Bosch Bedding

4

Bestellen

2

Service

2

Prijs

8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Bosch Bedding

Wil je een nieuwe boxspring kopen? Ben je op zoek naar een nieuw bed, beddengoed of een matras? Dan kun je wellicht slagen bij Bosch Bedding. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Bosch Bedding?


Bosch Bedding is een beddenwinkel. Deze organisatie heeft winkels in Nederland en Duitsland. Je kan de producten eveneens online kopen via de webwinkel. De spullen die je hier kunt bestellen zijn in te delen in boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed en accessoires. Het bedrijf is al ruim 30 jaar actief in de boxspring branche. Ze stellen een grote rol te spelen in de Benelux. In de webshop zijn losse artikelen te koop. Het is ook mogelijk om te combineren en samen te stellen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte het slaapcomfort bij mensen te verbeteren.


Bestellen


Volgens deze onderneming is het niet moeilijk om iets te bestellen. Je selecteert eerst je gewenste product om vervolgens de stappen die worden aangegeven te doorlopen. Mocht je niet online kunnen bestellen zou je dit eventueel ook via de chatfunctie kunnen realiseren. Het is eveneens mogelijk om een bezoekje aan een van de winkels te brengen. Wijzigingen moeten per e-mail doorgegeven worden. Binnen twee dagen ontvang je bericht of een wijziging doorgevoerd kan worden. Als je artikelen op maat laat maken gelden er andere voorwaarden. Orders die per pakketpost zijn verzonden kunnen niet geannuleerd worden als ze al onderweg zijn.


Bezorginformatie


De artikelen kunnen afgeleverd worden in Duitsland, Luxemburg, België en Nederland. Bezorgen doen ze niet op de Waddeneilanden. Bij de producten lees je levertijd indicaties. Als je bestelling door medewerkers van dit bedrijf wordt bezorgd zal je telefonisch, voorafgaand aan levering, het exacte levermoment doorkrijgen. Dit doen ze meestal 20 tot 30 minuten van tevoren. Als het druk is kunnen levertijden soms afwijken. Als je pakket via DHL of PACKS naar je verstuurd wordt zal je een Track & Trace code ontvangen. Met deze code kun je je bestelde goederen van deur tot deur volgen. Bij bestellingen boven de € 50,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Je kan iets met of zonder montage bestellen. Als je voor montage kiest dan wordt het artikel voor je in elkaar gezet. Als je dat niet doet wordt er het drempellevering principe gehanteerd. Jouw items worden dan achter de eerste deur van de begane grond bezorgd.


Retourinformatie


Soms komt het voor dat je een item wilt retourneren. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. In de algemene voorwaarden wordt hierover meer informatie beschreven. De kosten voor het verzenden van een retour zijn voor eigen rekening. Het retourbeleid kan per product verschillen. Voor de boxsprings geldt een omruilgarantie. Als Bosch Bedding iets niet goed heeft gedaan kun je daar dus gebruik van maken. Voorbeelden hiervan zijn als je bijvoorbeeld de verkeerde kleur of iets met beschadiging hebt ontvangen. Je aankoop zal dan vervangen worden voor een ander artikel. Gebreken dienen binnen 48 uur doorgegeven te worden. Het bedrijf geeft aan ervan te balen als je niet tevreden bent. Ook wordt er aangegeven dat ze hun best doen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Voor garanties zijn er andere voorwaarden van kracht. Je zal dan eerst goede foto's en een omschrijving van de klacht moeten communiceren. Het bedrijf neemt vervolgens contact met je op om samen tot een goede oplossing te komen.


Ervaring


Heb je weleens een aankoop in deze webwinkel gedaan? Ben je al langer klant bij deze onderneming? Dan zijn we reuze benieuwd naar je ervaringen. We stellen het op prijs als je jouw ervaring deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Boxspring XXL

Koop hier niets. Beschadigd product ontvangen, i.p.v. retour wordt een topper beloofd, die is nooit verzonden. En 7 maanden later en vele mails en telefoontjes verder vinden ze het niet meer hun probleem. Trap er niet in!

I

Isaac

04-02-2022

0forum