Boxsprings.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

Totaal

8,2

Bestellen

7,4

Service

6,6

Prijs

10

Leveren

8,6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

05-01-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: T. Been

Boxsprings.nl - Boxsprings vergelijken - goedkoopste boxspring hier gevonden

Omdat wij precies wisten welke boxspring wij wilden, konden wij snel bestellen bij boxsprings.nl

Hier vonden wij onze nieuwe boxspring voor de voordeligste prijs. Wij kwamen er na heel wat googlen en vergelijken.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
30-08-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Peter Jellinga

Boxsprings.nl - Bij Boxsprings.nl minder geld kwijt dan in de winkel

Voor de overstap van een eenpersoons naar een tweepersoons bed, ben ik in eerste instantie gaan kijken in een fysieke winkel. Ik vond de prijzen echter toch wat aan de hoge kant, dus besloot nog niets te kopen. Desondanks wel een mooi bed gezien, maar ja... Eenmaal thuis direct op internet gaan zoeken en kwam bij Bosprings.nl terecht. Hier zag ik heel toevallig net het bed dat ik ook in de winkel had gezien. Grote voordeel was dat hij hier veel minder geld koste. Ik heb hem hier dus gekocht en binnen de kortste keren had ik hem in huis!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
26-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lisette

Boxsprings.nl - 40% goedkoper online

Ik zag een boxspring in de winkel op de woonboulevard, maar vond het best duur, dus toen ging ik online kijken en bij boxsprings.nl was hij 40% goedkoper! Blij mee!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Boxsprings.nl

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Boxsprings.nl?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Boxsprings.nl

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Boxsprings.nl? Boxsprings.nl is een van de online woonwinkels op het internet met een ruim aanbod. De focus ligt natuurlijk op de boxspring bedden bij Boxsprings.nl. De naam had dit natuurlijk al verraden. Het is goed om het complete aanbod te bekijken. Ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie boxspring te kunnen kopen via het internet. Bekijk hun website om een goed beeld van hun te krijgen. Ook is het goed om de reviews en beoordelingen te bekijken op Nederlandreview.nl over dit bedrijf. Zo kunt u lezen en zien wat anderen van Boxsprings.nl vinden. U kunt dan gemakkelijker een goed beeld vormen over Boxsprings.nl en andere bedrijven op Nederlandreview.nl.

Over boxsprings.nl
Boxsprings.nl is de website waar u terecht kunt voor boxsprings en ook verschillende boxspring accessoires. De boxspring heeft sinds de jaren negentig de slaapkamer veroverd. Nu zijn zeven van iedere tien bedden een boxspring. Het uitstekende slaapcomfort zorgt voor een heerlijke nachtrust.  De combinatie van een matras en goede binnen vering op een verende bodem is er om u lekker te kunnen laten slapen. 
Boxsprings.nl werkt rechtstreeks met de fabrikant en u kunt zo gemakkelijker en goedkoper om uw boxspring te kopen. Er zijn geen grote showrooms of dure winkels om zo de kosten laag te houden voor uw boxspring bij

Boxsprings.nl. 
Kies het design wat bij u past. Er zijn verschillende soorten bedden, ledikanten en meubels welke de slaapkamer mooier kunnen maken. Er zijn verschillende boxspring designs, formaten en kleuren om een mooie boxspring te krijgen. U ziet ze vaak in de hotelkamers om hun luxe uitstraling. Het is niet vreemd, dat ze daarom ook wel hotelbedden genoemd worden. 

De verschillende voordelen van een boxspring bed:
-    Het zorgt voor een perfecte ondersteuning. Ze kennen een dubbele of een drie dubbele ondersteuning om een goede nachtrust te krijgen. 
-    Ieder type matras past bij een boxspring
-    Elke soort slaper kan op een boxspring slapen. 
-    De boxsprings gaan lang mee. 
-    De boxsprings zijn zeer stijlvol en passen in ieder interieur. 
-    De ventilatie is uitstekend   

Diensten van boxsprings.nl
Boxsprings.nl verkoopt vele verschillende soorten boxsprings in meerdere designs en afmetingen. Ook verkoopt Boxsprings.nl accessoires voor boxsprings. Het is goed om de verschillende producten te ontdekken weke u op Boxsprings.nl kunt aanschaffen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor boxsprings.nl
Heeft u een klacht over Boxsprings.nl? Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken aan hun. Op die manier is het mogelijk om hun een mogelijkheid te bieden om bekend te raken met uw klacht en om natuurlijk een oplossing hiervoor te vinden. 

Uiteraard is het ook goed om uw complimenten of tips te geven aan Boxsprings.nl.

Uw mening over boxsprings.nl
Wat vindt u van Boxsprings.nl? Heeft u er al een keer een aankoop gedaan? Dan is het goed om uw beoordeling achter te laten op Nederlandreview.nl. U kunt op die manier anderen helpen om een goed beeld van Boxsprings.nl te krijgen. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!