijk zelf en ervaar

    Eef18-04-2020

    Bestelde hier vaker.Was in orde.Nu al bijna half jaar slecht.Nog steeds staat er bezorging binnen 1-2 dagen.Wordt al maanden niet meer waar gemaakt.Excuus is en was de nieuwe hal.....die komt blijkbaar dan maar niet af of zo? En nu is het tweede excuus de corona.Hoe dan ook ,ik zit alweer 6 dagen te wachten en mijn dieren hebben dus binnenkort geen voer meer.

    Jan28-04-2020

    Ik heb nu tot 2x maal toe een slechte levering met kattengrid, nu de laatste keer waren er 5 dozen kapot , terwijl de verpakkingsdoos heel was. Rara hoe kan dit? De produkten zijn heel slecht verpakt, zonder enige bescherming worden ze in een te grote doos verpakt. Klacht ingediend, zeggen ze ijskoud, had u het produkt maar terug moeten sturen. Hoe kan ik nu van de buitenkant zien of de inhoud heel is.Heel slecht bedrijf, ik bestel hier nooit meer!! En ik hoop dat er vele dit ook gaan doen.

    Annemarie schrauwen29-04-2020

    Altijd met volle tevredenheid besteld bij brekz.tot nu.11 april een bestelling geplaatst tot op heden niks ontvangen.heb een mail gestuurd en daar gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.werd gezegd staat klaar voor verzending.maar via mijn account staat er nog steeds in behandeling.wil mijn geld nu terug.maar geen enkele reactie meer op mail.de laatste keer dat ik besteld heb bij brekz

    Lommen28-05-2020

    goede prijs, snelle levering. niets op aan te merken.

    Dick06-07-2020

    De voordeligste prijs, snelle levering. Dik tevreden.

    Ingrid 10-07-2020

    Heb dierentabletten besteld en had het de volgende dag in huis 👍🏻

    Anneke19-07-2020

    Tijdens corona en nu hal langer moeten wachten. Laatste bestelling is weer helemaal top gegaan.

    Heleen03-08-2020

    Goede service en prima levering.

    Emmy 28-08-2020

    E staat dat het binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgt is, nou bij mij niet. Dit is de 3de keer dat ik bij Brekz heb besteld en steeds moet ik er achter aan bellen. Nu had ik de 14d besteld en de 24 ste ontvangen. Super slecht vind ik. Mede trouwens door DHL die het ook nog even in depot houd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Allerlei dierenspullen te koop bij Brekz

    Voor onze twee honden is het dierenvoer niet aan te slepen. Aangezien er in ons dorpje geen winkel zit die dierenvoeding verkoopt, moest ik elke keer weer een stuk rijden en slepen met die zakken. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en kwam ik online bij Brekz terecht. Hier verkochten ze toevallig ook het hondenvoer dat wij gebruiken, waardoor ik vrij snel besloot om een aankoop te doen. De prijs is ongeveer gelijk, maar het grote verschil is dat ik nu niet meer zelf hoef te slepen, maar dat ze alles keurig bij ons thuis afleveren. Ik bestel nu vrijwel altijd het voer bij Brekz.

    Door: Louisa Pijnboom01-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    online dierenwinkel bestellen

    Wij hebben hier nog een dierenwinkel in het dorp, maar die zijn echt erg duur en hebben bovendien zeker niet alles. Ik hou ervan om de lokale middenstand te ondersteunen, maar ben toch eens online gaan kijken.
    Brekz is echt een goede dierenwinkel gebleken; ze hebben precies de spullen die ik nodig heb en zijn bovendien een stuk goedkoper. Levering tot nu toe telkens keurig op tijd en volledige pakketten. Toch wel erg gemakkelijk, dat online bestellen. Zeker voor zware en elders dure producten..

    Door: José25-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Prins katten

    Eigenlijk te duur normaal 20 kilo voor 68,00 heb ik gehoord

    Door: Maatkamp25-10-2020
    Willem van der Hor26-10-2020

    Goede en betrouwbare webshop, groot assortiment tegen goede prijzen en een zeer snelle levering.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hondenvoer

    Alles goed verlopen, geen klachten of verbeterpunten.

    Door: Carla Janssen23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care

    Onze 14 jarige hond moest enkele maanden geleden op dieet ivm darmproblemen. In eerste instantie voer via DA. Echter prijs was ook behoorlijk en niet altijd verkrijgbaar ivm vervoer. Dus op zoek naar alternatief en terecht gek9men bij broekzak. Nou wat een verschil in prijs en bezorgtijd is kort. Dus proberen waard. Wat een geweldige Service, duidelijke communicatie en perfecte afhandeling van de bestelling. Voor ons zeer zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

    Door: Odekerken06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hills kattenvoer

    Ik bestel al enige jaren bij Brekz. Gaat eigenlijk altijd goed.
    T.o.v. de concurrentie, vind ik de prijzen over het algemeen netjes.
    De vervoerder die Brekz gebruikt vind ik wat minder, met name omdat het al een paar keer mis is gegaan (niet op tijd, geen tijdvak kunnen kiezen wanneer de bestelling geleverd kan worden en bezorging op verkeerde locatie).
    Brekz bezorgd de pakketten echter zelf niet, dus ik neem het hen niet kwalijk.

    Door: Ronnie Hes22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Katten voer Hliis prescription diet c/d

    Op zich goed voer goede prijs. Bestel al een paar jaar bij Brekz, en het bevalt prima. Alleen de laatste keer werd het voer bezorgd op een adres waar ik al een jaar niet meer woon. Had wel het juiste adres ingevoerd. Is dus ergens iets fout gegaan. Bij de tussen woning waar ik een half jaar heb gewoond heb ik ook besteld, en daar kwam het wel goed aan.
    Dit was dus ff een foutje, maar ik bestel zeker weer.

    Door: Sandra Friskus07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Frontline combo

    Zeer tevreden over brekz. Meerdere keren bestelt.
    Snelle levering, goede kwaliteit-prijs. Behulpzame en vriendelijke klantenservice. Bij de laatste bestelling hebben ze frontline 3 pack ipv 6pack verzonden. Via de website heb ik dit aangegeven. Het is meteen opgepakt. Ik kreeg een mail dat ik een verpakking met 3 pack kreeg nageleverd per post. Een dag na deze mail was de nalevering binnen.
    Super service

    Door: Bjp17-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    10 kilo papegaaienvoer

    3 oktober besteld , maar op de dag van levering bracht DPD mijn bestelling direct naar een afhaalpunt ipv mijn huisadres ( onder het mom dat ik niet thuis was) Contact met Brekz opgenomen, die zeiden gebeld te hebben met DPD en dat mijn bestelling de volgende dag alsnog zou komen. 2 dagen gewacht, weer contact met Brekz gezocht. Antwoord, of ik naar het afhaalpunt kon gaan... Vreemd aangezien het niet mijn fout was en ze iets anders beloofd hadden. Uiteindelijk lieten ze mijn bestelling terug naar hun gaan en kon ik kiezen om het nogmaals verstuurd te krijgen of mijn geld terug. Mijn vertrouwen dat het nu wel thuis bezorgd zou worden is verdwenen, uiteindelijk op 23-10 mijn geld pas terug . 20 dagen bezig geweest hiermee. Teleurgesteld ook in de klantenservice, ze hadden ook direct hun bestelling opnieuw kunnen versturen. maar iets beloven en niet waarmaken, slechte zaak.

    Door: Janine23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Katten brokjes

    Super snelle levering

    Door: Malika22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Almo nature kattenvoer

    Goede UX op de site, snel besteld en geleverd tegen top prijs

    Door: Laura S21-10-2020
    Janneke21-10-2020

    Prima levering, enige tip : probeer duurzaam te verpakken met zo min mogelijk plastic plakband en bubbel plastic.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Perfect

    Snel geleverd

    Door: Christel20-10-2020
    Linda 21-10-2020

    Goede service voor een mooie prijs.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Orijen kat.

    Het voer is inderdaad goedkoper, maar daar schiet ik weinig mee op wanneer het niet de kwaliteit is die ik verwacht.
    Maar laat ik beginnen bij het bestelproces.
    Het product was op voorraad, ik heb voor 1400 besteld en dus zou het de volgende dag (of de dag erna) geleverd kunnen worden. Uiteindelijk heb ik op een donderdag besteld en op dinsdag gebeld om te vragen waar de zending was. De dame in kwestie liet weten dat door een fout in het systeem de bestelling niet doorgekomen was. Ze zou echter diezelfde dag met spoed de aanvraag naar het magazijn laten gaan, waarna ik op de woensdag de bestelling zou ontvangen.
    Helaas, het werd pas de donderdag.

    Wanneer ik de doos open tref ik een redelijk dubbelgevouwen zak aan. Niet de vorm die ik gewoon ben van Orijen. Normaliter heeft Orijen verpakkingen waar de lucht uit is (vandaar dat het niet erg buigzaam is), maar nu was er lucht bij.
    Omdat ik niet weet hoelang de zak in die conditie was (en of het voer dan nog vers is of niet?), heb ik Brekz geschreven.
    Van service kan ik niet spreken als me verteld wordt dat ík er naast zit. Terwijl ik toch al trouwe klant ben van Orijen en zelfs de producent heb geschreven.
    Dan zit er niets anders op dan de boel terugzenden.

    Dat heb ik wel aangetekend gedaan, want m’n vertrouwen in het bedrijf is weg.

    Door: Rebecca Hofman15-10-2020
    Jelley Babois16-10-2020

    Bestelde voorheen altijd mijn dieet voer via de dierenarts. Maar vanwege corona meer online gaan bestellen. Nu blijkt dat ik bij dierenarts gewoon anderhalf keer zoveel betaalde als bij Brekz. Dus voor mij nu altijd via hen, ook de levering is lekker snel en als de afgesproken tijd niet uitkomt kun je die aanpassen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hondevoer

    makkelijk en snel bestellen, veel keus,
    Je moet als je bestelling geplaatst hebt er rekening mee houden, dat het 3 a 4 dagen duurt dat je bestelling binnen is.

    Door: Astrid14-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tuinvogelvoer

    Alweer hoe langer hoe meer tuinvogels in mijn tuin!
    Het voer is te gauw op!

    Door: Hay12-10-2020
    Deb12-10-2020

    Alles goed ontvangen en goedkoper🙃

    Francisca13-10-2020

    Ben zeer tevreden met de verzorging en snelheid van de bestelling. En zou zeker weer bestellen Met vriendelijke groet Francisca

    Petry14-10-2020

    Ben zeer tevreden over de bestelling en bezorging, zou wel graag willen weten of het in de ochtend of middag bezorgd gaat worden, zodat ik niet de hele dag hoef te wachten wanneer er bezorgd word. Hopelijk word hier aan gewerkt, M.V.G. Petry

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Feliway

    Goedkoop, netjes verpakt en snel binnen. Alleen houdt de dpd je slecht op de hoogte over wanneer het bezorgd wordt.

    Door: Caroline12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bonzo menubrok, schelpenzand, grote parkieten voer en parkieten voer

    De bonzo menu brok 2 zakken zijn goed aangekomen, maar beide vogel voer en het schelpenzand niet. Alle 3 de zakken kapot en dit was de vorige keer ook het geval. Laatste keer dus dat we iets voor de vogels besteld hebben.

    Door: Bram van Hout09-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Konijnenvoer en caviaflat inrichting

    Prima webshop en goede prijzen, ik zou zelf wel wat extra willen betalen om niet te hoeven verzenden met dpd. Echt een verschrikkelijk bezorgpartner. 2 keer besteld en twee keer het pakket zonder aan te bellen gevonden in de algemene hal vd flat. Gelukkig 2 keer niet gestolen.

    Door: JvA09-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Brekz

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Brekz een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 170 ervaringen geplaatst over Brekz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Brekz actief?

    Brekz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brekz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.