NederlandReview

  Ervaringen BookSpot

  Interesse in het aanbod van Bookspot, maar ben je benieuwd naar de meningen en ervaringen van de consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks ook de lezers na jou helpen, informeren en adviseren? Schrijf dan gerust een recensie.

  Ooit genoeg leesvoer?
  Het antwoord daarop is uiteraard ‘nee.’ Je kunt het oplossen door lid te worden van de plaatselijke bieb, of zelf een bibliotheek aan te leggen. Gewoon, heerlijk rustig in een kamer met een slot op de deur. Je even verliezen in een wereld van fantasie of kennis. Een moment, waarop je de tijd mag vergeten en je enkel uit je trance komt om thee te zetten.

  Voorkeur
  Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur om even lekker de tijd weg te lezen. De een houdt van literatuur, de andere van lectuur. Vaak eindig je ergens bij een combinatie. Even ontspannen met een boek kan dus op vele manieren. De ene roman die je altijd nog had willen lezen, die spannende thriller die je op het puntje van je stoel houdt, de fantasy novel die je meevoert naar andere werelden, de interessante naslag over jouw passie, en ga zo maar door. Maar hoe je het ook went of keert, lezen is een fijne bezigheid. Je kunt er ook niet vroeg genoeg mee beginnen en met al die kinderboeken, is dat ook geen enkel probleem. Veel kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden. Lezen is ook een idee als je verder niet op vakantie gaat en genietend in de tuin of op het balkon de vakantie viert. Scheelt nog inpakken ook. Niet dat er veel in te pakken valt met een e-reader of eBook.


  Verhaaltjes voorlezen voor het slapengaan hoort voor veel kleine kinderen bij het bedritueel

  Nuttige boeken
  Niet dat wegdromen en ontspannen niet nuttig is. In tegendeel zelfs. Maar sommige boeken heb je nu eenmaal niet in de boekenkast staan, omdat je van voor tot achter leest. Denk bijvoorbeeld aan non-fictie boeken zoals handleidingen, over reizen, tuinieren, naslag, geschiedenis, politiek, kookboeken, hobbyboeken, enzovoort. Dit zijn boeken die je doorgaans alleen openslaat als je ze nodig hebt. Je pakt eruit wat je op dat moment nodig hebt. Sommige onderwerpen, zoals psychologie, opvoeding, persoonlijke groei en voeding zul je wellicht wel helemaal lezen, vanwege de context waarin iets geplaatst wordt.

  Bookspot
  Dit is een van de online boekwinkels die ons land rijk is. Je kunt hier terecht voor zowel Nederlandse als Engelstalige boeken. Naast de gewone paperback, hardcover versies, en Dwarsliggers, verkoopt deze webshop ook eBooks en hebben ze een Sale. Ook is het mogelijk om een cadeaukaart te kopen.

  Recensies voor en door leeslustige consumenten
  Verdient deze boekenwebwinkel een literatuurprijs, boekentip of kan hij rechtsstreeks doorverwezen worden naar de papierbak? Hoe is de levering verlopen? Is de klantenservice klantvriendelijk en oplossingsgericht? Accepteren ze retouren? Weet jij het antwoord op deze en vele andere vragen? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening en beoordeling. Daarmee help je toekomstige klanten bij het maken van een keuze.

  BookSpot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4
  40% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3,6

  Service

  3,6

  Prijs

  4,8

  Leveren

  3,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bij mij vlot verlopen

  FRANCOIS21-12-2018

  Bij mij vlot verlopen,goede communicatie met de Chat op 20/12/2019 bestelling geplaatst en op 21/12/2018 in de voormiddag in de bus ...ik woon in Belgie .wat men beloofde in de chat , is men nagekomen

  BookSpot21-12-2018

  Bedankt voor je leuke reactie. Alvast hele fijne feestdagen gewenst.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Onbetrouwbaar

  rudi05-12-2018

  Leveren nooit op tijd, leveringstijden op site komen ze nooit na! Onbetrouwbaar en altijd wel een excuus dat het niet aan hen ligt!!!

  BookSpot07-12-2018

  Beste Rudi, middels andere social kanalen hebben we al contact gehad. We nemen je klacht zeker serieus en vinden het zeer vervelend dat je bestelling van 4 december niet volgens onze leverbelofte is afgeleverd bij je. Uiteraard nemen we dit intern op, om we dit proces te verbeteren. Volgens onze gegevens is je bestelling gisteren 6 december toegekomen. Mocht je het nu te laat hebben ontvangen, mag het altijd gratis retour gestuurd worden. Maar we hopen natuurlijk dat je er toch nog veel plezier aan beleeft. Nogmaals excuus voor de vertraging en het ongemak.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Slechte service bookspot

  A.V29-11-2018

  Ik had een pre-order gedaan bij hun voor een spel voor de pc op 25-10-2018
  release datum voor het spel was 26-11-2018, ik heb de avond van 25 -11-2018 een mailtje gehad levering is vertraagd levering volgt binnen 2 werkdagen.

  het is nu de 29-11-2018, ik heb niks meer gehoord , heb contact gehad met ze , ze zouden mij op de hoogte houden, ik heb niks meer gehoord . Het spel staat nu op hun website als tijdelijk niet voorradig.

  De reden dat ik hun had gekozen was omdat ik nog een bon had liggen van 25 euro

  BookSpot03-12-2018

  Wat vervelend dat het zo is gelopen. Wil je een e-mail sturen naar info@bookspot.nl met het ordernummer en deze beschrijving? Dan kunnen we je verder helpen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  N o t

  L15-11-2018

  Beste allemaal
  Ze maken het helaas niet waar : "voor 19 uur bestellen volgende dag geleverd"
  Ik kreeg de lp wel maar het duurde 5 dagen. Op zich geen ramp maar zeg het dan niet als je het niet kan waarmaken.....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Cd

  H.Biard11-10-2018

  Ik wacht al sinds eind juli op mijn cd big box of blues
  Ik krijg iedere week een mail,uw bestelling is vertraagd.
  Levertijd is nog onbekend
  Ik kan ook mijn geld terug krijgen,maar dat wil ik niet.
  Ik wil die cd.
  Zo wordt ik dus al maanden aan het lijntje gehouden.
  Slechte service van bookspot

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Schrijf zelf een review over BookSpot

  Uw beoordeling