NederlandReview

    Ervaringen Brekz

    Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart?

    Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaren en wat is hun mening hierover?

    Wij van NederlandReview verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

    Over Brekz.nl

    Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.

    Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.nl .

    Diensten

    Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken.

    Klachten

    Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
    Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen.

    Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op NederlandReview en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

    Brekz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    5,8
    55% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    4,6

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kattenvoer

    Ik vind brekz een top bedrijf goede prijzen top services! Maar het probleem ligt bij de vervoerder dpd dit is een slechte vervoerder. Ik ga ook niets meer bij brekz bestellen alleen om dat ze met dpd werken anders had ik gebleven. Nu op zoek naar andere dierenzaak met een andere vervoerder

    Door: Nicole Rook18-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    2 spuitbussen sectolin

    spuitbussen niet beschermd, verpakt in te grote doos. Gevolg: gaan lekken en functioneren niet meer, spuitbussen half leeg. Eerste reactie op klacht: foto sturen. Ik heb gezegd dat dat zinloos is, aan een foto kun je de schade niet zien. Tweede reactie: op eigen kosten retour zenden en dan krijg ik aankoopbedrag terug. Sigaar uit eigen doos: verzenkosten+ half lege spuitbus= gelijk aan hele prijs. ALS ik het bedrag al terug krijg van deze onbetrouwbare firma! NIET BESTELLEN HIER DUS!

    Door: Reggie Hamers16-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Dog Food

    I received the most horrible service from this website and I will tell all my friends about it and also place a review on every site I can, I plaved a order : 11731372 on the 8 july and when i dint received it I phoned on the 12 again to follow up, upon which a christine told me it was never send, then she said she will resend the order and that i will receive it on the 13 July, on the 13the i got a dpd mail saying it will be deliverd at 14h00, I stil havent received the parcel and when i phoned now on the 15July again the lady told me I migh get it today or tomorrow, and that I cannot speak to a manager about the issue and that is just the way it is, Well it horrible service and I have never encountered a place that has so little intrest in providing a sevice..

    Door: Nadine15-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Levering blijft uit zonder informatie!

    Waarschuwing! Niet bestellen ze leveren niet een informeren niet.

    Door: Marianne Loing14-05-2019
    Sylvia Brands17-05-2019

    k heb hetzelfde probleem. Hoe is het bij u afgelopen? Ik overweeg aangifte.

    Martine Kosten14-06-2019

    7 juni zak Acana honden brokken besteld, nog steeds niets binnen en absoluut niet te bereiken. Ga nooit meer bij dit bedrijf bestellen.

    Brekz09-07-2019

    Geachte mevrouw Marianne Loing, We betreuren uw vervelende ervaring. Wanneer u problemen ondervindt met de levering van uw bestelling kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling Klantenservice via webshop@brekz.nl. We streven ernaar om (op werkdagen) binnen 24 uur op uw mail te reageren. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een bestelling langer dan 2 werkdagen op zich laat wachten, bijvoorbeeld wanneer een product niet meer op voorraad is. We zullen u dan de keuze geven uw bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te ontvangen of om de levering af te wachten. Met vriendelijke groet, Vera, team Brekz

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    bestelling

    ALLES betaald en heden na 5 werkdagen niks,nada,rien, Veel blabla van bezorging die niet komt,
    JW.GELEEN

    Door: J.L.G.Westhovens14-05-2019
    Brekz09-07-2019

    Beste heer/mevrouw Westhovens, Wij betreuren uw vervelende ervaring. DPD heeft volgens onze administratie op 14 mei een eerste afleverpoging gedaan en trof u helaas niet thuis. Als het goed is, is uw pakket 15 mei bezorgd. Indien dit niet het geval is geweest, dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Met vriendelijke groet, Vera, Brekz Team

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Onbereikbaar

    Plus punten heb ik niet, na de derde keer besteld te hebben gaat het iedere keer mis met de aflevering via DPD. Brekz gebeld maar zij zijn onbereikbaar en reageren nergens op. Ik zit nu 3 dagen te wachten op een pakket, wordt iedere keer via de mail op de hoogte gesteld, u pakket wordt vandaag bezorgd maar dus niet. Dit was voor mij de laatste keer bij Brekz.

    Door: John Adelaar19-04-2019
    Brekz09-07-2019

    Beste heer Adelaar, Wij betreuren uw vervelende ervaring en vertraagde levering. DPD heeft ons laten weten 3 bezorgpogingen te hebben gedaan. Op 17 april en 18 april troffen ze u niet thuis. Als het goed is, is uw pakket 20 april alsnog bezorgd. Indien dit niet het geval is geweest, dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Met vriendelijke groet, Vera, team Brekz

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Slechte service en bereikbaarheid

    Brekz is zeer slecht bereikbaar.

    Gisteren de gehele ochtend onbereikbaar, uiteindelijk gelukt om in de middag contact telefonisch contact te krijgen. Tijdens gesprek wilde ik een vraag stellen en aangeven dat ze slecht bereikbaar zijn, maar ik werd direct aanvallend te woord gestaan dat ze het druk hadden en daardoor telefonisch slechter bereikbaar waren. Daarnaast werd mij verteld dat emails binnen 24 uur beantwoord worden (ik had nl de dag ervoor gemaild, maar nog geen reactie ontvangen).

    Vandaag gelukkig wel mijn bestelling ontvangen (eergisteren begin middag besteld, dus geen levering volgende dag), maar helaas, door niet goed inpakken waren alle verpakkingen van de bestelde producten kapot (niet beschadigd, maar echt kapot).

    Hierover contact gehad met klantenservice (email), maar ze doen hier niks mee om het netjes op te lossen.

    Als alles goed gaat met je bestelling is het een waarschijnlijk een goede webshop. Gaat er iets mis, dan wordt het lastig om snel contact op te nemen en wordt het niet netjes opgelost.

    Door: Marjolijn18-04-2019
    Brekz09-07-2019

    Beste Marjolijn, Wanneer het druk is bij onze Klantenservice, zijn de lijnen overbelast en kan het voor komen dat we niet goed bereikbaar zijn. Gegronde klachten worden altijd netjes door ons opgelost. Een email sturen is in alle gevallen de beste manier om een probleem met uw bestelling aan ons kenbaar te maken. Vermeld daarbij alstublieft altijd uw bestelnummer, zodat wij u sneller kunnen helpen. Wij streven ernaar om uw mail (op werkdagen) binnen 24 uur te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Vera, team Brekz

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Correcte behandeling

    Snelle levering goede communicatie goede prijzen... niks op aan te merken voor mij...TOP bedrijf !!!

    Door: Laurette Pieters03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    Service is zeer slecht. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken en brekz neemt mergens verantwoordelijkheid voor. Ik bestel hier nooit meer!

    Door: Lindy Willemse20-03-2019
    Brekz09-07-2019

    Geachte mevrouw Lindy Willemse, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over onze klantvriendelijkheid. Nadat u bij ons had aangegeven dat u zelf een verkeerde bestelling had gedaan, heeft u contact met ons opgenomen, omdat u het verkeerde product wilde retourneren. Uiteraard is retourneren mogelijk. Uw bestelling is volgens ons bestelsysteem door ons retour ontvangen en u heeft uw aankoopbedrag retour ontvangen. Met vriendelijke groet, Vera, team Brekz

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Erg meelevend

    Ik had voor ruim 200 euro voer en medicijnen voor mijn hond besteld, mijn hond overleed diezelfde nacht, ik belde met de klantenservice, heel lief en begrijpend deze dame, ze zij ik kan de bestelling niet tegen houden, weigert u de zending gewoon en de rest komt goed, tot mijn verbazing stond het betaalde bedrag binnen 5 dagen op mijn rekening. Wat een prettig bedrijf. Nogmaals dank!!. Vriendelijk Willem,

    Door: Willem Sirach07-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    beoordeling algemeen

    Voeding ok
    Levertijd ok

    Persoon die de levering aan huis brengt alles behalve ok. Nors, geen service (doos met 2x 11,5 kg wordt gewoon ergens gezet) en op de koop toe hebben ze een afkeer van honden. Opmerkelijk voor iemand die dierenvoeding bezorgt.

    Door: Mich Torrekens04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Onvolledige bestelling

    13 januari heb ik hondenvoer besteld 63,90 euro waarvan twee pakken van de zes niet zijn aangekomen. Ik stuur mails met foto’s en bewijzen probeer te bellen maar geen reactie.
    Wil dit zeggen dat ik mijn geld kwijten?

    Door: Tereza Sernets28-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    very bad customer service

    order 11270779from 06/01/2019 error on this order
    over date consumption limited and I waiting for a reimboursment on bank account 57.95eur
    no answer from customer service in France at the plone number 33 4 11 98 00 00 and in Netherland 00 31 30 721 0921
    INCREDIBLE !!! no customer service !!!

    Door: VIGOUROUX 28-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Zeer tevreden!!!

    Gisteren besteld en vandaag al in huis!!!

    Door: Ellis Mourits15-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slecht

    Bestelling meer dan 3 weken geleden en nog niet compleet. Na 2,5 week email nog 1 product en dan morgen compleet. Nou mooi niet weer 4 dagen later ja nog 1 product niet leverbaar. Weer vertraging. Reageren niet op email en telefoon nemen ze niet op.

    Door: Liesbeth15-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Altijd top!

    Ik bestel hier al jaren alles voor mijn katten. Ze hebben vrijwel alle goede merken in huis.
    Handige site, scherpe prijzen en netjes geleverd.

    Door: Dorine18-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    geen levering

    Betaald geen levering. Bij reclamatie zou gelden worden terugbetaald sindsdien geen antwoord meer. Denk dat deze toko bankroet is of zeer binnenkort gaat

    Door: ben schurink10-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen levering

    Men zegt bij Brekz dat ik niet betaald heb. Kan het bewijzen via Pay Pal rekening maar krijg geen gehoor van Brekz. Slechte service !!! Op site staat mijn bestelling geannuleerd. Hopelijk mijn betaling terug via Pay Pal..

    Door: Dimitri16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Slecht bedrijf

    Slechte service. Telefonisch 2 dagen geprobeert te bereiken, niemand neemt op. Beloftes gedaan via de mail van levering pakket maar tevergeeft niet aangekomen. Slechte klantenservice. Geen goed woord over voor deze amateurs

    Door: Uwe15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    hondenbrokken

    Ik heb hondenbrokken besteld wat ik al jaren doe bij Brekz , tot de vorige keer na tevredenheid maar nu lijkt er iets veranderd , geen brokken , geen reactie via mail en ook telefoon wordt niet opgenomen
    waardeloos zoals dit gaat , lijkt wel alsof er een andere eigenaar inzit of dat ze failliet gaan

    Door: c vd b14-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Na een dikke week mijn bestelde producten nog steeds niet in huis. Door een fout bij hun vervoerder ben ik de dupe
    Zeer slechte service en zeker niet klantgericht opgelost

    Door: Kitty14-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    retour geld niet terug

    Verkeerde broken bestelt maar nu twee maanden verder kan ik geen gehoir krijgen bewihs gestuurd doir mijn moeder can de retour enzenz bergens wordt op gereageerd. Zijn gewoon een stel oplichters. Begrijp dan ook niet dat er niets aan gedaan wordt. vag gewoon een dikje 60 euro weg walgelijk dus geen pluspunten minpunteyvolop

    Door: t turksma31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Oplichters

    Besteld den 20ste... we zijn nu de 27ste.. nog steeds niets ontvangen en antwoorden op een mail doen ze ook niet... vuile oplichters... als iemand mij een adres kan bezorgen kan ik men geld gaan terughalen

    Door: Rudy Van de craen27-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waardeloos, waardeloos!

    Besteld en nooit wat ontvangen. Van DPD hoor je niets en Brekz niet. Wilt u uw geld niet verliezen, koop hier dan nooit!!!!

    Door: de vreede02-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    klacht

    Ik ben al dagen aan het bellen, er wordt nooit opgenomen.
    Op email wordt er ook niet gereageerd.
    Ik bestel hier nooit meer wat.

    Door: Charlotte van Blieijswijk18-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Foute levering, geen service

    Wat een slechte webwinkel! Ze sturen mij de verkeerde spullen. Ik stuur ze daar een een email over met de vraag hoe we dit probleem kunnen oplossen. Dan verwacht je dat ze daar de volgende dag op reageren. Maar Brekz heeft blijkbaar nooit van klantvriendelijkheid gehoord want de email wordt niet beantwoord. Niet alleen deugt de levering niet, de service is ook om te huilen. Brekz maakt het wel heel aantrekkelijk om nooit meer iets bij hun te kopen!

    Door: Leo Roos05-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    zeer klantonvriendelijk

    wat een waardeloze winkel, ik had proplan adult besteld, het was in de reclame, nu met extra 2.5 kg gratis erbij, krijg ik gewoon de 14 kilo zak, ze beweren bij hoog en laag dat ik de gewone zak besteld heb, terwijl ik bewijs heb (foto van wat ik besteld heb op de rekening die ik per mail gekregen heb) echt een heel klantonvriendelijk bedrijf, waar ik nooit meer iets besteld..

    Door: van latum21-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    waardeloos in het kwadraat!

    Jarenlang trouw klant geweest. Na drie weken wachten op pakket, besloten pakket te weigeren, na eindeloos geduld en overleg met Brekz zelf. Vanuit Brekz weinig respons, zelf moet men hun missers elke keer rechtbreien. Mn de bezorging door DPD is ongelooflijk slecht. Geen bericht, lege briefjes, meerdere pogingen op onaangegeven dagen, tijden en dan ook nog in een soort steenkolen-Nederlands.
    Wat schetst mijn verbijstering, opeens na 2,5 dagen na weigeren pakket staat dit in mijn tuin. En het staat er na smeken bij Brekz of ze dit svp in orde willen maken nog steeds. En nu nog maar hopen dat ik dat geld terug krijg!

    Jammer Brekz, dat jullie zo kennelijk je bestand uit willlen dunnen. Mij zien jullie niet meer terug!

    Door: lotte bouma04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Slechte service... belachelijk gewoon

    Bestellen ging goed, Ontvangen ook binnen een dag. Maar daarna. Bij het openmaken van het pakket (2 zakken voer) bleek dat er 1 zak lek was. Er kan lucht in en uit dus de houdbaarheid is niet meer gegarandeerd. Ik wil die zak retour doen.. Ze versturen geen nieuwe want ze kunnen niet garanderen dat een andere zak niet lek is. (raar toch als je iets verkoopt sta je toch achter de kwaliteit) Ik kan de zak retouneren.. Op eigen kosten.. belachelijk.. Ik ga geen zak voer van 6 kg versturen op eigenkosten.. Ook haakt de klantenservice af na 2x mail contact. Contact loopt nu via facebook messenger met iemand die niet van klantenservice is. En dus dingen doorgeeft. Omdat ze niet reageren (de klantenservice) op mijn mails. Hoe slecht kan je als bedrijf dan zijn.. Dus mensen bestel hier nooit.. ALs het goed gaat is het ok maar daarna.. Bagger.

    Door: DB20-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Niet ontvangen

    bestelling geplaatst op woensdag 11-4, laten afleveren op DPD punt.
    daar word het 2x aangeboden op vrijdag en zaterdag, maar helaas buiten de openingstijden.

    DPD stuurt het pakket terug naar Brekz, daar is het maandag 17-4 om 15u afgeleverd. (ik heb contact opgenomen met Brekz dezelfde maandag om het geld terug te storten.

    Vandaag is het vrijdag 20-4 heb mijn geld nog niet terug ontvangen.

    Dus laten afleveren op een DPD punt is geen pluspunt maar een minpunt jammer dat dit niet goed gaat.

    Door: Brenda20-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Bestelling wordt NIET geleverd

    Op 1/3/18 voor de eerste keer via jullie Site besteld , en betaald !
    Vandaag 12/3/18 nog geen bestelling ontvangen !!!!!
    Reeds 5 mails verstuurd , en telkens ook reactie “ onze excuses we brengen Het zou spoedig mogelijk inorde !!!!”
    Slechte reclame !!!! Ik ben zeer ontevreden . Mijn geld is al 12 dagen van mijn rekening !!!!! En mijn goederen komen niet toe !
    Waarom wordt hier niets ondernomen !
    Klantvriendelijk is dit alles behalve !

    Door: Vanesa12-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    NOOIT MEER BESTELLEN

    Grote zak kattenbrokjes besteld van 8 kg. Deze kwam opgeblazen als een ballon aan. Waarschijnlijk omdat de zak los in een grote doos zat en door het vervoer een naad is gebarsten of iets dergelijks. Er zat geen zichtbaar gat in maar je kon wel de lucht er uit drukken. Gewoon niet goed dus. Vervolgens wordt eerst doodleuk gezegd dat ze altijd alles onbeschadigd opsturen en na het derde mailtje wordt de telefoon niet meer opgenomen.
    Ik bestel op het internet omdat het gemakkelijk is. Nu ben ik al dagen bezig een onbeschadigd product te krijgen en ga ik dus gewoon het schip in voor ruim € 40 Want deze zak kun je dus niet meer dicht afsluiten en gaan mijn katten dus ook niet opeten. Pas op oplichters!!!!

    Door: M. Berg08-11-2017
    M. Berg16-11-2017

    De bovenstaande klacht is uiteindelijk goed opgelost (veel gebel en gemail) zou er wel weer kopen -)

    Hallo, 20-04-2018

    Ik zit ondertussen met een zelfde probleem, hoe was de oplossing bij jullie?

    Hallo, 20-04-2018

    Ik zit ondertussen met een zelfde probleem, hoe was de oplossing bij jullie?

    M.11-04-2019

    Ook hier hetzelfde probleem, klacht gemeld maar het antwoord is dat het voer kan ontploffen tijdens het transport en daar mag je het meedoen. Hierdoor kan het voer dus niet meer bewaard worden in de verpakking zoals de fabrikant voorschrijft. Echter heeft Brekz daar geen boodschap aan. Gezien de eerdere klachten van klanten hierover leren ze ook niet van hun verpakkingsmethode. Ik mocht het pakket van Brekz wel op eigen kosten retourneren (in tegenstelling tot de info op de website van Brekz waar staat dat als iets beschadigd aankomt, het kosteloos geretourneerd mag worden). Ik was het hier niet mee eens omdat het niet mijn fout was dat het ontploft tijdens het transport. Uiteindelijk de foto's van het product en de e-mails van Brekz naar de leverancier van het voermerk gestuurd en die stond TOTAAL niet achter de werkwijze van Brekz. Zij hebben er voor gezorgd dat ik mijn geld wél terugkreeg van Brekz. Dit is dan ook mijn tip: Geeft Brekz niet thuis? Zoek contact met de leverancier. En betaal via PayPal, dan kun je daar ook nog een geschil openen. Jammer Brekz dat het zo moet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super webshop

    Bestel hier regelmatig en steeds wordt het hondenvoer binnen de gestelde tijd geleverd.
    De prijs kwaliteit verhouding zijn goed.

    Door: Leon14-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kattenvoer

    Onze kat is heel erg kieskeurig wat betreft eten en eet gewoon niks als hij het niet lekker vindt. Gelukkig hebben ze bij Brekz het juiste voer. Bij de supermarkt vond ik het niet en ik ben blij dat het nu online kan. Collectie is goed! Levering meestal met een dag.

    Door: Menno Labriz11-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zware zakken

    ik houd eigenlijk niet van online bestellen, maar voor diervoeding vind ik het een andere zaak. Het gaat om zware zakken, dan is bezorging wel zo handig. Bij Brekz een aantal keer besteld, tot nu toe elke keer voorspoedig gegaan. De postbode levert af tot in de keuken, ik hoef daardoor niet of nauwelijks meer te tillen.

    Goede zaak!

    Door: Marco02-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slechte service

    Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retouneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus. Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Brekz houdt vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer onklantvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

    Door: Anneke02-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Hondenvoer bestellen

    Goede dierenwinkel! Wij hebben hier nu een aantal keren besteld, vooral voer voor onze twee honden. Oude beestjes, dus ze lusten niet alles.

    Bij Brekz telkens correct en snel geleverd en veel keuze.

    Door: H.29-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    online dierenwinkel bestellen

    Wij hebben hier nog een dierenwinkel in het dorp, maar die zijn echt erg duur en hebben bovendien zeker niet alles. Ik hou ervan om de lokale middenstand te ondersteunen, maar ben toch eens online gaan kijken.
    Brekz is echt een goede dierenwinkel gebleken; ze hebben precies de spullen die ik nodig heb en zijn bovendien een stuk goedkoper. Levering tot nu toe telkens keurig op tijd en volledige pakketten. Toch wel erg gemakkelijk, dat online bestellen. Zeker voor zware en elders dure producten..

    Door: José25-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    gewoon prima

    Ja, is goed. Kan hier gewoon bestellen. Ik had het de volgende dag in huis zonder problemen.

    Door: Doglover18-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goede online dierenwinkel

    Goede online dierenwinkel. Herhaaldelijk iets besteld hier hebben wij, gaat gewoon telkens goed. Erg snel geleverd en altijd correcte verpakking met inhoud. Niks hoeven retourneren.

    Door: Ton Kempers25-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Allerlei dierenspullen te koop bij Brekz

    Voor onze twee honden is het dierenvoer niet aan te slepen. Aangezien er in ons dorpje geen winkel zit die dierenvoeding verkoopt, moest ik elke keer weer een stuk rijden en slepen met die zakken. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en kwam ik online bij Brekz terecht. Hier verkochten ze toevallig ook het hondenvoer dat wij gebruiken, waardoor ik vrij snel besloot om een aankoop te doen. De prijs is ongeveer gelijk, maar het grote verschil is dat ik nu niet meer zelf hoef te slepen, maar dat ze alles keurig bij ons thuis afleveren. Ik bestel nu vrijwel altijd het voer bij Brekz.

    Door: Louisa Pijnboom01-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zware voeding niet meer tillen maar online

    Superchill om dierenvoeding online te kopen

    De dichtstbijzijnde dierenwinkel voor ons in het dorp is een heel eind.
    En bij de supermarkt is de keuze toch beperkt.

    Dit scheelft veel gesleep. want dierenvoeding is altijd erg zwaar. ik koop het altijd in grote verpakking.

    en daarom vind ik het erg handig.

    Door: van den heuvel25-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Brekz

    Uw beoordeling