Braun

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Braun

Ben je op zoek naar scheerapparaten? Wil jij je benen laten epileren? Wellicht is Braun voor jou wel een ideale organisatie. Je kunt de artikelen van Braun via Bol.com bestellen. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over Braun bekend zijn. 


Over Braun 


Braun is een Duitse organisatie welke elektrische producten produceert. Het bedrijf is in 1921 in Frankfurt opgericht. Braun werd in 1967 overgenomen door het Amerikaanse bedrijf The Gilette Company, dat in 2005 weer werd overgenomen door Procter & Gamble


Braun heeft producten voor herenverzorging zoals elektrische scheerapparaten, stylers en trimmers. Er zijn ontharingsproducten zoals diverse epilators voor vrouwen, te gebruiken op een veilige en snelle manier. Haarverzorgingsproducten met onder andere haardrogers en stijltangen. Voor tips voor het scheren, ontharing en verzorging bezoek de website van Braun. 


Bestellen 


Als je een product van Braun wilt bestellen kan dit via Bol.com. Je moet een account hebben. Als je deze niet hebt zul je je eerst moeten registreren. Vervolgens is het mogelijk om je product binnen enkele stappen te bestellen. Klanten kunnen op verschillende manieren betalen. 


Maatschappelijke betrokkenheid 


Bol.com stelt dat het altijd wilt verbeteren. Het zit in de aard van het bedrijf. Het bedrijf geeft aan de eerste organisatie te zijn met een online boekenwinkel binnen Europa. Ze willen nu vooruitstrevend zijn op het gebied van verduurzamen en e-commerce. Bol.com laat weten het grootste retailbedrijf te zijn van de Benelux. Het heeft veel bezorgopties en een groot assortiment. Het bedrijf stelt midden in de samenleving te staan. Ze werken samen met vele lokale bedrijven. Deze lokale organisaties verkopen hun producten via hun platform. 


Duurzaamheid 


Duurzaamheid staat bij Bol.com hoog in het vaandel. Volgens het bedrijf wordt duurzaamheid bij alle bedrijven de nieuwe realiteit. Ze doen iedere dag hun best om het beter te doen. Zo willen ze bijvoorbeeld zo zuinig mogelijk inpakken en bezorgen. In de gebouwen wordt 100% lokale wind- en zonne-energie gebruikt. Het bedrijf heeft als ambitie om de CO2-uitstoot per pakket te verminderen. Omdat ze een duurzaam assortiment hebben kunnen klanten een weloverwogen keuze maken. In 2022 willen ze voor ieder product een duurzamer alternatief gebruiken. Dit doen ze samen met hun netwerk van fabrikanten, verkooppartners, collega's en miljoenen klanten.  


Herroepingsrecht 


Je kunt als consument gebruik maken van het herroepingsrecht. Als je gebruik wilt maken van dit recht zul je dat binnen 14 dagen moeten doorgeven. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Bol.com heeft de officiële termijn verlengd. Het bedrijf heeft de termijn vastgesteld op 60 dagen. Bij producten van tweedehands verkopers blijft de termijn wel 14 dagen na ontvangst. Als je meerdere producten hebt gekocht gaat de retourtermijn van start op het moment dat alle spullen bezorgd zijn. 


Gratis retourneren


In principe zijn er aan retourneringen geen kosten verbonden. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. Het kan bij tweedehands producten voorkomen dat retourkosten voor eigen rekening zijn. Je kunt dit lezen bij de voorwaarden van de verkopende partij. Er zijn partners van Bol.com die aanvullende retourvoorwaarden hebben. Dit staat beschreven op de verkooppagina van de betreffende partner.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Bol.com? Dat is van harte welkom. Je kunt op verschillende manieren contact met Bol.com opnemen. Allereerst kun je een chatgesprek starten via Bol.com. Je chat dan met een chatrobot. Daarnaast heb je de mogelijkheid om telefonisch contact met het bedrijf op te nemen. De exacte gegevens staan vermeld op de website. 


Ervaringen 


Heb je weleens producten van Braun bij Bol.com gekocht? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is jouw bestelling eigenlijk op tijd bij je afgeleverd? Ga je in de toekomst vaker Braun producten bij Bol.com kopen? Deel je ervaringen op deze pagina van NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)