NederlandReview

    Ervaringen BouFFante

    Natuurlijk is het wel belangrijk om er een beetje leuk uit te zien. Je wilt immers op sommige momenten gewoon goed voor de dag komen. Dus waar kun je het beste nieuwe kleding halen? Je zou eens bij bouFFante kunnen kijken. Maar wat kun je van de kwaliteit van strandjurken en rokken verwachten? Hoe lekker zullen die poncho’s nou echt zitten? Zullen de sieraden er echt zo mooi uitzien als op de website? Zal het lang duren voor de riem of sjaal is bezorgd door de bezorgservice van bouFFante? En wat voor een klantenservice zal bouFFante verlenen als je iemand nodig hebt om je even te helpen? De enigen die je hier iets over kunnen vertellen zijn klanten van bouFFante. Lees hun onbevooroordeelde reviews om te ontdekken hoe zij over bouFFante denken. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je een idee geven van hoe bouFFante echt in elkaar steekt.

    Over bouFFante

    bouFFante is een modewinkel. Ze bieden allerlei kleding en accessoires aan. Hun hoofdkantoor vind je in Rotterdam. Ze richten zich hierbij vooral op standkleding en zomerkleding. Er zijn producten voor zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen hebben ze bijvoorbeeld strandjurken en rokken die heerlijk luchtig zijn voor de zomer. Maar er zijn ook vesten, poncho’s en gilets voor als het wat kouder wordt. Andere dameskleding die wordt aangeboden zijn tunieken, kaftans en capes. Verder hebben ze nog accessoires zoals omslagdoeken, sieraden, stola’s, tassen, hoeden, beanies, pareo’s, haaraccessoires, hoeden, petten en mutsen. Voor heren richten ze zich vooral op accessoires. Zij kunnen kiezen uit pachetten, stropdassen, herentassen, riemgespen, sleutelhangers, vlinderdassen, zonnebrillen, bretels, horloges, kaarthouders, chokers, handschoenen, telefoonhoesjes, hoeden, portemonnees, petten enzovoort. Naast accessoires voor personen bieden ze ook artikelen voor bedrijven aan. Denk hierbij ook aan boerenzakdoeken en bandana’s. En dan is er nog een kleine selectie voor kinderen. Mocht je niet of moeilijk kunnen kiezen, dan kun je eens naar hun pagina inspiratie kijken. Daar zie je hoe je de kleding en accessoires met andere dingen kunt combineren. Wie weet doe je dan nog leuke ideeën op.


    Hier zie je wat je met wat haaraccessoires kan doen.

    Diensten van bouFFante

    De kleding en accessoires die bouFFante aanbiedt kan gewoon online besteld worden. Op hun website kun je wel kledingstuk dan ook selecteren en in je winkelmandje stoppen. Zodra de betaling rond is zal de bezorgservice van bouFFante de accessoires naar je toesturen. Verder is er nog een bouFFante klantenservice die van dienst kan zijn als je wat hulp nodig blijkt te hebben.

    Klachten. Complimenten en Tips voor bouFFante

    Heb jij al wat kleding of accesoires van bouFFante in de kast hangen? Dan zijn wij heel benieuwd wat jij van deze kledingwinkel vindt. Hoe lang gaan die strandjurken nou echt mee? Was het makkelijk een riem of sjaal te bestellen via hun website? Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun vesten en hoeden? Duurde het lang voor de bezorgservice van bouFFante je tas of kaarthouder had bezorgd? En ben je tevreden met hoe de klantenservice van bouFFante je behandelde toen je ze nodig had? Laat een bouFFante review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met deze kledingwinkel.

    BouFFante
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    7.8
    88% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over BouFFante

    Uw beoordeling

    Mondkapjes en tas

    Ik ben erg tevreden over de producten. Goeie levering en altijd netjes een reactie als je vragen heb. Ik bestel hier al wat jaren.
    Heel veel keus in mondkapjes elke dag een ander mondkapje.
    Ik bestel hier zeker nog jaren.

    Door: Elonie22-10-2020
    Evelien26-11-2020

    Wij zijn niet tevreden over de producten. Mondkapjes zijn veel te groot zowel voor mij als mijn partner terwijl mijn partner een voller gezicht heeft. Ook indien wij ze anders afstellen zijn ze ruim te groot. Indien wij de vraag stellen deze te ruilen of een tegoedbon te krijgen is dit niet bespreekbaar. Slechte service, wij bestellen hier nooit meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Poncho en Mondkapje

    Een snelle levering van een poncho met goede pasvorm en een bijpassend mondkapje in dezelfde kleur. Ik ben er blij mee en krijg veel warme complimenten over! Ga hier zeker vaker bestellen. Groetjes van een tevreden klant.

    Door: Gerda 21-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zijden sjaal

    Drie dagen geleden een zijden sjaal besteld. Op advies van medewerkster een keuze gemaakt voor een schilderijsjaal en deze de volgende dag ontvangen. Prachtige kwaliteit en super snelle levering.

    Door: Marieke19-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hippe sokken & mondkapjes

    Erg tevreden met mijn bestelling die ik gister middag heb geplaatst en vandaag heb ontvangen. Het mondkapje is niet duur en goede kwaliteit. En de advocado print sokken zijn super cool. :)

    Door: Mellissa22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sjaal

    Met lootjes trekken vult iedereen z'n wensen in. Beetje vreemd dat desbetreffende sjaaltje voor de Black friday €24.95 was en tijdens de Black friday ineens €29.95 met zogenaamd 15% Black friday korting. Uiteindelijk is sjaaltje ondanks korting duurder dan voor de Black friday......

    Het is dat het een cadeautje is dus geen andere keuze, maar het is natuurlijk wel een vorm van oplichting....

    Door: Vincent 26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Lange zijden kimono

    Prachtige zijden kimono. Kleuren en stof zijn echt mooi!

    Door: Elisabeth Mertens11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mondkapjes

    Heb 3x mondkapjes besteld...die zijn prima voor mensen met COPD ?
    Bij enkele was een probleem maar dat is keurig opgelost, werd niet moeilijk over gedaan...TOP

    Door: Ellen Bogaard11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 mondkapjes 2 sjaals handschoenen


    Echt een supersnelle levering. Alles goed binnen gekregen. Klantenservice is top en supervriendelijk koop zeker weer opnieuw. Ook mondkapjes besteld

    Door: Magda21-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Roze sjaal

    Eindelijk de goede. kleur sjaal gevonden.
    Bestellen ging gemakkelijk en de volgende dag al in de brievenbus.
    Ik ben zeer tevreden

    Door: Myrna21-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    mondkapjes en strandtuniek

    Mondkapjes met bloemprint goede prijs . en tuniek strandjurk super wijd en past goed. idiaal. na 1 dag al in huis. betaalbar en ik ben content;

    Door: Tamara Stinckens02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cadeau

    Zijden sjaal gekocht als cadeau. Snelle levering en netjes ingepakt in cadeau papier. Bij deze wil ik laten weten dat ik tevreden ben!

    Door: Jessica27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 mondkapjes

    Wij zijn niet tevreden over de producten. Mondkapjes zijn veel te groot zowel voor mij als mijn partner terwijl mijn partner een voller gezicht heeft. Ook indien wij ze anders afstellen zijn ze ruim te groot. Indien wij de vraag stellen deze te ruilen of een tegoedbon te krijgen is dit niet bespreekbaar. Slechte service, wij bestellen hier nooit meer.

    Door: Evelien26-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Mondkapje

    Ik had een katoenen mondkapje met bandjes besteld, maar ik kreeg in plaats daarvan een goedkoop mondkapje van een chinees merk dat er totaal anders uitzag. Ik had nog een bericht gestuurd hierover maar helemaal geen reactie teruggekregen. Volgens mij houdt deze webshop mensen voor de gek..

    Door: Matttie18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    mondmaskers

    snelle levering, prima kwaliteit.

    Door: ave26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Mondkapjes

    Snelle en goede levering en kwalitatief goed product voor een goed product, ik raad deze bij iedereen aan!

    Door: Ricardo21-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Shawl

    De shawl/omslagdoek was voor mij veel te groot! Geretourneerd, maar ook al zijn we veel mailtjes verder, het geld heb ik nog niet terug gekregen! Wat een slechte service! Niet koop ik nooit meer iets en zal het ook niemand aanraden!

    Door: Hanneke Flim08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    mondkapje met vervangebare filter

    Beste Mensen :
    Hier geen mondkapjes met vervangbare filters kopen want die zitten er niet bij. en je krijg ze ook niet
    firma list en bedrog
    koop daar nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door: Willem11-06-2020
    Magda21-10-2020

    Echt een supersnelle levering. Alles goed binnen gekregen. Klantenservice is top en supervriendelijk koop zeker weer opnieuw. Ook mondkapjes besteld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is BouFFante een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over BouFFante. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BouFFante actief?

    BouFFante is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BouFFante gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.