NederlandReview

  Ervaringen Borden & Zo

  Als je mensen te eten krijgt, of dat nou in een horecasetting of privé is, dan wil je natuurlijk wel goed servies om het eten mee op te dienen. Dus waar kun je die borden en glazen vinden? Eén winkel die dit soort dingen aanbiedt is Borden & Zo. Maar wat zal de kwaliteit van hun borden zijn? Zal hun glaswerk er echt professioneel uitzien? Zal hun bestek wel tegen een stootje kunnen? Hoe handig zijn hun disposables? Zal de bezorgservice er lang over doen om je nieuwe snijplank of kookpannen te bezorgen? En zul je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van Borden & Zo je helpt als er een probleem optreedt? Hier kun je alleen achterkomen door het klanten van Borden & Zo te vragen. Op NederlandReview kun je hun reviews lezen waarin ze vertellen over hun ervaring met deze winkel. Hun meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je helpen een beter beeld van Borden & Zo te vormen.

  Over Borden & Zo

  Borden & Zo is een winkel die serviesgoed en keukengerei aanbiedt. Ze willen je alles aanbieden om het eten zo professioneel mogelijk te bereiden en op te dienen. Ze hebben spullen voor privégebruik, maar het is ook professioneel genoeg voor een horecagelegenheid. Dus als je een hotel, restaurant, café of bar hebt, dan kun je hier wat voor je inventaris vinden. Ze hebben servicesgoed zoals rechthoekige borden, leisteen borden, ronde borden, diepe schalen, originele borden, platte schalen, vierkante borden, tapas servies, sauskommen, schaaltjes, soepkommen, kinderservies, houten planken, stapelbaar services, mokken, koppen, schotels en etagères. Ze hebben dus alles om de maaltijden zo goed mogelijk op te dienen. Natuurlijk is een maaltijd niets zonder drinken. Hiervoor heeft Borden & Zo een selectie glaswerk. Je vindt er flessen, amuseglaasjes, ijscoupes, hete dranken, cognacglazen, whiskyglazen, cocktailglazen, frisdrankglazen, waterglazen, wijnglazen, likeurglazen, champagneglazen, longdrinkglazen, glazen potten, shotglazen, bierglazen en nog veel meer. Als je gasten dan hun eten en drinken voor zich hebben staan moeten ze het natuurlijk wel naar binnen kunnen werken. daar is bestek voor nodig. Je kunt bij Borden & Zo zowel los bestek als besteksets krijgen. En om het eten te bereiden kun je als kok gebruiken maken van hun kookpannen, keukenmessen, mosselpannen, deksels, zout- en pepermolens, koekenpannen en snijplanken. Mocht je geen zin hebben na afloop een hoop bestel en servies at te wassen, dan kun je kiezen voor disposables. Die gooi je na afloop van een verjaardag, party of ander feest gewoon weg.


  Hoe eet je spaghetti? In het Engels, maar het filmpje zelf zegt genoeg.

  Diensten van Borden & Zo

  Het bestek van Borden & Zo kan gewoon worden thuisbezorgd. Door gebruik te maken van PostNl kun je zelf de levertijd bepalen. Ook is het mogelijk om het glaswerk direct naar je restaurant, hotel of andere locatie te laten sturen. Je kunt ook een afspraak maken in hun showroom. Dan kun je al het serviesgoed in het echt zien. Verder is er nog een Borden & Zo klantenservice die je kan helpen als je even om hulp verlegen zit.

  Klachten, Complimenten voor Borden & Zo

  Gebruik jij al bestel of kookgerei van Borden & Zo? Of je er nou een hele pannenset hebt besteld of alleen wat bestek, wij willen graag weten wat jij van deze winkel vindt. Wat is de kwaliteit van hun borden? Hoe handig en kwalitatief zijn hun kookpannen nou echt? En wat is jouw eigen oordeel over de bezorgservice en klantenservice van Borden & Zo? Schrijf een Borden & Zo review en vertel ons er alles over.

  Borden & Zo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Borden & Zo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Borden & Zo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Borden & Zo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Borden & Zo actief?

  Borden & Zo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Borden & Zo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.