Boxsprings.nl

6

Bestellen

4.7

Service

7.7

Prijs

6.7

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Boxsprings.nl

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Boxsprings.nl? Boxsprings.nl is een van de online woonwinkels op het internet met een ruim aanbod. De focus ligt natuurlijk op de boxspring bedden bij Boxsprings.nl. De naam had dit natuurlijk al verraden. Het is goed om het complete aanbod te bekijken. Ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie boxspring te kunnen kopen via het internet. Bekijk hun website om een goed beeld van hun te krijgen. Ook is het goed om de reviews en beoordelingen te bekijken op NederlandReview over dit bedrijf. Zo kunt u lezen en zien wat anderen van Boxsprings.nl vinden. U kunt dan gemakkelijker een goed beeld vormen over Boxsprings.nl en andere bedrijven op NederlandReview.

Over boxsprings.nl

Boxsprings.nl is de website waar u terecht kunt voor boxsprings en ook verschillende boxspring accessoires. De boxspring heeft sinds de jaren negentig de slaapkamer veroverd. Nu zijn zeven van iedere tien bedden een boxspring. Het uitstekende slaapcomfort zorgt voor een heerlijke nachtrust.  De combinatie van een matras en goede binnen vering op een verende bodem is er om u lekker te kunnen laten slapen. 
Boxsprings.nl werkt rechtstreeks met de fabrikant en u kunt zo gemakkelijker en goedkoper om uw boxspring te kopen. Er zijn geen grote showrooms of dure winkels om zo de kosten laag te houden voor uw boxspring bij

Boxsprings.nl. 

Kies het design wat bij u past. Er zijn verschillende soorten bedden, ledikanten en meubels welke de slaapkamer mooier kunnen maken. Er zijn verschillende boxspring designs, formaten en kleuren om een mooie boxspring te krijgen. U ziet ze vaak in de hotelkamers om hun luxe uitstraling. Het is niet vreemd, dat ze daarom ook wel hotelbedden genoemd worden. 

De verschillende voordelen van een boxspring bed:
-    Het zorgt voor een perfecte ondersteuning. Ze kennen een dubbele of een drie dubbele ondersteuning om een goede nachtrust te krijgen. 
-    Ieder type matras past bij een boxspring
-    Elke soort slaper kan op een boxspring slapen. 
-    De boxsprings gaan lang mee. 
-    De boxsprings zijn zeer stijlvol en passen in ieder interieur. 
-    De ventilatie is uitstekend   

Diensten van boxsprings.nl

Boxsprings.nl verkoopt vele verschillende soorten boxsprings in meerdere designs en afmetingen. Ook verkoopt Boxsprings.nl accessoires voor boxsprings. Het is goed om de verschillende producten te ontdekken weke u op Boxsprings.nl kunt aanschaffen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor boxsprings.nl

Heeft u een klacht over Boxsprings.nl? Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken aan hun. Op die manier is het mogelijk om hun een mogelijkheid te bieden om bekend te raken met uw klacht en om natuurlijk een oplossing hiervoor te vinden. 

Uiteraard is het ook goed om uw complimenten of tips te geven aan Boxsprings.nl.

Uw mening over boxsprings.nl

Wat vindt u van Boxsprings.nl? Heeft u er al een keer een aankoop gedaan? Dan is het goed om uw beoordeling achter te laten op NederlandReview. U kunt op die manier anderen helpen om een goed beeld van Boxsprings.nl te krijgen. 


 


Is boxsprings.nl een goede (online) winkel? Betrouwbaar en goedkoop. Lees ervaringen van klanten die kochten bij boxsprings.nl zodat u weet waar u aan begint! Lees beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Matras

Zeer slechte matras. Wordt niet gereageerd op email geen kans op garantie onbetrouwbaar bedrijf.

R

Rob

17-02-2023

0

Boxspring

Waardeloze matrassen. Niet kopen, zo kapot, geen garantie

C

Charlotte

19-11-2022

0

Slechte garantie

Hoewel bed niet heel duur was, is het wel serieus geld. Na paar jaar al kuilen in matras (ik weeg 85 kg) en had firm matras. Garantie bleek ik niet meer te hebben. 1e jaar 100%, 2e jaar 2/3, 3e jaar 1/3 van de aankoopprijs. Terwijl ze tijdens verkoop zeiden dat boxspring lang meegaat. Ze willen wel meedenken in oplossing, die ik dan moet betalen en dan over 4 jaar weer zeker.... Nee volgende keer toch weer in een winkel waar klant wel netjes garantie krijgtt.

B

Bram

23-10-2017

0

Boxsprings vergelijken - goedkoopste boxspring hier gevonden

Omdat wij precies wisten welke boxspring wij wilden, konden wij snel bestellen bij boxsprings.nl Hier vonden wij onze nieuwe boxspring voor de voordeligste prijs. Wij kwamen er na heel wat googlen en vergelijken.

T

T. Been

05-01-2017

0

Bij Boxsprings.nl minder geld kwijt dan in de winkel

Voor de overstap van een eenpersoons naar een tweepersoons bed, ben ik in eerste instantie gaan kijken in een fysieke winkel. Ik vond de prijzen echter toch wat aan de hoge kant, dus besloot nog niets te kopen. Desondanks wel een mooi bed gezien, maar ja... Eenmaal thuis direct op internet gaan zoeken en kwam bij Bosprings.nl terecht. Hier zag ik heel toevallig net het bed dat ik ook in de winkel had gezien. Grote voordeel was dat hij hier veel minder geld koste. Ik heb hem hier dus gekocht en binnen de kortste keren had ik hem in huis!

P

Peter Jellinga

30-08-2016

0

40% goedkoper online

Ik zag een boxspring in de winkel op de woonboulevard, maar vond het best duur, dus toen ging ik online kijken en bij boxsprings.nl was hij 40% goedkoper! Blij mee!

L

Lisette

26-10-2015

0